Hovedsiden

Liten annonse


  skarverennet stoppet av uvær – politiet måtte hente ut tre løpere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:11.38)
  Det tradisjonsrike Skarverennet i langrenn måtte stanses på kort varsel lørdag som følge av dårlig vær, melder Hallingdølen. Sterk vind skapte problemer for arrangørene av rennet lørdag. Den tok seg opp, og etter hvert måtte arrangørene si stopp. – Det er for dårlig sikt. Det blir dessverre ikke mer skirenn. Løperne ser ikke fra stikke til stikke, var beskjeden fra Finse ifølge Hallingdølen. Målgang er på Ustaoset. Løpere som ikke hadde kommet seg ut i løypa, ble vist tilbake til togvognene for retur til Ustaoset. Politiet skriver lørdag formiddag at de måtte bistå i forbindelse med uværet. – Politiet har bistått med å hente ut tre langrennsløpere utenfor løypa. De tre kom utenfor skisporene ved tett tåke. Dette i forbindelse med Skarverennet. De er ivaretatt av helse og er ved god behold, skriver politiet. På startstreken sto blant annet Therese Johaug, som for for en måned siden slo knockout på langrennseliten under 30-kilometeren i NM. Johaug har vunnet Skarverennet en rekke ganger, men denne gangen får hverken hun eller andre gå rennet. «Som for 50 år siden, blir rennet stoppa og konkurransen avlyst», skriver lokalavisen. (NTB / NRK)

  hallingdølen: johaug og skarverennet stoppet av uvær

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:11.38)
  Det tradisjonsrike Skarverennet i langrenn måtte stanses på kort varsel lørdag som følge av dårlig vær, melder Hallingdølen. På startstreken sto blant annet Therese Johaug, som for for en måned siden slo knockout på langrennseliten under 30-kilometeren i NM. NRK kommer tilbake med mer.

  Fyllingen cruiset inn til sin første kongepokal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:20.52)
  fyllingen tok sin første nm-tittel i basketball da bærum ble slått 104-94 i den tredje finalekampen. laget tok også hjem kongepokalen. fyllingen var overlegne i begge de to første finalekampene mot det unge bærum-laget. torsdag ble det jevnere. etter en sluttspurt inn mot pause klarte bærum å ta seg til 47-56, men de klarte ikke å tvinge fram en fjerde nm-finale på hjemmebane. på det minste var avstanden seks poeng opp med tre minutter igjen av kampen. fyllingens beste poengplukkere ble isaac likekele og terell jordan brown. begge stoppet på 26 poeng. ludvik mürer bergseng ble bærums beste poengplukker (26). fyllingen vant serien klart og var klare favoritter i kampen om kongepokalen. (ntb)  Brann-spiller fraktet til sykehus etter hodesmell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:17.39)
  på overtid i søndagens kamp mellom viking og brann fikk ulrik mathisen en kraftig hodesmell etter en duell med vikings sondre langås. spillet ble stoppet umiddelbart og mathisen fikk raskt tilsyn, før han til applaus gikk av banen for egen maskin. vikings lege, øystein dale, sier til bt at mathisen etter kampen ble fraktet til sykehuset i stavanger. – han var ikke helt klar og husket ikke alt som hadde skjedd. sykehuset gjør en vurdering på hvor lenge han blir værende der, sier legen til bt. selve kampen endte 1-1.
  Ødegaards Arsenal brøt mareritt-rekke – Kane ble historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:22.54)
  tirsdag kveld brøt martin ødegaards arsenal skrekkrekken mot bayern münchen da det endte 2-2 i london i mesterligaens første kvartfinaleoppgjør. bayern münchen har vært en marerittmotstander for arsenal i mesterligaen. arsenal hadde tapt tre strake kamper 1-5 mot bayern münchen i mesterligaen. tyskerne slo ut arsenal sist laget var med i turneringen i 2017. da vant de 10–2 sammenlagt over to kamper i åttedelsfinalen. bayern sendte også ut «the gunners» i 2013, 2014 og 2016. arsenal tok ledelsen etter elleve minutter ved bukayo saka, men så hjemsøkte spøkelsene fra tidligere år london-klubben. eks arsenal-spiller serge gnabry satte inn 1–1 for bayern münchen. kvarteret etter sørget den tidligere tottenham-storscoreren harry kane for 2–1 til tyskerne på straffe. det stoppet likevel ikke arsenal. innbytter leandro trossard brukte ti minutter på banen før han sørget for 2-2 som er utgangspunktet før returoppgjøret. kane har nå 15 mål mot arsenal i karrieren. åtte av dem fra straffespark. i tillegg har seks av målene kommet på arsenals hjemmebane emirates. det gjør ham til den mestscorende spilleren for et bortelag på arenaen siden den åpnet i 2006, ifølge statistikktjenesten opta.


  snøværet stoppet u23-kvinnenes kamp mot nederland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:18.43)
  Norges U23-kvinner skulle etter planen spilt mot Nederland på Briskeby i Hamar torsdag kveld, men kampen ble avlyst som følge av snødrevet på Østlandet. Det opplyser Norges Fotballforbund i en pressemelding. «Kampen kan ikke gjennomføres på grunn av værforholdene. Kampen er derfor avlyst», heter det i meldingen. U23-kvinnene må derfor vente til mandag før de skal spille kamp igjen. Da venter Sverige i Gävle. (NTB)

  Sterke reaksjoner på TV-bildene etter stygg krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:16.53)
  sykkelstjernene jonas vingegaard, remco evenepoel og primoz roglic var blant flere som gikk ned i en alvorlig velt på torsdagens etappe i baskerland rundt. ulykken skjedde i fronten av feltet i en utforkjøring. over ti ryttere var involvert i krasjen. – en av de styggere veltene jeg har sett på en stund, sa discovery-kommentator theis magelssen. vingegaard ble liggende nesten stille på gresset. baksiden av danskens trøye var revet opp, og han hadde flere blodige rift langs ryggen. flere reagerer på at tv-produksjonen i lang tid lå tett på de skadde syklistene. i tillegg ble repriser vist med dramatisk bakgrunnsmusikk. – det er respektløst overfor deres familier og kjære som ser dette på tv, skriver groupama-fdj-syklist kevin geniets på x. president i utøverorganisasjonen cpa adam hansen reagerer også. – flere ryttere har tatt kontakt med ønske om en regel mot å vise slike bilder. det støtter vi. vis hensyn, skriver han. vingegaard har vunnet tour de france de to siste gangene. han fikk tilsyn av flere leger i rundt et kvarter før han ble iført nakkestøtte og båret inn i en ambulanse. han er fraktet til sykehus, men skal være ved bevissthet. – jonas er ved bevissthet og vil blir undersøkt på sykehuset nå, skriver team visma lease a bike i en oppdatering på x. løpsledelsen stoppet den fjerde etappen i årets baskerland rundt ti minutter etter at hendelsen inntraff. rytterne i brudd får fortsette rittet og kjempe om seieren. (nrk/ntb)

  Sykkelstjerner krasjet stygt - Vingegaard til sykehus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:16.53)
  sykkelstjernene jonas vingegaard, remco evenepoel og primoz roglic var blant flere som gikk ned i en alvorlig velt på torsdagens etappe i baskerland rundt. ulykken skjedde i fronten av feltet i en utforkjøring. over ti ryttere var involvert i krasjen. – en av de styggere veltene jeg har sett på en stund, sa discovery-kommentator theis magelssen. vingegaard ble liggende nesten stille på gresset. baksiden av danskens trøye var revet opp, og han hadde flere blodige rift langs ryggen. de to års siste tour de france-mester fikk tilsyn av flere leger i rundt et kvarter før han ble iført nakkestøtte og båret inn i en ambulanse. han er fraktet til sykehus. løpsledelsen stoppet den fjerde etappen i årets baskerland rundt ti minutter etter at hendelsen inntraff. rytterne i brudd får fortsette rittet og kjempe om seieren. (ntb)

  Sykkelstjerner krasjet stygt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:16.53)
  sykkelstjernene jonas vingegaard, remco evenepoel og primoz roglic var blant flere som gikk ned i en alvorlig velt på torsdagens etappe i baskerland rundt. ulykken skjedde i fronten av feltet i en utforkjøring. over ti ryttere var involvert i krasjen. vingegaard ble liggende nesten stille på gresset. baksiden av danskens trøye var revet opp, og han hadde flere blodige rift langs ryggen. de to års siste tour de france-mester fikk tilsyn av flere leger i rundt et kvarter før han ble iført nakkestøtte og båret inn i en ambulanse. løpsledelsen stoppet den fjerde etappen i årets baskerland rundt ti minutter etter at hendelsen inntraff. (ntb)

  Ruud åpner mot brysom nederlender i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:06.18)
  casper ruud møter nederlandske botic van de zandschulp når han går i gang med estoril open på atp-touren i tennis. motstanderen ble klar etter at van de zandschulp slo federico coria fra argentina med settsifrene 6-4, 4-6, 6-1. regn gjorde at kampen ble stoppet tirsdag og måtte fullføres dagen etter. ruud har bare vunnet to av fem tidligere møter med van de zandschulp, men det siste endte godt da han på rundt samme tid i fjor vant i strake sett i monte carlo masters. som en av turneringens toppseedede spillere slapp ruud å spille 1. runde i portugal. atp 250-konkurransen er startskuddet på en periode med spill på grus, som er ruuds favorittunderlag. (ntb)

  Tyrkisk toppklubb straffes med langvarig tilskuernekt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:22.50)
  trabzonspor må spille seks hjemmekamper i tyrkisk seriefotball uten publikum. årsaken er supporternes voldsomme banestorming mot fenerbahçe forrige måned. straffen ble ilagt av disiplinærkomiteen i tyrkias fotballforbund onsdag. trabzonspor er også dømt til å betale en bot på litt over 1 million kroner. supportere av klubben stormet egen hjemmebane etter 2-3-tapet for fenerbahçe i midten av mars. det utløste et basketak med bortelagets spillere og trenere. fenerbahçe, som har joshua king i sine rekker, reagerte sterkt på bråket og har truet med å trekke seg fra ligaen. trabzonspor er på sin side svært misfornøyde med dommen. i et innlegg på x skriver klubben at de forventer at den tyrkiske fotballpresidenten fratrer sin stilling. fenerbahçe-spillerne og dommerne ble beskyttet av sikkerhetsfolk mens de flyktet mot garderoben i den aktuelle kampen. oppgjøret hadde blitt stoppet flere ganger etter at trabzonspor-fans kastet forskjellige gjenstander inn på gressmatta. politiet pågrep tolv personer etter bråket.

  Nettavisen: Johaug deltar i Skarverennet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:13.45)
  den pensjonerte langrennsløperen therese johaug (35) har meldt seg på det tradisjonsrike skarverennet. – hun skal gå. jeg snakket med henne for to dager siden, sier jarle uthus til nettavisen. uthus er leder for organisasjonskomiteen i skarverennet. årets utgave av det 38 kilometer lange rennet fra finse til ustaoset gås lørdag 20. april 35 år gamle johaug herjet med eliten da hun vant nm-gull på tremila på lillehammer i slutten av mars. det var hennes første renn på toppnivå på to år. det la ingen demper på spekulasjonene om hun blir å se i neste års vm i trondheim. enn så lenge har den meritterte skipensjonisten ikke bekreftet at hun satser mot det. johaug la opp som langrennsløper etter 2021/22-sesongen. hun stoppet på 82 enkeltseirer i verdenscupen og tok 18 mesterskapsgull (14 i vm, fire i ol). johaug har vunnet skarverennet elleve ganger tidligere. (ntb)

  Brann-spiller beklager til Tromsø-supporterne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:18.57)
  brann dominerte fullstendig den første timen borte mot tromsø i serieåpningen mandag. etter to scoringer av joachim soltvedt og én scoring av bård finne, ledet bergenserne 3-0. etter kampen beklager tomålsscorer soltvedt feiringen sin etter det andre målet. – jeg må bare beklage feiringen overfor tromsø-fansen. det var ikke meningen å feire foran dem, men det ble litt langt bort til mine egne. jeg feiret med at jeg frøs litt, men tromsø er en veldig fin by. jeg mistet litt hodet, sa soltvedt til tv 2. rett før timen fikk de ballen i mål igjen, men etter en var-avgjørelse ble målet annullert. og med var-annulleringen begynte også noen dramatiske minutter. lasse nordås scoret to raske og plutselig var fjorårets bronsemedaljører med i kampen. så, et kvarter før full tid, hisset anders jenssen seg opp da brann stoppet en kontring på ulovlig vis. jenssen fikk sitt andre gule kort og ble sendt i garderoben. med en mann mer sikret brann seieren da aune heggebø scoret kampens sjette. dermed vant brann til slutt 4-2 i serieåpningen.

  Trodde de ledet 4-0 - holdt på å rote bort seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:18.57)
  brann dominerte fullstendig den første timen borte mot tromsø i serieåpningen mandag. etter to scoringer av joachim soltvedt og én scoring av bård finne, ledet bergenserne 3-0. rett før timen fikk de ballen i mål igjen, men etter en var-avgjørelse ble målet annullert. og med var-annulleringen begynte også noen dramatiske minutter. lasse nordås scoret to raske og plutselig var fjorårets bronsemedaljører med i kampen. så, et kvarter før full tid, hisset anders jenssen seg opp da brann stoppet en kontring på ulovlig vis. jenssen fikk sitt andre gule kort og ble sendt i garderoben. med en mann mer sikret brann seieren da aune heggebø scoret kampens sjette. dermed vant brann til slutt 4-2 i serieåpningen.
  toppseriekamper stoppet av været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.54)
  To av kampene i sesongåpningen i Toppserien er avlyst. Verken Vålerenga-Stabæk eller Kolbotn-Røa blir spilt i Oslo lørdag grunnet uværet som herjer på Østlandet. Kolbotn bekrefter utsettelsen på Instagram lørdag ettermiddag. Den nyopprykkede klubben skriver at de skal komme med mer info, og har lagt ut flere videoer som viser at banen er dekket av snø. Kampen skulle i utgangspunktet startet klokken 15:00 på Grorud Stadion i Oslo. Regjerende mester Vålerenga skulle tatt imot Stabæk til samme tidspunkt, men en drøy halvtime før kampstart kom beskjeden om at kampen ikke lar seg gjennomføre. Resten av kampene i den første serierunden skal gå som planlagt. Se LSK Kvinner mot Brann på NRK2 fra klokken 16:30.

  toppseriekamp stoppet av været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.54)
  Sesongåpnngen mellom Kolbotn og Røa spilles ikke lørdag, grunnet uværet som herjer på Østlandet. Det bekrefter Kolbotn på Instagram lørdag ettermiddag. Den nyopprykkede klubben skriver at de skal komme med mer info, og har lagt ut flere videoer som viser at banen er dekket av snø. Kampen skulle i utgangspunktet startet klokken 15:00 på Grorud Stadion i Oslo. Resten av kampene i den første serierunden skal gå som planlagt. Se LSK Kvinner mot Brann på NRK2 fra klokken 16:30.  Friski: Leo Landrø (18) på verdenscuppallen som finaledebutant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:21.00)
  leo landrø var fryktløs og svært nær å vinne friskisportens verdenscupavslutning i big air i franske tignes. 18-åringen ble nummer to i sin første finale. geilo-gutten fikk en totalscore på 185,50 poeng mot den amerikanske vinneren alexander halls 186,50. en litt svak landing i tredje og siste forsøk stoppet ham fra å ta en sjokkseier. landrø var beste poengplukker i kvalifiseringen. han hadde 11.-plass som toppresultat og aldri før tatt seg til en finale i verdenscupen. på fransk snø kom hans definitive gjennombrudd. tenåringen hadde beste enkeltscore i begge de to første omgangene med 91,50 og 94,00 poeng. på tredje forsøk greide han 87,75. det er de to beste hoppene med ulike triks som utgjør totalsummen. birk ruud åpnet med 80,00 poeng og fulgte opp med fall i neste forsøk. i det tredje kjørte han på det trygge, og norges antatt sterkeste kort ble bare nummer seks med en tellende score på 163,75. tidligere på dagen prøve ruud seg i verdenscupen i snowboard samme sted. med brett viste han lovende takter og ble nummer 37 i slopestylekvalifiseringen. dobbeltkjøret kan forklare skuffelsen i big air-finalen.


  bieinvasjon stoppet tenniskamp - stjerner måtte løpe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.58)
  Carlos Alcaraz` kvartfinalekamp mot Alexander Zverev i Indian Wells var av det uvanlige slaget. Spanjolen ble stukket flere ganger av bier på vei mot triumf. Bieinvasjonen kom underveis i det første settet av torsdagens oppgjør i California. Da viste TV-bildene plutselig en flokk av bier rundt Alcaraz da han skulle serve. I etterkant ble kampen midlertidig satt på pause for å få bukt med bieproblemet. I mellomtiden løp Zverev og Alcaraz og gjemte seg innendørs. – Det er den mest uvanlige kampen jeg noen gang har spilt. Jeg trodde det bare var et par av dem, men jeg så opp og det var tusener av dem, mange av de var i håret mitt. Det var helt tullete, sa Alcaraz etter 2-0-seieren over tyske Zverev. Til slutt ble det hentet inn en biekspert som fikk insektene vekk fra banen. Verdenstoer Alcaraz innrømte etter kampen at han har en liten redsel for bier. – Jeg skal ikke lyve, jeg er litt redd for dem. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »