Hovedsiden

Liten annonse

  Götze takker for seg i PSV og blir lagkamerat med Hauge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. juni 2022 KL:18.02)
  mario götze (30) blir lagkamerat med jens petter hauge i tyske eintracht frankfurt. klubben bekrefter overgangen på twitter. götze har undertegnet en kontrakt som strekker seg til 2025. – jeg ser virkelig fram til å spille for eintracht frankfurt. denne klubben har gjennomgått en ekstraordinær utvikling, sier götze i en pressemelding. tyskeren har en lang karriere i klubber som borussia dortmund, bayern münchen og psv. nå setter han kursen hjem til tyskland igjen. (ntb)  Klar for Tottenham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:17.20)
  midtbanespilleren yves bissouma er klar for tottenham, det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider. landslagsspilleren fra mali hentes fra brighton, og har signert en kontrakt med london-klubben som strekker seg frem til 2026. 25-åringen fikk tilsammen fire sesongen i brighton, hvor han noterte seg for seks mål på 124 kamper i alle turneringer.


  Spanias fotballkvinner med historisk avtale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. juni 2022 KL:12.00)
  det spanske fotballforbundet følger norge og usa og har inngått en avtale som gir fotballkvinnene like lønnsrammer som herrene. fotballforbundet og kvinnelandslaget inngikk avtalen tirsdag, skriver det spanske fotballforbundet på sitt nettsted. det var tv 2 som omtalte saken først blant norske medier. avtalen sikrer fotballkvinnene like bonuser og bilderettigheter som de spanske herrene. den strekker seg fram til 2027. president luis rubiales skrev under sammen med spania-kaptein alexia putellas, patricia guijarro og irene paredes. det spanske kvinnelandslaget forbereder seg til i em i england, som starter 6. juli. (ntb)

  Dahl Tomasson ny Blackburn-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:09.48)
  danske jon dahl tomasson er ansatt som ny hovedtrener for den engelske fotballklubben blackburn. mesterskapsserieklubben bekrefter ansettelsen på sine nettsider tirsdag. tomasson har undertegnet en avtale som strekker seg fram til sommeren 2025. den tidligere danske toppspissen kommer fra jobben som trener i svenske malmö. han forlot klubben mot slutten av fjoråret etter å ha ledet den til to strake seriemesterskap. fra 2016 til 2019 var tomasson åge hareides assistent på det danske landslaget.


  Solbakken vil jobbe med hodene før Sverige-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. juni 2022 KL:13.51)
  det er ikke bare slitne bein som bekymrer ståle solbakken før kampen mot sverige. han er vel så opptatt av den mentale belastningen. – for mange handler det å være sliten bare om kropp, men å stå distansen mentalt er like viktig, sier solbakken. solbakken mener at det tøffe kampprogrammet med fire landskamper på elleve dager ikke er det problemet mange vil ha det til. han trekker fram martin ødegaard som et eksempel på hva spillerne orker. – han er en av dem som har spilt veldig mye siste sesong, men i 2. omgang mot slovenia var han helt rå. han er en stor leder på banen og viser ekstrem vilje, sier han. solbakken fikk spørsmål om det er aktuelt å la haaland spille hele kampen mot sverige. – ja, det tror jeg. søndag gjelder det å skvise ut det siste, og det er ingen umulighet. åtte spillere har startet alle de tre første kampene. landslagssjefen angrer ikke at han ikke har byttet mer på laget, slik rivalene har gjort. solbakken vet at sverige kommer til ullevaal med både revansjlyst og et sterkt lag. – det blir knalltøft på alle parametere. vi må slikke våre sår og være klare både fysisk og taktisk, sier han. (ntb)


  Svensk stopper forlater troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. juni 2022 KL:22.05)
  sveriges midtstopper alexander milosevic trekker seg fra landslagstroppen, ettersom han sliter med en skade. det melder det svenske fotballforbundet. det betyr at han ikke blir å se mot norge på ullevaal kommende søndag. han spilte midtstopper mot norge på friends arena, men fikk det tøft mot spillere som erling braut haaland. det var også milosevic som ble beskyldt for å ha kalt haaland for en «hore».

  benzema trekker anke i utpressingssak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. juni 2022 KL:10.20)
  Real Madrids stjernespiss Karim Benzema har valgt å trekke anken på en dom for utpressingsforsøk. Dermed står dommen på ett års betinget fengsel. Benzema ble i november i fjor dømt i fransk rett for utpressingsforsøk på daværende landslagskamerat Mathieu Valbuena. En sexvideo på Valbuenas telefon ble brukt som middel. I tillegg til dommen på ett års betinget fengsel må han også betale en bot på rundt 750.000 kroner. Fire andre menn var også tiltalt i saken, blant annet Mustapha Zouaoui, som har innrømmet å ha stått bak. – Jeg ber om unnskyldning av hele mitt hjerte, sa han i retten i november i fjor. Fransk rett mente at Benzema hjalp utpressere til å komme i kontakt med Valbuena for å presse ham for penger. Real Madrid-stjernen har hele tiden nektet skyld. Anken vil bli bekreftet offisielt tirsdag. (NTB)  mol og sørum trekker seg fra turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. juni 2022 KL:06.23)
  Den norske stjerneduoen Anders Mol og Christian Sørum har valgt å trekke seg fra den pågående turneringen i Latvia av medisinske årsaker. De tapte sin første kamp i gruppespillet for østerrikske Robin Seidl/Philipp Waller 1-2 torsdag, og de skulle etter planen ut i to nye kamper fredag. På Instagram opplyser Sørum at det ikke blir noe av. «Grunnet medisinske årsaker har Anders Mol og jeg bestemt oss for å trekke oss fra turneringen. Nå drar vi hjem og sørger for at vi er klare for VM i Roma neste uke», skriver han. (NTB)

  Nye Hyundai Ioniq 5 bikker 500 kilometer

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 2. juni 2022 KL:07.00)
  den prisbelønte elbilen strekker nå ut rekkevidden til over det magiske 500-tallet. det kommer en oppgradert versjon av hyundai ioniq 5 over sommeren, og hyundai har tidligere antydet at denne får en rekkevidde på 507 kilometer. og nå bekrefter hyundai norge at bilen den nye utgaven med et batteri på 77,4 kwh, bakhjulsdrift og 19-tommers […] innlegget nye hyundai ioniq 5 bikker 500 kilometer dukket først opp på bil24.no.

  ol-vinner trekker seg fra bislett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. juni 2022 KL:20.45)
  Regjerende olympisk mester på 100 meter, Marcell Jacobs, må trekke seg fra Diamond League-stevnene i Roma og på Bislett. Årsaken er muskelproblemer. – Ikke vær bekymret, jeg skal fortsette med fysioterapi og lavintensitetstrening for å restituere bedre før VM i Eugene, skriver italieneren på Twitter.

  Kristoff slått i spurten på den fjerde Tour of Norway-etappen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:18.13)
  alexander kristoff lå godt an i avslutningen av den fjerde etappen i tour of norway, men måtte se seg slått av sin tidligere opptrekker marco haller. haller var kristoffs hjelper under tiden i katjusja for en del år siden, men fredag var det østerrikeren som var best i avslutningen. med 15 kilometer igjen var feltet samlet, og flere nordmenn var godt plassert kampen om topplasseringene. med seks kilometer igjen kjørte det norske profflaget uno-x opp sin sammenlagtkandidat tobias halland johannessen, og de samarbeidet godt opp den siste stigningen opp gimlekollen i kristiansand. johannessen greide imidlertid ikke å skaffe seg luke i jakten på seier, og til slutt måtte det hele avgjøres i et spurtoppgjør der haller var best. kristoff var med, men var ikke nære nok til å true haller på oppløpet. – jeg er skuffet. han er en fin fyr så jeg unner ham det, sa kristoff til tv 2. (ntb)

  Innebandy: Norge klar for VM med seier mot Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:17.02)
  norges innebandyherrer skal delta i verdensmesterskapet i sveits i november etter at de vant gruppefinalen mot polen 4-0 fredag. det ga gruppeseier og vm-billett. norge skal møte sverige i en kvalifiseringsfinale lørdag, men begge lag er allerede klare for vm med hver sin gruppeseier. polen skal møte frankrike om den siste vm-plassen samme dag. patrik bye, ludvik hansen og phillip laasonen sto for scoringene som sikret norge 3-0-ledelse etter den første perioden. etter en målløs midtperiode scoret erlend vestby det siste målet. norge vant alle sine kamper i gruppen med 29-2 i målforskjell. mesterskapet i sveits starter 5. november og strekker seg over åtte dager. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »