Hovedsiden

Liten annonse
  Kvandal med suverent NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:13.23)
  eirin maria kvandal hoppet 129 meter i storbakken på lillehammer, og vant nm-gullet med en margin på 31,2 poeng. – hun er i en egen klasse, og det har hun vært de siste 14 dagene, sier nrk-ekspert anders bardal om kvandal som nylig vant raw air sammenlagt. – det er vanvittig å følge den utviklingen som kvandal har hatt gjennom hele vinteren, fortsetter bardal. kvandal hoppet med langt lavere avsats enn sine konkurrenter, i det som ble karrierens andre nm-gull i storbakken for mosjøen-utøveren. thea minyan bjørseth hoppet 127,5 meter i finaleomgangen og tok sølvet. heidi dyhre traaserud tok bronsen etter et svev på 128,5 meter i andreomgang. se nm-veka fra lillehammer direkte på nrk.

  Kvandal økte ledelsen i Raw Air med superhopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:12.04)
  eirin maria kvandal var best i onsdagens kvalifisering til raw air-rennet i hopp i granåsen. dermed la hun rivalene ytterligere mye bak seg i sammendraget. kvandal landet på 129,5 meter i storbakken i trondheim etter å ha hoppet fra to avsatser lavere fart enn de øvrige topphopperne. det holdt til seier, til tross for at hun ikke hoppet langt nok til å få maks kompensasjon. østerrikske eva pinkelnig og slovenske nika prevc fulgte nærmest kvandal i sammendraget før onsdagens kvalifisering. de mislyktes begge i granåsen. dermed leder kvandal nå med mer enn 50 poeng. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »