Hovedsiden

Liten annonse
  BA: Lysekloster har lagt inn protest etter cupkampen mot KFUM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:21.15)
  lysekloster har lagt inn protest etter at kfum oslo brukte en suspendert spiller i runden før avansementet mot 2.-divisjonslaget. kfum slo lysekloster 3-2 onsdag. – etter samtaler med advokater som har erfaring med slikt, har vi nå valgt å sende inn en protest, sier daglig leder svein kollen i lysekloster til bergensavisen. kfum-spiller adnan hadzic spilte 3.-rundekampen mot sogndal og endte opp med å få avgjørende betydning da han scoret i straffesparkkonkurransen. samtidig hadde hadzic gult kort fra både første og andre runde og skulle dermed ha vært plassert på tribunen. i neste runde slo kfum ut lysekloster som nå har lagt inn protest. en protest må varsles innen 48 timer etter kampslutt, det vil si før klokken 20 fredag. like før fristen gikk ut, sendte kollen og co. protesten inn til norges fotballforbund (nff), skriver ba. i utgangspunktet er det sogndal som er part i saken. sogndal protesterte ikke etter nederlaget mot kfum. nff er kjent med tabben og har uttalt at de vil ta stilling til om det blir en sanksjonssak i neste uke, melder bergensavisen. – her har vi gjort en tabbe vi ikke har vært klar over. det er bare å beklage det, sa daglig leder thor erik stenberg i kfum til vg. (ntb)

  KFUMs nødløsning ble cuphelt i straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:17.43)
  idar nordby lysgård (29) ble avgjørende da kfum oslo slo sogndal ut av cupen. keeperen ble hentet til klubben dagen før. i straffesparkkonkurransen reddet han et svakt spark fra martin høyland. det ble den eneste bommen på kfums vei til 5-4-seier. selve kampen endte 1-1 på fosshaugane campus. lysgård var klubbløs før han tirsdag ble en del av keeperteamet til «kåffa». dagen etter voktet han oslo-lagets mål i cupens 3. runde. emil ødegaard fikk søndag en smell i hodet og måtte sy ti sting etter en duell som endte med rødt kort til bård finne. (ntb)

  Johnsen og Botheim cupmestere med Malmö

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:17.24)
  malmö viste seg sterkest i straffesparkkonkurransen mot djurgården og kunne juble for cuptittelen. lasse berg johnsen satte det avgjørende straffesparket. malmö sikret seg dermed sitt 16. cuptrofé, noe som er åtte mer enn aik og ifk göteborg. de lyseblå fra sør vant siste cupen i 2022, og de måtte vente i det lengste i onsdagens finalekamp. tobias gulliksen og haris radetinac misbrukte begge sine forsøk i straffesparkkonkurransen. malmö-keeper johan dahlin reddet. lasse berg johnsen på scoret den avgjørende straffen. (ntb)  Villa-keeper fikk to gule kort – ble likevel straffehelt i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:21.42)
  på en dårlig dag kom aston villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske lille i serieligaen. avgjørelsen falt på straffer. de engelske gjestene taklet presset best og tok en 4-3-seier i straffesparkkonkurransen. sammenlagt endte det 3-3 over to kamper. begge lag hadde bommet én gang før lilles kaptein benjamin andré måtte treffe som hjemmelagets femte straffeskytter. forsøket ble reddet av emiliano martinez. forvirringen på tribunen og blant tv-kommentatorene var stor da martinez fikk sitt andre gule kort for kvelden etter den første runden med straffer. dommeren slo ned på det han mente var forsøk på å provosere hjemmefansen, men det førte ikke til noen utvisning. årsaken er at gule kort fra selve kampen strykes når straffesparkkonkurransen har kommet i gang. lille ledet 2-0 og lå an til å gå videre med få minutter igjen av ordinær tid. så dukket matty cash opp og banket inn villas redusering fra 20 meter. skuddet gikk inn via en motspiller. til slutt avgjorde aston villa på straffer, og er dermed klare for semifinale i serieligaen. det er første gang klubben er i en europeisk semifinale siden de vant mesterligaen i 1981/82-sesongen. unai emery kan bli første manager til å lede aston villa til en tittel siden birmingham-klubben vant ligacupen i 1996. (ntb/nrk)

  Aston Villa til europeisk semifinale for første gang på 42 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:21.42)
  på en dårlig dag kom aston villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske lille i serieligaen. avgjørelsen falt på straffer. de engelske gjestene taklet presset best og tok en 4-3-seier i straffesparkkonkurransen. sammenlagt endte det 3-3 over to kamper. dermed er aston villa klare for semifinale i serieligaen. det er første gang klubben er i en europeisk semifinale siden de vant mesterligaen i 1981/82-sesongen. lille ledet 2-0 og lå an til å gå videre med få minutter igjen av ordinær tid. så dukket matty cash opp og banket inn villas redusering fra 20 meter. skuddet gikk inn via en motspiller. i forkant klønet lille det til da keeper lucas chevalier kolliderte med en lagkamerat og mistet ballen. tidligere i kampen scoret yusuf yazici med innsiden av venstrefoten etter 15 minutter, mens lille-kaptein benjamin andré stusset inn 2-0 på en corner halvveis ut i 2.-omgangen. unai emery kan bli første manager til å lede aston villa til en tittel siden birmingham-klubben vant ligacupen i 1996. (ntb/nrk)

  Aston Villa til semifinale i Serieligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:21.42)
  på en dårlig dag kom aston villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske lille i serieligaen. avgjørelsen falt på straffer. de engelske gjestene taklet presset best og tok en 4-3-seier i straffesparkkonkurransen. sammenlagt endte det 3-3 over to kamper. lille ledet 2-0 og lå an til å gå videre med få minutter igjen av ordinær tid. så dukket matty cash opp og banket inn villas redusering fra 20 meter. skuddet gikk inn via en motspiller. i forkant klønet lille det til da keeper lucas chevalier kolliderte med en lagkamerat og mistet ballen. tidligere i kampen scoret yusuf yazici med innsiden av venstrefoten etter 15 minutter, mens lille-kaptein benjamin andré stusset inn 2-0 på en corner halvveis ut i 2.-omgangen. unai emery kan bli første manager til å lede aston villa til en tittel siden birmingham-klubben vant ligacupen i 1996. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »