Hovedsiden

Liten annonse


  Madelene Stavnar langt framme i Marbella

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:18.08)
  madelene stavnar gikk åpningsrunden tre slag under par og er på delt 10.-plass i sesongavslutningen på kvinnenes europatour i golf. stavnar greide seks birdier på sin første runde i andalucia costa del sol open de españa, som er det lange navnet på turneringen i marbella. det ble også tre bogeyer. det er fire slag opp til svenske linn grant, som er alene i ledelse. stavnar er bare to slag fra tredjeplassen. betydelig tråere var åpningsrunden for renate grimstad. hun gikk den sju slag over par og er på delt 69.-plass med bare tre spillere bak seg på resultatlista. grimstad greide tre birdier, men det hjalp lite all den tid to bogeyer fikk følge av to dobbeltbogeyer og en firedobbel bogey. (nrk)

  Forhåndsfavoritt Valnes tok hårfin sprintseier - Evensen «leverte en god søknad» til Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.48)
  i langrennsåpningen på beitostølen skulle siver wiig, ansgar evensen, matz william jenssen, even northug, erik valnes og franske richard jouve kjempe om sesongens første seier i herrenes sprintfinale. valnes gikk inn i dirigentrollen fra start. northug så ut til å ha friske bein. det hadde også evensen. men i motbakken kom valnes først opp. på oppløpet kom evensen derimot sterkt tilbake. det ble nesten photo-finish, men valnes var sterkest. northug sikret tredjeplassen. – det var deilig. det var veldig tett!, sier valnes til nrk, som trodde han hadde god kontroll: – men jeg ble veldig stiv på slutten. andreplassen imponerte stort, og har etter all sannsynlighet sikret seg en plass i finland neste helg. – jeg håper norge sender meg til ruka nå, sier andreplassen evensen til nrk. det tror nrks kommentatorer at han kommer til å bli. – han har noen ekstremkvaliteter der, evensen, sa kommentator torgeir bjørn. landslagstrener arild monsen sier til nrk at «han leverte en god søknad i dag».

  Theodorsen nummer fire på 10-kilometeren i Finland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:10.49)
  silje theodorsen ble beste norske langrennsløper på 4.-plass på 10-kilometeren i fri teknikk i finske muonio søndag. tromsø-jenta gikk ut som fjerde sist i intervallstarten, men hadde flere storkanoner bak seg, blant dem vinner victoria carl. tyskeren gikk et kjempeløp i finland og var i mål på tiden 25.34,1. det ble til slutt en overlegen seier. theodorsen var 46,3 sekunder bak vinneren og snaut åtte sekunder bak amerikanske sophia laukli, som tok tredjeplassen, skriver ntb.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »