Hovedsiden

Liten annonse
  Aldri skjedd

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:18.54)
  kfum oslo spilte sin første eliteseriekamp i historien, og stanget i nesten 90 minutter. men like før slutt smalt det fra oslos eneste eliteserielag.


  LSK snublet i sesongåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:19.02)
  lillestrøm fikk en svært dårlig start på sesongen med 2-3-tap for nyopprykkede kristiansund i første runde av eliteserien mandag. lsk endte på sjetteplass i fjorårssesongen og var store favoritter i oppgjøret. tre mål imot og null poeng var alt annet enn det et fullsatt åråsen hadde håpet på i årets første kamp. nyopprykkede kbk er spådd en tøff sesong, hvor laget må kjempe for å holde seg oppe. sesongåpningen viste i stedet et kristiansund-lag som kan være mer slagkraftig enn forventet. kbk åpnet ballet da de kontret inn 1-0 i det 13. minutt. et lsk-forsvar i ubalanse og en feilplassert lsk-keeper mads hedenstad greide ikke å hindre ruben alte i å hamre inn 1-0. dan peter ulvestad stanget inn en corner fire minutter etter sidebyttet og gjorde 2-0, men hjemmelaget slo tilbake like etterpå. espen garnås traff også blink med hodet etter et frispark. håpet var imidlertid bare tent i noen få minutter. en umarkert heine bruseth fikk da stå alene i boksen og banket inn 3-1. thomas lehne olsen kriget inn 2-3 snaue ti minutter før slutt, men det var ikke nok til å redde inn noen poeng fra oppgjøret. (ntb)

  Ajer-scoring i tap – Berges Burnley tok viktige poeng i bunnstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:18.14)
  kristoffer ajer fikk sin første premier league-scoring for sesongen, men det var ikke nok for brentford som røk 1-2 mot burnley. ajer stanget inn 1-2-reduseringen sju minutter før full tid. det var nordmannens andre premier league-scoring i karrieren. det ble tøft for brentford som fikk sergio reguilón sendt i dusjen da han laget straffespark etter åtte minutter. jacob bruun larsen sendte burnley i føringen fra krittmerket. tidligere molde-spiller david datro fofana la på til 2-0 etter en drøy time, før ajers redusering kom på tampen. det var burnleys første trepoenger i 2024. den siste seieren kom mot fulham 23. desember. det er åtte poeng opp til trygg plass, og håpet lever så smtt for sander berge og co. landslagsspiller berge spilte hele kampen på midten for burnley. i den andre premier league-kampen lørdag endte det 1-1 mellom luton og nottingham forest. chris wood scoret for forest før berry sørget for utligning like før slutt. (ntb)

  Messi tilbake med scoring - Inter Miami videre i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:09.55)
  lionel messi var tilbake fra skade og bidro med scoring da inter miami tok seg videre til kvartfinalen i den nordamerikanske mesterligaen natt til torsdag. inter miami vant returoppgjøret mot nashville 3-1, og avanserer dermed med 5-3 sammenlagt. messi, som mistet helgens ligakamp,, var tilbake i laget og spilte bare 50 minutter ettersom han fortsatt er rusten på grunn av skaden. før det rakk han imidlertid å servere luis suarez med en smart målgivende pasning til 1-0, før han selv doblet ledelsen. tidligere brann-spiller robert taylor erstattet messi etter hvilen, og det var han som stanget inn 3-0 for inter miami.på overtid satte sam surridge inn et trøstemål for nashville. inter miami møter vinneren av meksikanske monterrey og mls-rival fc cincinnati. monterrey leder 1-0 før returoppgjøret.
  Slapp med skrekken

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:17.28)
  arsenal stanget og stanget, og så lenge ut til å tape poeng i tittelracet. like før slutt kunne arsenal-fansen likevel slippe skuldrene litt ned. nå leder london-laget premier league.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »