Hovedsiden

Liten annonse

  Solbakken bekrefter: Østigård fra «bankers» til usikker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 20. mars 2023 KL:10.50)
  det er mange spørsmål før norges landslag starter kvalifiseringen til neste års fotball-em. nytt av året er at leo skiri østigård også er ett av dem. midtstopperen ble en av landslagssjef ståle solbakkens mest trofaste menn i fjor. østigård startet ni av ti kamper i 2022. det var kun fjorårets hjemmekamp mot armenia (9–0) hvor han ble sittende på benken. – nå er han en av de spillerne vi må se på treningen, hvor mye han henger med, sier solbakken til ntb. – han er usikker nå? – ja, det er han. det sier seg selv, sier solbakken. (ntb)


  PSG-smell på hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 19. mars 2023 KL:21.31)
  paris saint-germain røk 0-2 hjemme mot rennes i den franske toppligaen i fotball søndag. etterpå skyldte trener christophe galtier på skadesituasjonen. karl toko ekambi og arnaud kalimuendo sørget for at rennes slo psg for andre gang denne sesongen. birger meling startet på benken for rennes, men måtte inn etter bare fem minutter for en plaget adrien truffert. nordmannen bidro til at laget holdt nullen mot psgs stjernegalleri med lionel messi og kylian mbappé i front. psg har hatt sine skadeproblemer denne sesongen. spesielt i forsvaret var manglene store, mente galtier da han snakket om tapet etter kampen. – det er alltid kjedelig å tape. selvfølgelig kan jeg ikke være fornøyd, men med tanke på hvor mange spillere vi hadde ute, visste vi at det kom til å bli vanskelig, sa han. psg styrer mot sin niende ligatittel på elleve sesonger. etter søndagens tap skiller det ni poeng til lens med ti kamper igjen. (ntb)

  Perez vant Saudi-Arabia Grand Prix

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 19. mars 2023 KL:19.58)
  red bull-fører sergio perez utnyttet lagkamerat max verstappens tøffe utgangspunkt og vant saudi-arabias grand prix søndag. seieren var mexicanske perez` femte siden debuten i 2011. 33-åringen startet først etter at han vant kvalifiseringen. han fikk hard kamp av blant andre fernando alonso, men etter at spanjolen fikk en tidlig straff, seiret perez foran lagkamerat verstappen. red bull-bilene har vist god fart i sesonginnledningen. søndagens seier var lagets andre etter at regjerende verdensmester verstappen vant åpningsløpet. verstappen hadde et tøft utgangspunkt som følge av bilproblemer i kvalifiseringen. han startet som nummer 15, men kjørte seg raskt opp i feltet. han greide likevel ikke å hente igjen perez og endte som nummer to. george russell ble nummer tre.

  Fyrer løs: - Latterlig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 19. mars 2023 KL:12.08)
  ema klinec fra slovenia vant det første skiflygingsrennet for kvinner. silje opseth og yuki ito fulgte på de neste plassene. nrk-legenden arne scheie reagerer på tidspunktet for når rennet startet: klokka 10.00.


  Thingnes Bø med frekk feiring på standplass - fikk kongen til å le

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:13.17)
  johannes thingnes bø herjet med konkurrentene på jaktstarten. han kom ensomt inn på siste skyting, og smalt ned fire blinker før han vendte seg mot publikum og hysjet. deretter smalt han ned det siste skuddet også. det fikk selv kong harald til å trekke på smilebåndet på tribunen. – jeg blir rørt, jeg, utbrøt tv 2s ekspert petter northug. dermed vant thingnes bø suverent med nesten minuttet ned franske quentin fillon maillet og sturla holm lægreid. thingnes bø startet jaktstarten først etter å ha vunnet sprinten, og ga aldri konkurrentene en sjanse. han bommet kun en gang på fire skytinger.


  Sprinten utsettes med en halvtime

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:14.17)
  skiskyttersprinten i holmenkollen utsettes med en halvtime som følge av dårlig vær. det melder ibu. de skulle i utgangspunktet startet 15.20, men nå blir det altså start tidligst 15.50. – det er på grunn av sikten, ikke snøen. det er sikten som gjør det vanskelig, det er ikke tåke, men snø, sier rennleder hans petter olsen til nrk. han forteller at det har vært mye å gjøre det siste døgnet. – men hvis vi ikke tåler dette med uteidrett, så får vi holde på med inneidrett, sier olsen. værmeldingen sier at det ser bedre ut om rundt en halvtime senere.

  Mer vindtrøbbel på Lillehammer – Raw Air-rennene måtte utsettes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:18.13)
  sterk vind fortsetter å prege raw air på lillehammer og skapte utsettelser onsdag. kvinnene starter klokken 18, mens mennene først kommer i gang klokken 20. etter flere utsettelser gjennom ettermiddagen opplyser det internasjonale skiforbundet nå at rennstart for kvinnene er satt til klokken 18, halvannen time etter opprinnelig start. det fører også til 45 minutters utsettelse for herrehopperne, som skulle ha startet 19.15. det er andre dag på rad at vinden lager utfordringer i lysgårdsbakkene. mennenes renn og kvinnenes kvalifisering tirsdag kunne likevel arrangeres som planlagt. mandag skapte et stort snøfall problemer for arrangøren.

  Kommende BMW i5 både som Touring og M

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:13.58)
  det er snart duket for 8. generasjon av 5-serie, og bmw har denne gang et ess i ermet ‒ en ren elbilutgave kalt bmw i5. faktisk to ess, for det kommer også en bmw i5 touring. den moderne historien til bmw startet med «den nye klassen» introdusert tilbake i 1962, og denne tok det tyske […] innlegget kommende bmw i5 både som touring og m dukket først opp på bil24.no.

  De norske fikk det tøft – pallen glapp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:11.56)
  både ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie lå an til en mulig pallplass i utforrennet i soldeu i andorra, men tapte litt for mye på tampen og pallen glapp. lie ble nummer åtte og mowinckel endte på 11.-plass. – helt greit, midt på treet. jeg kjørte greit på ski, men jeg kunne «gønnet» litt mer. jeg er fornøyd, sier lie til viaplay etter å ha fullført siste utforrenn for sesongen. spesielt mowinckel hadde grønne tider i store deler av løypa, men en feil kostet henne mye tid. – jeg er kjempefornøyd med slik det startet. jeg prøvde å gå for det ordentlig. det rister og slår, og det er litt ubehagelig. jeg slår hånda nedi og da går det trått. da er det kjørt, sier mowinckel. slovenske ilka stuhecvant foran sofia goggia og lara gut-behrami. tidligere onsdag kjørte også aleksander aamodt kilde og adrian smiseth sejersted på herresiden. heller ikke de hadde den store dagen, og havnet et godt stykke utenfor topp tre. verdenscupfinalen i soldeu fortsetter med super-g torsdag. fredag er det parallellslalåm for blandede lag før teknikkrennene (storslalåm og slalåm) står for tur lørdag og søndag.  Vindtrøbbel på Lillehammer – Herrenes hopprenn utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mars 2023 KL:16.06)
  nytt værtrøbbel på lillehammer fører til utsettelse av herrenes hopprenn. mandag ble kvinnenes renn utsatt grunnet snøvær og et unnarenn som ikke var godt nok tråkka opp. i dag er herrenes raw air-renn utsatt på grunn av sterk vind. rennet skulle ha startet klokka 16.10 tirsdag, men vindforholdene tvinger juryen til å endre planene. prøveomgangen i forkant ble også droppet. nytt starttidspunkt er satt til 16.30. i forkant skal det holdes et nytt jurymøte for å vurdere om vinden tillater hopping.

  Landslagssjefen innrømmer usikkerhet rundt Ola Solbakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mars 2023 KL:12.33)
  ola solbakken forlot bodø/glimt til fordel for roma etter forrige eliteseriesesong, og fikk endelig hull på byllen i serie a mot hellas verona i februar. det etter kritikk fra hans egen sjef josé mourinho. landslagssjef ståle solbakken sa under landslagsuttaket at roma-vingen har slitt med en liten skade den siste tiden. – han er en av de vi må se på. han så litt preget ut da han startet mot hellas verona. da han fikk 35 minutter som innbytter i kampen etter så han sprek og eksplosiv ut. fysisk veldig klar. han har slitt med en liten skade den siste tiden, men han trener for fullt nå. det er likevel et lite spørsmålstegn ved han.

  Frykter dyrere priser skremmer bort elbilkjøpere

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 14. mars 2023 KL:10.40)
  ifølge naf er de som eier bensin- og dieselbiler mer sensitive for elbil-prisen enn de som allerede eier elbil i dag. ‒ skal politikerne nå elbilmålet sitt kan de ikke fortsette å øke avgiftene på elbil, sier nils sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i naf. det er spesielt en ting regjeringen har messet om siden inflasjonen startet, […] innlegget frykter dyrere priser skremmer bort elbilkjøpere dukket først opp på bil24.no.


  Hovland med storspill - kjemper om topplassering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mars 2023 KL:19.54)
  oppdateres! viktor hovland startet variabelt med to bogeyer, to birdier og én par i løpet av de første fem hullene. etter par på de neste tre hullene, fikk han virkelig fart på runden. med birdie på hull 9, 11, 12 og 13 er nå fire slag under par for runden. totalt er han dermed fire slag under par etter 14 spilte hull og ti slag under par for turneringen. det gjør at han i skrivende stund er på en delt andreplass, kun tre slag bak lederen scottie scheffler. verdenstoer scheffler har riktignok «kun» spilt seks hull på søndagens avsluttende runde. the players championship regnes som den mest prestisjefylte enkeltstående turneringen på pga-touren og blir gjerne omtalt som «den femte majorturneringen». hele 25 millioner amerikanske dollar, rundt 265 millioner norske kroner, er i premiepotten i turneringen.

  Roglic vant sykkelrittet Tirreno-Adriatico

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mars 2023 KL:16.34)
  jumbo-visma-kaptein primoz roglic holdt unna på den siste etappen og vant sykkelrittet tirreno-adriatico søndag. seieren på avslutningsetappen gikk til belgiske jasper philipsen, som var sterkest i spurten i byen san benedetto del tronto. det var alpecin-rytterens andre etappeseier i årets ritt. dylan groenewegen kom på 2.-plass. søndagens etappe startet med noen stigninger, men de siste 70 kilometerne var helt flate. dermed ble rittet avsluttet med massespurt etter at det siste bruddet ble hentet inn med rundt sju kilometer igjen. roglic kom inn i rittet som favoritt til å ta sammenlagtseieren, og den slovenske stjernen innfridde sammen med jumbo-visma-laget. det neste for sykkeleliten er endagsklassikeren milano-sanremo, også det i italia, førstkommende lørdag. (©ntb)


  Kun 39 påmeldte til Kollen-femmila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mars 2023 KL:19.07)
  nrk skrev tidligere fredag at det lå an til et utenlandsk mannefall før herrenes femmil i holmenkollen, hvor majoriteten av løperne som ligger topp 30 i verdenscupen ikke kommer til start. fredag kveld kom startlistene og der kom det frem at det kun er 39 påmeldte herreløpere til lørdagens femmil. av de 39 er det hele tolv norske løpere. antall startende er usedvanlig lavt til å være en femmil i holmenkollen. på 2000-tallet er tidligere 45 løpere det laveste antall løpere som startet en femmil for herrene. det var i 2019. også da var femmila lagt én uke etter vm. herrenes femmil starter 10.30 lørdag formiddag og kan følges på alle nrks plattformer. kvinnene går femmil søndag. der er startlisten foreløpig ikke kjent.

  Drømmestart av Hovland i Florida – rett inn i seierskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mars 2023 KL:15.49)
  viktor hovland gikk de sju første hullene fire slag under par på annenrunden av players championship fredag. det gir plass helt i toppen. hovland gikk åpningsrunden på tre slag under par torsdag og slo ut på 12.-plass dagen derpå. han hadde fem slag opp til ledende chad ramey. oslo-gutten startet annenrunden på hull 10, og etter et flott utslag landet han ballen 2,5 meter unna hullet. det ble en sikker birdie. så ble det par på de tre neste hullene for golfstjernen. – en veldig god start. han synes å være i sonen, sa eurosports ekspert marius thorp. det var før hovland slo til med tre kjappe birdier på det 14., 15. og 16. hullet. med sju slag under par ligger hovland på delt annenplass i turneringen. (©ntb)

  EM-gull til Jeanette Hegg Duestad og Jon-Hermann Hegg i skyting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mars 2023 KL:15.41)
  jeanette hegg duestad (24) og jon-hermann hegg (23) ble fredag europamestre på ol-øvelsen 10 meter luftrifle for blandet lag i estland. også bronsen ble norsk. em-gullet ble sikret med 16-10 over israel i gullfinalen. like før sikret jenny stene og henrik larsen em-bronsen i samme øvelse med seier 16-2 over sverige i bronsefinalen. norge har aldri vunnet blandet lag i em på øvelsen 10 meter luftrifle tidligere. – det har glidd godt i dag. alltid stas å ta medalje i mesterskap, og gull er veldig gøy, sier jon-hermann hegg til ntb. – det startet litt trått i finalen, men så satt det for begge etter hvert. jeg synes det er kjempegøy å bli europamester, og så artig med jenny og henrik på pallen i tillegg, sier jeanette hegg duestad etter gullet. rifleskytternes trener espen berg-knutsen var også strålende fornøyd: – jeanette og jon-hermann er så godt trent at de ofte havner i medaljekamp. godt gjort å vinne når marginene er så små, men høyst fortjent. (ntb)

  Tidligere Glimt-spiss med to mål mot Thorsbys Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mars 2023 KL:21.15)
  morten thorsby var tilbake fra start for union berlin da de spilte 3-3 hjemme mot union saint-gilloise i europaligaen, skriver ntb. tidligere bodø/glimt-spiss victor boniface sto for to av målene for det belgiske laget. yorbe vertessen scoret også for bortelaget, mens josip juranovic, robin knoche og sven michel sto for union berlins mål. boniface spilte for glimt mellom mars 2019 og august 2022. i den gule trøya noterte spissen seg med 23 mål og åtte assist på 66 kamper. morten thorsby startet kampen for union berlin, men ble byttet ut etter 77 minutter. det er hans andre kamp fra start siden november 2022.

  Sønnen til tidligere friidrettstopp må fem år i fengsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mars 2023 KL:15.11)
  papa massata diack, sønn av det internasjonale friidrettsforbundets tidligere president lamine diack, må sone fem år i fengsel for korrupsjon. det har en ankedomstol i paris besluttet. domstolen opprettholdt torsdag straffen diack ble idømt for to og et halvt år siden og som den gangen ble anket. det skriver nyhetsbyråene ap og reuters. diack har hele tiden avvist alle anklagene som har vært rettet mot ham. han befinner seg for tiden i senegal, dit han flyktet til for sju år siden da den franske etterforskningen først startet. diack og faren lamine sto i sentrum for korrupsjonsskandalen som ble rullet opp i internasjonal friidrett for flere år tilbake. de to er blant annet beskyldt for å ha mottatt millioner av kroner for å skjule positive dopingprøver som var avgitt av russiske utøvere. lamine diack, som var internasjonal friidrettspresident fra 1999 til 2015, døde i 2021 i en alder av 88 år. han satt også i den internasjonale olympiske komité (ioc). under rettssaken for to og et halvt år siden ble diack senior dømt til fire års fengsel. begge ble også ilagt millionbøter. senegal har ennå ikke utlevert diack til frankrike. han var således ikke til stede da dommen ble avsagt torsdag. (©ntb)

  Lang leveringstid? Ikke hos Toyota

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 9. mars 2023 KL:14.40)
  selv februars nest mest populære nybil, bz4x, kan leveres nærmest omgående. det har vært kalt den perfekte storm ‒ alle de problemene som har rullet over bilindustrien på samme tid. for det har blåst orkan i kastene. det startet med en stadig stigende etterspørsel av brikkesett, som nye biler er helt avhengig av. slike brikkesett […] innlegget lang leveringstid? ikke hos toyota dukket først opp på bil24.no.

  Frustrert Tottenham-stjerne fyrer løs i intervju: – Ikke mulig å forstå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mars 2023 KL:09.55)
  tottenham-spissen richarlison retter skarp kritikk mot spilletiden han har fått av manager antonio conte i et nytt intervju. det var i etterkant av onsdagens mesterligaexit mot milan at brasilianeren lot seg intervju av det brasilianske mediet tnt sports brasil. richarlison startet 0-0-kampen på benken, men kom inn som innbytter mot slutten da tottenham jaktet scoring. i intervjuet peker spissen på at han var med i startoppstillingen da london-klubben nylig slo både chelsea og west ham 2–0 i ligaen. mot wolves sist helg, da det ble 0-1-tap, var han imidlertid igjen henvist til benken. – plutselig plasserte han meg på benken, og mot wolves fikk jeg spille fem minutter. jeg spurte hvorfor, men de ville ikke si noen ting, sa richarlison ifølge sky sports. – og i går ba de meg ta en test i styrkerommet, og sa at dersom den var bra, kunne jeg spille, men da kampen kom, satte de meg på benken. sånt er det ikke mulig å forstå, fortsatte han.

  Reiten scoret i Chelsea-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mars 2023 KL:22.24)
  guro reiten spilte en god kamp for chelsea som vant kontrollert mot bunnlaget brighton i den engelske superligaen. hun scoret på straffe i 3-1-seieren. seieren gir chelsea 24 poeng, ett mindre enn manchester united på tabelltopp. de to storlagene møtes søndag til det som kan bli en avgjørende kamp om seriemesterskapet. chelsea må sies å være i førersetet til tittelen ettersom de blåkledde har én kamp mindre spilt. london-laget har tapt én kamp denne sesongen, og det var åpningskampen mot liverpool (1-2) i september. reiten var bestemt og presis da hun sendte ballen lavt ned i det venstre hjørnet etter elleve minutter mot brighton. det var hennes fjerde scoring for sesongen. senere slo 28-åringen en corner som brighton-forsvaret ikke fikk unna, og jess carter la på til 2-0. svenske johanna kaneryd scoret 3-0-målet etter 72 minutter. danielle carter ga brighton, som kun har leicester bak seg på tabellen, et trøstemål to minutter før slutt. reiten ble tatt av et kvarter før slutt. maren mjelde spilte hele kampen for chelsea på venstrebacken. angrepsspiller elisabeth terland startet for brighton. hun fikk ikke utrettet mye mot et solid chelsea-lag. guro bergsvand ble sittende hele kampen på benken for brighton. (ntb)

  Paralangrenn: Vilde Nilsen vant det siste rennet i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mars 2023 KL:21.34)
  parautøveren vilde nilsen gikk til sin tredje strake seier i verdenscupfinalen i ol-løypene i soldier hollow da hun vant 20-kilometeren i fri teknikk. det var nilsens tredje seier i verdenscupfinalen. hun vant også sprinten og 5-kilometeren i fri teknikk i forrige uke. det ble gått fellesstart, og nilsen var nummer fire etter en runde og hadde 7,9 sekunder opp til ledende bogdana konasjuk fra ukraina. den norske løperen fikk etter hvert opp dampen i sporet, og etter tre runder var det blitt en lederkvartett med nilsen, nathalie wilkie, ljudmila lijasjenko og konasjuk. på de tre siste rundene var det bare canadiske wilkie og nilsen igjen som skulle kjempe om seieren. de to fulgte hverandre som skygger, men i spurten var nilsen best og var 3,2 sekunder foran den canadiske utøveren. thomas oxaal med geir lervik som ledsager gikk inn til sjetteplass og var nesten sju minutter bak vinneren. oxaal startet friskt og var en stund nummer fire, men han fikk det tungt mot slutten. (ntb)

  Aursnes` Benfica sikret mesterliga-avansement på mesterlig vis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mars 2023 KL:22.49)
  benfica utklasset club brugge 5–1 på hjemmebane tirsdag kveld. de er dermed videre til kvartfinalespill i mesterligaen etter to seiere i åttedelsfinalen. benfica-supporterne jublet stort da joão mário sendte ballen i brugges nett med en frekk hælflikk etter kun to minutter. lykken ble kortvarig, da målet ble annullert etter offside-sjekk. etter 37 minutter satt det for benfica. rafa silva var perfekt plassert og startet et nydelig kontringsspill. samme mann avsluttet angrepet etter en vakker assist fra ramos. ramos viste at formen var tilbake etter skadeoppholdet. «trollmannen» danset seg gjennom borteforsvaret på overtiden av første omgang og sendte benfica inn i en tomålsledelse. samme mann økte ledelsen 12 minutter ut i andre omgang etter hockey-assist fra norges fredrik aursnes. etter klønete forsvarsspill av club brugges abakar sylla, scoret joão mário 4-0-målet med et sikkert straffespark. norske antonio nusa kom på banen for club brugge i det 75. minutt. like etterpå satte david neres 5–0. bjorn meijer sikret et spektakulært trøstemål for gjestene like før slutt da han klistret ballen i høyre hjørne. andreas schjelderup satt på benken for benfica, og venter fortsatt på sin debutkamp for klubben.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »