Hovedsiden

Liten annonse
  Forfang beste norske på niendeplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:18.33)
  johann andré forfang (28) falt fra i pallkampen og endte på 9.-plass som norges fremste hopper i verdenscuprennet i klingenthal. tromsøværingen var nummer fem etter første omgang og under ti poeng fra teten, men et svev på 124,6 meter sendte ham ut av det øverste sjiktet. fem år er gått siden forfang sist var på pallen i verdenscupen individuelt. karl geiger holdt på ledelsen og vant lørdagsrennet på hjemmebane. tyskeren stoppet stefan krafts perfekte sesongstart etter fem renn. han slo østerrikeren med 1,2 poeng. marius lindvik og halvor egner granerud er på henholdsvis 13.- og 16.-plass. nedover listene la kristoffer sundal seg inn på 23.-plass, mens daniel-andré tande ble nummer 27. (ntb)


  vancouver canucks stoppet zuccarello og wild – tapte for første gang under ny trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:07.05)
  mats zuccarello og minnesota wild tapte 0-2 mot vancouver canucks i nhl natt til fredag. dermed stoppet nordmannens lag på fire strake seire. wild var inne i en god trend og hadde kun vunnet under lagets nye trener john hynes. 48-åringen ble hentet inn etter at zuccarrellos lag hadde tapt sju strake kamper og valgte å sparke sin forrige trener dean evason. svenske nils holander sendte imidlertid canucks i føringen med drøyt to minutter igjen av 1. periode, før teddy blueger doblet ledelsen i starten av siste periode. zuccarello hadde sikret seg målpoeng i ti strake kamper, men det klaffet ikke foran mål i kampen mot canucks. forrige kamp mot calgary flames noterte oslo-mannen seg for sitt 600. målpoeng i nhls grunnspill. zuccarello står med seks mål og 21 assists på 24 kamper for wild denne sesongen. (©ntb)

  Bortesupportere utestenges fra risikofylte kamper i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:16.57)
  den franske fotballigaen har bestemt at bortesupportere heretter ikke får være til stede på kamper som regnes som risikofylte knyttet til vold. nylig ble en nantes-supporter drept utenfor stadion i forkant av kampen mot nice. i etterkant ba idrettsminister amelie oduea-castera om at det måtte tas grep. nå har hun fått viljen sin. franske fotballklubber har blitt enige om å utestenge bortesupportere fra det mest risikofylte kampene. det betyr at reims har måttet gi sine fans beskjed om ikke å reise til nice i helgen. «reims har stoppet salget av billetter i borteseksjonen og tilbakebetaler personer som allerede har kjøpt billett», heter det i uttalelsen. lyon-fans måtte se onsdagens kamp mot marseille på tv. den kampen skulle opprinnelig spilles i oktober, men ble utsatt da daværende lyon-manager fabio gross ble skadd etter at marseille-supportere kastet steiner mot spillerbussen. beslutningen om å stoppe bortefans i risikofylte kamper har fått kritikk. marseille-supporterne hadde onsdag et banner der det sto «forbudt å reise i frihetens land. i dag, mer enn noensinne. frihet for ultras». ultras er en betegnelse på en gruppe hardbarkede supportere av et lag. (ntb)

  Elverum avsluttet europasesongen med seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:22.43)
  til tross for at elverum rundet av årets europaliga i håndball med 31-27 over kadetten schaffhausen, er det sveitserne som er videre til neste fase. det var allerede klart før tirsdagens kamp at elverum var uten mulighet til avansement. kadetten schaffhausen fra sveits ledet med fire poeng ned til elverum på 3.-plass før den siste runden i det innledende gruppespillet. tirsdag endte det til slutt med firemålsseier til elverum over kadetten schaffhausen. daniel blomgren ble elverums toppscorer med seks mål. flensburg-handewitt avsluttet med kalasseier 42-19 over lovcen cetinje og endte på 10 poeng. kadetten schaffhausen stoppet på åtte poeng, elverum fikk seks og lovcen cetinje ble poengløse.(ntb)

  André Hansen klar for Odd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:08.44)
  keeper andré hansen returnerer til odd etter ni år i rosenborg. avtalen ble bekreftet på en pressekonferanse tirsdag. det ble i sommer kjent at hansen ikke kom til å forlenge sin kontrakt med rosenborg etter sesongen. han begrunnet det med sportslige og familiære årsaker. det ble spekulert på om veteranen kom til å melde overgang til odd allerede i sommer da leopold wahlstedt ble solgt til blackburn, men det ble ikke noe av. per kristian bråtveit ble i stedet hentet fra dansk fotball på en korttidskontrakt ut sesongen. tirsdag bekrefter odd at hansen er tilbake i klubben han spilte for mellom 2011 og 2014. sisteskansen står med 122 kamper for skien-klubben. han meldte da overgang til rosenborg, der han stoppet på 310 kamper. denne sesongen ble det mindre spilletid på keeperen som står med elleve landskamper. odd ble nummer ti i den nylig avsluttede eliteseriesesongen. (©ntb)

  Åpner disiplinærsak etter Haaland & cos raseri

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:17.24)
  erling braut haaland raste mot dommeren på tampen av manchester citys 3-3-kamp mot tottenham. nå er episoden havnet på bordet til englands fotballforbund (fa). jærbuen og flere av lagkameratene mistet besinnelsen da kampleder simon hooper dømte frispark framfor å la city utnytte fordelsparagrafen fullt ut langt inne i overtiden søndag. haaland hadde akkurat sendt jack grealish alene med keeper da spillet ble stoppet. spissen reagerte med et voldsomt sinne og kroppsspråk tett opp i ansiktet på hooper. han var ikke alene. dommeren dro fram det gule kortet til haaland for protestene, men det er ikke sikkert fa nøyer seg med det. forbundet har valgt å åpne disiplinærsak mot manchester city i saken, men ikke mot haaland direkte. det betyr vanligvis at klubben blir ilagt en bot. i mandagens melding fra fa heter det at city anklages for ikke å ha klart å kontrollere egne spilleres oppførsel i de aktuelle sekvensene av kampen. city har nå fram til 7. desembger på å svare på anklagene. (ntb)

  godset stoppet nypan – tok nm-tittelen for g19-lag
  stoppet nypan – tok nm-tittelen for g19-lag | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: godset stoppet nypan – tok nm-tittelen for g19-lag | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:21.19)
  Rosenborg stilte med stjerneskuddet Sverre Nypan i G19-finalen mot Strømsgodset, men det holdt ikke til NM-gull. Godset vant 4-3 etter ekstraomganger. Marko Farji ble matchvinner etter en strålende opprulling i det 107. minutt. Inne i boksen styrte han kontant inn en ball fra høyre. Indreløperen sto også bak Godets 3-2-scoring etter en drøy time. Da dro Farji seg innover i banen og fyrte av et skudd på kanten av 16-meteren. Ballen fikk en perfekt skru og havnet i lengste kryss. Rosenborgs tomålsscorer Tobias Solheim Dahl tvang fram ekstraomganger (2 x 5 minutter), men det viste seg å bli til ingen nytte. Det er første gang at Strømsgodset vinner NM-finalen for G19. Gullet kom i klubbens andre finaleforsøk og ble en slags revansj. I 2015 tapte drammenserne hele 0-6 for nettopp RBK. Rosenborg jaktet på sin åttende tittel i turneringen. Nypan var med fra start, men en av Eliteseriens største talenter kunne ikke redde laget fra nederlag på Sarpsborg stadion. 16-årige Nypan har vært i seniorlagets startellever i alle de 14 siste ligakampene han har vært tilgjengelige i.(NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »