Hovedsiden

Liten annonse  strålende start for stavanger oilers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:21.13)
  Stavanger Oilers vant serieåpningen mot Ringerike 4-0 i eliteserien i ishockey fredag kveld. Anders Tangen Henriksen, Nick Dineen, Sander Husebø og Martin Gran scoret målene for fjorårets serie- og sluttspillmester.

  Ny trippelseier for Jumbo-Visma - Kuss beholdt ledertrøyen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:17.19)
  jumbo-visma har vært utilnærmelige i årets vuelta a españa og de fortsatte med nok en strålende etappe onsdag. med målgang på toppen av stupbratte alto del angliru, var det igjen de tre jumbo-visma-rytterne sepp kuss, jonas vingegaard og primoz roglic som skilte seg ut. mannen i ledertrøya, kuss, hang på de to lagkameratene til to kilometer gjenstod. da måtte amerikaneren slippe, men han kjempet iherdig på vei mot målstreken og var bare 19 sekunder bak de to i mål. roglic vant etappen foran vingegaard og medregnet bonussekunder tok dansken inn 21 sekunder på kuss. men kuss, som fyller 29 år onsdag, kan ikle seg ledertrøya også på torsdagens etappe. i sammendraget er han nemlig åtte sekunder foran vingegaard og ett minutt og åtte sekunder foran roglic. alt tyder dermed på at jumbo-visma er på vei mot sammenlagtseier i vuelta a españa, etter at de tidligere i sesongen har vunnet giro d`italia og tour de france med henholdsvis roglic og vingegaard. etapperittet avsluttes søndag.

  Vålerenga ett skritt nærmere Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:21.55)
  vålerenga fikk en strålende start på kvalifiseringen til mesterligaen. kvalifiseringen består av to runder, hvor det i første runde er fire lag som møtes til en mini-turnering. vålerenga er vertskap én av disse turneringene, hvor det er to semifinaler og deretter en kamp om tredjeplassen og en finale, hvor vinneren går videre til runde to. i semifinalen på hjemmebane mot minsk tok vålerenga ledelsen med mimmi löfwenius allerede i kampens niende minutt. minsk utlignet på straffe fem minutter før pause, men bare tre minutter senere svarte vålerenga og karina sævik. oslo-laget hadde dermed en 2-1-ledelse til pause og det ble til 3-1 i den andre omgangen, etter en scoring fra ylinn tennebø. – det var litt mer spennende enn jeg tror de selv hadde håpet på, men de gjorde jobben og det ble ganske komfortabelt, sier nrks fotballekspert carl-erik torp. i finalen i runde én skal vålerenga spille mot celtic. også den kampen spilles i oslo, en kamp som starter lørdag klokken 20.00. vinner vålerenga der, går de videre til runde to. der er det et oppgjør over to kamper (hjemme og borte) som i så fall venter. runde to spilles i midten av oktober og der kan det bli et møte med europeiske topplag. potensielt kan vålerenga blant annet bli trukket mot lag som arsenal eller wolfsburg. også brann er videre til finalen i deres miniturnering i runde én av mesterliga-kvalifiseringen. de møter belgiske anderlecht i finalen, som spilles i polske katowice.

  Reiten, Ødegaard og Haaland nominert til Gullballen: – Helt vanvittig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:19.23)
  martin ødegaard og guro reiten er for første gang nominert til gullballen (ballon d`or). erling braut haaland er også nominert, noe som er tredje gang for stjernespissen. totalt 30 menn og 30 kvinner ble nominert. – det sykeste er at det kunne veldig fort vært nominert én til. det er jo helt vanvittig for en nasjon som norge, sier nrks fotballekspert carl-erik torp. – det sier litt om hvor vi plutselig har kommet. det er store stjerner som er nominert til slike priser, det er ikke noe man skal ta for gitt. prisen deles ut 30. oktober. haaland ble nummer ti i kåringen i 2022 og nummer elleve i 2021. det er også den høyeste plasseringen til en norsk mann i kåringen, som ble delt ut for første gang i 1956. rune bratseth ble henholdsvis nummer 20 og 15 i 1992 og 1993, mens bent skammelsrud ble nummer 33 i 1997. tore andré flo var også nominert i 1998, men uten å få noen stemmer. for kvinner ble prisen for første gang delt ut i 2018. den gang vant ada hegerberg den prestisjefulle prisen, mens hun ble nummer fire i 2019 og nummer syv i 2022. reiten er den andre norske kvinnen etter nevnte hegerberg som har fått en nominasjon til prisen. reiten hadde en strålende sesong for chelsea, som vant den engelske serien og cupen. i tillegg kom de til semifinalen, hvor de ble slått ut av barcelona. for caroline graham hansen ble det imidlertid et nytt år uten nominasjon til gullballen, til tross for at hun spesielt i mesterligaen var sentral for at barcelona vant turneringen. barcelona vant også både den spanske serien og cupen. – jeg er overrasket. i sin posisjon så har hun vært avgjørende i hjemlig serie, i mesterligaen og gjort spektakulære ting. hun har vært en ekstremt viktig bidragsyter for dem der. det er en tøff konkurranse. man kan være litt skuffet, men jeg tenker ikke at det er en skandale, sier torp.

  Reiten, Ødegaard og Haaland nominert til Gullballen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:19.23)
  martin ødegaard og guro reiten er for første gang nominert til gullballen (ballon d`or). erling braut haaland er også nominert, noe som er tredje gang for stjernespissen. prisen deles ut 30. oktober. haaland ble nummer ti i kåringen i 2022 og nummer elleve i 2021. det er også den høyeste plasseringen til en norsk mann i kåringen, som ble delt ut for første gang i 1956. rune bratseth ble henholdsvis nummer 20 og 15 i 1992 og 1993, mens bent skammelsrud ble nummer 33 i 1997. tore andré flo var også nominert i 1998, men uten å få noen stemmer. for kvinner ble prisen for første gang delt ut i 2018. den gang vant ada hegerberg den prestisjefulle prisen, mens hun ble nummer fire i 2019 og nummer syv i 2022. reiten er den andre norske kvinnen etter nevnte hegerberg som har fått en nominasjon til prisen. reiten hadde en strålende sesong for chelsea, som vant den engelske serien og cupen. i tillegg kom de til semifinalen i mesterligaen. reiten var også en del av det norske laget i sommerens vm, hvor de ble slått ut i åttedelsfinalen. haaland var med på manchester citys trippel, med seier i mesterligaen, premier league og fa-cupen. martin ødegaard er kaptein for arsenal, som lenge ledet premier league, men til slutt ble nummer to.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »