Hovedsiden

Liten annonse
  20 søkere til trenerjobber for langrennslandslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:11.36)
  norges skiforbund (nsf) har fått til sammen 20 søkere fordelt på trenerstillingene for rekruttlandslagene og kvinner elite. – vi er nå i gang med å gjennomgå søknader og ønsker å komme i gang med intervjuene så fort som mulig, men vil også gjøre en grundig jobb med å gjennomgå søkere. vi har derfor ikke satt noen frister for ansettelse, skriver daglig leder cathrine instebø i nsf til ntb. instebø skriver at det er skiforbundets fagsjef per elias kalfoss som styrer prosessen. skiforbundet skal erstatte trener for kvinner elite, stig rune kveen. de skal også erstatte trenerne for rekruttlandslagene, monika kørra og jacob walther. kørra har trent rekruttkvinnene, mens walther har trent mennene. (ntb)

  Eskås tatt ut som OL-dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:16.19)
  espen eksås er en av 21 fotballdommere som er tatt ut til å dømme i sommerens ol. det bekrefter det internasjonale fotballforbundet (fifa) i en pressemelding onsdag. eskås er norges høyest rangerte dommer, og i desember ble han flyttet opp på det øverste nivået for dommere i det europeiske fotballforbundet (uefa) som første nordmann siden 2017. 35-åringen har dømt flere kamper i mesterligaen og europaligaen de siste sesongene, i tillegg til landskamper og fjorårets finale i u21-em. i tillegg til eskås, er de norske assistenttrenerne isaak bashevkin og jan erik engan tatt ut til ol. under ol i paris starter fotballturneringen for menn og kvinner henholdsvis 24. og 25. juli. herrene spiller finale 9. august, mens kvinnenes finale er 10. august.

  Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamper – nå beklager han til lagkameratene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:23.56)
  tidligere brann-spiller robert taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for finland i torsdagens em-skjebnekamp mot wales. nå forklarer han seg. taylor, som også har en fortid i tromsø, spiller til daglig sammen med superstjernen lionel messi i inter miami. kampen mot wales er semifinale i omspillet i nasjonsligaen. – jeg har stor tro på at finland i disse svært viktige kampene trenger spillere som er hundre prosent i form, slik at vi forhåpentligvis kan sikre oss en plass i em. det hadde vært egoistisk av meg å ta denne muligheten fra en annen spiller, skriver taylor på instagram. – fordi dette var en svært vanskelig avgjørelse å ta, tok det lengre tid enn forventet å komme fram til denne løsningen. jeg vet at det har satt laget i en utfordrende situasjon, så jeg vil be om unnskyldning til lagkameratene og trenerne mine, legger han til. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »