Hovedsiden

Liten annonse
  “Untz, untz, untz!”

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:19.04)
  “ult power sound” er den nye serien med høyttalere og en hodetelefon fra sony. og gjett hva sony fokuserer på denne gang? du har rett: bass! serien består ved debuten av ult tower 10, ult field 7, ult field 1 og hodetelefonene ult wear. priser og tilgjengelighet ult tower 10 er den aller største party-høyttaleren. sonys store poeng med høyttalerne er to bass-modus i tillegg til at også denne kan fungere som gitar- og karaoke-forsterker: “forbedre alle dine lave frekvenser […] the post “untz, untz, untz!” appeared first on itavisen.

  Arsenal: Maanum går glipp av Finland-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:17.54)
  arsenal skriver i en uttalelse at frida maanum ikke blir tilgjengelig til norges em-kvalifiseringskamp mot finland på fredag. «frida maanum vil fortsette å bli nøye overvåket av vårt medisinske team i arsenal denne uken og vil derfor ikke møte det norske landslaget før kampen deres på fredag», skriver arsenal i en uttalelse, ifølge bbc. storklubben skriver videre at de har tett kontakt med landslagets medisinske team. «frida er stabil og har det bra, og vi vil dele ytterligere oppdateringer når vi mottar dem», skriver de videre. maanum kollapset i helgens ligacupfinale mot chelsea og var ikke å se da norges tropp samlet seg i oslo denne uken. i meldingen kommer det ikke frem om maanum blir tilgjengelig for spill til nederland-kampen tirsdag neste uke.

  Muskelskade for Gulbrandsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:10.21)
  molde-spiss fredrik gulbrandsen pådro seg en muskelskade i serieåpningen mot strømsgodset, skriver tv 2. gulbrandsen satte seg brått ned etter et molde-angrep i det 27. minutt. spissen tok seg til lysken og signaliserte at han hadde smerter. spissen var tydelig lei seg over situasjonen og klarte ikke å holde tårene tilbake i det han vandret av banen og inn i spillertunnelen. molde-lege martin engeland bekrefter overfor tv 2 at de fremover skal vurdere hans tilgjengelighet. – fredrik har en liten muskelskade. vi vil i tiden fremover fortløpende vurdere når han er klar til å fases inn i fotballtrening og kamp, sier engeland til tv 2. (ntb)

  Ny smell

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:23.28)
  forsvarerne lisandro martínez (26) og victor lindelöf (29) er utilgjengelige for manchester united-manager erik ten hag (54).
  Derfor spiller ikke Norge i den nye hjemmdrakten: – Hypotetisk spørsmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:19.08)
  forsinkelser med båttransport gjør at norge spiller i bortedrakter mot tsjekkia på ullevaal stadion. jan ove nystuen, merkevaresjef i norges fotballforbund, har svaret på hvorfor norge ikke spiller i rødt denne fredagskvelden. – det er på grunn av jemen at hjemmedraktene ble forsinket, sier han til nrk. videre kan nystuen forsikre om at draktene vil bli brukt i kampen mot slovakia på tirsdag. – hjemmedraktene er kommet nå og blir brukt på tirsdag, sier han. – hva hadde vært tilfelle hvis ikke bortedraktene hadde vært tilgjengelig til dagens kamp? – nå var bortedraktene hos oss i god tid så blir det et hypotetisk spørsmål, avslutter nystuen. norge tok ledelsen i første omgang etter en praktscoring av oscar bobb. tsjekkia reduserte etter en drøy halvtimes spill i samme omgang. stillingen 1-1 på ullevaal.


  Medier: Ederson kan miste tittelkampen mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:19.16)
  ederson står overfor opptil fire uker ute med en beinskade, noe som gjør at hans tilgjengelighet til å møte arsenal i slutten av måneden er i tvil, skriver sky sports. under kampen på anfield søndag kveld mot tittelutfordrer liverpool måtte ederson ut med en skade etter å ha kollidert med darwin núñez innenfor sekstenmeteren. hendelsen førte til at liverpool fikk straffespark, og utlignet til stillingen 1–1. det ble også sluttresultatet i kampen. manchester city og erling braut haaland møter newcastle i kvartfinalen i fa-cupen lørdag før landslagspausen. søndag 31. mars møter de arsenal på etihad, i en kamp som kan bli helt avgjørende for hvem som vinner ligaen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »