Hovedsiden

Liten annonse
  Avalanche kjørte over Lightning – har klar fordel i NHL-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:10.27)
  valerij nitsjusjkin og cale makar scoret to ganger hver da colorado avalanche slo tampa bay lightning 7-0 i den andre sluttspillfinalen i nhl lørdag. storseieren betyr at avalanche nå leder 2-0 i finalen som spilles best av sju kamper. valerij nitsjusjkin brukte bare snaue tre minutter av åpningsperioden på å sende colorado-klubben foran med 1-0, og fem minutter deretter doblet josh manson ledelsen. etter ti minutters spill viste skuddstatistikken 15-1 fordel avalanche. de to siste periodene fortsatte bare dominansen, og seieren ble til slutt av den svært enkle sorten. (ntb)

  Stavhopperen Retzius stiller ikke i friidretts-VM – vaksineproblemer kommer i veien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. juni 2022 KL:16.03)
  stavhopper lene retzius vil ikke benytte seg av sin startplass i vm i eugene i sommer. grunnen er at hun ikke ønsker å ta en andre vaksinedosen, som er kravet for å delta. – tatt i betraktning at hun fikk en negativ reaksjon etter sin første vaksinedose har vi sammen kommet frem til at risikoen med å ta vaksinedose to nå er for stor, sier lege ove talsnes i norges friidrettsforbund i en pressemelding. – jeg har tatt en vaksinedose og har i tillegg hatt korona. men kravet for å kunne delta er to doser og basert på erfaringene fra dose en, er jeg som sagt ikke villig til å ta den sjansen nå. det vil jo kunne ha ødelagt både vm og resten av sesongen, sier lene retzius, som understreker at hun ikke er vaksinemotstander. retzius, som har forbedret norgesrekorden i stav flere ganger denne sesongen, retter nå fokus mot em i münchen i august. med 4,70 topper hun for øyeblikket europastatistikken denne sesongen.  Retzius med ny norsk rekord og over VM-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. juni 2022 KL:16.57)
  stavhopper lene retzius er klar for vm i eugene etter 4.70 i stav i geneve. 26-åringen hadde allerde den norske rekorden på 4,65 som hun satte 31. mai. resultatet sender retzius på delt tredjeplass på årets verdensstatistikk og nummer én i europa.

  Casper Ruud klatrer til 5.-plass på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. juni 2022 KL:20.33)
  casper ruud vil være rangert som verdens femte beste tennisspiller når rankingen oppdateres mandag. han tar plassen til stefanos tsitsipas. tsitsipas røk mot den tidligere verdenseneren andy murray i kvartfinalen i atp 250-turneringen i stuttgart fredag. murray vant kampen i strake sett 7-6 (7-4), 6-3. ruud klatrer med det fra sjette- til femteplass. så høyt har nordmannen aldri vært. greske tsitsipas måtte ha vunnet turneringen for å beholde femteplassen. tsitsipas har mistet 1200 poeng og kun tjent 45 poeng på rankingen siden sist. ruud overrasket mange da han tok seg helt til finalen i grand slam-turneringen roland-garros i paris sist uke. der ble det tap for barndomshelten rafael nadal i strake sett. i slutten av juni venter sesongens tredje grand slam-turnering i wimbledon. ruud kommer som blant de toppseedede til tennissportens kanskje mest prestisjetunge konkurranse. han har aldri før tatt seg videre fra første runde i wimbledon, men håper i år å bryte den statistikken på gresset i london. den neste rankingen vil ha daniil medvedev på topp foran alexander zverev. novak djokovic blir jekket ned fra toppen til tredjeplass.

  Rekordpott i Wimbledon – vinneren får over 23 millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. juni 2022 KL:15.47)
  prispengene jekkes solid opp foran årets wimbledon-turnering i tennis. casper ruud er allerede garantert 600.000 kroner før første kamp. wimbledon-arrangør the all england club la torsdag ut en liste over fordelingen av pengepremiene i årets tredje grand slam-turnering. potten er rekordstor og har økt til 40,3 millioner pund, som tilsvarer 480 millioner kroner. det er en økning på 15,2 prosent sammenlignet med 2021, mens det er et hopp på 6,2 fra 2019-utgaven. fjorårets turnering var preget av koronapandemien og hadde ikke full tilskuerkapasitet. wimbledon-pengene blir likt fordelt på kvinner og menn. vinnerne i single blir hver tildelt 2 millioner pund (23,7 millioner kroner). casper ruud kommer som blant de toppseedede til tennissportens kanskje mest prestisjetunge konkurranse. han har aldri før tatt seg videre fra første runde i wimbledon, men håper i år å bryte den statistikken på gresset i london. spillere som ryker rett ut i hovedtablået, får utbetalt 50.000 pund. det vil si snaut 600.000 kroner. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »