Hovedsiden

Liten annonse

  hardt slag for manchester united – skadeavbrekk for forsvarsstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:14.10)
  Manchester Uniteds Lisandro Martínez er satt ut av spill med en fotskade for en lengre periode. Midtstopperen pådro seg skaden allerede i april, men klubben melder i egne kanaler at den blomstret opp igjen i kampen mot Arsenal tidligere denne måneden. Martinez spilte de to påfølgende kampene mot Brighton i Premier League og mot Bayern München i mesterligaen, men nå er det bestemt at han trenger en lengre periode på sidelinjen for å kunne rehabilitere seg. Det er ikke bestemt hvilken behandling han trenger for å bli bra igjen. Klubben håper at han er tilbake i spill så snart som mulig. Martinez-skaden er et hardt slag for United. Argentineren er en svært viktig brikke for klubben.
  Marerittrekken over for Holger Rune

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:10.11)
  den danske tennisstjernen holger rune slo felix auger-aliassime i strake sett i atp500-turneringen i kina fredag. dermed stoppet hans vonde tapsrekke. rune kom fra sju strake tap før møtet mot den canadiske spilleren. dansken vant 6-4 og 6-4 fredag og brukte en time og 23 minutter på å ta seg videre. rune har slitt med ryggproblemer, men sa han ikke kjente noe til skaden. den 20 år gamle dansken er seedet som nummer tre i turneringen, men får tøff motstand på sin side av tablået. allerede i neste runde venter bulgarske grigor dimitrov vinner han den kampen er det trolig sjetteseedede jannik sinner som blir motstander.

  Marerittrekken over for Holger Rune

  Kilde: VG Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:10.05)
  (holger rune – felix auger-aliassime 6–4, 6–4) den danske tennisstjernen holger rune (20) slo felix auger-aliassime i strake sett i atp 500-turneringen i kina fredag. dermed stoppet hans vonde tapsrekke.


  hovland starter med stjerneskuddet åberg i ryder cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:17.10)
  golfstjernen viktor hovland skal gå i par med det svenske stjerneskuddet ludvig åberg mot amerikanske max homa/brian harman i foursome i ryder cup. de slår ut 07.50 på marco simone-banen utenfor roma som oppgjør nummer to av fire. det hele starter med jon rahm/tyrrell hatton mot scottie scheffler/sam burns. etter at foursome er unnagjort (der spillerne slår annenhver gang på samme ball) blir det fire kamper med fourball. da har hver spiller sin egen ball. også lørdag er det fire kamper foursome og fire kamper fourball før det hele avsluttes med tolv singlekamper søndag. laget som først oppnår 14,5 poeng vinner. usa er tittelforsvarere etter utklassingsseieren i usa for to år siden. amerikanerne har derimot ikke klart å vinne på europeisk mark siden 1993. (©ntb)

  malmö-stjerne utestengt for å ha hetset dopingkontrollør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:16.26)
  pontus jansson, stjernestopper i malmö, er av sveriges fotballforbund utestengt i to kamper for å ha forulempet en dopingkontrollør. 32-åringen ble anmeldt for å ha ytret seg på forulempende og utilbørlig måte mot en dopingkontrollør, og for ikke å ha etterkommet kontrollørens anvisninger. – vi konstaterer at pontus jansson gjennomførte dopingkontrollen i tråd med gjeldende regler, men hans oppførsel mot kontrolløren utgjør en straffbar forseelse, står det i disiplinærutvalgets avgjørelse, ifølge fotboll skåne. – vi er ikke enige i beskrivelsen av hendelsen, og vi har levert en anke, sier malmös sportssjef daniel andersson. om straffen blir stående, må den tidligere torino-, leeds- og brentford-spilleren stå over kamper mot brommapojkarna og kalmar. (©ntb)

  Sjekk Hovlands elleville hole-in-one: – Feil dag, feil dag!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. videoklippet av hovlands superslag fikk raskt bein å gå på. det er blant annet delt av ryder cups egen twitter-konto. bildene viser at jubelen bryter løs rundt greenen i det ballen forsvinner i hullet. – feil dag, feil dag, ler kommentatorene. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. turneringen vises på viaplay.

  Brennhet Hovland med ellevill hole-in-one

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. europatouren har lagt ut et videoklipp av at hovland henter ballen opp fra koppen etter superslaget. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. hovland er en av europas viktigste spillere når laget skal forsøke å revansjere tapet for usa i 2021. (ntb)


  golfstjernes milliardsøksmål avvist: – oppfyller ikke kravene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:08.01)
  patrick reeds søksmål mot medier og reportere har blitt avvist. den amerikanske golfprofilen krevde åtte milliarder kroner for ærekrenkelser. reed sendte inn to søksmål mot i alt 18 parter for det han mente var uberettiget kritikk etter at han gjorde overgang til liv-touren. i etterkant har han snakket om at sakene som ble skrevet om ham har kostet ham flere sponsoravtaler. i tillegg blir han ofte møtt med negativitet, noe som har bidratt til det han har omtalt som et «fiendtlig arbeidsmiljø». i alt krevde reed 750 millioner dollar, om lag åtte milliarder kroner, for ærekrenkelser. onsdag bestemte en dommer i florida at søksmålene avvises. – reed er nok frustrert over noe av det som blir skrevet om ham, og noe er i overkant. likevel er ikke sakene sterke nok til å dømme noen for ærekrenkelser, sa dommeren timothy j. corrigan i en uttalelse. reed har vunnet ni ganger på pga-touren og ble i 2018 seierherre i majorturneringen us masters. han gjorde, i likhet med flere store stjerner, overgang til den mye omtalte liv-touren i fjor. i etterkant mente han at golfmedier- og reportere konspirerte med pga-touren for å skade hans rykte. – mange av kommentarene og sakene er ikke bare om reed, men om liv-touren generelt. andre saker er personlige meninger og begrunnes i fakta. dermed oppfyller det ikke kravene til å holde pressen ansvarlig for ærekrenkelse, sier corrigan videre. (ntb)


  Tertnes rystet Vipers – holdt ikke inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:22.21)
  tertnes overrasket og tok en klar ledelse borte mot vipers kristiansand i eliteserien håndball, men stjernelaget vendte til 38-36 og nok en seier. dermed står vipers med fem seirer av fem mulige i ligaen, men storhamar overtar 1.-plassen på bedre målforskjell. mesterligavinner vipers fikk en skikkelig test hjemme mot seiersløse tertnes. det sto 15-15 til pause etter en omgang der hjemmelaget slet markant i forsvar. vipers og stjernen anna vjakhireva (bildet) måtte løfte seg skikkelig, og de klarte å slå tilbake selv om tertnes kjempet bra og beholdt ledelsen lenge. vipers tok ikke ledelsen i 2. omgang før på stillingen 31–30, men dro til slutt seieren i land. (ntb)


  Spillprodusent tordner mot Hegerberg-hets: – Avskyelig og fullstendig uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:12.58)
  spillprodusenten ea sports jobber med å identifisere personen som rettet kraftig hets mot ada hegerberg knyttet til dataspillet ea sports fc 24. det var mandag at lyon-stjernen hegerberg rykket ut og dokumenterte at hun hadde blitt utsatt for en stygg melding på nett i kjølvannet av lanseringen av den siste utgaven av dataspillet ea sports fc 24. den norske fotballstjernen delte en lydmelding med sine følgere på instagram. avsenderen kommer med en svært lite hyggelig karakteristikk av lyon-stjernen. bakgrunnen er at hegerbergs karakter på det ferske dataspillet ea sports fc 24 inneholder en teknisk feil og er vanskelig å kontrollere. «hetsen ada hegerberg har mottatt er avskyelig og fullstendig uakseptabel. vi har kontaktet ada direkte for å tilby vår støtte», skriver spillprodusent ea til ntb. «ea har nulltoleranse for kjønnsdiskriminering, kvinnehat eller hat i enhver form, og mener at å være en del av et gamingmiljø skal være en positiv, rettferdig og trygg opplevelse for alle. våre retningslinjer for positiv spilling viser tydelig at vi ikke godtar denne typen oppførsel fra spillere på våre plattformer», heter det videre. i meldingen hegerberg delte på instagram omtales hun blant annet som «hore». – dette går litt for langt, gjør det ikke? skrev lyon-spissen selv under bildet. ea sports fc 24 er den ferskeste versjonen av de tidligere fifa-spillene. årets utgave har fått nytt navn.
  liverpool-stjerne tilbake i trening – aktuell for cupkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.19)
  Liverpool kan ha Trent Alexander-Arnold tilbake på banen i løpet av kort tid. Han er i trening foran ligacupmøtet med Leicester onsdag. Tirsdag uttalte assistenttrener Pep Lijnders seg om høyrebacken som har vært ute med en lårskade. – Han er tilbake på lagtrening. Jeg vet ikke om han blir klar. Vi får se (på trening) i dag, sa nederlenderen. Foruten Thiago Alcântara er Alexander-Arnold eneste navn på Liverpools skadeliste per nå. Backen har gått glipp av lagets tre siste kamper. (NTB)

  Carlsen knuste Nakamura i ny gigantduell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:20.18)
  magnus carlsen brukte bare tre partier på å beseire hikaru nakamura i årets sjette champions chess tour-turnering mandag. dermed fikk en formsterk carlsen en drømmestart på turneringen. mandagens duell ble spilt over fire partier hurtigsjakk. der innledet carlsen med en overbevisende seier, før det ble remis i parti nummer to. deretter leverte den norske sjakkstjernen et nytt kjempeparti med hvite brikker. carlsen skaffet seg raskt et solid overtak i stillingen, og til slutt ga nakamura opp. – det er ikke gøy å tape på tre partier mot en av dine argeste konkurrenter, sa tv 2s sjakkekspert jon ludvig hammer. i forkant av duellen var carlsen tydelig på at nakamura er spilleren han legger mest prestisje i å møte om dagen. – ja, definitivt. i hvert fall når det ha ndlert om lynsjakk eller raskere enn det, sa han til tv 2. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »