Hovedsiden

Liten annonse

  cristiano ronaldo starter for united

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:17.32)
  cristiano ronaldo ble benket til manchester uniteds serieåpning mot brighton i premier league, men til lørdagens kamp mot brentford starter portugiseren. seriestarten gikk ikke helt som planlagt for verken ronaldo eller manchester united. stjernespissen fikk en snau omgang mot brighton, som overraskende slo de røde djevlene 2-1 i erik ten hags trenerdebut i manchester. ronaldo var ikke på banen da brighton gikk opp i 2-0-ledelse, men klarte ikke å hjelpe laget til å sikre poeng. på bortebane i london lørdag håper ten hag at ronaldo kan lede laget til deres første poeng denne sesongen. portugiseren var å finne i manchester uniteds startoppstilling. scott mctominay har måttet vike plass. (ntb)

  EM-krav avvist – maratonløperne må ut i solsteiken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:13.49)
  starten på ems maraton blir ikke flyttet tross protester fra deltakere. arrangøren meddelte lørdag at mandagens konkurranser starter 10.30 og 11.30 som oppsatt. 50 løpere fra forskjellige nasjoner underskrev på et protestskriv for noen dager siden. de mener det kan følge helserisk med å løpe over fire mil i de temperaturene som er varslet i münchen. det ligger an til å bli cirka 25 varmegrader, ingen skyer og nesten ikke vind under konkurransene. utøverne ville ha starten lagt til 07-tiden mandag. (ntb)

  Norges første båt endte som jumbo i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:09.48)
  den norske fireren med ole amund storlien, petter myhre tufte, andreas erichsen berge og mathias foyner wie endte sist i b-finalen i ro-em. de endte som nummer fem, langt unna tyskland som tok seieren. tyskerne vant med over 16 sekunder til norges båt. flere norske båter skal senere i aksjon for å kjempe for norges ære. kjetil borch ror for finaleplass, mens birgit skarstein er storfavoritt til gullmedalje når hun ror finale ca. 11:09. ro-em og em-uka ser du på nrk1 og sendingen starter klokken 10:00.

  Tidenes raskeste rallycross-biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:19.33)
  en ny æra starter i lille stjørdal. rallycross-vm har nemlig avduket sine elektriske biler. det har kun vært en mr. rallycross, og det var martin schanche. tanaværingen var kjent for sin særs aggressive kjørestil, og temperament, og tok den prestigetunge em-tittelen hele fem ganger. schanche kjørte kun ford-biler, og det kanskje aller villeste av disse […] innlegget tidenes raskeste rallycross-biler dukket først opp på bil24.no.


  Viking videre i serieligaen til tross for tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:21.55)
  viking skuffet spillemessig på veien mot avansement i serieligaen i fotball. det endte 0-1 borte mot irske sligo rovers og 5-2 sammenlagt. viking vant hjemmekampen 5-1, og dermed var det meste av spenningen borte før avspark. førsteomgangen var nesten blottet for sjanser. målet som kom før pause, var av det merkelige slaget. en sligo-spiller misset helt på et volleyforsøk. vikings forsvar trodde at ballen forsvant ut av spill, men det gjorde den ikke. william fitzgerald tok sats og skjøt ballen i ryggen på sondre bjørshol før den gikk i en bue om viking-keeper patrik gunnarsson og over målstreken. sligo var klart bedre enn viking selv om gjestene spilte med tilnærmet toppet mannskap. viking var ikke i nærheten av å nå sitt beste nivå. kampen var en skuffelse for gjestene. keeper gunnarsson kom bra fra det. han reddet et straffespark og den påfølgende returen i andre omgang. vinner siddisene også neste runde i kvalifiseringen (mot rumenske fcsb), er laget sikret plass i gruppespillet. viking starter play off-dobbeltkampen i bucuresti 18. august. returen går sju dager senere. (ntb)

  Tårevåt Williams slått ut i Toronto

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:07.58)
  det var en beveget serena williams som natt til torsdag tok avskjed med publikum etter tapet for sveitsiske belinda bencic i wta-turneringen i toronto. 40 år gamle williams avslørte tirsdag at nedtellingen til karriereslutten har begynt, og flere hevder at us open, som starter i slutten av august, er tennislegendens siste. hun har vunnet elleville 73 titler i singel på wta-touren og 23 grand slam-turneringer. hun har vunnet turneringen i toronto tre ganger. etter tapet for bencic i tok hun for første gang ordentlig farvel med publikum. – det var mange følelser. jeg elsker å spille her og har alltid elsket det, sa williams, som tydelig slet med å holde tårene tilbake. – jeg er så dårlig på å ta farvel, fortsatte hun.
  Ruud beholder plassen på ATP-rankingen foran Montréal-turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:08.05)
  casper ruud er stadig rangert som den sjuende beste tennisspilleren foran flere hardcourt-turneringer kommende måned. han starter i montréal denne uken. der er nordmannen seedet som nummer fire, som betyr at han får walkover til andre runde. der møter han enten slovaken alex molcan eller amerikanske mackenzie mcdonald. de møtes mandag kveld norsk tid. turneringen er en masters 1000-turnering hvor russiske daniil medvedev er førsteseedet. han vant sist uke en turnering i mexico. ruud har både det spanske stjerneskuddet carlos alcaraz og verdenstreer stefanos tsitsipas på sin side av tablået. (ntb)

  haaland får sin pl-debut for city – starter mot west ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. august 2022 KL:16.35)
  erling braut haaland er én av manchester city-manager pep guardiolas elleve utvalgte til å starte premier league-åpningen mot west ham i london. det har vært knyttet spenning til om jærbuen kom til å få tillit fra start etter at julian alvarez scoret i community shield-oppgjøret mot liverpool sist helg. der endte haaland opp med en stor miss på tampen av kampen, men den målfarlige spydspissen får tillit fra start mot west ham. city starter med et nær toppet mannskap mot west ham. midtbanegeniet kevin de bruyne er med. laget (4-3-3): ederson – kyle walker, ruben dias, nathan aké, joao cancelo – rodrigo, kevin de bruyne, ilkay gündogan, phil foden, erling braut haaland, jack grealish. haaland bøttet inn mål for borussia dortmund før overgangen til far alfie haalands gamleklubb. de lyseblå har en ligatittel å forsvare og skal jakte flere titler med det norske fenomenet fremst på banen. følg kampen klokken 17.30 her på nrk.  Nadal trekker seg fra turnering med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:15.29)
  det spanske tennisesset rafael nadal blir ikke å se i atp1000-turneringen i montreal til uka. han må trekke seg med samme skade som hindret ham i wimbledon. nadal opplyser i en uttalelse at han torsdag kjente noe i magen, og at det ikke var borte dagen etter. det ble under wimbledon opplyst å være en rift i magen. spanjolen sto med 19-0 i grand slam-kamper denne sesongen da han måtte kaste inn håndkleet. nadal har vunnet turneringen i montreal fem ganger tidligere. casper ruud skal etter planen spille i turneringen som starter mandag. djokovic møter heller ikke opp til turneringen. serberen har ikke vaksinert seg mot korona og får derfor ikke komme inn i canada. (ntb)

  klopp bekrefter nuñez klar: – men det betyr ikke at han starter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:12.44)
  darwin nuñez er klar for premier league-spill, men liverpool-trener jürgen klopp tør ikke å love en start borte mot fulham. – darwin er klar, men det betyr ikke at han starter. vi har forskjellige mulige løsninger, og darwin trenger tid til å vende seg til ting. men han har fått en god oppkjøring, sa klopp på en pressekonferanse fredag formiddag. nuñez signerte for liverpool i midten av juni for en totalpakke som kan strekke seg helt opp til 1,02 milliarder kroner fra benfica. spissen har allerede rukket å score fire mål i oppkjøringen. – han sa selv at han var veldig nervøs i starten, og det sympatiserer jeg veldig med. det er helt normalt. men han føler seg veldig hjemme her allerede, så det er bra. han er på den beste plassen han kunne vært, sa klopp. liverpool sesongåpner borte mot fulham lørdag klokken 13.30.

  Tyriberget tar over Riises jobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:12.26)
  lena tyriberget erstatter hege riises rolle som hovedtrener for j19-landslaget i fotball. norges fotballforbund opplyser i en kort pressemelding at tyriberget starter med jobben umiddelbart. tyriberget var en av to assistenter for tidligere landslagssjef martin sjögren. nff måtte følge det europeiske fotballforbundets (uefa) krav om å ha en kvinnelig trener under vm-kvalifiseringen. hege riise har tatt over sjögrens jobb som trener for kvinnelandslaget, og det åpnet opp en ledig stilling på j19-landslaget. tyriberget har blant annet også ledet j16-landslaget. j19-landslaget skal møte sverige og island i september før em-kvalifiseringen starter i oktober.  Knalltøff mesterligaåpning venter Elverum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:07.12)
  elverums håndballherrer starter champions league med den kanskje vanskeligste bortekampen. tyske kiel er motstander 14. september. kiel kommer ikke til å ha sander sagosen på banen i det oppgjøret. han er i opptrening etter en ankeloperasjon og trolig ikke tilbake i spill før i januar. elverums første hjemmekamp i gruppespillet blir mot danske aalborg 21. september. hvert lag skal gjennom sju hjemme- og like mange bortekamper. de andre lagene i gruppen: pick szeged (ungarn), celje (slovenia), kielce (polen), nantes (frankrike) og barcelona (spania). (ntb)


  Ingebrigtsen-dobbel i friidretts-EM – 47 utøvere klare for München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:12.05)
  47 utøvere er tatt ut i den norske troppen til friidretts-em i münchen senere i august. jakob ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. troppen ble bekreftet på norges friidrettsforbunds nettsider mandag. mesterskapet starter 15. august og strekker seg til avslutningsdagen 21. august. det er ventet at ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. 5000-meterfinalen går 16. august, mens det skal løpes 1500 meter 18 august. ingebrigtsen tok gull på 5000-meteren og sølv på 1500 meter i vm i eugene. karsten warholm er også med i troppen etter en skuffende vm-finale, der han gjorde konkurransecomeback etter en lårskade. søndag ble det klart at han dropper diamond league-konkurranser fram mot em. hekkfinalen i münchen går av stabelen 19. august. sleggekaster eivind henriksen skal igjen kjempe om mesterskapsmedalje etter hans bronse i vm. (ntb)

  Ingebrigtsen-dobbel i friidretts-EM – 46 utøvere klare for München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. august 2022 KL:12.05)
  46 utøvere er tatt ut i den norske troppen til friidretts-em i münchen senere i august. jakob ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. troppen ble bekreftet på norges friidrettsforbunds nettsider mandag. mesterskapet starter 15. august og strekker seg til avslutningsdagen 21. august. det er ventet at ingebrigtsen skal løpe både 1500 og 5000 meter. 5000-meterfinalen går 16. august, mens det skal løpes 1500 meter 18 august. ingebrigtsen tok gull på 5000-meteren og sølv på 1500 meter i vm i eugene. karsten warholm er også med i troppen etter en skuffende vm-finale, der han gjorde konkurransecomeback etter en lårskade. søndag ble det klart at han dropper diamond league-konkurranser fram mot em. hekkfinalen i münchen går av stabelen 19. august. sleggekaster eivind henriksen skal igjen kjempe om mesterskapsmedalje etter hans bronse i vm. (ntb)

  ronaldo starter uniteds siste testkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. juli 2022 KL:15.51)
  cristiano ronaldo har stått over manchester uniteds sesongoppkjøring, men tar del i klubbens generalprøve mot spanske rayo vallecano på old trafford. portugiseren har ikke spilt for united siden 7. mai. lagets fem første kamper under erik ten hag har gått uten ronaldo i troppen. ifølge klubben har fraværet skyldtes personlige årsaker. det er likevel blitt tett koblet til spekulasjonene om at 37-åringen vil bort fra united på grunn av manglende champions league-spill. før helgen antydet ronaldo på instagram at han kom til å ikle seg united-drakta mot rayo vallecano. det gjorde han med kommentaren «søndag spiller kongen». ten hag bekreftet lørdag at stjernespissen var aktuell til lagets siste testkamp. – ronaldo er en del av troppen i morgen, men i likhet med alle andre trenger han flere minutter i beina. han er ikke i form ennå, sa united-manageren til viaplay etter 0-1-tapet for atlético madrid på ullevaal stadion. manchester united starter den nye premier league-sesongen hjemme mot brighton førstkommende lørdag. (©ntb)  Russell tok førsteposisjon: – En av sesongens største overraskelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:17.09)
  mercedes har slitt hele helgen i ungarn. på treningene før kvalifiseringen i dag var laget langt bak både ferrari og red bull. derfor var det et kjempesjokk at george russell var raskest i kvalifiseringen og tok førsteposisjon i morgendagens løp. – fredag var kanskje den verste dagen denne sesongen. laget har gjort en enorm jobb denne helgen. i den siste svingen kjente jeg at dette kom til å bli bra. når jeg kryssa målstreken så jeg vi var først. helt utrolig, sier russell i et intervju vist på viaplay. – en av sesongens største overraskelser, utbrøt viaplay-kommentator atle gulbrandsen i det russell kjørte over mållinja. briten kjørte inn 44 tusendeler foran carlos sainz i ferrari, og tok sin første startposisjon i sin karriere. carles leclerc ble nummer tre. vm-leder max verstappen slet i siste kvalifiseringsrunde, og på siste forsøk fikk nederlenderen store tekniske problemer. derfor starter han helt tilbake i 10. posisjon i morgen.

  haaland starter mot liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:17.05)
  Erling Braut Haaland spiller fra start for Manchester City i Community Shield-kampen mot Liverpool i dag. Den norske angriperen scoret sitt første mål for klubben forrige uke. Det kom mot Bayern München. Forventningene til Haaland er skyhøye i England etter overgangen fra Borussia Dortmund. – Han er klar for å spille. Førsteinntrykket av ham som type, er veldig bra. Han er en morsom fyr. Han har tilpasset seg laget veldig bra, sa manager Pep Guardiola om Haaland fredag. Tittelforsvarer Manchester City serieåpner søndag neste uke borte mot West Ham. De fleste britiske fotballekspertene mener at gullstriden kommer til å stå mellom Liverpool og City.

  Norsk 20-åring testet seg mot Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:13.15)
  martin palumbo (20) ble et norsk innslag i udineses 0-2-tap for chelsea i en treningskamp i italia lørdag. midtbanetalentet spilte samtlige minutter. oppgjøret ble spilt mellom to reservepregede lag. klubbene var mye mer toppet da de møttes kvelden før på samme arena i udine. den kampen vant chelsea 3-1. lørdag tok gjestene fra london ledelsen på overtid i første omgang. ruben loftus-cheek lobbet ballen i mål over en utrusende keeper. ti minutter etter hvilen doblet hakim ziyech til 2-0 fra straffemerket. chelsea fikk muligheten etter at loftus-cheek ble felt i det han skulle skyte. palumbo har vært i udinese i flere år og har en kontrakt med serie a-laget fram til 2025. sist sesong var nordmannen på lån i juventus og fikk tolv minutters spill på øverste nivå. neste helg seriestarter chelsea borte mot everton. udinese går i gang en uke senere borte mot serie a-mester milan. (©ntb)

  Mer skadetrøbbel for Oxlade-Chamberlain

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:11.56)
  alex oxlade-chamberlain (28) har pådratt seg en alvorlig lårskade og blir ikke et alternativ for liverpool med det første. det kom fram i liverpool-manager jürgen klopps statusoppdatering foran community shield-oppgjøret mot manchester city. – oxlade har en alvorlig hamstringskade, så det vil ta tid. vi alle hater den type skader, men det skjer fra tid til annen, sa klopp. skader har vært et tilbakevendende problem for oxlade-chamberlain siden overgangen fra arsenal i 2017. blant annet har knetrøbbel holdt ham ute i ett år. den siste skaden fikk kantspilleren i liverpools seier over crystal palace da lagene møttes til treningskamp i singapore 15. juli. liverpool starter premier league-sesongen borte mot fulham lørdag neste uke.

  Haaland trosser smerter mot Liverpool

  Kilde: VG Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:22.35)
  manchester (vg) erling braut haaland (22) har fortalt manchester city-manager pep guardiola (51) at kroppen fortsatt gjør vondt, men landslagssjef ståle solbakken tror nordmannen starter mot liverpool.

  Hauger-opptur i Budapest – fikk godt utgangspunkt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:19.22)
  dennis hauger brøt trenden med dårlige formel 2-kvalifiseringer og hadde åttende bestetid i ungarn fredag. aurskog-gutten får dermed tredje beste startspor i lørdagens sprintløp i budapest. f2-reglene tilsier at startrekkefølgen til det løpet snus på hodet for de ti beste i kvaliken. det betyr at australske jack doohan på 10.-plass kjører ut først. dagen etter starter bilene hovedløpet etter plasseringene de fikk fredag. ayumu iwasa fra japan vant kvalifiseringen og får beste startspor søndag. senest sist søndag fikk hauger en tidlig smell i franske le castellet og slet med å styre bilen. dårlig fart har også vært et tilbakevendende problem for ham og prema-laget. inntil fredag var dette haugers resultatrekke etter f2-triumfen i baku i juni: 13-15-utkjøring-15-10-15-4-18-13-16. lørdag ligger forholdene til rette for et norsk toppresultat. (ntb)

  england-sverige: slik starter lagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:19.51)
  lagene er klare til em-semifinalen mellom sverige og england. slik starter lagene: england: mary earps; lucy bronze, millie bright, leah williamson, rachel daly; georgia stanway, keira walsh; beth mead, fran kirby, lauren hemp; ellen white sverige: hedvig lindahl; amanda ilestedt, linda sembrant, magdalena eriksson, hanna glas; nathalie björn, filippa angeldahl, kosovare asllani; fridolina rolfö, stina blackstenius, sofia jakobsson.

  Ford utvikler automatisk lading

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:14.35)
  en ladearm plasserer selv kabelen inn i bilen, og dermed starter ladingen. se video. bilene blir stadig mer elektrifiserte og automatiserte, og nå skal ladingen av elbilene også bli robotisert. det er iallfall målet til ford. ladingen er fortsatt en hemsko for utrullingen av elbiler, men det største hinderet er ladefarten ‒ som er ganske […] innlegget ford utvikler automatisk lading dukket først opp på bil24.no.

  Slagsmål i fotballturnering – Norway Cup er godt forberedt: – Har hatt situasjoner som ligner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:13.02)
  under fotballturneringen gothia cup i sverige oppsto det voldshendelser, som rammet både spillere og voksne. arrangørene av norway cup mener de er godt forberedt før turneringen settes i gang på ekebergsletta til helgen. – testosteron og fotballspill har en tendens til å ta litt av, og vi har hatt situasjoner som ligner litt på det som skjedde i gothia, der lag eller tilskuere barker sammen, sier pål trælvik, generalsekretær i norway cup til nrk. etter kvartfinalen i gutteklassen under gothia cup, angrep et fransk lag sine amerikanske motstandere. det resulterte i et masseslagsmål. dramatikken utviklet seg til flere angrep med sparking, kvelertak og slag. hendelsen har vært en påminner for arrangørene i norge, som har erfaring med slike situasjoner også på ekeberg. – vi løser dette med god hjelp av politiet, som har ansvaret for sikkerhet i en sånn sammenheng. vi har mye politi til stede for å ta høyde for alle mulige eventualiteter, men det er kun unntaksvis at det skjer, sier trælvik. i tillegg har de ekstra bemanning, i form av sivile observatører, som er til stede ved mistanke om at uønskede hendelser kan oppstå. norway cup starter førstkommende lørdag.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »