Hovedsiden

Liten annonse

  Medier: Manchester Uniteds fotballdirektør går av

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:15.37)
  manchester uniteds mangeårige fotballdirektør john murtough gir seg i rollen. på vei inn er newcastles dan ashworth, melder flere medier. sky sports skriver at avskjeden med murtough vil bli offentliggjort innen kort tid. the athletic skriver at det er ventet etter inntoget til manchester united-eier jim ratcliffe. ifølge sky sports vil dan ashworth ta over rollen når manchester united blir enig med newcastle om en kompensasjon. også southamptons jason wilcox er på vei inn portene på old trafford. han skal ifølge britiske medier få rollen som teknisk direktør. murtough kom til united i 2013. han har tidligere vært i blant annet everton og fulham. (©ntb)

  I godt selskap

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:15.13)
  elon musk vil kolonisere mars. først må han bare få til å lage podkast uten tekniske problemer.  Bekrefter karriereslutt: – Har fått oppleve alt jeg drømte om

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:11.04)
  mma-utøver emil meek bekrefter til vg at han er ferdig som utøver. meek har riktignok ikke gått en kamp på halvannet år. den siste kampen hans var mot polske kacper koziorzebski. da vant han på teknisk knockout. – etter at jeg fikk den siste seieren har jeg tenkt at det er best å gi seg mens leken er god. jeg har i alle fall et halvt hode og en halv kropp igjen etter å ha konkurrert i det jeg tør påstå er verdens tøffeste idrett, sier 35-åringen til vg. – jeg har egentlig fått oppleve alt det jeg drømte om da jeg satset på mma. jeg ville få mma på kartet i norge, ville leve av det og komme meg inn i ufc. alt det klarte jeg, sier meek til vg.

  Liverpool ansatte ny sportsdirektør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:13.53)
  liverpool fortsetter opprustningen av sitt sjefapparat og har ansatt richard hughes som klubbens nye sportsdirektør. det opplyser den engelske premier league-klubben på sin hjemmeside. 44-årige hughes tiltrer stillingen etter at årets sesong er over. han kommer fra stillingen som teknisk direktør i premier league-rivalen bournemouth. det er liverpools nyansatte fotballdirektør michael edwards som står bak ansettelsen av hughes. liverpool må også ha ny manager til neste sesong ettersom jürgen klopp for lengst har varslet sin avgang. (ntb)

  Derfor blir Putin sittende

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:21.30)
  en oppslutning på nær 90 prosent av stemmene er utenkelig i et demokrati. men et solid flertall har stemt på putin i det som teknisk sett minner om et demokratisk valg. spørsmålet er hvorfor.  Gråt av glede etter første pallplass på to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:14.20)
  mina fürst holtmann kjørte inn til pallplass i slalåmrennet, i østerrikske saalbach lørdag. – første gang i mitt liv jeg har grått av glede, sier hun til nrk. etter første omgang lå holtmann som nummer åtte, men etter en andre omgang det luktet svidd av tok hun et kjempejafs oppover resultatlista. – -herregud jeg har det så bra. jeg er så sjokkert og lykkelig, forsetter fürst holtmann. nordmannen satt i lederstolen da det sto igjen fire utøvere på toppen, og da kroatiske zrinka ljutic kjørte ut var pallplassen er faktum. – jeg skjønte det da zrinka kjørte ut. jeg tok ikke noe for gitt inntil da fordi hun er så sinnsykt god på ski da hun kjørte ut måtte jeg spørre erika. er det pall nå? jeg skjønte det ikke, sier en holtman i gledesrus. da svenske anna larsson kjørte inn bak fürst holtmann kunne sistnevnte juble for andreplass, og karrierens tredje pallplass. de andre pallplassene er: andreplass i storslalåm i courchevel 17. desember 2019 og andreplass i slalåm i åre 12. mars 2022. det var sesongens første pallplass for de norske kvinnene i de tekniske disiplinene (slalåm og storslalåm). før lørdagens renn var holtmanns femteplass fra sesongens første slalåm i levi det beste, sammen med thea louise stjernesund sine fire femteplasser i storslalåm. amerikanske mikaela shiffrin vant rennet, som også er hennes siste renn for sesongen. verdenscupen avsluttes neste helg i saalbach.

  Holtmann på pallen for første gang på to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:14.20)
  mina fürst holtmann kjørte inn til pallplass i slalåmrennet, i østerrikske saalbach lørdag. etter første omgang lå holtmann som nummer åtte, men etter en andre omgang det luktet svidd av tok hun et kjempejafs oppover resultatlista. nordmannen satt i lederstolen da det sto igjen fire utøvere på toppen, og da kroatiske zrinka ljutic kjørte ut var pallplassen er faktum. da svenske anna larsson kjørte inn bak fürst holtmann kunne sistnevnte juble for andreplass, og karrierens tredje pallplass. de andre pallplassene er: andreplass i storslalåm i courchevel 17. desember 2019 og andreplass i slalåm i åre 12. mars 2022. det var sesongens første pallplass for de norske kvinnene i de tekniske disiplinene (slalåm og storslalåm). før lørdagens renn var holtmanns femteplass fra sesongens første slalåm i levi det beste, sammen med thea louise stjernesund sine fire femteplasser i storslalåm. amerikanske mikaela shiffrin vant rennet, som også er hennes siste renn for sesongen. verdenscupen avsluttes neste helg i saalbach.


  Håndballgutta ett steg nærmere OL-billett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.09)
  godt keeperspill av torbjørn bergerud lå i bunn da norge vant 32-29 i åpningskampen mot portugal i ol-kvalifiseringen i håndball. bergerud var påskrudd fra start og gjorde det vanskelig for portugiserne å få ballen i mål. han leverte mange gode redninger, inkludert en med ansiktet, og gikk til pause med redningsprosent på 43. da ledet norge 18-13 og hadde tilsynelatende full kontroll. de norske truet med å stikke ytterligere fra i den andre omgangen, men portugal bet seg fast og sørget etter hvert for at kampen ble spennende igjen. vel midtveis i omgangen hadde norge en periode der det gikk svært trått offensivt, med en rekke misbrukte skuddsjanser og tekniske feil, og portugal reduserte ledelsen til to mål på 27-25. bergerud sto fram igjen og nektet motstanderen å komme enda nærmere, blant annet med en strafferedning fra .francisco costa. simen ulstad lyse fikk fart på målproduksjonen igjen med tre på rad. de to første gangene svarte portugal umiddelbart med skudd i tomt bur, og kampen levde helt til en strålende redning av bergerud på luis frades innhopp på stillingen 31-28 et drøyt minutt før slutt. de to beste i gruppespillet i tatabanya får billett til paris-ol. både ungarn og portugal endte foran norge i årets em. ungarerne ble nummer fem, portugiserne sju og norge nummer ni. tunisia er siste lag i gruppa. (ntb)

  GRATIS: Vi mener dette spillet er enda bedre enn forgjengeren

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:17.07)
  deus ex: mankind divided ble lansert i 2016, ikke helt uten kontrovers. ikke det mest elskede i serien i snitt-tester, men vi digget det deus ex er en klassiker og deus ex: human revolution ble veldig godt tatt i mot. mankind divded hadde tekniske problemer i forhold ytelse: spillet krevde en voldsom kraftig maskin for å kjøre med ok fps de første par årene, uten at det var noen som egentlig skjønte hvorfor. 2016-spillet har 7 av 10 på steam […] the post gratis: vi mener dette spillet er enda bedre enn forgjengeren appeared first on itavisen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »