Hovedsiden

Liten annonse
  Åpner disiplinærsak etter Haaland & cos raseri

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:17.24)
  erling braut haaland raste mot dommeren på tampen av manchester citys 3-3-kamp mot tottenham. nå er episoden havnet på bordet til englands fotballforbund (fa). jærbuen og flere av lagkameratene mistet besinnelsen da kampleder simon hooper dømte frispark framfor å la city utnytte fordelsparagrafen fullt ut langt inne i overtiden søndag. haaland hadde akkurat sendt jack grealish alene med keeper da spillet ble stoppet. spissen reagerte med et voldsomt sinne og kroppsspråk tett opp i ansiktet på hooper. han var ikke alene. dommeren dro fram det gule kortet til haaland for protestene, men det er ikke sikkert fa nøyer seg med det. forbundet har valgt å åpne disiplinærsak mot manchester city i saken, men ikke mot haaland direkte. det betyr vanligvis at klubben blir ilagt en bot. i mandagens melding fra fa heter det at city anklages for ikke å ha klart å kontrollere egne spilleres oppførsel i de aktuelle sekvensene av kampen. city har nå fram til 7. desembger på å svare på anklagene. (ntb)

  Aftonbladet: Flertall av spurte langrennsutøvere tror på fluorjuks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:07.26)
  nesten to av tre langrennsløpere som skal delta i verdenscupen denne sesongen tror at konkurrentene kommer til å jukse med bruk av fluor, skriver aftonbladet. verdenscupen åpner i finske ruka med sprint fredag. i forkant av sesongen sendte aftonbladet ut et spørreskjema til alle nasjonene som deltar i verdenscupen. 41 utøvere fra 17 land svarte. aftonbladet spurte blant annet om de tror at noen av konkurrentene kommer til å jukse og bruke fluorsmurning under skiene i verdenscupen denne sesongen. nesten 66 prosent svarte ja på spørsmålet. fluorforbudet i skisporten har vært varslet lenge, men det er først denne sesongen at testene anses å være så gode at et forbud kan håndheves effektivt. mange utøvere er fortsatt urolige for at testene ikke gir riktig resultat. alpinkjører ragnhild mowinckel opplevde marerittet i verdenscupåpningen i sölden i oktober da hun fikk startnekt etter at testen viste for høye fluorverdier under skiene hennes. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »