Hovedsiden

Liten annonse
  Foss med knallsterk etappeseier: – Megadigg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:15.25)
  tobias foss tok sin første seier for storlaget ineos grenadiers da han mandag ettermiddag viste muskler og vant åpningsetappen av tour of the alps. – det var megadigg. det er sånne ting man jobber mot, sier foss til nrk. 26-åringen fra vingrom spurtet fra en gruppe på fire mann mot slutten av etappen og trillet i ensom majestet over målstreken i italia. han vant foran chris harper og esteban chaves. foss husker lite av oppløpet. – det var egentlig å åpne tidlig og håpe på det beste. jeg husker ikke så mye av det rett og slett, gliser han. dette er nordmannens første proffseier som ikke er tempo. tour of the alps går over fem dager. – jeg har funnet meg til rette i laget, men det er et bra statement etter å ha signert. det gjør noe med mentaliteten til hele gjengen, sier foss.

  Foss med knallsterk etappeseier: – For et nydelig sykkeløyeblikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:15.25)
  tobias foss tok sin første seier for storlaget ineos grenadiers da han mandag ettermiddag viste muskler og vant åpningsetappen av tour of the alps. 26-åringen fra vingrom spurtet fra en gruppe på fire mann mot slutten av etappen og syklet i ensom majestet over målstreken i italia. – for et nydelig sykkeløyeblikk. det der var tobias foss på sitt aller råeste, utbrøt discovery-kommentator theis magelssen da seieren var sikret. dette er nordmannens første proffseier som ikke er tempo.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »