Hovedsiden

Liten annonse
  Argentina sendte strandhåndballkvinnene ut av VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 24. juni 2022 KL:16.12)
  de norske strandhåndballkvinnene røk ut av vm etter at de måtte ut i «shootout» mot argentina fredag ettermiddag. argentina kom best ut i den siste gruppespillskampen i hovedrunden og vant det første settet 28-24. norge slo tilbake og vant det andre settet 22-20. dermed var det duket for straffekastkonkurranse. til tross for at argentina bommet på sitt forsøk, måtte norge gi tapt etter å ha bommet på både sitt første, tredje og fjerde forsøk. norge og argentina sto likt på poeng før ettermiddagens kamp, så de norske jentene var nødt til å vinne for å avansere videre i meterskapet. de argentinske kvinnene slår dermed følge med brasil, nederland og tyskland til kvartfinalene fra gruppe to. norge har vært en medaljegrossist i strandhåndball-vm på kvinnesiden, men årets mesterskap har startet tungt. det ble norsk gull i 2010 og deretter tre strake bronsemedaljer før de tok sølv i 2018.
  Strandhåndballherrene tapte jevn VM-kamp mot Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:17.25)
  de norske strandhåndballherrene måtte se seg slått av brasil. tidligere torsdag var det norge som trakk det lengste strået etter en jevn kamp mot qatar i den første kampen i hovedrunden. kampen mellom norge og brasil startet jevnt, men det var brasilianerne som vant det første settet 24-22. brasilianerne dro med seg selvtilliten inn i det andre settet og vant til slutt 23-17. norge har aldri før deltatt i vm i strandhåndball på herresiden, men skulle egentlig spilt i mesterskapet for to år siden. da ble vm avlyst på grunn av koronaviruset. mesterskapet avholdes i heraklion, hellas.

  Blandet på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:15.30)
  de amerikanske aksjemarkedene startet handelsdagen tydelig opp, men etter noen timers handel har to av tre indekser snudd ned.

  Rosenborg-talent ute i åtte uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:13.13)
  rosenborgs noah jean holm (21) har slitt med en vond lyske og er ute med skade til tidligst midten av august. – noah har nå respondert godt på to uker med alternativ trening, men er fremdeles ikke hundre prosent. gjentatte undersøkelser her, samt hos lege og fysioterapeut med spesialkompetanse på lyskeplager tilsier et behov for en lengre rehabilitering. dermed forventes noah kampklar om cirka åtte uker, sier rbk-lege olav aas til rosenborgs nettsted. holm har slitt med smerter i lysken til slutten av mai, og smertene har gradvis blitt verre. sist han startet en kamp, var 26. mai hjemme mot haugesund.

  Strandhåndballkvinnene gikk på tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. juni 2022 KL:11.38)
  de norske strandhåndballkvinnene gikk på tap i den første kampen av hovedrunden i vm mot nederland. kampen startet veldig jevnt, men dessverre for de norske kvinnene trakk nederland det lengste strået, og vant det første settet 20-18. norge klarte ikke å kjempe seg tilbake og nederlenderne vant også det andre settet med sifrene 26-20. håndballherrene derimot, vant sin første kamp i hovedrunden. den kampen var mot qatar, og de vant det første settet knepent med stillingen 23-22, før de sikret seg seieren i det andre settet med sifrene 28–26.

  Bryting: Pallplassen glapp for Marvik i Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:21.27)
  oskar marvik kjempet innbitt, men tapte 3-6 for mantas knystautas fra litauen i kamp om 3.-plassen i rankingstevnet i bryting i roma onsdag. 26-åringen fra tåsen fikk en god start på stevnet med 3-1 over hjemmehåpet danila sotnikov i første kamp, men fikk det tøft mot den tyrkiske veteranen riza kayaalp i semifinalen. nordmannen på 130 kilo tapte 1-2. morten thoresen startet også stevnet bra med en knusende 12-1-seier over giovanni alessio i 67-kiloklassen, men tapte 2-11 mot iranske mohammad rezaei i kvartfinalen. iraneren røk i semifinalen, som gjorde at thoresen ikke kunne rekvalifisere seg. felix baldauf tapte på sin side i første runde av rankingstevnet. nordmannen gikk på et 2-5-tap mot svenske aleksandar stjepanetic. 27-åringen var dermed avhengig av at svensken tok seg helt til finalen for å kunne rekvalifisere seg, men stjepanetic tapte i kvartfinalen. (ntb)

  Rosenborg slapp med skrekken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. juni 2022 KL:20.31)
  cupeventyret til rosenborg tok nesten slutt før det var ordentlig i gang. de slapp med skrekken etter å ha snudd kampen fra 0-1 til 2-1 mot 2. divisjonslaget levanger. men det måtte ekstraomganger til. det startet med en praktscoring fra simen hagbø sørget for 1-0-ledelse for levanger. vingbacket bare måket ballen i nettaket og sendte publikum til himmels. like før hvilen hadde rbk en gigantisk sjanse. det var erland dahl reitan som spilte ballen forbi keeper og trillet på innsiden av stolpen. men hjemmelaget slapp med skrekken. så var det rosenborgs tur til å være litt heldige. hele moan ropte hands da ballen traff hånda til ole sæter. dommer ga ikke et straffespark til levanger, men reprisene viser at ballen traff hånda til rbk-spissen. det var ikke før andre ekstraomgang at rosenborgs snuoperasjon var et faktum, og det måtte en tidligere chelsea-spiller til. bryan fiabema kom inn fra benken og scoret etter å ha blitt spilt igjennom og driblet seg forbi keeper. det betyr at storklubben er videre med nød og neppe.


  Viktor Hovland klarte ikke cutgrensen i US Open
  startet | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: venter produkttank-opptur: – sett tendensen helt siden krigen startet | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:19.08)
  viktor hovland møtte veggen helt etter en solid start på 2. runde i majorturneringen us open. to strake birdier ble fulgt opp med seks bogeyer på rappen. golfstjernen gikk fredagens runde hele seks slag over par. det holder ham bak antatt cutgrense på +4. feltet er langt ifra ferdigspilt, men hovlands sjanser for helgespill regnes som ikke-eksisterende. halvparten av feltets 156 spillere får bli med videre. hovland er i øyeblikket på 119.-plass. tidligere på dagen var han oppe på en delt 7.-plass etter å ha spilt to birdier og tre hull på par. marerittet startet på det 17. hullet. i alt pådro han seg til hele ni bogeyer, der seks av dem kom på rad. hovland åpnet us open-turneringen på par etter å slitt med upresise utslag torsdag. i fjor måtte 24-åringen fra oslo trekke seg fra us open etter å ha fått sand på øyet. han har fra før gode erfaringer fra den amerikanske storturneringen, der han slo igjennom med 12.-plass som amatør i 2019. året etter ble han nummer 13. (ntb)
  Solbakken vil jobbe med hodene før Sverige-kampen
  startet | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: venter produkttank-opptur: – sett tendensen helt siden krigen startet | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. juni 2022 KL:13.51)
  det er ikke bare slitne bein som bekymrer ståle solbakken før kampen mot sverige. han er vel så opptatt av den mentale belastningen. – for mange handler det å være sliten bare om kropp, men å stå distansen mentalt er like viktig, sier solbakken. solbakken mener at det tøffe kampprogrammet med fire landskamper på elleve dager ikke er det problemet mange vil ha det til. han trekker fram martin ødegaard som et eksempel på hva spillerne orker. – han er en av dem som har spilt veldig mye siste sesong, men i 2. omgang mot slovenia var han helt rå. han er en stor leder på banen og viser ekstrem vilje, sier han. solbakken fikk spørsmål om det er aktuelt å la haaland spille hele kampen mot sverige. – ja, det tror jeg. søndag gjelder det å skvise ut det siste, og det er ingen umulighet. åtte spillere har startet alle de tre første kampene. landslagssjefen angrer ikke at han ikke har byttet mer på laget, slik rivalene har gjort. solbakken vet at sverige kommer til ullevaal med både revansjlyst og et sterkt lag. – det blir knalltøft på alle parametere. vi må slikke våre sår og være klare både fysisk og taktisk, sier han. (ntb)
  Hauger jakter ny Formel 2-triumf: – Går inn med senkede skuldre
  startet | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: venter produkttank-opptur: – sett tendensen helt siden krigen startet | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. juni 2022 KL:07.34)
  dennis hauger tok nylig sin første formel 2-seier, og nordmannen håper at det kan hjelpe ham mot nye mål. til helgen venter gatebanen i aserbajdsjanske baku. – det er en helt ny bane for meg igjen, og det er en gatebane selv om den ikke er så trang som monaco, sier hauger i en pressemelding. den norske 19-åringen tok nylig sin første seier i formel 2 etter overgangen fra formel 3 foran sesongen. det skjedde i sprintløpet på den ikoniske banen på den franske rivieraen. – jeg skal fortsette med den rytmen jeg hadde i monaco. gå inn i det med senkede skuldre og gjøre det jeg kan, fortsetter aurskog-gutten. hauger har gjort det bra i noen sprintløp som følge av kvalifiseringsformatet. nordmannen har de fleste gangene kvalifisert seg enten bak topp ti eller i sjiktet rundt tiendeplassen. dermed har han tjent da topp ti blir vendt foran sprintløpet. han startet som nummer to i monaco etter å ha havnet på niendeplass i kvalifiseringen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »