Hovedsiden

Liten annonse
  Fleiper om Thingnes Bøs seiersoppskrift: – Hotellromtrening i «baris»  med boksershortsen på snei

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  johannes thingnes bø var sterkest av alle og vant jaktstarten i hochfilzen lørdag. det til tross for at han har hatt en skuffende start på sesongen, og blant annet forklart nedturene med for lite styrke i overkroppen. nå spøker tarjei bø med at lillebroren har smugtrent: – ja, det kan hende han har tatt noe hotellromtrening i «baris» der med boksershortsen på snei, ler han. også hovedpersonen fleiper om at push-ups er seiersoppskriften. – pluss minus hundre, sier han om antallet han har tatt for å komme seg helt til toppen av pallen. for etter en skuffende sprint fredag hadde thingnes bø et vanskelig utgangspunkt fra startnummer elleve under dagens jaktstart. stryningen vartet opp med fantomfart i sporet, solid skyting og mottok hjelp fra de andre som bommet flere ganger. dermed kunne han gå alene til mål. bak ham kjempet storebror tarjei, johannes dale-skjevdal og sturla holm lægreid om resten av pallplassene. til slutt ble dale-skjevdal nummer to, bø nummer tre og holm lægreid tok fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. tarjei bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. ni poeng foran sebastian samuelsson som til slutt endte på en femteplass.

  Ler av brorens forklaring etter suveren seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  etter et skuffende resultat i östersund forrige helg skyldte johannes thingnes bø på svak overkropp. brødrene bø spøker om at lillebror sin seieren i hochfilzen skyldtes x-antall pushups. – ja, det kan hende han har tatt noe «hotellromtrening» i baris der med boksershortsen på snei, og litt pushups vegg i vegg, svarer tarjei bø. selv sier thingnes bø at det har blitt en del pushups siden östersund. – pluss minus hundre, så kanskje noe sånt, sier han. fra ellevteplass i østerrike, og et vanskelig utgangspunkt gikk alt veien for thingnes bø. han kunne igjen ta øverst på pallen i verdenscupen. – det hadde vel ingen forventa, så det var vel en overraskelse for oss alle, sier han. bak han kjempet storebror tarjei bø, johannes dale-skjevdal og sturla holm lægreid om resten av pallplassene. til slutt ble dale-skjevdal nummer to, storebror bø nummer tre og holm lægreid to fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. dermed ble seierspallen i hochfilzen tapetsert i de norske fargene. tarjei bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. ni poeng foran sebastian samuelsson som til slutt endte på en femteplass.

  Firedobbelt norsk da Thingnes Bø var tilbake på toppen - da svensken fikk ladetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:12.48)
  det hadde vel ingen foventa, så det var vel en overaskelse for oss alle. det sier johannes thingnes bø som var tilbake i godt gammelt slag under jaktstarten i hochfilzen. – han er tilbake, han tar seieren, sier nrk-ekspert synnøve solemdal. etter et dårlig renn i går hadde thingnes bø et vanskelig utgangspunkt fra startnummer elleve. stryningen hadde fantomfart i sporet, skøyt bra og fikk hjelp fra de andre som bommet flere ganger. bak han kjempet storebror tarjei bø, johannes dale-skjevdal og sturla holm lægreid om resten av pallplassene. til slutt ble dale-skjevdal nummer to, storebror bø nummer tre og holm lægreid to fjerdeplassen etter at han fikk det tungt mot slutten. dermed ble seierspallen i hochfilzen tapetsert i de norske fargene. svenske sebastian samuelsson var lenge med i seierskampen. på tredje skyting han trøbbel med våpenet. da tapte han mange sekunder, og svensken som lå godt an før det tapte verdifull tid på dette. tarjei bø tok over ledelsen i verdenscupen med lørdagens tredjeplass. ni poeng foran sebastian samuelsson som til slutt endte på en femteplass.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »