Hovedsiden

Liten annonse
  Historisk norsk EM-sølv til Tuxen: – Skal ringe hjem og skrike og hyle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:19.47)
  helle tuxen (22) gråt gledestårer etter å ha tatt karrierens første internasjonale seniormedalje i 3-meter sviktstup under em i beograd fredag. 22-åringen tok sølvmedaljen bak den suverene britiske gullvinneren desharne bent-ashmeil i serbia. – jeg er i den syvende himmel. å vinne em-sølv føles mye bedre enn det jeg trodde. jeg har jobbet så mange år for å kjenne på denne følelsen, sier tuxen til ntb etter bragden. for åtte år siden tok hun em-medalje i juniorklassen. siden har hun jobbet møysommelig for å gjenta prestasjonen på seniornivå. – dette sølvet føles som et gull i dag. jeg har hatt noen tap her og der og vært så nærme så ofte. å endelig få lov til å stå på pallen er ubeskrivelig. det ble mange gledestårer i dag, sier 22-åringen. i fredagens finale var britiske bent-ashmeil i egen klasse. hun endte på poengsummen 305,15. tuxen tok sølvet på 243,10, mens bronsen gikk til irske clare cryan med poengsummen 240,55. – jeg er utrolig stolt over at jeg holdt hodet kaldt da det gjaldt som mest, sier den norske sølvvinneren. på spørsmål om hvordan den svært gledelige sølvmedaljen skal feires, lyder svaret: – nå skal jeg ringe hjem til familien, og så skal jeg hyle og skrike til dem.

  Wærenskjold beholdt ledertrøya i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:17.10)
  søren wærenskjold vant den innledende tempoetappen i belgia rundt onsdag. dermed ledet han sammenlagt før torsdagens etappe, som endte i en massespurt i knokke-heist. der ble det en en klar seier for tim merlier foran jasper philipsen og olav kooij, mens wærenskjold ikke helt kom seg frem og endte på en syvendeplass. det norske uno-x-laget satte fart inn mot en rekke på tre innlagte spurter tolv kilomter fra mål, men uten at det ble full uttelling for wærenskjold. nordmannen var først over den første spurten og sikret seg tre bonussekunder. tsjekkeren mathias vacek, som lå to sekunder bak wærenskjold etter åpningsetappen, innkasserte fire bonussekunder i løpet av de tre spurtene. dermed er han ett sekund nærmere nordmannen, men det er fremdeles wærenskjold som holder ledelsen i rittet. belgia rundt avsluttes søndag.  KFUM Oslo nære sjokkseier mot Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:20.53)
  nyopprykkede kfum oslo sjokkerte borte mot serieleder bodø/glimt fredag kveld, men det holdt kun til 2-2. kfum skapte de første farlighetene drøye ti minutter ut i kampen med en heading like over mål. etter 18 minutter fikk hjemmelaget en dobbeltsjanse da de vant ballen høyt oppe på egen banehalvdel. men dessverre for bodø/glimt klarte verken august mikkelsen eller håkon evjen å få skuddene i mål. like før pause tok bodø/glimt ledelsen. jens petter hauge forserte ned langs venstrekanten og inne i feltet fant han albert grønbæk, som satte inn sitt syvende ligamål fra kort hold. på overtid av førsteomgang svarte likevel kfum. en lang ball i bakrom nådde petter nosa dahl, som er på lån fra nettopp bodø/glimt, banket ballen i mål via tverrliggeren. dermed stod det 1-1 til pause. – det var fantastisk å sette den scoringen der. få noen til å spise ordene sine litt, sa utleide nosa dahl til tv, uten å utdype noe mer. – det er for dårlig over hele linja, sa bodø/glimt-kaptein patrick berg til tv 2 om førsteomgangen. kfum yppet seg også etter hvilen, og etter 64 minutter sendte johannes nunez bortelaget i ledelsen med ett skudd i nærmeste hjørne. da måtte hjemmelaget opp og frem, for å unngå sitt andre strake hjemmetap. nino zugelj tok ansvar og fosset fremover, før han spilte fri hauge foran mål. sistnevnte gjorde ingen feil og utlignet etter 75 minutter. begge lag hadde gode muligheter til å ta alle tre poengene mot slutten, men uten å score. uavgjort gjør at bodø/glimt fortsatt leder serien, mens kfum befinner seg på 5. plass.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »