Hovedsiden

Liten annonse
  Kilde står over Val d`Isère

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 38 minutter gammel - (mandag 4. desember 2023 KL:16.08)
  aleksander aamodt kilde dropper storslalåmen i franske val d`isère. i det norske laget er det et par verdenscupdebutanter. norge sender åtte mann til lørdagens storslalåm, og samme antall er på start i slalåmrennet dagen etter. kilde har fortsatt til gode å kjøre fartskonkurranser i vinter. senest i helgen ble samtlige tre renn i beaver creek i usa avlyst. nå vender han blikket mot verdenscupen i italienske val gardena (14.-16. desember). fartskongen deltar innimellom i storslalåm, men det skjer ikke i denne omgang. kaspar kindem og fredrik møller er i en verdenscuptropp for første gang. norges kvinnelige fartsalpinister skal til helgen kjøre utfor og super-g i sveitsiske st. moritz. (ntb)


  Norsk duo på delt sjuendeplass etter første omgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:18.49)
  thea louise stjernesund og mina fürst holtmann ligger på delt sjuendeplass i storslalåmrennet i canadiske tremblant. petra vlhova er i ledelsen. den slovakiske alpinisten er 5 hundredelerforan mikaela shiffrin, men sveitsiske lara gut-behrami holder tredjeplassen. stjernesund og holtmann er 1,28 bak vlhova. ragnhild mowinckel var litt mer beskjeden i sin kjøring. molde-kvinnen er 1,98 sekunder bak lederen på sin 18. plass. kristin lysdahl kjørte ned til 19. plass fra et sent startnummer (58). hun er 2,00 sekunder bak. 2. omgang starter 20.15. (©ntb)

  Fristil: Eie nummer seks i Big Air-finalen i Beijing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:09.50)
  friskikjører sandra eie ble sjette beste kvinne i finalen i big air i verdenscupen i beijing lørdag. eie var eneste norske utøver som kom seg til finale i både herre- og kvinneklassen. der skaffet hun seg 139,75 poeng med to hopp på henholdsvis 75,75 og 64 poeng. sveitsiske mathilde gremaud vant konkurransen foran britiske muir kirsty og flora tabanellio (italia), skriver ntb.

  Elverum-seier til ingen nytte i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:23.20)
  elverum gjorde jobben og slo lovcen cetinje 27-26 i europaligaens gruppespill, men får ikke finale om avansement mot kadetten schaffhausen på hjemmebane. den sveitsiske klubben vant nemlig 25-24 hjemme mot flensburg-handewitt etter en dramatisk avslutning og er fire poeng foran elverum før lagene møtes i siste runde. tobias grøndahl (på bildet) scoret syv mål for elverum. (ntb)

  Utsatt utfor-renn flyttet til Val Gardena

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:20.57)
  det ene av de to verdenscuprennene i utfor som ble avlyst i sveitsiske zermatt nylig er flyttet til italienske val gardena. det opplyser det internasjonale ski- og snowboardforbundet mandag. val gardena står allerede oppført med et super-g-renn og et utforrenn 15. og 16. desember. nå blir det en ekstra fartsfest for aleksander aamodt kilde og konkurrentene 14. desember. dermed blir det et tøft førjulsprogram for de mest allsidige alpinistene. på terminlisten står det også storslalåmrenn i alta badia 17. og 18. desember. for andre år på rad ble de fire utforrennene – to for herrene og to for kvinnene – i zermatt-cervinia i midten av november avlyst som følge av uvær. de andre løpene som ble avlyst har ennå ikke fått nye datoer. (nt(

  Tobias Foss klar for britisk stjernelag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:13.06)
  den norske sykkelprofilen tobias foss (26) forlater det nederlandske storlaget jumbo-visma til fordel for britiske ineos foran neste sesong. det bekrefter ineos i en pressemelding. foss har de siste fire sesongene syklet for seiersvante jumbo-visma. i fjor sjokkerte den kjøresterke rytteren en hel sykkelverden da han på imponerende vis tok vm-gull i seniorenes temporitt i wollongong. han henviste da sveitsiske stefan küng og den belgiske wonderboyen remco evenepoel til de to øvrige medaljene. evenepoel ble i år verdensmester nettopp på tempo. 26 år gamle foss har også en lang rekke andre sterke resultater i karrieren. vingrom-gutten fikk sitt store gjennombrudd i grand tour-sammenheng da han ble nummer ni sammenlagt i giro d`italia i 2021. 2023-sesongen har i stor grad blitt preget av sykdom for foss, som kun hadde 36 rittdager i 2023 og ble nummer elleve på vm-tempoen.

  Shiffrin vant slalåmrennet i Killington – Westhoff nummer 18

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.00)
  alpindronningen og hjemmehåpet mikaela shiffrin var best i verdenscupslalåmen i killington. bianca bakke westhoff ble beste norske på 18.-plass. westhoff klatret åtte plasser fra første omgang og var 2,81 sekunder bak shiffrin etter finaleomgangen. shiffrin tok sin 90. verdenscupseier på hjemmebane søndag. 28-åringen, som er kjæreste med den norske fartskjøreren aleksander aamodt kilde, slo rekorden til svenske ingemar stenmark (86 seirer) i fjor. petra vlhova ble toer, mens sveitsiske wendy holdener fullførte pallen. thea louise stjernesund la seg 3,98 sekunder bak ledertiden. hakadal-alpinisten var 2,34 sekunder bak etter 1. omgang og var dermed ute av kampen om en framskutt plassering. hun endte som nummer 29, nest sist av dem som gikk til finaleomgangen. mina fürst holtmann og kristin lysdahl bommet begge på en av de siste portene i 1. omgang. dermed fikk de ikke kjøre en omgang til. maria tviberg er normalt også en del av den norske slalåmkontingenten, men bergenseren fikk sesongen avsluttet tidlig med en alvorlig kneskade under storslalåmrennet lørdag. (ntb)

  Vickhoff Lie med god gjennomkjøring i Zermatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:11.30)
  kajsa vickhoff lie kjørte solid på ski da fartseliten i alpint var gjennom en kjærkommen test av utforløypa under torsdagens trening i zermatt-cervinia. særlig i starten av løypa var 25-åringen vesentlig sterkere enn de fleste av konkurrentene. blant de 15 første er det kun tyske kira weidle, sveitsiske corinne suter og italieneren sofia goggia som har en sterkere sluttid. mowinckel var andre alpinist gjennom løypa, men 31-åringen befinner seg et godt stykke ned på den foreløpige lista. onsdagens planlagte trening ble avlyst på grunn av dårlig vær. fredag skal det etter planen gjennomføres en ny treningsøkt, før det skal kjøres utforrenn både lørdag og søndag. det er sesongens første fartsrenn i verdenscupen. rennene i zermatt-cervinia har den nest største pengepremien i verdenscupen. vinneren av hvert renn får 60.000 sveitserfranc, tilsvarende 745.000 kroner. bare herrenes renn kitzbühel kan skilte med større premier. forrige helt ble også store deler at herrenes fartshelg i zermatt-cervinia avlyst grunnet dårlig vær. herrene fikk bare gjennomført den første treningsøkta på onsdag, før både resten av treningsøktene og begge utforrennene ble avlyst. (ntb)

  Deila under tøft press i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:11.37)
  en svak høst i den belgiske ligaen har fått det til å brenne under føttene på club brugge-trener ronny deila. selv tar nordmannen situasjonen med ro. etter 13 spilte kamper står brugge med 19 av 39 mulige poeng, og den belgiske storklubben har havnet bakpå i forhold til rivalene. i helgen ble det tap mot serieleder union saint-gilloise. før torsdagens hjemmekamp mot sveitsiske lugano i conferenceligaen fikk trener deila spørsmål om kritikken som har kommet mot ham. – jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av det. jeg kan godt ta alt på mine skuldre, men dette handler ikke om én person. hvis dere likevel vil lete etter en syndebukk, så la det være meg. vi vet hvor vi står, og så får vi se hvordan vi ligger an i mai. da får vi vite om det er jeg som sitter ved roret, sier deila ifølge belgiske voetbalnieuws. i conferenceligaen har det gått langt bedre for brugge. etter tre puljerunder leder laget gruppe d. den inneholder også bodø/glimt. (©ntb)

  Erling Braut Haaland starter mesterligaoppgjøret mot Young Boys tross skadebekymring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:19.52)
  erling braut haaland måtte i helgen byttes ut med skade, men starter likevel kveldens champions league-kamp mot sveitsiske young boys. det kommer fram av manchester citys startellever som klubben har delt på sine medieplattformer. haaland kom ikke ut på banen igjen etter pause i lørdagens storseier over bournemouth. – han vred ankelen, og vi ville ikke ta noen sjanser. han følte seg ikke komfortabel. kanskje han vil være tilbake tirsdag eller neste søndag, sa city-manager pep guardiola til bbc etter kampen. tidligere tirsdag kunne landslagssjef ståle solbakken røpe at han ikke var bekymret for jærbuens form foran den kommende landslagssamlingen. haaland tok del i mandagens trening da manchester city gjorde de siste forberedelsene til kampen mot young boys. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »