Hovedsiden

Liten annonse
  Luftrifle: Norge med unik gulldobbel i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:20.27)
  for første gang vant norge begge lagkonkurransene på 10 meter i em luftrifle. på herresiden var triumfen den første på 28 år. skytingen til jeanette hegg duestad, jenny stene og den 17-årige debutanten pernille nor-woll holdt til lagseier foran ungarn og polen. norge stilte til start som tittelforsvarer. senere sikret jon-hermann hegg, henrik larsen og ole martin halvorsen at det også ble norsk em-gull i herreklassen for første gang siden 1995. – en stor dag for skytterlandslaget. to laggull i en ol-øvelse i en ol-sesong viser bredden og kvaliteten i troppen vår, og utøverne får igjen noe for alt arbeidet de legger ned. det er vel fortjent, sier sportssjef tor idar aune i norges skytterforbund i en uttalelse. (ntb)

  Disse går Norges lagsprint i kombinert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:14.44)
  kombinertløperne jørgen graabak og jens lurås oftebro går lagsprinten for norge lørdag. det bekrefter ivar stuan til nrk. – de var udiskutable uten jarl magnus riiber til stede. det er et knallsterkt lag, sier sportssjefen. jarl magnus riiber har vunnet verdenscupen sammenlagt og står over for å teste sin trøblete skulder. norges andrelag består av andreas skoglund og espen andersen. – espen bjørnstad er ikke helt 100 prosent og er litt usikker på helsen. han har tendenser til forkjølelse og står over, sier stuan. sportssjefen sier ambisjonen er å kjempe om seieren mot østerrike og tyskland. østerrikerne endte topp tre i den provisoriske konkurransen fredag med johannes lamparter, stefan rettenegger og mario seidl. bjørnstad ble beste norske på en 4. plass.

  Vålerenga forsterker med offensiv spiller fra Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:09.41)
  den svenske 22-åringen tilde lindwall har signert en toårskontrakt med vålerengas kvinnelag i fotball. oslo-klubben bekrefter signeringen i sine kanaler. – det føles veldig bra. jeg har fått et supert inntrykk av klubben og ønsket å ta det neste steget i min karriere. derfor ville jeg komme til vålerenga, sier lindwall i en uttalelse. spilleren som kan bekle flere offensive posisjoner, kommer fra djurgården. der har hun spilt siden hun var seks år. kontrakten hennes var utløpt, hvilket betyr at hun går gratis til vålerenga. sist sesong endte hun med seks mål og en målgivende i den svenske ligaen. totalt har det blitt 128 offisielle kamper for djurgården. lindwall har også flere kamper med det svenske flagget på brystet. – tilde besitter offensive kvaliteter som passer godt inn i vår måte å spille på. hun har en fin profil i forhold til alder, erfaring fra damallsvenskan og yngre landslag. kombinasjonen av dette gjør tilde til en riktig spiller for vålerenga. vi har stor tro på at hun kan fortsette utviklingen sin hos oss, sier sportssjef steinar pedersen. (ntb)

  VM-trøbbel for Jæger – tvinges ut på shopping

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.04)
  henriette jægers reise til vm innendørs i glasgow gikk alt annet enn knirkefritt. det norske håpet på 400 meter fikk trøbbel allerede i startfasen av onsdagens reise. – flyet til amsterdam ble forsinket, så ble flyet videre kansellert, og så booket vi om med british airways. men da kom ikke bagasjen med ..., sier sportssjef erlend slokvik til nrk – og legger oppgitt til: – jeg har ikke hatt en reise i historien der ikke fly eller bagasje ikke er forsinket. jæger er nå på plass i vm-byen glasgow, og tvinges til å gjøre litt andre forberedelser enn hun hadde planlagt. – hun tar det med ro, men hun mål ut og shoppe klær sånn at hun kan trene og forberede seg. slokvik opplyser at bagasjen etter planen skal komme frem torsdag. jæger har satt norsk innendørsrekord på 200 og 400 meter hittil i år. hun har fjerde best årsbeste av løperne som stiller til start i vm. mesterskapet innledes med forsøk på 400 meter fredag formiddag. bursdagsbarnet karsten warholm og leif olav alnes dro med et annet fly og styrte unna trøbbelet. resten av vm-troppen ankommer torsdag. ps! nrk sender direkte fra verdensmesterskapet fredag, lørdag og søndag kveld.

  Riiber står over i Lahti

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:08.53)
  jarl magnus riiber har vunnet samtlige ti verdenscuprenn i kombinert i 2024 og med det også verdenscupen sammenlagt. til denne ukens verdenscuprenn i lahti velger riiber nå å stå over. skiforbundet skriver i en pressemelding at riiber prioriterer å teste skulderen, som han har fått ut av ledd ved flere anledninger og som han vurderer om skal opereres. – jarl har hatt en fantastisk sesong. krystallkula er hans med fire renn igjen av sesongen. nå står han over lahti for å være maksimalt forberedt inn mot kollen og deretter prøve-vm i trondheim. det er ingen tvil om at jarl ønsker å teste hva skulderen tåler av belastning, sier sportssjef ivar stuan. riiber skulle etter planen også stå over nm forrige uke på grunn av skulderen, et renn som senere ble avlyst. uttaket til helgens renn blir dermed slik: espen andersen (lommedalens il) espen bjørnstad (byaasen sk) kasper moen flatla (il jardar) jørgen graabak (byåsen il) jens lurås oftebro (il jardar) andreas skoglund (molde og omegn if) simen tiller (moelven il) lørdag skal de gå lagsprint i lahti, mens det er individuelt renn søndag. kombinertsesongen avsluttes med tre individuelle renn i norge senere i mars, to i oslo og ett i trondheim.

  Tar grep

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:22.29)
  med alexander stöckl og clas brede bråthen hjemme, ble det en svak hopphelg for norge. dette skjer med landslagstreneren og sportssjefen de neste helgene.  Riiber revurderer skulderoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:06.55)
  jarl magnus riiber legger seg ikke nødvendigvis under kniven for å operere sin plagsomme skulder foran vm-sesongen likevel. nå er kombinertstjernen i tenkeboksen. – jarl er er veldig i lupen på om han skal operere etter ikke. etter rennene i otepää var han veldig klar på at han skulle operere, men siden da har han nok blitt usikker etter å ha fått noen råd, sier sportssjef ivar stuan til ntb. han forteller videre at riiber nå skal «stressteste skuldra», før en endelig avgjørelse etter alle solemerker tas. – dette har vært et sånt hjerte-i-halsen-prosjekt, sier kombinertsjefen, som understreker at det er hovedpersonen alene som tar den endelige avgjørelsen rundt operasjon. riibers skulder, som ved gjentatte anledninger gjennom karrieren har hoppet ut av ledd, har skapt utfordringer for 26-åringen også denne sesongen. under verdenscupåpningen i ruka gjentok historien seg da han løftet armen for å feire et strålende skihopp. i etterkant ble det åpnet for at riiber kunne bli operert både underveis i sesongen – nærmere bestemt etter verdenscuprennene i otepää nylig – eller etter sesongslutt. (ntb)

  Dagbladet: Ny hopptopp melder avgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:19.24)
  hoppernes markedsansvarlig, arne åbråten, slutter i jobben om kort tid. dermed mister hopperne nok en leder. det skriver dagbladet. – jeg slutter seinest 30. april, sier årbråten til avisa. avgangen føyer seg inn i rekken av hopp-exiter. clas brede bråthen sa også opp jobben som sportssjef for en drøy måned siden. etter planen skal han gi seg etter sesongen. det har også stormet rundt hopptrener alexander stöckl den siste tiden. hopperne har uttrykt sin misnøye med treneren.

  Kollega slutter

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:19.00)
  nok en leder slutter i hoppdelen av norges skiforbund. markedsansvarlig arne åbråten er ferdig: - jeg så ingen automatikk i at han skulle slutte bare fordi jeg slutter, sier sportssjef clas brede bråthen.

  Kvalifiseringen til skiflygingsrennet i Oberstdorf avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:16.53)
  utfordrende værforhold har satt en stopper for torsdagens kvalifisering til skiflygingsrennet i oberstdorf. det opplyser det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (fis) i en melding. hopplandslagets utstyrssjef magnus brevig forklarer til ntb at det blåser litt for mye i det tyske anlegget. selve rennet går av stabelen lørdag. fredag skal det hoppes superlagkonkurranse. det har stormet rundt det norske hopplandslaget de siste par ukene. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann andré forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. sentralt har vært uttalelser om misnøye mot trener alexander stöckl. landslagssjefen er ikke med resten av hopplandslaget til oberstdorf. med til tyskland er heller ikke sportssjef clas brede bråthen. han har sagt opp sin stilling i skiforbundet, men skal etter planen jobbe ut sesongen. (ntb)


  Stöckl blir ikke med på verdenscuprenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:10.10)
  landslagssjef alexander stöckl reiser ikke med resten av hopplandslaget til oberstdorf etter konflikten med utøverne, melder tv 2. – det vil uansett være alexander sin beslutning. han er landslagstrener og jeg er sportssjef, så det er ikke sånn at noen andre enn oss bestemmer hvem som skal gjøre jobbene, sier sportssjef clas brede bråthen til kanalen. det har stormet rundt det norske hopplandslaget og landslagssjef stöckl de siste dagene, etter at det i forrige uke kom frem at landslagshopperne hadde sendt et brev til ledelsen, hvor de uttrykte misnøye med stöckls ledelse. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. treneren var heller ikke med hopperne til verdenscuprennene i sapporo forrige helg.  Ny bombe

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:18.55)
  johann andré forfang og hopperne landet på gardermoen i dag. der gikk de rett i møte med alexander stöckl, som de ønsker vekk. sportssjef clas brede bråthen sier ingen av brevskriverne er sikre på laget til helga.

  Vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:15.49)
  sportssjef clas brede bråthen har ingen meklerrolle i konflikten mellom hopperne og trener alexander stöckl. det til tross for at dette er jobben hans. leder av hoppkomiteen, stine korsen, er taus.

  Smiseth Sejersted falt på trening: – Fullstendig krise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.26)
  under utfortrening på kvitfjell fredag falt adrian smiseth sejersted. det ble tilkalt helikopter på stedet, men det skal ikke ha vært så alvorlig at han ble fløyet til legesjekk. istedenfor ble sejersted fraktet med scooter til hotellet før han ble kjørt i ambulanse til lillehammer for legesjekk. sportssjef for alpint claus ryste sier følgende til nrk: – nå har vi doktoren vår og fysioterapeuten vår på stedet. vi prøver å få han transportert til lillehammer for en sjekk. det er ofte fulle av adrenalin disse utøverne når noe sånt skjer. videre sier ryste at sejersted skal ha det bra etter forholdene, og han beskriver smellen som stor. – det er viktig å få sjekket alt. han har smerte i armen foreløpig, så etter forholdene gikk det sånt sett bra. det var jo en stor krasj. det er det han klager over nå. nrks alpinekspert lars elton myhre var tilstede på kvitfjell og så fallet til sejersted, og sier det ikke ser lovende ut. – det der er ikke et fall du reiste deg opp ifra og er på ski igjen i morgen. det så ikke bra ut. – det er fullstendig krise for det norske fartslaget, som er lite og var i inngangen til sesongen, fortsetter myhre. til helga skal herrene kjøre både utfor og super-g på norsk snø.

  Smiseth Sejersted falt på trening – har det bra etter forholdene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.26)
  under utfortrening på kvitfjell fredag falt adrian smiseth sejersted. det ble tilkalt helikopter på stedet, men det skal ikke ha vært så alvorlig at han ble fløyet til legesjekk. istedenfor ble sejersted fraktet med scooter til hotellet før han ble kjørt i ambulanse til lillehammer for legesjekk. sportssjef for alpint claus ryste sier følgende til nrk: – nå har vi doktoren vår og fysioterapeuten vår på stedet. vi prøver å få han transportert til lillehammer for en sjekk. det er ofte fulle av adrenalin disse utøverne når noe sånt skjer. videre sier ryste at sejersted skal ha det bra etter forholdene, og han beskriver smellen som stor. – det er viktig å få sjekket alt. han har smerte i armen foreløpig, så etter forholdene gikk det sånt sett bra. det var jo en stor krasj. det er det han klager over nå. bilder fra ntb viser at sejersted ble støttet av sikkerhetspersonell da han kom seg på beina etter fallet. de samme bildene viser at 29-åringen ikke gikk langt før han satte seg ned utenfor løypa. til helga skal herrene kjøre både utfor og super-g på norsk snø.

  Avslører skam

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:21.41)
  her er tidligere langrennsløper marthe kristoffersen (34) da hun var ti år yngre. hun kunne føle på skam hvis hun ikke presterte. som sportssjef i dag kan hun komme over halve jentegruppa som står og griner i mål.

  Måper: - Hva skjedde?

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:21.41)
  her er tidligere langrennsløper marthe kristoffersen (34) da hun var ti år yngre. hun kunne føle på skam hvis hun ikke presterte. som sportssjef i dag kan hun komme over halve jentegruppa som står og griner i mål.

  En går ut og en kommer inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:14.13)
  den canadiske backen andrew nielsen (27) er fristilt fra kontrakten med vålerenga og fortsetter ishockeykarrieren i slovakiske banska bystrica. det opplyser vif på eget nettsted. nielsen forsvinner som følge av at mark auk, som han ble hentet inn som erstatter for, er på vei tilbake etter en operasjon. sportssjef anders myrvold sier det handler om å holde seg innenfor budsjettrammene, samtidig som de ønsker å gi plass til å utvikle egne spillere. klubben opplyser at auk blir spilleklar til hjemmekampen mot comet halden 29. februar. han måtte opereres i skulderen og har ikke spilt siden oktober. (ntb)

  Hagen med strålende langrenn i Otepää – leder før hoppingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:14.03)
  verdenscupleder ida marie hagen klarte å skaffe seg 2,7 poengs forsprang foran hoppdelen i kombinertløpernes fellesstart i estiske otepää. hun var klart best i langrennet over 5 kilometer, der hun gikk i front hele veien og til slutt vant med 10,9 sekunder. det utgjør 2,7 poeng i hoppbakken. gyda westvold hansen ble nummer to, mens tyskeren nathalie armbruster fulgte halvsekundet bak henne. derfra skilte det hele 17,5 sekunder til den finske fireren lumia nurmela. fellesstarten er den eneste for kvinnene denne sesongen og den første siden 2022. øvelsen er på vm-programmet i trondheim neste år. – det blir en ganske åpen konkurranse der du ikke får den store forskjellen i langrennet. det er fint for publikum. alt avgjøres i hoppbakken, sa norges sportssjef ivar stuan før start. hopprennet starter klokken 16.15. (ntb)

  Bekreftet: Brekalo forlater Viking for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:18.11)
  orlando city bekrefter torsdag kveld at de har signert midtstopperen david brekalo. sloveren kommer til klubben fra viking, hvor han har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. avtalen blir lukrativ for stavanger-klubben. ifølge tv 2 ligger budet på 2,8 millioner dollar samt 300.000 i bonuser til viking. det innebærer en garantert sum på like under 30 millioner kroner, og en totalpakke på omtrent 32,5 millioner. det skal også være en videresalgsklausul på rundt 15 prosent inkludert i budet. viking opplyser på eget nettsted at salget er det største i klubbens historie. – david har vært en viktig spiller for oss og vært en av skandinavias beste midtstoppere. det er selvfølgelig dumt å miste den kvaliteten, men samtidig fortjener han denne muligheten. vi ønsker ham lykke til, sier sportssjef erik nevland om rekordsalget. – dette er det største salget i viking sin historie, og vi er veldig fornøyde med den avtalen som vi har landet, sier nevland. (nrk/ntb)

  Tydelig bevis

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:06.14)
  aviser på kontinentet tror at lucas braathen (23) kommer tilbake som toppalpinist. - jeg møtte lucas i kitzbühel, sier norges sportssjef, claus ryste. - at han er savnet fra skisirkuset fikk vi et tydelig bevis på.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »