Hovedsiden

Liten annonse


  Hovland-drama i Ryder Cup: Drømmestart ble etterfulgt av slag i plastpose

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:08.42)
  viktor hovland innledet ryder cup med et kunstslag som ble betegnet som å slippe ut av fengsel. deretter slo han ballen rett i en plastpose. hovland spiller sammen med svenske ludvig åberg i foursome-kampene som innleder prestisjetunge ryder cup fredag morgen. duoen spiller i den andre av fire kamper, og spillerne slår annenhver gang på samme ball. nordmannen slo ut på det første hullet. deretter makker åberg brennhete hovland et vanskelig utgangspunkt på kanten av greenen før det tredje slaget. det taklet hovland på aller beste vis. han valgte å chippe på den ujevne greenen og lyktes perfekt. ballen gikk rett i hullet. – se på det slaget! han er jo egentlig helt i fengsel! man on a mission, ropte viaplays kommentatorduo etter drømmetreffet fra langt hold. hovland var imidlertid ikke ferdig med å skape drama. oslo-gutten fulgte opp på det andre hullet, men ikke uten dramatikk. nordmannens innspill endte med at ballen landet i en plastpose tilhørende en tilskuer. det er sjelden vare. makker åberg fikk droppe og slo ballen inn på greenen. deretter var det duket for hovland-show igjen. nordmannen senket den påfølgende lange putten til ellevill jubel fra publikum. på hull nummer tre var åberg og hovland igjen i trøbbel, men igjen hentet hovland fram et praktfullt slag inn på greenen. ballen traff flaggstolpen ved hullet og la seg til ro rett ved hullet. det forhindret uansett ikke at amerikanerne tok ett hull tilbake. etter tre hull leder hovland og åberg med ett hull på sine amerikanske motstandere brian harman og max homa. ryder cup arrangeres vekselvis i europa og usa. usa har ikke vunnet i europa siden 1993.


  Hovland starter med stjerneskuddet Åberg i Ryder Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:17.10)
  golfstjernen viktor hovland skal gå i par med det svenske stjerneskuddet ludvig åberg mot amerikanske max homa/brian harman i foursome i ryder cup. de slår ut 07.50 på marco simone-banen utenfor roma som oppgjør nummer to av fire. det hele starter med jon rahm/tyrrell hatton mot scottie scheffler/sam burns. etter at foursome er unnagjort (der spillerne slår annenhver gang på samme ball) blir det fire kamper med fourball. da har hver spiller sin egen ball. også lørdag er det fire kamper foursome og fire kamper fourball før det hele avsluttes med tolv singlekamper søndag. laget som først oppnår 14,5 poeng vinner. usa er tittelforsvarere etter utklassingsseieren i usa for to år siden. amerikanerne har derimot ikke klart å vinne på europeisk mark siden 1993. (©ntb)





  Guardiola rasende da City røk ut av ligacupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:22.56)
  newcastle sendte manchester city ut av ligacupen etter å ha vunnet 1–0. nå er de klar for fjerde runde. svenske alexander isak avgjorde kampen i det 53. minutt etter målgivende pasning fra joelinton. på sidelinjen smalt det også noen frustrerte gloser fra city-manager pep guardiola mot både tredjedommer og newcastle-assistent jason tindall. spanjolen var tydelig uenig i avgjørelsene til dommeren. svaret beroliget ham neppe. kamplederen viste ham det gule kortet. oscar bobb debuterte fra start for city og gjorde seg bemerket med et par gode involveringer i den første omgangen, men ble mindre synlig utover i kampen. – de ser i øyeblikket helt ufarlig ut, sa viaplay-ekspert lars tjærnås om de lyseblå gjestene kort tid før slutt. martin ødegaards arsenal tok seg også videre til 4. runde etter 1–0 borte mot brentford. nordmannen ble byttet inn i det 82. minutt. det samme ble landslagskollega kristoffer ajer for bortelaget.































Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »