Hovedsiden

Liten annonse
  sagosen om sykdommen: – det var noe vi hadde spist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 18 minutter gammel - (torsdag 25. juli 2024 KL:11.08)
  Norges håndballstjerne Sander Sagosen ble syk søndag, bare dager før avreise til Paris og OL. Heldigvis for de norske håndballherrene, så kom 28-åringen raskt på beina igjen. – Nå er formen veldig bra. Det var noe vi hadde spist. To timer etter at jeg hadde spist, fikk jeg vondt i magen, også kom det i retur. Etter det har jeg vært fin. Så det hørtes mer dramatisk ut enn det var. Det er aldri et heldig tidspunkt for noe sånt, men heldigvis kom det da og ikke nå. Det sier Sagosen til NRK. Han er dermed klar for Norges første kamp i innledende runde, mot Argentina på lørdag. – Jeg tror det var et høyt stressnivå i legeteamet og det medisinske apparatet, men heldigvis har vi flinke folk som tar de hensyn som må tas. Vi fikk et ekstra døgn i Norge bare. Det var greit det. Det er godt å være på plass. – Hva har du gjort i dagene etterpå? – Jeg har forsøkt å få i meg nok mat og drikke. Jeg fikk inn en treningsøkt dagen etter jeg var dårlig. Jeg trente både på mandag og tirsdag, før avreise. Så vi har kommet oss fint fysisk, sier han.

  Boksemesteren Steffen Tangstad begravet fra Tønsberg domkirke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:13.47)
  familie, venner og idretten tok et siste farvel med steffen tangstad i tønsberg domkirke torsdag. han regnes for å ha vært norges beste mannlige bokser. tangstad døde i slutten av juni og ble 65 år gammel etter lang tids sykdom. begravelsen ble lagt til tønsberg, som var byen tangstad kom fra. to ganger ble tangstad europamester i tungvektsboksing. han skapte boksefeber i norge da han gikk vm-kamp mot michael spinks i las vegas 1986. ingen nordmann har før eller siden bokset om vm-tittelen i tungvekt. tapet for spinks på teknisk knockout ble tangstads siste kamp. totalt i karrieren gikk tangstad 28 kamper som proffbokser. han vant 24 av dem, mens han tapte to og gikk to uavgjortkamper. – steffen tangstad er en legende i boksemiljøet, og han satte norsk boksing på kartet internasjonalt. han var en ambassadør og et forbilde for en hel generasjon, sa proffbokser kevin melhus (34) til nettavisen da tangstads bortgang ble kjent. etter karrieren deltok tangstad i tv-programmet «skal vi danse», og han var også foredragsholder en periode. steffen tangstad hadde nervesykdommen polynevropati. i 2019 måtte han amputere venstre bein fra kneet og ned. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »