Hovedsiden

Liten annonse  Regjerende olympisk mester mister lekene i Paris: – Hjertet mitt er knust

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:19.03)
  venezuelanske yulimar rojas tok ol-gull i tresteg i tokyo 2020, men får ikke prøve å forsvare tittelen i paris etter at hun skadet seg på trening. det skriver hun i et innlegg på instagram. – til mitt venezuela, til ol-familien og idrettsbevegelsen: jeg vil informere dere om at jeg ikke vil kunne delta i de olympiske leker i paris 2024, skriver hun og utdyper: – med mye smerte og sorg vil jeg fortelle dere at jeg pådro meg en skade i venstre akilles da jeg falt på trening. hjertet mitt er knust og jeg føler meg så trist at jeg vil be om unnskyldning for at jeg ikke kan representere dere i paris 2024. i tillegg til ol-gullet i tokyo, er også rojas regjerende verdensmester etter at hun gikk av med seieren under fjorårets mesterskap i budapest. hun tok også vm-gullet i de tre foregående mesterskapene. (ntb)

  Guardiola må trolig la Rodri hvile mot Luton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:15.46)
  manchester city-trener pep guardiola har ennå ikke bestemt seg for om rodri kan spille mot luton lørdag. et tøft kampprogram tærer på city-stallen. han innrømmet under fredagens pressekonferanse at stjernen har spurt om en pause, og at han kanskje får innvilget sin forespørsel, ifølge the daily mail. – så absolutt. fullstendig riktig. det blir verre, verre og verre, sa guardiola om rodris situasjon. manchester city henger fortsatt med i tre turneringer og har igjen et svært tett og tøft program framover. ved siden av innspurten i premier league er det returkamp i mesterligaens kvartfinale til uken, og 20. april er det semifinale i fa-cupen. erling braut haaland og hans lagkamerater kjemper også med liverpool og arsenal om premier league-tittelen. laget er ett poeng bak med sju serierunder igjen å spille. (ntb)  lysdahl tok tilbake nm-tittelen i slalåm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:13.50)
  Landslagsløper Kristin Lysdahl tok sitt andre NM-gull i slalåm da hun på overlegent vis vant søndagens renn i Hafjell. Asker-jenta endte med en seiersmargin på 98 hundredeler til Bianca Bakke Westhoff på sølvplass. Landslagsvenninne Thea Louise Stjernesund sikret bronsen. Det var vanskelige forhold i søndagens norgesmesterskap i slalåm. I første omgang var det bare 38 av totalt 62 løpere som kom i mål, i tillegg til at også 13 løpere kjørte ut i finaleomgangen. Det var derfor kun 25 løpere som noterte seg med en plassering. Bakke Westhoff hadde en ledelse på fem hundredeler ned til Lysdahl etter første omgang, men en overlegen andreomgang sikret Lysdahl gullet. 27-åringen vant også NM-gull i slalåm i Hemsedal i 2019, i tillegg til at hun har et kombinasjonsgull fra to år tidligere.

  Liverpool slapp med skrekken – drømmemål berget seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:22.28)
  liverpool kunne innta tabelltopp med seier over bunnlaget sheffield united, og alt så ut til å gå etter planen da darwin núñez ga vertene en drømmestart. det skjedde etter en enorm keepertabbe av ivo grbic. sheffield-keeperen brukte all tid i verden med ballen og lot nunez komme tett på. keeperens pasning gikk rett i liverpool-spissen og i mål. – det er dårlig keeperspill. det er nesten så du får hjerteinfarkt av å sitte og se på, kommenterte viaplays lars tjærnås. – han oppførte seg som han ikke hadde hastverk i det hele tatt. det er latterlig, mente tidligere toppspiller dion dublin hos bbc. liverpool kjemper en innbitt kamp om ligatittelen mot arsenal og manchester city. hver kamp bør ende med tre poeng. derfor gikk varsellampene da conor bradley var uheldig å sette ballen i eget mål etter en heading fra gustavo hamer. men liverpool slapp med skrekken. for kvarteret før slutt ladet alexis mac allister kanonen og banket ballen knallhardt i vinkelen. helt på tampen av kampen økte cody gakpo til 3-1 med et hodestøt. tre poeng var sikret og scouserne topper premier league to poeng foran arsenal.  scoret igjen – jakter toppscorertittelen i la liga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:22.36)
  Alexander Sørloth utliknet til 1-1 for Villarreal i storkampen mot Atletico Madrid i spansk fotball mandag. Trønderen nærmer seg med det toppen av toppscorerlista. Kun en håndfull spillere har score flere mål enn Sørloth i La Liga denne sesongen. Real Madrids Jude Bellingham og Osasunas Ante Budimir topper med 16. Sørloth satte inn sitt 14. mål da han fikk avslutte fra rett utenfor 16-meteren. Ballen fant hjørnet bak Atletico-keeper Jan Oblak.


  Kristine Stavås Skistad tok Konnerud til tredje strake NM-gull i lagsprint

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:18.34)
  kristine stavås skistad gikk konnerud inn til nm-tittelen i lagsprint for tredje år på rad. på veien hadde hun en mektig innhenting. skistad måtte gå ut hardt og tette 14 sekunder på begge sine to siste etapper i snøværet i lillehammer. hun avgjorde gullkampen på oppløpet og viste igjen hvorfor hun i øyeblikket er verdens beste langrennssprinter. – en helt vanvittig etappe så langt, sa nrks langrennsekspert martin johnsrud sundby underveis i skistads andre etappe. konneruds førstelag vant 2,1 sekunder foran asker-duoen elena rise johnsen og hedda østberg amundsen. også i 2022 og 2023 vant skistad lagsprinten i nm med makker maria hartz melling. (ntb)

  Kjempe-beskjed

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.04)
  norge kan få toppscoreren både i england og spania. nå kommer alexander sørloth (28) med en kjempebeskjed om toppscorertittelen: - den er målet, sier han.

  Politiet med razzia mot Rubiales` bolig og kontorer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:14.09)
  spansk politi har pågrepet minst seks personer under en razzia mot den tidligere spanske fotballpresidenten luis rubiales og forbundets kontorer. det skjer som en del av etterforskningen om pengevasking og korrupsjon i forbindelse med det spanske fotballforbundets avtale om å legge den nasjonale supercupen til saudi-arabia. det spanske politiets spesialstyrke opplyser at rubiales ikke er blant de seks pågrepne, men en person med kjennskap til operasjonen forteller nyhetsbyrået ap at rubiales er blant fem personer som er under etterforskning. denne personen er derimot ikke klarert for å snakke offentlig om politiaksjonen. politiet opplyser videre at kontorene til spanias fotballforbund i nærheten av madrid, og en bolig tilhørende rubiales i granada, ble raidet. de forteller også at rubiales ikke var hjemme under aksjonen. i alt elleve bygninger var omfattet av razziaen. det ble gjort beslag av dokumenter ved siden av sju pågripelser, og ytterligere fem personer er satt under etterforskning, heter det fra statsadvokaten i landet. rubiales trakk seg fra presidentvervet i spanias fotballforbund i september etter den mye omtalte kysse-episoden med spilleren jenni hermoso da landslaget sikret seg vm-tittelen i australia i august. under rubiales` tid som president endret han formatet til den spanske supercupen. den ble gjort om til en firelags miniturnering og flyttet til saudi-arabia som en del av en avtale verdt 420 millioner kroner per turnering. den spanske påtalemyndigheten åpnet etterforskning av avtalen i 2022, da det kom fram i et lydopptak mellom rubiales og spilleren gerard piqué at de snak


  Raw Air: Forfang fortsatt i pallkampen tross 22.-plass i Vikersund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:12.21)
  johann forfang fikk det ikke til å stemme i søndagens første skiflygingsrenn i raw air. han havnet langt bak, men holder 3.-plassen sammenlagt. tromsværingen fikk bare til 202,5 meter og ble nummer 22 i en konkurranse som kun besto av én omgang. etter hoppet var forfang tydelig oppgitt. stefan kraft tok seieren og strammet grepet om raw air-tittelen. østerrikeren slo landsmannen daniel huber med 7,8 poeng etter et svev på 244,5 meter i mammutbakken. halvor egner granerud ble best av de norske som nummer fire. han tok seg ned til 232,5 meter, og rett bak ham endte robert johansson (220,5 meter). i likhet med forfang klaffet det ikke for marius lindvik. han tok 26.-plass etter å ha notert 192,5 meter i vikersundbakken. nedtur ble det også for benjamin østvold. han slo til med 230 meter, men ble senere diskvalifisert på grunn av skilengde. i sammendraget leder kraft med 88,2 poeng på sloveneren peter prevc, mens det er 117,9 ned til forfang på den siste pallplassen. lørdagens renn ble avlyst på grunn av sterk vind. derfor vil søndagens siste konkurranse bestå av tre omganger.(ntb)

  Eirin Maria Kvandal vant Raw Air etter skiflygingsseier i Vikersund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:11.03)
  eirin maria kvandal (22) sikret raw air-tittelen med å vinne tidenes første verdenscuprenn for kvinnelige skiflygere i vikersund. mosjøen-hopperen ledet med 4,7 poeng på silje opseth etter første omgang. det forspranget skuslet hun ikke bort i mammutbakken. kvandal tok seg ned til 202 og 212 meter. hun vant rennet med seks poeng til opseth, som satte verdensrekord med et finalesvev på hele 230,5 meter. – jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. hjertet pumper fortsatt ganske greit etter det siste hoppet. nå gleder jeg meg bare til neste år. det er forferdelig at vi må vente så lenge til neste gang, sa kvandal til nrk etter triumfen. 22-åringen hadde en luke på 94,8 poeng til østerrikeren eva pinkelnig i raw air-sammendraget før finaleomgangen. tittelrivalen greide bare 194 meter og var nummer åtte etter første hopp i vikersund. (ntb)

  Eirin Maria Kvandal vant Raw Air etter skiflygingssseier i Vikersund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:11.03)
  eirin maria kvandal (22) sikret raw air-tittelen med å vinne tidenes første verdenscuprenn for kvinnelige skiflygere i vikersund. mosjøen-hopperen ledet med 4,7 poeng på silje opseth etter første omgang. det forspranget skuslet hun ikke bort i mammutbakken. kvandal tok seg ned til 202 og 212 meter. hun vant rennet med seks poeng til opseth, som satte verdensrekord med et finalesvev på hele 230,5 meter. 22-åringen hadde en luke på 94,8 poeng til østerrikeren eva pinkelnig i raw air-sammendraget før finaleomgangen. tittelrivalen greide bare 194 meter og var nummer åtte etter første hopp i vikersund. (ntb)
  Tidligere Formel 1-stjerne går til søksmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:17.36)
  den tidligere formel 1-føreren felipe massa har levert inn et søksmål der han gjør krav på vm-tittelen fra 2008. den har lewis hamilton. ifølge nyhetsbyrået ap opplyser massa å ha levert papirene tilknyttet søksmålet til en domstol i london. søksmålet er ikke rettet mot lewis hamilton, men derimot det internasjonale bilsportforbundet (fia), formel 1-selskapet formula one management (fom) og den tidligere toppsjefen bernie ecclestone. 42 år gamle massa krever å bli tildelt vm-tittelen fra 2008. i tillegg gjør han ifølge ap krav på et pengebeløp for finansielle tap han er påført. størrelsen på dette er ikke kjent. massa har ved flere anledninger det siste året hevdet at han skulle ha vunnet vm-tittelen i 2008 dersom alt hadde gått riktig for seg. på de offisielle listene endte han til slutt på annenplass, poenget bak lewis hamilton. massa kjørte for både ferrari og williams i sin aktive karriere. brasilianeren opplyser i en uttalelse at saken hans vil komme opp for retten i storbritannia. (ntb)


  leverkusen med nytt steg mot tittelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:22.35)
  Leverkusen tok et nytt langt steg mot klubbens første bundesligatittel da Wolfsburg ble slått 2-0 søndag. Bayern München, som har vunnet serien 11 ganger på rad, reduserte lørdag luken til sju poeng ved å knuse Mainz 8-1. Søndag svarte Xabi Alonsos ubeseirede seiersmaskin og gjenopprettet ti poengs forsprang. Nathan Tella og Florian Witz scoret målene i en kamp der Wolfsburg måtte spille over en time i undertall etter at Moritz Jenz ble utvist for to gule kort. – Vi startet bra og hadde kontroll allerede før utvisningen deres. Vi kunne kanskje våget mer, men vi spilte fornuftig, sa Alonso til DAZN. Ledermålet kom i det 37. minutt da Alejandro Grimaldo herjet på siden og la ballen på hodet til Tella. Wirtz punkterte kampen med et volleyskudd i det 86. minutt. Leverkusen står med 21 seirer og fire uavgjorte etter 25 seriekamper, og nå er det bare ni runder igjen. Leverkusen er også i den tyske cupens semifinale og i europaligaens åttedelsfinale. (©NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »