Hovedsiden

Liten annonse
  Hardt slag for Manchester United – skadeavbrekk for forsvarsstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:14.10)
  manchester uniteds lisandro martínez er satt ut av spill med en fotskade for en lengre periode. midtstopperen pådro seg skaden allerede i april, men klubben melder i egne kanaler at den blomstret opp igjen i kampen mot arsenal tidligere denne måneden. martinez spilte de to påfølgende kampene mot brighton i premier league og mot bayern münchen i mesterligaen, men nå er det bestemt at han trenger en lengre periode på sidelinjen for å kunne rehabilitere seg. det er ikke bestemt hvilken behandling han trenger for å bli bra igjen. klubben håper at han er tilbake i spill så snart som mulig. martinez-skaden er et hardt slag for united. argentineren er en svært viktig brikke for klubben.


  Molde-profil mister trolig resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:12.03)
  martin linnes må opereres i ankelen, og dermed ryker trolig resten av sesongen for 32-åringen. – dette er selvfølgelig et tungt slag før alle de viktige kampene som kommer framover. det er en stor, stor nedtur, sier linnes til rbnett.no. det er en ankelskade det er snakk om. linnes var tilbake mot strømsgodset i helgen, men måtte gi seg etter 44 minutter på banen etter en takling mot en fra før trøblete ankel. han var hos en spesialist i tromsø onsdag, og det ble konstatert at et leddbåndene var revet av. det betyr at operasjon er nødvendig. molde har mange kamper å spille framover. ved siden av seriespill er det også spill i europaligaen og cupfinale i desember.

  Hovland-drama i Ryder Cup: Drømmestart ble etterfulgt av slag i plastpose

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:08.42)
  viktor hovland innledet ryder cup med et kunstslag som ble betegnet som å slippe ut av fengsel. deretter slo han ballen rett i en plastpose. hovland spiller sammen med svenske ludvig åberg i foursome-kampene som innleder prestisjetunge ryder cup fredag morgen. duoen spiller i den andre av fire kamper, og spillerne slår annenhver gang på samme ball. nordmannen slo ut på det første hullet. deretter makker åberg brennhete hovland et vanskelig utgangspunkt på kanten av greenen før det tredje slaget. det taklet hovland på aller beste vis. han valgte å chippe på den ujevne greenen og lyktes perfekt. ballen gikk rett i hullet. – se på det slaget! han er jo egentlig helt i fengsel! man on a mission, ropte viaplays kommentatorduo etter drømmetreffet fra langt hold. hovland var imidlertid ikke ferdig med å skape drama. oslo-gutten fulgte opp på det andre hullet, men ikke uten dramatikk. nordmannens innspill endte med at ballen landet i en plastpose tilhørende en tilskuer. det er sjelden vare. makker åberg fikk droppe og slo ballen inn på greenen. deretter var det duket for hovland-show igjen. nordmannen senket den påfølgende lange putten til ellevill jubel fra publikum. på hull nummer tre var åberg og hovland igjen i trøbbel, men igjen hentet hovland fram et praktfullt slag inn på greenen. ballen traff flaggstolpen ved hullet og la seg til ro rett ved hullet. det forhindret uansett ikke at amerikanerne tok ett hull tilbake. etter tre hull leder hovland og åberg med ett hull på sine amerikanske motstandere brian harman og max homa. ryder cup arrangeres vekselvis i europa og usa. usa har ikke vunnet i europa siden 1993.

  Enda en ny Cayenne

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:19.33)
  denne gang «nøyer» porsche seg 519 hestekrefter ‒ og lang elektrisk rekkevidde. tilbake i august kunne tyskerne løfte på sløret rundt den vanvittige cayenne turbo e-hybrid, for dette er et kjøremonster uten like. det er nemlig en suv med 739 hk og 950 nm dreiemoment. bilen er ikke bare sjef i cayenne-familien, men også blant […] innlegget enda en ny cayenne dukket først opp på bil24.no.
  Nusa fortsatt skadeplaget – mister ny Brugge-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:11.27)
  antonio nusa (18) har ikke hentet seg inn etter ryggskaden. han går glipp av brugges kamp mot serieleder gent i den belgiske toppdivisjonen torsdag. tenåringen leverte tidligere i september svært godt på sin første samling med a-landslaget. han storspilte og sjarmerte ullevaal-publikummet med mål mot jordan og to assister mot georgia. torsdag mister han sin tredje strake kamp for brugge med en ryggskade når serieleder gent står på motsatt side, bekrefter klubben på sine nettsider. tidligere i uken uttalte trener ronny deila at han venter nusa tilbake om ikke så lenge. – det er ingen alvorlig skade. vi tar det dag for dag. jeg forventer at han snart er tilbake, sa deila på en pressekonferanse tirsdag. oppgjøret mot gent er viktig for brugge, som med seier bare er poenget bak og i tillegg har én kamp mindre spilt. hugo vetlesen er med i brugges tropp. (ntb)


  Tertnes rystet Vipers – holdt ikke inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:22.21)
  tertnes overrasket og tok en klar ledelse borte mot vipers kristiansand i eliteserien håndball, men stjernelaget vendte til 38-36 og nok en seier. dermed står vipers med fem seirer av fem mulige i ligaen, men storhamar overtar 1.-plassen på bedre målforskjell. mesterligavinner vipers fikk en skikkelig test hjemme mot seiersløse tertnes. det sto 15-15 til pause etter en omgang der hjemmelaget slet markant i forsvar. vipers og stjernen anna vjakhireva (bildet) måtte løfte seg skikkelig, og de klarte å slå tilbake selv om tertnes kjempet bra og beholdt ledelsen lenge. vipers tok ikke ledelsen i 2. omgang før på stillingen 31–30, men dro til slutt seieren i land. (ntb)

  Landslagsløper i kombinert med langt skadeavbrekk – hele sesongen ryker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:14.04)
  landslagsløper einar lurås oftebro mister etter alle solemerker hele den kommende kombinertsesongen som følge av en alvorlig kneskade. det er norges skiforbund som opplyser om skadesituasjonen til lurås oftebro. en meniskskade han pådro seg under sommer grand prix-konkurransen i oberwiesenthal kommer til å plassere kombinertutøveren på sidelinjen i lang tid. – jeg pådro meg en kompleks ruptur i menisken under sgp i oberwiesenthal i slutten av august. det skjedde i utkjøringen på sletta i pcr-hoppet på fredagen. operasjonen var vellykket. menisken ble sydd sammen og en liten del ble også fjernet, sier lurås oftebro i en uttalelse. nå venter en lang periode med rehabilitering. – jeg er nok ikke tilbake i konkurranse før 2024/25-sesongen. menisken har begrenset med blodårer og bruker derfor lang tid på å gro. vi ønsker å gjøre opptreningen skikkelig og i riktig tempo, så jeg unngår unødvendige setback’s på veien, sier landslagsløperen, som er storebroren til jens lurås oftebro. (ntb)  Román Haug pådro seg to brudd i ansiktet mot Portugal: – Har det etter forholdene bra

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:12.41)
  skadene sophie román haug pådro seg i landskampen mot portugal gjør at hun skal følges opp av spesialist i liverpool. hun ble rammet av to brudd i ansiktet. – jeg har det etter forholdene bra, og har fått god oppfølging av det medisinske teamet og på sykehuset her i portugal. i selve situasjonen hadde jeg kun fokus på ballen, så jeg fikk derfor ikke helt med meg hva som egentlig skjedde, men har fått sett bildene i ettertid, sier haug i en uttalelse sendt til nrk. – nå skal jeg tilbake til liverpool, der jeg blir jeg fulgt opp av spesialister i klubben, så krysser jeg fingrene for at jeg er tilbake på banen ganske snart. det var tidlig i tirsdagens kamp haug kolliderte med portugals keeper. begge spillerne fikk behandling på banen før de måtte byttes ut. – skaden til sophie var litt mer omfattende enn først antatt. hun har i tillegg til brudd i nesen også brudd i ansiktet. hun er nå til videre vurdering hos spesialist i porto, sa landslagslege magnus myntevik til ntb via kommunikasjonsansvarlig halvor lea onsdag formiddag.  uefa slipper russiske 17-årslag tilbake i sine turneringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:16.23)
  Det europeiske fotballforbundet (Uefa) besluttet på sitt styremøte i Limassol tirsdag å slippe Russlands G17- og J17-landslag inn i EM-turneringene igjen. Det begrunnes med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». – Det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i Ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, står det i en uttalelse. Russiske klubblag og alle Russlands landslag i alle eldre årsklasser, inkludert seniorlag, er fortatt utestengt fra Uefa-turneringer. (NTB)
  liverpool-stjerne tilbake i trening – aktuell for cupkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.19)
  liverpool kan ha trent alexander-arnold tilbake på banen i løpet av kort tid. han er i trening foran ligacupmøtet med leicester onsdag. tirsdag uttalte assistenttrener pep lijnders seg om høyrebacken som har vært ute med en lårskade. – han er tilbake på lagtrening. jeg vet ikke om han blir klar. vi får se (på trening) i dag, sa nederlenderen. foruten thiago alcântara er alexander-arnold eneste navn på liverpools skadeliste per nå. backen har gått glipp av lagets tre siste kamper. (ntb)


  Lexus skal vise ny elbil og en spesiell hydrogenbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:14.36)
  en ny elbil skal vises fram i oktober, og for aller første gang har også lexus planer om en hydrogenbil ‒ men dette er ikke en vanlig personbil. tilbake i februar løftet lexus på sløret når det kommer til elbiler, og sa da at det neste steget vil komme i 2026. og den skal vises […] innlegget lexus skal vise ny elbil og en spesiell hydrogenbil dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »