Hovedsiden

Liten annonse  Hovland avslutta med minus 2

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:21.29)
  viktor hovland gjekk siste runde av pga-turneringa i nashville tre slag under par, og enda på minus ni samanlagt. han fekk birdie på første hol, og fekk det også på hol 10, 11 og 15. men bogeyar på hol 12 og det aller siste øydela ei god avslutning. han innleia turneringa med ein runde på minus 3 torsdag, var litt meir rufsete og enda på par fredag, og fekk ein ny fin runde på minus 3 i går. då han var ferdig, låg han på 22.-plass, men ikkje alle andre var ferdige med runden.

  Grøvdal står over 10.000 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:15.25)
  karoline bjerkeli grøvdal står over 10.000-meteren i em, opplyser norges friidrettsforbund. – jeg har fått en smell i ryggen som gjør at jeg ikke er klar til det løpet, sier 32-åringen, om mandagens distanse. grøvdal, som ble nummer åtte på 5000 meter i vm, hadde store planer om å doble i münchen, men nå stiller hun da bare på 5000-meteren torsdag.


  Groenewegen spurtet til seier i Arctic Race

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:15.59)
  den nederlandske spurtkanonen dylan groenewegen var sterkest i avslutningen og vant 2. etappe av arctic race of norway fredag. groenewegen sikret seieren i en massespurt på den 154,3 kilometer lange etappen fra mosjøen til brønnøysund. 29-åringen regnes som feltets sterkeste spurter og levde opp til forventningene. coop-rytteren johan ravnøy lå i et brudd som ble tatt igjen med drøyt 10 kilometer igjen til mål da andreas leknessund tettet luken opp mot torghatten. sven erik bystrøm prøvde å kjøre fra feltet i nedoverbakkene etter stigningen, men fikk ikke den nødvendige luken til å sikre etappeseier. den franske cofidis-rytteren axel zingle vant torsdagens åpningsetappe, der edvald boasson hagen lå godt an like før mål, men ikke hadde mye å gi på slutten. rittet fortsetter lørdag med en etappe fra namsos til skallstugu i levanger, før avslutningsetappen i trondheim søndag. (ntb)

  Sødal semifinaleklar i EM – flere båter til B-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:11.38)
  oskar sødal vant sitt oppsamlingsheat og er klar for semifinale i lettvekt singlesculler under em i roing i münchen. fire norske båter skal ro b-finale. sødal ble nummer fire i kvalifiseringsheatet torsdag, men slo tilbake med god fart. han tok tidlig teten og kontrollerte inn til semifinale. dobbeltfireren ved jan oscar stabe helvig, jonas juel, erik andre solbakken og kristoffer brun slo sverige i c-finalen. thea helseth og jenny marie rørvik ble nummer fire i semifinalen i dobbeltsculler og skal ro b-finale lørdag formiddag. lars benske og ask tjøm skal ro b-finale i lettvekt dobbeltsculler. de måtte ro oppsamlingsheat etter å ha havnet på tredjeplass i kvalifiseringsheatet torsdag. fredag fant de heller ikke toppfarten og ble nummer fire. lettvektsdobbeltsculleren ved oda aagesen og maia emilie lund skal også ro b-finale etter at de havnet sist i sitt oppsamlingsheat. den finalen går søndag formiddag. ole amund storlien, petter myhre tufte, andreas erichsen berge og mathias foyner wie havnet sist i oppsamlingsheatet for firere og skal ro b-finale lørdag formiddag. de var i mål 18 sekunder bak den siste finaleplassen. (ntb)

  Brann utestenger flere personer etter slagsmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:11.36)
  brann utestenger flere personer fra sine kamper som følge av slagsmålet på skipperstuen i bergen forrige torsdag, melder klubben i en pressemelding. alle som har vært direkte involvert er inntil videre utestengt, ifølge brann. klubben har denne uken hatt møte med personene de har klart å identifisere. – det kan være at flere personer vil bli sanksjonert på et senere tidspunkt. det vil vi komme tilbake til, sier daglig leder i brann, christian kalvenes i pressemeldingen. tv2 meldte tidligere brann hadde bekreftet til dem at det var to personer som var utestengt. det er stemmer ikke, skriver brann.


  Sandvolleyball: Mol/Sørum trekker seg fra turnering i Tyskland – usikkerhet rundt EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:09.08)
  sandvolleyballstjernene anders mol og christian sørum har trukket seg fra denne ukens verdenstourturnering i tyske hamburg. årsaken er at mol sliter med sykdom. det bekrefter pappa og landslagssjef kåre mol til ntb fredag morgen. allerede torsdag ble det kjent at det var sykdom i den norske leiren i hamburg. det tvang mol og sørum til å trekke seg fra puljespillskampen mot nederlenderne alexander brouwer og robert meeuwsen. – de spiller ikke turneringen, men må dessverre stå over. sånn er det i sandvolleyball. her har man ingen innbyttere. når en av spillerne nå har blitt syk, og jeg kan bekrefte at det er anders, er det ikke forsvarlig å spille, sier kåre mol til ntb. umiddelbart etter den pågående eliteturneringen i hamburg skal duoen etter planen kjempe om en ny em-tittel. den forrige vant de i wien for ett år siden. årets europamesterskap avvikles i münchen. om sykdomssituasjonen som har oppstått får konsekvenser for deltakelsen, er inntil videre usikkert. (ntb)

  Kraftig fall for Pexip

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:09.01)
  børsen åpnet ukens siste handelsdag med røde tall. videokonferanseselskapet pexip faller mye etter å ha varslet et spareprogram torsdag.


  Ruud møter hjemmehåp i kvartfinalen i Montreal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:06.57)
  felix auger-aliassime står på motsatt banehalvdel for tennisesset casper ruud i kvartfinalen av masters 1000-turneringen i canadiske montreal fredag kveld. auger-aliassime slo britiske cameron norrie i to strake sett med sifrene 6-3, 6-4 torsdag kveld. den sjetteseedede canadieren har bare møtt ruud to ganger før, der det har blitt én seier hver. begge kampene har vært i masters 1000-turneringer. sist de møttes var i madrid i fjor. der utklasset ruud motstanderen med 6-1, 6-4. ruud tok seg videre til kvartfinalen med å vende til seier over spanske roberto bautista agut. – jeg tar med meg godt spill inn til neste kamp og håper jeg kan levere der, sier ruud. (ntb)
  Bekreftet av Fifa: Qatar får spille først i hjemme-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:22.21)
  det internasjonale fotballforbundet bekrefter at åpningen av qatar-vm flyttes fra 21. til 20. november. dermed får vertslandet qatar være med i åpningskampen. qatar møter ecuador 20. november. kampen var opprinnelig satt opp dagen etter. fifa informerte om endringen torsdag. mesterskapet har lenge vært satt opp til å gå fra 21. november til 18. desember. vm skal fortsatt avsluttes med finalen 18. desember.
  Norge ute av medaljekampen i dobbeltfirer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:17.03)
  dobbeltfireren med jonas juel, erik solbakken, oscar helvig og kristoffer brun endte sist i torsdagens oppsamlingsheat og går glipp av semifinalen i em. i innledningsheatet kom kvartetten inn til sisteplass. i oppsamlingsheatet senere på dagen ble det ny sisteplass. det betyr at båten skal i aksjon i c-finalen fredag og er ikke blant de tolv båtene som fortsatt kjemper om medalje. båten var nummer tre etter 500 meter, men tapte terreng videre. i mål var norges båt nesten elleve sekunder bak nederland. estland og ukraina tok seg også videre til semifinalen. (ntb)


  KBK-spiller fikk rødt kort - NFF snur i avgjørelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.30)
  kristiansund-spiller faris pemi moumbagna fikk tildelt rødt kort i eliteserie-kampen mot molde på søndag. norges fotballforbund har valgt snu og avgjørelsen er nå omgjort. det var etter en duell med eirik haugen minutter før kampslutt at moumbagna fikk det røde kortet og måtte forlate banen. discovery får torsdag opplyst at beslutningen er omgjort. – det er helt riktig. bra vurdert av dommer i ettertid, sier kristiansund-trener christian michelsen til discovery. – alle kan gjøre feil. det er storhet å erkjenne det i etterkant, fortsetter michelsen. dermed er moumbagna klar til kamp mot tromsø søndag.

  Svak kveld på Wall Street

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.30)
  gårsdagens jublende stemning fortsatte ikke på wall street torsdag. walt disney-aksjen steg etter kvartalstall – mens six flags stupte.

  Wall Street vingler

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.30)
  oppgangen på wall street avtar etter noen timers handel torsdag. disney stiger 5 prosent etter kvartalstall.

  Nasdag snur ned

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.30)
  oppgangen på wall street avtar etter noen timers handel torsdag. disney stiger 5 prosent etter kvartalstall.
  Feber stoppet Mol og Sørum i Hamburg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.21)
  anders mol og christian sørum står i fare for å måtte trekke seg fra verdenstourturneringen i sandvolleyball i tyskland på grunn av sykdom. årsaken er at mol sliter med sykdom i kroppen. – anders har høy feber, så kunne ikke spille den første kampen. de ser om feberen går ned til i morgen, og om de kan spille da, skriver markedssjef iver horrem i norges volleyballforbund til ntb. seiersvante mol og sørum er dermed ikke ute av turneringen i hamburg. avgjørelsen om det lar seg gjøre å delta videre, blir altså tatt fredag. de norske gutta skulle etter planen ha møtt nederlandske alexander brouwer og robert meeuwsen i gruppespillet torsdag. det oppgjøret ble det altså aldri noe av. den nederlandske duoen vant i stedet kampen på walkover som følge av sykdomsproblemene i den norske leiren. mol og sørum står i utgangspunktet oppført med to nye kamper fredag. (ntb)

  Midtbanetalent skrev langtidsavtale med Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:13.29)
  19-åringen harvey elliott forlenget torsdag kontrakten sin med liverpool. premier league-klubben bekrefter nyheten på sine nettsider. – det er alltid godt å vite at jeg kommer til å være her i mange år til, hvilket er fantastisk, i og med at dette er moderklubben min. det er ingenting i denne verden som gjør meg mer glad og mer begeistret enn dette, sier elliott. han fikk flere sjanser av manager jürgen klopp i starten av forrige sesong, men deretter satte en alvorlig ankelskade midtbanespilleren ut av spill. (ntb)


  Skiidrettene utsetter fluorforbud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:11.44)
  det internasjonale skiskytterforbundet (ibu) og det internasjonale skiforbundet (fis) kunngjorde torsdag at et fullstendig fluorforbud vil bli utsatt til sesongen 2023/2024. årsaken er at forbundet trenger mer tid til testing av utstyret som skal avsløre eventuelt fluorjuks. i vår besluttet forbundene å innføre et totalforbud foran den kommende sesongen. dette blir det altså ikke noe av. – testmetoden er såpass er langt unna at det hadde blitt å «prøve og feile». man må gjøre flere tester utenom konkurranse før et forbud kan innføres, sier den norske smøresjefen for skiskytterne, tobias dahl fenre. fluorforbudet er et betent tema, men det er bred enighet i internasjonal langrenn og skiskyting om at miljøfarlig fluorsmurning ikke skal tillates. utfordringen har vært at kontrollsystemet så langt ikke har fungert tilfredsstillende. – det er den eneste fornuftige løsningen slik situasjonen er nå. det er dette som får minst alvorlige konsekvenser, sier han. – vi har hatt en veldig god prosess med ibu. nasjonene har stått samlet og ibu har lyttet. tarjei bø mener avgjørelsen er helt riktig. – vi kan ikke gå på start og forberede oss alt vi kan og så risikere å ryke på en maskin som ikke fungerer, som verken avdekker fluor, eller kanskje aller verst gir folk rødt flagg selv om det ikke gjør noe galt. det handler om fair play, det er nok usikkerhetsmoment fra før i denne idretten, sier bø til nrk.

  IBU utsetter fluorforbud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:11.44)
  det internasjonale skiskytterforbundet (ibu) kunngjorde torsdag at et fullstendig fluorforbud vil bli utsatt til sesongen 2023/2024. årsaken er at forbundet trenger tid til ytterligere testing. i vår besluttet det internasjonale skiskytterforbundet å innføre et totalforbud foran den kommende sesongen. dette blir det altså ikke noe av. fluorforbudet er et betent tema, men det er bred enighet i internasjonal langrenn og skiskyting om at miljøfarlig fluorsmurning ikke skal tillates. utfordringen har vært at kontrollsystemet så langt ikke har fungert tilfredsstillende.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »