Hovedsiden

Liten annonse
  La Liga-kamp avbrutt etter dødsfall på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 10. desember 2023 KL:17.46)
  athletic og laliga bekrefter at en supporter er død og kampen mellom granada og athletic club i laliga er derfor avbrutt. «granada mot athletic de bilbao har blitt avbrutt på grunn av den triste dødsfallet til en supporter på estadio nuevo los cármenes. vi føler med hans familie og venner, så vel som all granada-fansen. dato og tidspunkt for gjenopptakelse av kampen vil bli kunngjort snart», heter det i pressemeldingen fra ligaen. kampen ble stoppet grunnet et medisinsk nødstilfelle i den første omgangen. publikum er på vei ut av stadion. athletic ledet 1-0 etter scoring av inaki williams da kampen ble stoppet i det 17. spilleminutt.


  Hegerberg-scoring i Lyon-storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:23.07)
  ada hegerberg scoret sikkert inn et straffespark i lyons 5-0-seier over lille. siden starten av november står hun med ti mål for klubb og landslag. spissen doblet lyons ledelse til 2-0 etter en snau halvtime. det var hegerbergs 251. scoring for lyon. hun ble tatt av banen etter 61 minutter i fredagens oppgjør. forrige uke slo hegerberg til med hattrick i norges 4-0-seier over portugal på ullevaal stadion, men ble tatt av målløs i pausen i 1-2-tapet for østerrike noen dager senere. lyon har fortsatt til gode å avgi poeng i den franske toppdivisjonen. fasiten er 30 poeng og målforskjell på 45-4 etter ti kamper. (ntb)

  Bortesupportere utestenges fra risikofylte kamper i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:16.57)
  den franske fotballigaen har bestemt at bortesupportere heretter ikke får være til stede på kamper som regnes som risikofylte knyttet til vold. nylig ble en nantes-supporter drept utenfor stadion i forkant av kampen mot nice. i etterkant ba idrettsminister amelie oduea-castera om at det måtte tas grep. nå har hun fått viljen sin. franske fotballklubber har blitt enige om å utestenge bortesupportere fra det mest risikofylte kampene. det betyr at reims har måttet gi sine fans beskjed om ikke å reise til nice i helgen. «reims har stoppet salget av billetter i borteseksjonen og tilbakebetaler personer som allerede har kjøpt billett», heter det i uttalelsen. lyon-fans måtte se onsdagens kamp mot marseille på tv. den kampen skulle opprinnelig spilles i oktober, men ble utsatt da daværende lyon-manager fabio gross ble skadd etter at marseille-supportere kastet steiner mot spillerbussen. beslutningen om å stoppe bortefans i risikofylte kamper har fått kritikk. marseille-supporterne hadde onsdag et banner der det sto «forbudt å reise i frihetens land. i dag, mer enn noensinne. frihet for ultras». ultras er en betegnelse på en gruppe hardbarkede supportere av et lag. (ntb)

  Amerikansk investeringsselskap kjøpte seg opp i Paris Saint-Germain

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:16.53)
  det amerikanske investeringsselskapet arctos partners har kjøpt en minoritetsandel i den qatar-eide franske fotballklubben psg. qatar sports investments ble eneeier i paris-klubben for mer enn ti år siden. siden den gang har det blitt ni ligue 1-titler. nå kommer nye koster inn på eiersiden. investeringsselskapet arctos har allerede eierposter i mer enn 20 profesjonelle idrettsorganisasjoner rundt om i verden. – investeringen fra arctos skal brukes til å øke psgs virksomhet og også støtte klubbens strategiske eiendomsinitiativer, inkludert knyttet til stadionet vårt og de fremtidige utviklingsfasene til psgs verdensledende treningssenter i paris-forstaden poissy,» heter det i en uttalelse. «arctos vil også tilby strategiske tjenester, ekspertise og innsikt rettet mot å hjelpe klubben med å nå sine ambisjoner», står det videre. psg opplyser at de nye eierne ikke kommer til å få noen innflytelse på sportslige anliggender som spillersalg og spillerkjøp. til tross for enorm suksess i frankrike har ikke psg klart å vinne champions league. styreleder nasser al-khelaifi beskriver oppkjøpet som «en viktig milepæl i paris saint-germains historie». (ntb)

  Bodø/Glimt utestenger person i 30 kamper for rasisme

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:14.44)
  en person er ilagt 30 kampers utestengelse fra aspmyra stadion etter å ha kommet med rasistiske ytringer under en kamp mot besiktas i oktober. det opplyser eliteserieklubben på sine nettsider torsdag. i en oppdatering heter det at personen ble informert om glimt-ledelsens beslutning onsdag. straffen er den strengeste i klubbens sanksjonsreglement. tilropene som fant under kampen mot besiktas skal ifølge årets seriemester ha kommet fra en tribunedel hvor en ikke navngitt bedrift hadde kjøpt billetter. «bedriften er på ingen måte direkte tilknyttet bodø/glimt som partner. personen er heller ikke fast sesongkortinnehaver», skriver glimt. klubben har konkludert med at den aktuelle personen oppførte seg i strid med glimts samarbeidsbestemmelser og sanksjonsreglement. «klubben ser svært alvorlig på denne type hendelser, og det er avgjørende å ta et aktivt standpunkt mot rasisme og alle former for rasistiske ytringer og standpunkt som uttrykkes i forbindelse med klubb, spillere, dommere, publikum og ansatte eller arrangementer», skriver glimt. klubben understreker videre at den har nulltoleranse for rasisme på sine arrangementer. (ntb)


  Glimt-kapteinen syk tre dager før cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:11.11)
  patrick berg er blitt syk og stiller ikke på onsdagens trening, får nrk opplyst av bodø/glimt onsdag formiddag. landslagsspilleren skulle ha et intervju med nrk senere onsdag, men vil på grunn av sykdommen være utilgjengelig for nrk og de andre mediene. det kan være dårlige nyheter for glimt med bare tre dager igjen til cupfinalen mot molde, men det er usikkert om finalen står i fare for glimts 26-årige kaptein. berg anses som en av de beste og viktigste spillerne for seriemester bodø/glimt som lørdag kan sikre seg en svært gjev dobbel om de slår molde i den nrk-sendte cupfinalen på ullevaal stadion. finalen har avspark 16.00 lørdag og sendes på nrk 1.

  Nantes-supporter døde etter knivstikking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:10.29)
  en supporter av det franske fotballaget nantes er død etter å ha blitt knivstukket i forkant av ligakampen mot nice lørdag. klubben opplyser om den tragiske episoden på sine nettsider. personen ble angrepet i nærheten av nantes` stadion i forkant av kampen mot nice. supporteren ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. «påtalemyndigheten har åpnet etterforskning for forsettlig drap. en rekke vitneavhør er i gang og vil fortsette utover dagen», skriver nantes i uttalelsen, ifølge ntb.
  Glimt-treneren hardt ut mot bluss på tribunen: – Helt ufattelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.05)
  kjetil knutsen mener det må slås hardere ned på bruk av pyroeffekter på norske fotballtribuner. – det har ingenting på stadion å gjøre, sier han. en blusskaster ble anmeldt og fikk denne uken 35 kampers utestengelse for bruk av pyro på brann stadion søndag, der nettopp bodø/glimt var gjester. tre barn og to voksne fikk skader på klær etter at et bluss ble kastet på tribunen. – bluss, med den temperaturen det holder, at vi tillater det på kamper, er faen meg helt utrolig, sa knutsen under onsdagens pressekonferanse, ifølge nrk. torsdag tar bodø/glimt imot lugano i conferenceligaen. – det er bare et tidsspørsmål før det skjer alvorlige ulykker. kommer den i kontakt med hår eller en jakke... det er helt ufattelig at vi er på det nivået. se til england, der er det forbudt, sa knutsen. kristian vikran karlsen i nordland politidistrikt sier til nrk at bluss på tribunen ikke er tillatt og vil bli anmeldt, med henvisning til torsdagens kamp på aspmyra. bluss er likevel ikke et uvanlig syn på norske fotballtribuner. norges fotballforbund har som en prøveordning overlatt til klubbene å reagere på uønskede hendelser på tribunen. fotballpresident lise klaveness sa tidligere i uken at hun fikk en «klump i magen» da hun ble klar over hva som skjedde på brann stadion i kampen mot bodø/glimt. – det skal være trygt å gå på kamp i norge, sa klaveness til vg. (©ntb)

  Brann utestenger supporter i 35 kamper – kastet bluss som traff barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:13.37)
  personen som kastet et bluss som traff flere på tribunen under branns seier over bodø/glimt, utestenges i 35 kamper. det opplyser brann i en pressemelding. blusset ble kastet fra øvre del og ble kastet ned mot første rad på brann stadion før pause i søndagens oppgjør. tre barn og to voksne ble truffet. – heldigvis førte dette ikke til personskade, men det kunne gått svært galt. vedkommende ble raskt pekt ut av supporterne på tribunen, han ble tatt hånd om av politiet og ført bort fra stadion. personen har blitt politianmeldt. brann sanksjonerer med utestengelse i 35 kamper, sier branns daglig leder christian kalvenes. (©ntb)  Kristiansund-Bryne blir ikke flyttet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:19.22)
  kvalifiseringskampen mellom kristiansund og bryne går som planlagt på nordmøre stadion onsdag. det er klart etter en befaring av banen, melder tv 2. kanalen får det bekreftet av kbks daglig leder kjetil thorsen. oppgjøret er en del av kvalifiseringen til eliteserien. bryne fikk i helgen walkover etter at kampen mot start aldri ble spilt. årsaken var at start for å spare penger ikke hadde skrudd på undervarmen, og det gjorde banen i kristiansand for hard å spille på. kbk har slitt med å få undervarmen til å fungere under hele banen, men det fører ikke til flytting av onsdagens kamp. underlaget ble godkjent av kampdommer marius lien kvelden før avspark. – dette var godt for oss. da får vi hjemmepublikum i ryggen. dette var det alle ønsket, og nå ser vi fram til å ha fokus kun på kampen, sier kristiansund-trener amund skiri til tv 2. tidligere tirsdag skrev tidens krav at kristiansund har jobbet på spreng for å få kunstgresset klart i tide.

  TV 2: Hødds kvalifiseringskamp mot Lyn flyttes til Ålesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:16.15)
  returoppgjøret mellom hødd og lyn skulle spilles i ulsteinvik. kampen er nå flyttet til color line stadion i ålesund, kommer det frem på norges fotballforbunds nettsider. sportssjef i hødd, jesper törnqvist, bekrefter dette overfor tv 2. – det er en bane som ikke funker. den er frossen, sier han. – vi har gjort alt vi kan, og har tatt målinger ned i banen for å se hvor dypt kulden ligger, fortsetter törnqvist. da ble det raskt klart at de ikke ville kunne spille på banen på lørdag. – vi har selvfølgelig lyst til å spille på vår egen bane. vi skal komme oss bort dit, trene og gjøre det til vår bane så godt det lar seg gjøre, sier hødds sportssjef. kampen avgjør hvilket av lagene som får spille i obos-ligaen neste sesong. lyn har et svært godt utgangspunkt etter å ha vunnet 3-0 på nadderud mandag.

  Fotballprofilen Rune Almenning Jarstein legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:09.16)
  den mangeårige landslagskeeperen rune almenning jarstein avslutter fotballkarrieren. det opplyser han i et innlegg på instagram tirsdag. veteranen har spilt for odd, rosenborg og viking i norsk fotball. i perioden til 2014 til 2023 spilte han hertha berlin. oppholdet i den tyske klubben endte imidlertid i en langvarig arbeidstvist. «dette var ikke en enkel beslutning å ta, og ikke det jeg egentlig ville. men etter to vanskelige år, tror jeg at å legge opp er det rette å gjøre. jeg elsker fotballen så mye», skriver jarstein. «å ha privilegiet av å spille med og mot så mange fantastiske spillere i stadioner som i eliteserien, bundesliga og med landslaget, var utenfor mine villeste drømmer. jeg har mange gode minner jeg aldri vil glemme», legger han til. jarstein har spilt 72 landskamper for norge. nå er det bekreftet at 39-åringen gir seg.  seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på brann stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.34)
  Seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom Brann og Bodø/Glimt søndag kveld. En er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder Bergensavisen. – Jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. Forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder Christian Meyer hos Bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. Underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom Brann og Glimt. Flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – Sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. Det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. Innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – Det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. Folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©NTB)

  Kongen kommer til cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:11.37)
  det blir kongelig tilstedeværelse under den kommende cupfinalen mellom bodø/glimt og molde 9. desember. det bekrefter slottet overfor nrk mandag. – hans majestet kongen er til stede under finalekampen i norgesmesterskapet i fotball for menn, skriver kommunikasjonsrådgiver simen løvberg sund i en e-post til nrk. det blir første gang siden 2019 at kong harald er til stede på en cupfinale for herrene, og første gang siden 2021, da han overvar den kvinnelige cupfinalen mellom sandviken og vålerenga, at kongen ser en finale på ullevaal stadion. det har vært en lang tradisjon for at kongen eller andre medlemmer av kongefamilien har vært til stede på cupfinalen. de siste to herrefinalene har kongepokalen blitt utdelt av daværende landbruks- og matminister sandra borch. kronprinsparet var til stede på kvinnenes finale i fjor, men ingen fra kongefamilien deltok på kvinnefinalen denne helgen, da var det kulturminister lubna jaffery som delte ut kongepokalen. cupfinalen starter 16.00 lørdag 9. desember. kampen sendes på nrk1.

  Bluss traff barn under Brann-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.57)
  politiet fikk kontroll på en person etter at det ble kastet bluss på tribunene under eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag. bergens tidende og bergensavisen får episoden, som skjedde etter 27 minutter, bekreftet av operasjonsleder knut dahl-michelsen. – noen har blitt truffet av bluss under kampen. blussene skal ha blitt kastet ned mot første rad, forteller dahl-michelsen til ba. blant annet ble to voksne og tre barn truffet, men det oppsto ikke personskade. hendelsen skjedde på en av hjemmeseksjonene på brann stadion. – ingen personskader heldigvis, men klær skal ha fått brannskader. politiet fikk i etterkant kontroll på en person, som ble bortvist fra stadion. (ntb)


  Garnacho med vanvittig brassespark i United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.30)
  alejandro garnacho slo til med mektig akrobatikk i manchester uniteds 3-0-seier mot everton. nå blir parallellene dratt til en legendarisk scoring. brasseparket kom etter kun drøye to minutter og stilnet hjemmepublikummet på goodison park. garnacho kastet seg om på rundt 15 meter og traff perfekt. scoringen lignet mye på den wayne rooney satte inn for united mot manchester city i 2011. – garnarcho kan ikke tro det, og jeg gjør det heller ikke. jeg har nok aldri før vært på et stadion og sett et brassespark så godt utført som dette. og jeg var der da rooney gjorde sitt i derbyet. dette var helt utrolig. et magisk mål, utbrøt gary neville underveis i sky sports` sending. han spilte i en årrekke for manchester united. søndag så han gamleklubben slippe everton til mange farlige angrep fram mot pause, men vertene slet med uttellingen. først da marcus rashford doblet ledelsen på straffe drøyt ti minutter ut i 2.-omgangen, kunne alle i united-leiren puste noe lettere. muligheten fra krittmerket kom etter en var-sjekk. anthony martial ble opprinnelig gitt gult kort for filming, men tv-bildene viste at han ble hektet av ashley young. med et kvarter igjen styrte martial inn 3-0 på en lobb alene med keeper. seieren tok manchester united opp på 24 poeng. det holder til en 6.-plass, men det skiller kun seks poeng til arsenal på tabelltoppen. everton ligger nest med fire poeng. nylig ble klubben fratatt ti poeng for brudd på premier leagues økonomiregler, og søndag protesterte hjemmefansen mot avgjørelsen ved å stemple ligaledelsen som korrupt i form av plakater. (ntb/nrk)


  Ekspert med tirade mot Start etter avlysning: – Orker ikke mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. – vi har konkludert med at det er for stor risiko å spille. vi har samkjørt oss med ansvarlig leder på stadion, som sier at det er stor risiko for skade. det kan vi ikke stå inne for, sier dommer marius hansen grøtta til fædrelandsvennen. til samme avis legger magni fannberg magnússon seg flat. start hadde nemlig ikke skrudd på varmekablene på hjemmearenaen før den viktige kampen. – dommeren bestemte at banen var farlig for spillerne. vi har folk som er ansvarlige for banen. vi får bare legge oss flate. det er klart det handler om økonomi. det er noen 10.000 det koster. det er problematisk, sier magnússon til fædrelandsvennen. tv 2-ekspert og tidligere start-spiller jesper mathisen er sterkt kritisk til start på x. «hva i all verden er det som skjer? start-bryne avlyst fordi baneforholdene er for dårlige. start har altså glemt/droppet å sette på undervarmen. knallhard bane. når man ikke trodde det kunne bli verre og enda mer komisk så klarer man faktisk det. flaut, pinlig og uvirkelig», skriver han og fortsetter: «over 500 supportere fra bryne har tatt turen i dag. fullstendig kok i byen de siste timene med en hel haug av supportere. folk på vei til kamp får beskjed en halvtime før kampstart at det blir ingen kamp. surrealistisk. aldri opplevd noe lignende. været var meldt. orker ikke mer!». bryne-spiller christian landu landu beskriver situasjonen som «utrolig trist». – banen var ikke bra – det var ganske hardt og glatt. jeg skjønner at de velger å gjøre det (avlyser), men det er bly for oss med tanke på at vi har fyrt oss opp og gledet oss lenge til kampen. jeg vet ikke hva som skjer, men det er frustrerende, sier han til nrk.

  Kvalikkamp utsatt på grunn av baneforholdene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.34)
  kvalikkampen mellom start og bryne er utsatt på grunn av dårlige baneforhold i kristiansand. det melder lokalavisen fædrelandsvennen og klubben selv. – vi har konkludert med at det er for stor risiko å spille. vi har samkjørt oss med anvarlig leder på stadion, som sier at det er stor risiko for skade. det kan vi ikke stå inne for, sier dommer marius hansen grøtta til fædrelandsvennen.

  Godset stoppet Nypan – tok NM-tittelen for G19-lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:21.19)
  rosenborg stilte med stjerneskuddet sverre nypan i g19-finalen mot strømsgodset, men det holdt ikke til nm-gull. godset vant 4-3 etter ekstraomganger. marko farji ble matchvinner etter en strålende opprulling i det 107. minutt. inne i boksen styrte han kontant inn en ball fra høyre. indreløperen sto også bak godets 3-2-scoring etter en drøy time. da dro farji seg innover i banen og fyrte av et skudd på kanten av 16-meteren. ballen fikk en perfekt skru og havnet i lengste kryss. rosenborgs tomålsscorer tobias solheim dahl tvang fram ekstraomganger (2 x 5 minutter), men det viste seg å bli til ingen nytte. det er første gang at strømsgodset vinner nm-finalen for g19. gullet kom i klubbens andre finaleforsøk og ble en slags revansj. i 2015 tapte drammenserne hele 0-6 for nettopp rbk. rosenborg jaktet på sin åttende tittel i turneringen. nypan var med fra start, men en av eliteseriens største talenter kunne ikke redde laget fra nederlag på sarpsborg stadion. 16-årige nypan har vært i seniorlagets startellever i alle de 14 siste ligakampene han har vært tilgjengelige i.(ntb)

  ny ol-stadion til 2032-lekene vil koste 19 milliarder kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:08.17)
  ol-arrangørene i delstaten queensland i australia må bygge ny stadion i brisbane til lekene i 2032. prislappen blir nærmere 20 milliarder kroner. brisbane ble i 2021 uten motkandidat valgt til arrangør av ol om ni år og blir den tredje australske byen som er vertskap for et sommer-ol (melbourne i 1956 og sydney i 2000). med et beløp som nærmer seg 20 milliarder kroneer får gabba stadion, som i dag hovedsaklig brukes til cricket, økt tilskuerkapasitet til 50.000 seter. en skole må flyttes for å få plass til den nye arenaen, som også skal forbindes med en ny metrostasjon. i sin søknad oppga brisbane at 84 prosent av anleggene allerede var klare, men det har hele tiden vært en forutsetningen at cricketarenaen måtte oppgraderes. føderale myndigheter har godkjent byggeplanene. (©ntb)

  NFF utsetter NM-beslutning: – Kommer ikke til å fatte en beslutning før etter tinget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.44)
  norges fotballforbund tar ingen avgjørelser angående endringer av strukturen til fotball-nm. det kom fram under en pressekonferanse med fotballpresident lise klaveness og generalsekretær karl-petter løken torsdag ettermiddag. – vi opplever dessverre at nm har hatt litt dalende popularitet. vi er alle innforstått med at det vil skape reaksjoner om vi gjør endringer i norges eldste turnering, men igjen har vi ikke klart å opprettholde den statusen som turneringen hadde tidligere, sa løken. det såkalte hangeland-utvalget har forslått å endre cupens kampstruktur fra vår-høst til høst-vår. utvalget innstilling har møtt enormt med kritikk og motstand fra hele fotball-norge. nff har derfor valgt å avvente en endelig avgjørelse til etter forbundstinget i mars. – styret har stor forståelse for argumentasjonen i rapporten. vi har snakket med mange etter at rapporten ble lagt fram og har fått klar beskjed om at dette burde behandles på tinget, sa klaveness og fortsatte: – så det kommer vi til å gjøre. styret kommer ikke til å fatte en beslutning før etter tinget. cupen vil dermed gå som vanlig i 2024. forbundstinget er satt til 9. og 10. mars 2024 på ullevaal stadion. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »