Hovedsiden

Liten annonse
  Dversnes på sammenlagtpallen i fransk ritt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:17.09)
  uno-x-rytter fredrik dversnes ble nummer sju på den avsluttende etappen av sykkelrittet pays de la loire og endte på tredjeplass sammenlagt. nederlandske marijn van den berg vant den siste etappen og klatret med det til topps i sammendraget. dversnes var med i spurten på den fjerde og siste etappen og endte der som nummer sju. det førte til et hopp på to plasser i sammendraget. med det ble uno-x-mannen nummer tre med 21 sekunder opp til van den berg. franske ewen costiou tok annenplassen i sammendraget, seks sekunder foran dversnes. uno-x-laget står med én etappeseier så langt i årets sesong. det kom da søren wærenskjold gikk til topps på en etappe av alula tour i saudi-arabia i slutten av januar. (©ntb)

  marerittstart for norsk supertalent i belgisk sykkelritt – måtte bryte etter krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:14.05)
  den norske stortalentet per strand hagenes skulle hjelpe superstjernen wout van aert til seier i sykkelrittet e3 classic fredag. i stedet endte dagen i en blodig krasj. rundt ti kilometer var unnagjort av 207,6 kilometer lange rittet med start og mål i harelbeke da rundt ti ryttere gikk hardt i bakken. legehjelp ble tilkalt. hagenes er blant rytterne som fikk et hardt møte med den belgiske asfalten. hagenes ser samtidig ut til å ha kommet noenlunde greit fra velten, men laget hans visma-lease a bike opplyser at 20-åringen har brutt rittet. hagenes har de siste sesongene syklet for utviklingslaget til det stjernetunge nederlandsk-norske laget. foran denne sesongen er han tatt opp i world tour-troppen. 20-åringen skal etter planen sykle flere ritt i tiden som kommer. søndag er han i utgangspunktet del av visma-troppen til prestisjetunge gent-wevelgem. spørsmålet er om fredagens velt påvirker den planen. (ntb)

  Australier snøt råsterk Pogacar for Catalunya-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:17.01)
  superstjernen tadej pogacar spurtet voldsomt, men australske nick schultz hadde centimeterne på sin side og vant åpningsetappen av sykkelrittet volta a catalunya. den 173,9 kilometer lange etappen med start og mål i sant feliu de guixols fikk en dramatisk slutt. seierskampen ble knivskarp, og på oppløpet gikk en velt der uno-x-rytter johannes kulset var involvert. den klatresterke norske unggutten så ut til å komme relativt uskadd fra krasjen, der den colombianske stjernen egan bernal også var involvert. australske schultz stakk fra fronten av feltet på de siste kilometerne og hadde noen få sekunders ledelse inn på de siste hundre meterne. da angrep slovenske tadej pogacar, men en av sykkelsportens desidert største navn bommet. han innhentet nesten schultz, men var noen små centimetere for sent ute til å ta etappeseieren. det norske uno-x-laget hadde ådne holter i brudd tidlig på etappen, et brudd som ble kjørt inn drøyt tre mil før mål. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »