Hovedsiden

Liten annonse


  Formsvak Alcaraz innrømmer: – Langt unna mitt beste nivå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:07.04)
  den spanske tennisstjernen carlos alcaraz (20) har trøblet med formen i starten av 2024. verdenstoeren erkjenner at han har mye å gå på. spanjolens forrige turneringsseier kom i wimbledon i fjor med en mesterlig finalekamp mot novak djokovic. siden har han vært i semifinale i både us open og atp-finalen i torino, i tillegg til finale i masters-turneringen i cincinnati. det har imidlertid ikke endt med noen titler. søndag forsvant han overraskende ut i semifinalen mot chileneren nicolas jarry i atp250-turneringen i buenos aires. etter tapet var alcaraz klar på at han er et stykke unna toppformen. – det var tøft å tape, og det smerter virkelig. det er mye å forbedre. jeg spilte god tennis, men jeg er samtidig langt unna mitt beste nivå, sa spanjolen til nyhetsbyrået afp. alcaraz har tatt den internasjonale tennisscenen med storm de siste par årene. han ble tidenes yngste verdensener da han som 19-åring slo norske casper ruud i us open-finalen i 2022. siden har han og serbiske djokovic vekslet mellom å inneha 1.-plassen på atp-rankingen. sistnevnte har imidlertid tronet øverst sammenhengende siden september i fjor. (ntb)

  Højlund ble historisk da United seiret over Luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:19.26)
  rasmus højlund ble tidenes yngste premier league-spiller til å score i seks kamper på rad da manchester united slo luton 2–1. dansken er dermed i celebert selskap da bare bare tre manchester united-spillere fra før har scoret i seks premier league-matcher på rad: cristiano ronaldo, ruud van nistelrooy og eric cantona. bortelaget fikk en drømmeåpning på kenilworth road. bare 37 sekunder ut i kampen roter luton-stopper amari bell det skikkelig til. helt upresset header han ballen til en umarkert højlund, som enkelt spaserer keeper før han setter ballen i nettet. bare seks minutter senere er dansken igjen på rett sted til rett tid. alejandro garnacho skyter ballen mot mål, men treffer isteden via brystkassen til højlund – og inn. luton fikk en redusering, men det forble med det ene målet. dermed lever topp fire håpet for united i høyeste grad, særlig etter tottenham tapte sin ligakamp mot wolverhampton. de er nå tre poeng bak tottenham, og fem poeng bak aston villa som ligger på den jeve fjerdeplassen. luton på sin side ligger fjerde sist og er ett poeng over nedrykksstreken.

  Palace avlyste pressekonferanse med syk Hodgson – meldes ferdig som manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:14.16)
  crystal palace avlyste på kort varsel en planlagt pressekonferanse med roy hodgson torsdag. flere medier hevder veteranen vil få sparken. en rekke britiske medier, blant dem bbc , melder at hodgson er ferdig i london-klubben. klubbledelsen tar grep som følge av at nedrykksstreken i premier league kommer stadig nærmere. eintracht frankfurt-sjef oliver glasner skal være favoritt til å ta over. palace skriver i egne kanaler torsdag at den bebudede pressekonferansen med hodgson er avlyst som følge av at manageren har blitt syk. hodgson har kontrakt ut sesongen. 76-åringen gjorde i fjor vår comeback som palace-sjef og styrte laget ut av trøbbel, men de siste månedene har det lugget veldig. tre seirer på de siste 17 ligakampene gjør at klubben kun er fem poeng foran everton på nedrykksplass. hodgson er med god margin tidenes eldste premier league-manager. (ntb)

  Ny overgangsrekord i kvinnefotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.47)
  amerikanske bay fc knuser overgangsrekorden i kvinnefotball når de henter racheal kundananji fra real madrid. kundananji blir tidenes dyreste fotballspiller i kvinnefotballen og ifølge bbc blir 23-åringen den første afrikanske spilleren som bryter en overgangsrekord når bay fc betaler $860,000, tilsvarende 9,1 norske millioner. angriperen noterte seg for 33 mål på 43 liga f-kamper for den spanske hovedstadsklubben forrige sesong. overgangen til keira walsh fra manchester city til barcelona i 2022 var den dyreste, da katalanerne betalte 4,5 millioner norske kroner.

  tidenes mest sette super bowl

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:04.48)
  123,4 millioner mennesker så Super Bowl på TV og strømmeplattformer. Det viser foreløpige tall fra CBS. Det er en økning på over åtte millioner fra året før. Kansas City Chiefs slo San Francisco 49ers, og fikk mye oppmerksomhet fordi Taylor Swift var å heiet på kjæresten og Usher holdt pauseshowet. De endelige tallene kommer tirsdag.

  tidenes mest sette superbowl

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:04.48)
  123 400 000 så Superbowl på TV og streaming-plattformer. Det viser foreløpige tall fra CBS. Det er en økning på over åtte millioner fra året før. Kansas City Chiefs slo San Francisco 49ers, og fikk mye oppmerksomhet fordi Taylor Swift var å heiet på kjæresten og Usher holdt pauseshowet. De endelige tallene kommer tirsdag.


  Michael Jordans sko solgt for 8 millioner dollar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. februar 2024 KL:13.12)
  seks sko legenden michael jordan brukte i avslutningen av sesongene han vant nba med chicago bulls, er solgt på auksjon for rekordhøye 8 millioner dollar. ifølge auksjonshuset sotheby`s satte vinnerbudet prisrekord for sko som er brukt i kamp. samlingen som ble solgt fredag, besto av én air jordan-sko fra hver av de siste basketballkampene i 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 og 1998. – dette er både en påminnelse om det varige inntrykket michael jordan har gjort og et konkret uttrykk for hans legendestatus, noe som blir ytterligere forsterket av sluttresultatet, sier brahm wachter fra sotherby`s i en uttalelse. det er ikke kjent hvem som har kjøpt samlingen med halve skopar, og selgeren beskrives kun som «en privat amerikansk samler» som fikk tak i skoene fra en tidligere leder i chicago bulls. jordan begynte med å gi én sko til en person i klubbledelsen etter kampen som sikret tittelen i 1991. deretter ble det en tradisjon, forteller sotheby`s. fredagens skokjøper får også med seg bilder av jordan som går i én sko mens han feirer titlene. i tillegg til å være en av basketballsportens største profiler – av mange regnet som tidenes beste spiller – bidro jordan også til fornying av idrettssko og kulturen rundt dem da han sammen med nike skapte air jordan-skoene midt på 1980-tallet. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »