Hovedsiden

Liten annonse
  Rekdal vil ikke følge Kjernens krav: – Lever i et fritt land

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:13.23)
  rosenborg-trener kjetil rekdal svarer supportergrupperingen «kjernen» etter de krevde hans avgang mandag kveld. – hva skal jeg si til det? vi lever i et fritt land der folk får si meningen sin. det er ikke opp til meg om det skal gjøres eller ikke, sier rekdal til adresseavisen. mandag kveld gikk supportergruppen kjernen ut og krevde at rekdal og hans assistent geir frigård burde bli fratatt ansvaret som trenere i rosenborg etter 3-1-tapet for brann. – forstår du kritikken? – jeg forstår noe av det, svarer rbk-treneren. – hva da? – at vi har lite poeng og kommet dårlig i gang denne sesongen. rekdal sier også at han ikke på noe tidspunkt har vurdert å trekke seg som rosenborg-trener og at han føler tillit fra spillergruppen. rosenborg har fått en tung start på sesongen med bare to seire på ni serierunder. trønderne har også tre uavgjort og har dermed kun sanket ni poeng. styreleder cecilie gotaas johnsen opplyste også mandag at de to trenerne skal delta på klubbens styremøte onsdag. hun påpekte imidlertid at det ikke lå noe drama rundt trenernes deltakelse på møtet.


  Guardiola stemt fram som sesongens trener i Premier League av kollegaene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:07.33)
  trenerne i det engelske ligasystemet kåret pep guardiola til sesongens manager i premier league etter å ha ledet manchester city til ligagullet. guardiola ledet city til sin femte ligatittel på de seks siste sesongene, i tillegg til å ha sikret finale i fa-cupen mot manchester united og champions league-finale mot inter. – jeg er i en utrolig fotballklubb og uten all støtten jeg har hatt gjennom min tid her, ville dette ikke vært mulig, sa guardiola i en uttalelse. guardiola var nominert sammen med arsenals mikel arteta, brightons roberto de zerbi, newcastles eddie howe, burnleys vincent kompany og plymouth argyles steven schumacher. det er tredje gang spanjolen vinner prisen, etter at han også fikk den etter 2017/18-sesongen og 2020/21-sesongen. (ntb)


  Guardiola vil feire seriegull mot Chelsea: – Vi må gripe muligheten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland og manchester city kan krones til premier league-mestere allerede søndag når chelsea er motstander på hjemmebane. manager pep guardiola vil ha gullet i boks så raskt som mulig. – tennisspillere sier at å serve for å vinne wimbledon er det vanskeligste. søndag er kampen i våre hender for å vinne den viktigste turneringen. vi er heldige som har sjansen til å fullføre jobben hjemme foran våre egne fans. vi må gripe muligheten, sa guardiola på fredagens pressekonferanse. city topper premier league-tabellen med fire poeng ned til arsenal på 2.-plass. london-klubben har også spilt én kamp mer. guardiolas menn kan dermed sikre sitt tredje strake ligagull. – som leder føler jeg meg som en del av laget, men jeg tror ikke det bare en min fortjeneste. jeg er en del av det, og det kan vi ikke benekte. foruten de utrolige beslutningene til sportsdirektøren og styret, er spillerne de viktigste. å være i nærheten av å vinne tittelen igjen, er jeg veldig fornøyd med, sa guardiola. på spørsmål om manchester city får den rosen de fortjener for å være på vei mot ligatittelen, er guardiola kontant i sitt svar: – ja. absolutt. folk vet hvor vanskelig det er. motstandere og trenerne vet det. vi er nære å vinne premier league nå, men det er ikke avgjort.

  Robert Johansson reagerer på landslagsvraking: – Ikke forberedt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.37)
  robert johansson får ikke fortsette på det norske landslaget i hopp foran neste sesong. det er i tråd med det nettavisen erfarte tidligere onsdag. til samme avis sier johansen at han ikke hadde sett for seg å bli vraket. – jeg var ikke forberedt, for å være helt ærlig, sier johansson, og forklarer ifølge nettavisen at han ble tom for ord da han fikk beskjeden. – det er vanskelig å reagere når man er ganske uforberedt på beskjeden, sier han. ingvild midtskogen (15) kommer inn i et stort kvinnelag. det ble klart da landslagsledelsen med trenerne alexander stöckl og christian meyer i spissen presenterte uttaket onsdag. seansen var lagt til hammerfest som følge av et sponsorarrangement. inn i landslaget på herresiden kommer kristoffer eriksen sundal. koll-hopperen eriksen leverte stabilt gjennom sesongen som nylig er avsluttet. han bidro blant annet til norsk sølv i lagkonkurransen i storbakken under planica-vm. daniel andré tande, halvor egner granerud, marius lindvik, johann andré forfang og bendik jakobsen heggli får dermed fornyet tillit. på kvinnesiden består neste års landslag av maren lundby, anna odine strøm, silje opseth, thea minyan bjørseth, eirin maria kvandal, ingvild midtskogen og kjersti græsli. de to sistnevnte er nye.

  Robert Johansson vraket fra hopplandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.37)
  robert johansson får ikke fortsette på det norske landslaget i hopp foran neste sesong. ingvild midtskogen (15) kommer inn i et stort kvinnelag. det ble klart da landslagsledelsen med trenerne alexander stöckl og christian meyer i spissen presenterte uttaket onsdag. seansen var lagt til hammerfest som følge av et sponsorarrangement. inn i landslaget på herresiden kommer kristoffer eriksen sundal. koll-hopperen eriksen leverte stabilt gjennom sesongen som nylig er avsluttet. han bidro blant annet til norsk sølv i lagkonkurransen i storbakken under planica-vm. daniel andré tande, halvor egner granerud, marius lindvik, johann andré forfang og bendik jakobsen heggli får dermed fornyet tillit. på kvinnesiden består neste års landslag av maren lundby, anna odine strøm, silje opseth, thea minyan bjørseth, eirin maria kvandal, ingvild midtskogen og kjersti græsli. de to sistnevnte er nye.

  Grønbæk sikret seg ny kontrakt med Bodø/Glimt – forlenget ut 2027

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.33)
  det danske stortalentet albert grønbæk (21) har undertegnet en kontraktsforlengelse som gjør ham til bodø/glimt-spiller ut 2027-sesongen. grønbæk kom til glimt fra agf i august i fjor. han signerte da en femårsavtale fram til sommeren 2027. nå er denne altså forlenget med et halvår. den korte forlengelsen og grønbæks prestasjoner tyder på at dansken har fått forbedret sine personlige betingelser. – jeg trives veldig godt her og har det fint sammen med spillerne og trenerne. det er helt naturlig for meg, sier grønbæk om kontraktsforlengelsen i en pressemelding fra bodø/glimt. dansken har spilt seg til fast plass på glimt-midtbanen denne sesongen og står med tre mål og én målgivende pasning etter seks seriekamper. (ntb)

  Brunes scoret etter 30 sekunder på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:18.59)
  jonatan braut brunes svarte trenerne etter å ha blitt benket for annen kamp på rad og scoret i strømsgodsets 1-1-kamp borte mot viking i eliteserien. brunes ble byttet inn for jostein ekeland etter 73 minutter, og han hadde bare vært på banen i 30 sekunder da han satte ballen i mål. fetteren til superstjernen erling braut haaland ble lekkert frispilt av tobias gulliksen på en overgang, og alene med viking-keeper patrik gunnarsson var han sikker. – ja, det ga jo resultat med én gang. nå handler det om å beholde roen og holde på kula når vi får tak i den, kommenterte godsets assistenttrener børre steenslid overfor tv 2. (ntb)  Horneland månedens trener i Eliteserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:11.14)
  branns eirik horneland er kåret til månedens trener i eliteserien. - dette er et synlig bevis på at mange har jobbet godt over tid, og vi setter pris på at det blir lagt merke til. dette er lagarbeid, og prisen er til alle spillerne, trenerne, klubben og supporterne sier horneland i en pressemelding. de nyopprykkede bergenserne har åpnet eliteserien med ti poeng på fem kamper under hans ledelse. brann ligger på 2. plass i ligaen, bare bak bodø/glimt. deres store stjerne, amahl pellegrino, er kåret til månedens spiller i eliteserien, mens branns david møller wolfe er månedens unge spiller.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »