Hovedsiden

Liten annonse
  pst blir med ol-troppen til paris: – vi er godt ivaretatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. april 2024 KL:13.50)
  en representant fra politiets sikkerhetstjeneste (pst) skal oppholde seg i paris under sommerlekene samtidig som de norske gullhåpene. det opplyser toppidrettssjef tore øvrebø til ntb. – det er et veldig flott samarbeid. det øker opplevd trygghet i troppen, vi vet at vi er godt ivaretatt, sier øvrebø. pst-representanten skal fungere som en forbindelse mellom sikkerhetsapparatet hos arrangøren, politimyndigheter og ol-troppen. det er ikke unikt at pst er med den norske delegasjonen til lekene. nå er lekene tilbake i europa for første gang på ti år (sotsji 2014), og det blir det første åpne ol siden 2018. – det betyr at det er flere mulige kontaktpunkter mellom konkurransene og publikum. det betyr at det må være en litt annen type sikkerhet enn vi har sett før. det vil minne mer om london. det gikk jo også bra, sier øvrebø. i franske medier har sikkerhet og risiko for terror vært synlig i nyhetsbildet.

  pst blir med ol-troppen til paris: – vi er godt ivaretatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. april 2024 KL:07.14)
  en representant fra politiets sikkerhetstjeneste (pst) skal oppholde seg i paris under sommerlekene samtidig som de norske gullhåpene. det opplyser toppidrettssjef tore øvrebø til ntb. – det er et veldig flott samarbeid. det øker opplevd trygghet i troppen, vi vet at vi er godt ivaretatt, sier øvrebø. han opplyser at pst-representanten ikke er en del av troppen, men skal være i paris og fungere som en forbindelse mellom sikkerhetsapparatet hos arrangøren, politimyndigheter og ol-troppen. toppidrettssjefen informerte om sikkerheten og den norske troppens forberedelser til paris-lekene under et mediemøte i oslo onsdag. der opplyste han også at det er tett kontakt med utenriksdepartementet og den norske ambassaden i paris. i tillegg skal det avholdes et beredskapsseminar i juni. (ntb)

  Presenterte Norges OL-mål: Åtte medaljer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. april 2024 KL:11.44)
  onsdag markerer olympiatoppen at det er 100 dager til sommerens ol i paris starter. på en pressekonferanse avslørte toppidrettssjef tore øvrebø det norske medaljemålet i lekene, hvor jakob ingebrigtsen (friidrett), karsten warholm (friidrett), kristian blummenfelt (triatlon) og anders mol/christian sørum (sandvolleyball) stiller som regjerende mestere. – vi har kommet frem til at en passende ambisjon er åtte medaljer, sier øvrebø om ol. det er like mange medaljer som den norske ol-troppen tok i tokyo. – vi regner ikke med at alle treffer 100 prosent, så vi lager en kvalifisert målsetning ut fra de medaljesjansene vi tror vi har. og så finner vi frem til en målsetning vi tror er realistisk, men som også gir litt gysninger og mobiliserer energi, sier øvrebø til nrk. øvrebø opplyser også en målsetning om seks medaljer i paralympics, som starter rett i etterkant av ol. norge tok fire medaljer i paralympics i tokyo for tre år siden. slik har det medaljefangsten vært for den norske troppen i sommer-ol de siste tre utgavene: i london i 2012: to gull, ett sølv og én bronse (totalt fire medaljer) i rio de janeiro i 2016: null gull, null sølv og fire bronser (totalt fire medaljer) i tokyo i 2021: fire gull, to sølv og to bronser (totalt åtte medaljer) ol ble også arrangert i paris i 1924. da tok norge ti medaljer. siden har norge kun tatt åtte eller flere medaljer i sommer-ol ved tre anledninger: ti i sydney i 2000, ni i beijing i 2008 og åtte i tokyo i 2021.

  Avslørte Norges OL-mål: Går for reprise av Tokyo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. april 2024 KL:11.44)
  onsdag markerer olympiatoppen at det er 100 dager til sommerens ol i paris starter. på en pressekonferanse avslørte toppidrettssjef tore øvrebø det norske medaljemålet i lekene, hvor jakob ingebrigtsen (friidrett), karsten warholm (friidrett), kristian blummenfelt (triatlon) og anders mol/christian sørum (sandvolleyball) stiller som regjerende mestere. – vi har kommet frem til at en passende ambisjon er åtte medaljer, sier øvrebø om ol. det er like mange medaljer som den norske ol-troppen tok i tokyo. øvrebø opplyser også en målsetning om seks medaljer i paralympics, som starter rett i etterkant av ol. slik har det medaljefangsten vært for den norske troppen i sommer-ol de siste tre utgavene: i london i 2012: to gull, ett sølv og én bronse (totalt fire medaljer) i rio de janeiro i 2016: null gull, null sølv og fire bronser (totalt fire medaljer) i tokyo i 2021: fire gull, to sølv og to bronser (totalt åtte medaljer) ol ble også arrangert i paris i 1924. da tok norge ti medaljer. siden har norge kun tatt åtte elelr flere medaljer i sommer-ol ved tre anledninger: ti i sydney i 2000, ni i beijing i 2008 og åtte i tokyo i 2021.

  OL-analyse: Så mange gull tar Norge i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. april 2024 KL:06.17)
  tallknuserne i gracenote nielsen spår at norge får med seg fire gullmedaljer hjem fra sommer-ol i frankrike. spådommen totalt er åtte medaljer. i den siste analysen har selskapet gått ned fra fem til fire gull. i tillegg spås det at norge tar to sølv og to bronse. det vil i så fall være en kopi av tokyo-ol i 2021. både danmark (5-2-4) og sverige (5-2-2) spås å ta flere medaljer enn norge. om analyseselskapet får rett i sin spådom, må den norske troppen si seg relativt fornøyd om man skal se på statistikken. bare tre ganger tidligere, i paris 1924 (10), sydney 2000 (10), beijing 2008 (9), har det blitt tatt flere medaljer de siste 104 årene. blant de heteste norske gullkandidatene finner vi jakob ingebrigtsen (1500 meter og 5000 meter), karsten warholm (400 meter hekk), jeanette hegg duestad (50 meter match rifle) og christian sørum og anders mol (sandvolleyball). usa topper listen med en spådom på 123 medaljer fordelt på 39 gull, 37 sølv og 47 bronsemedaljer. sommer-ol i aten i 2004 ga fem gull. det er det største antallet gull siden paris (også 5) for hundre år siden. onsdag er det 100 dager til ol går i gang i frankrikes hovedstad. (©ntb)  Tidligere Liverpool-spiller suspendert av eget lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:14.09)
  naby keïtas tid i liverpool ble preget av skader og midtbanespilleren har heller ikke blitt en suksess i werder bremen denne sesongen. keïta var ikke i troppen da werder bremen tapte 0-5 mot bayer leverkusen søndag og nå er han suspendert ut sesongen. ifølge sportsdirektør clemen fritz droppet keïta å bli med i lagbussen da han fikk vite at han var tiltenkt en plass på benken i søndagens kamp. keïta har selv avvist at det er tilfellet, men tirsdag har werder bremen likevel altså valgt å suspendere ham. – nabys oppførsel kan ikke tolereres av oss som klubb. han sviktet laget og satte seg selv foran laget. det kan vi ikke tillate, sier fritz. werder bremen har ilagt keïta en bot og han får verken trene med laget eller tilbringe tid i lagets garderobe fremover.

  Ajer må stå over Brentford-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:15.13)
  kristoffer ajer har spilt seg til fast plass i brentford-forsvaret den siste tiden, hvor han har spilt hvert minutt i alle de ni siste seriekampene. til lørdagens hjemmekamp mot sheffield united er han imidlertid ikke med i troppen. brentford-manager thomas frank forteller at ajer sliter med en liten leggskade. – forhåpentligvis må han bare stå over denne kampen. det er en for stor risiko å spille med ham (lørdag), og ikke verdt det på det nåværende tidspunktet i sesongen, sier frank i en oppdatering på x.

  Delte serien i jakt på VM-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:22.20)
  håvard sandstad eidsmo (freidig) og eirik langedal breivik (ntnui) delte seieren i sprintløpet i halden o-meeting, den første viktige konkurransen på norsk jord i orienteringssesongen. dermed har de festet grepet om to av de åtte ledige plassene til verdenscupåpningen i sveits og italia, konkurranser hvor det er viktig å prestere for å få en plass i troppen til vm i skottland i sommer. i kvinneklassen tok andrine benjaminsen (lillomarka) en klar seier.

  Rød gjør seg uaktuell til OL: – Ikke en lett avgjørelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:15.35)
  håndballstjernen magnus abelvik rød blir ikke klar til ol etter fotbruddet han pådro seg i januar. – det har ikke vært en lett avgjørelse å ta, men jeg er ikke klar for å kjempe om en plass i ol-troppen i forlengelsen av skaden. både for min del og for håndballguttas del er det bedre at jeg tar en pause fra landslaget. derfor har jeg gitt jonas (wille, landslagssjef) beskjed om at jeg ikke er aktuell for en plass i ol-troppen, sier bakspilleren til norges håndballforbunds nettsider. rød pådro seg et brudd i foten under europamesterskapet i januar. siden den gang har han bedrevet opptrening, men ol kommer for tidlig. (ntb)

  Skadetrøbbel for Man. City foran gigantoppgjøret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:20.20)
  erling braut haalands manchester city har skadebekymringer i forsvaret før tirsdagens mesterligakvartinale mot real madrid. regjerende mester city må klare seg uten både nathan aké og kyle walker i gigantduellen i den spanske hovedstaden. kroaten josko gvardiol er i tillegg et usikkert kort. – han er med i troppen, men er usikker til kampen, opplyste manager pep guardiola om gvardiol på en pressekonferanse mandag kveld. den kroatiske forsvarsstjernen pådro seg en skade og måtte byttes ut i pausen i premier league-oppgjøret mot crystal palace lørdag. smellen kan stoppe ham også tirsdag. det er i så fall dårlige nyheter for et city-mannskap som skal forsøke å kopiere fjorårets mesterligatriumf. (ntb)

  blakstad erstatter maanum i norge-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:10.51)
  Hammarbys Julie Blakstad hentes inn som erstatter for Frida Maanum til Norges landskamper i fotball mot Finland og Nederland. Det opplyser Norges Fotballforbund på X. Torsdag ble det klart at Arsenals Frida Maanum ikke blir spilleklar til Norges to første kamper i EM-kvalifiseringen. Det skjer etter at hun kollapset i ligacupfinalen. Da måtte hun ha medisinsk behandling og hjelp til å komme seg av banen. – Vi har hatt utmerket kommunikasjon med Arsenal. Deres medisinske apparat har gjort en vurdering av hva som er best for Frida, og det avgjørende her er naturligvis Frida Maanums helse, sier landslagssjef Gemma Grainger. Flere av Norges antatt beste spillere er uaktuelle til de kommende landskampene. Det gjelder veteraner som Maren Mjelde, Ada Stolsmo Hegerberg og Caroline Graham Hansen. Norge spiller hjemme mot Finland fredag. Tirsdag venter bortekamp mot Nederland. (NTB)  Graham Hansen skadet - mister Norge-kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:13.06)
  caroline graham hansen var ikke å se da norge trente på lillestrøm onsdag i forkant av em-kvalifiseringskampene mot finland og nederland. norges fotballforbund (nff) bekrefter i en pressemelding at hun har blitt igjen i barcelona etter en skade, og går glipp av landslagskampene. det er snakk om en lårskade, men skaden skal ikke være alvorlig. landslagstrener gemma grainger sier graham hansen trolig er tilbake for klubblaget barcelona i neste kamp. cathinka friis tandberg har blitt kalt inn som en erstatter. det er også uavklart om frida maanum blir med landslagstroppen. – det medisinske apparatet i arsenal ønsker å gjøre noen ytterligere observasjoner og tester på torsdag. vi er i dialog med både arsenal og frida, og følger situasjonen tett, sier grainger hun kollapset i helgens ligacupfinale mot chelsea og var ikke å se da norges tropp samlet seg i oslo denne uken. – spillernes helse vil alltid komme i første rekke. en avgjørelse på hvorvidt frida maanum kan tilslutte seg landslagstroppen på denne samlingen vil ikke bli tatt før fredag, sier grainger.


  nora mørk har forlatt norge-troppen: – hun får hvile

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:10.50)
  norge-profil nora mørk har reist hjem fra norges landslagstropp som er samlet i bergen. årsaken er kampbelastningen for esbjerg-spilleren. det opplyser lars hojem kvam til ntb. han er leder for medier og kommunikasjon i håndballforbundet. «hun får hvile på grunn av den totale kampbelastningen», skriver kvam i en sms. mørk skal slutte seg til norges tropp igjen til uka etter de to kommende kampene. da skal håndballjentene ha en treningssamling i ungarn. norge møter ungarn i euro cup i åsane arena torsdag. deretter venter sveits to dager senere i zürich. den norske troppen skal være samlet fram til 14. april. norge leder firenasjonersturneringen to poeng foran ungarn. kampene spilles samtidig som de andre nasjonene spiller em-kvalifisering. norge er allerede kvalifisert til em, mens sveits, ungarn og østerrike er vertsnasjoner. (ntb)


  Maanum skal ta nye tester i dag: – Ingenting som tilsier at det skal være noe alvorlig galt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:10.01)
  frida maanum skal gjennom nye tester tirsdag, etter søndagens kollaps på banen. – frida skal ta flere tester i dag. det er ingenting som tilsier at det skal være noe alvorlig galt, sier mor liz-heidi lehonardsen til nrk. det var på overtid i søndagens ligacupfinale mot chelsea at arsenal-spiller maanum ble liggende på banen, før hun ble trillet av banen på båre med oksygenmaske over ansiktet. årsaken til kollapsen er fortsatt ukjent, men arsenal – som vant finalen 1–0 – var raskt ute og formidlet at maanum var ved bevissthet. – det er ingenting som tilsier at hun ikke er i like fin form nå som hun var før søndagens kamp. det var selvfølgelig dramatisk da det skjedde, og man tenker det verste, men nå er jeg rolig og tror at dette skal gå bra, sier mor lehonardsen. maanum er fremdeles med klubblaget arsenal i london. det er ikke sikkert at hun slutter seg til norges landslagstropp før ukens em-kvalifisering. det bekrefter nff til nrk. – vi har tett dialog, men ingen avgjørelse er tatt, forteller medieansvarlig henning sverdrup til nrk. den norske landslagstroppen samlet seg i oslo mandag. fredag starter kvalifiseringen til em i 2025 for norge hjemme mot finland, før det er bortekamp mot nederland neste tirsdag.  To forfall for kvinnelandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:16.07)
  synne jensen og marit bratberg lund har meldt forfall til de kommende landskampene mot finland og nederland. det opplyser norges fotballforbund på twitter. emilie haavi og anja sønstevold kommer inn som erstattere i troppen. norge møter finland hjemme 5. april. 9. april er det bortekamp mot nederland.

  Berg i bedring etter magetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. mars 2024 KL:12.21)
  landslagstrener i fotball, ståle solbakken, fortalte på pressekonferansen dagen før landskampen mot slovakia at patrick berg er på bedringens vei. mot tsjekkia ble midtbanespilleren byttet ut ved pause. etterpå fortalte han om magetrøbbel. – patrick berg hadde magetrøbbel. men han har hatt 24 gode timer nå, sier solbakken. julian ryerson var også på sidelinjen etter et ingrep på grunn av en infeksjon i et sår nylig. han spilte ikke mot tsjekkia. – julian har gradvis blitt trappet opp og trener, sier solbakken. han mener situasjonen i troppen nå er god før kampen mot slovakia tirsdag. solbakken påpeker at dette blir en annen kamp en tsjekkia-kampen og at de to nasjonene spiller ulik type fotball. det norske landslaget tapte fredag kampen mot tsjekkia, som var em-klare i motsetning til norge. – jeg føler vi har bra backing. noen år tilbake så hadde vært enda mer glissent på en slik kamp. tror det handler om ramme og kampen og alt slik. skulle jo selvsagt ønske det var fullsatt hver gang vi spiler. men må kanskje gjøre oss fortjent til det, sier ødegaard.  Marerittstart for norsk supertalent i belgisk sykkelritt – måtte bryte etter krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:14.05)
  den norske stortalentet per strand hagenes skulle hjelpe superstjernen wout van aert til seier i sykkelrittet e3 classic fredag. i stedet endte dagen i en blodig krasj. rundt ti kilometer var unnagjort av 207,6 kilometer lange rittet med start og mål i harelbeke da rundt ti ryttere gikk hardt i bakken. legehjelp ble tilkalt. hagenes er blant rytterne som fikk et hardt møte med den belgiske asfalten. hagenes ser samtidig ut til å ha kommet noenlunde greit fra velten, men laget hans visma-lease a bike opplyser at 20-åringen har brutt rittet. hagenes har de siste sesongene syklet for utviklingslaget til det stjernetunge nederlandsk-norske laget. foran denne sesongen er han tatt opp i world tour-troppen. 20-åringen skal etter planen sykle flere ritt i tiden som kommer. søndag er han i utgangspunktet del av visma-troppen til prestisjetunge gent-wevelgem. spørsmålet er om fredagens velt påvirker den planen. (ntb)


  Neuer ute med muskelskade – mister etterlengtet Tyskland-comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:17.50)
  tysklands målvakt manuel neuer (37) trøbler med låret og har trukket seg fra troppen til oppgjørene mot frankrike og nederland. i en melding fra tysklands fotballforbund (dfb) står det at neuer pådro seg en muskelskade på trening. keeperveteranen mistet i fjor samtlige landslagskamper på grunn av en langtidsskade i beinet. det er ikke klart hvor lenge neuer blir ute framover. marc-andre ter stegen er ventet å vokte målet for tyskland i kampene som står for tur. de er en del av lagets oppladning til sommerens em-sluttspill på hjemmebane. (ntb)

  Reiten sentral da Chelsea slo Ajax 3-0 borte i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:20.49)
  guro reiten var svært involvert da chelsea slo ajax 3-0 på bortebane og tok et langt steg mot semifinale i kvinnenes mesterliga. den norske chelsea-stjernen fikk en scoring annullert for offside på en lagvenninne etter nesten fire minutters var-gjennomgang, men lot seg ikke frustrere og leverte rett etter en målgivende pasning til den samme lagvenninnen, sjoeke nüsken, som gjorde 2-0. reiten var involvert også til oppbyggingen til det første målet, da lauren james rundet keeper og scoret. i det 83. minutt ble nüsken tomålsscorer da hun nikket inn et innlegg fra catarina macario. reiten spilte hele kampen, mens maren mjelde ikke var i chelsea-troppen. vinneren møter vinneren av barcelona og brann i semifinalen, i kamp om å få spille finale i bilbao 25. mai. (ntb)

  kobbie mainoo hentet inn i england-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:15.23)
  manchester uniteds midtbanejuvel kobbie mainoo er hentet inn i den engelske landslagstroppen. det opplyser det engelske fotballforbundet (fa) tirsdag ettermiddag. 18-åringen har for alvor fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, og flere fotballeksperter mente at han burde være i den engelske landslagstroppen til de kommende kampene mot brasil og belgia. han ble opprinnelig tatt ut på u21-landslaget, men har nå blitt hentet opp til a-landslaget. mainoo har også meldt seg på i diskusjonen om han burde være med england-troppen til sommerens em i tyskland. de siste ukene har han storspilt for manchester united og de røde djevlene skal også være i samtaler med mainoo om en ny kontrakt.

  Skadet Messi ute av Argentinas landslagstropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:21.39)
  lionel messi er ikke aktuell for argentinas kommende privatlandskamper i usa som følge av en hamstringskade. det opplyser fotballforbundet i argentina mandag. messi pådro seg skaden i kampen mot nashville i nord- og mellom-amerikas mesterliga forrige torsdag, og den 36 år gamle fotballstjernen gikk også glipp av inter miamis mls-møte med dc united lørdag. «lionel messi vil ikke være i troppen til vennskapskampene i usa på grunn av en mindre hamstringskade i det høyre låret pådratt,» skriver forbundet på x. messi er det siste i rekken av forfall for landslagssjef lionel scalonis. roma-spissen paulo dybala, bayer leverkusens midtbanespiller exequiel palacios og bournemouth-forsvareren marcos senesi er også uaktuelle. argentina møter el salvador fredag i philadelphia, før costa rica er motstander fire dager senere i los angeles. (ntb)

  Landslagsspiller sendt hjem etter anklager om rasisme

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:16.07)
  inter-forsvarer francesco acerbi har forlatt den italienske landslagstroppen etter påstander om en rasistisk hendelse. det italienske fotballforbundet (figc) opplyste mandag at gianluca mancini (roma) erstatter acerbi i troppen. acerbi har reist hjem etter anklager om rasistisk hets mot napoli-spiller juan jesus i 1-1-kampen søndag kveld. saken etterforskes. figc opplyste at acerbi har gitt sin versjon til landslagssjef luciano spalletti og lagkameratene. han sier at det var «ingen ærekrenkende, nedverdigende eller rasistisk hensikt» bak hendelsen. regjerende europamester italia møter venezuela og ecuador til privatlandskamper den kommende uka. (ntb)

  nusa inn i norge-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:11.23)
  osame sahraoui melder forfall til de kommende privatlandskampene mot tsjekkia og slovakia grunnet skade, melder norges fotballforbund i en pressemelding. inn i troppen kommer antonio nusa. kampene spilles 22. og 26. mars på uilevaal stadion.

  SC Freiburg treneren ferdig etter 29 år i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.52)
  christian streich trekker seg som trener for bundesliga klubben sc freiburg etter sesongen. han har vært i klubben i 29 år. – jeg har tenkt på det lenge og hatt mange samtaler, men jeg tror at etter 29 år er det rette tidspunktet for å gi plass til nye energier, nye mennesker og nye muligheter, sier christian streich til klubben. streich har vært i klubben siden 1995 da han ble ansatt som ungdomstrener for freiburg fotballskole. sommeren 2007 ble streich ansatt som trener i a-lagstroppen. under 2011/12 sesongen ble han ansatt som hovedtrener, og har vært det frem til i dag. siden den gang har 58-åringen tatt vare på laget i 711 konkurransekamper. freiburg ligger på en 9. plass i bundesliga med åtte kamper igjen av sesongen.
  Ben White ønsker ikke landslagsplass: – Veldig synd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:17.49)
  arsenals formsterke høyreback ben white ønsker ikke å spille for englands landslag nå. veldig synd, sier landslagssjef gareth southgate. white har ikke spilt for england siden vm i qatar høsten 2022, da han reiste hjem tidlig av «personlige årsaker». det gikk rykter om at han hadde vært i krangel med southgate-assistenten steve holland. southgate benektet ved sitt landslagsuttak torsdag at en slik konflikt eksisterer, men han sa at han ønsket white i troppen til em-oppkjøringskampene mot brasil og belgia. – ut fra formen hans kan jeg ikke si at han ikke fortjener å være med. vi fikk en telefon fra edu (arsenals sportsdirektør) forrige uke, og han sa at ben ikke ønsker landslagsinnkalling nå, sa southgate. – i mine øyne er det veldig synd. jeg ønsker å ha ham med, og døra er vid åpen. white signerte torsdag en ny fireårskontrakt med arsenal. (ntb)

  de bruyne utelatt fra den belgiske landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:11.37)
  Manchester City sin kaptein, Kevin De Bruyne står over landslagspausen med Belgia. Det bekrefter den belgiske landslagssjefen, Domenico Tedesco til den belgiske journalisten, Kristof Terreur. – Han har spilt med en mindre lyskeskade i de siste kampene. Jeg snakket med legen og Kevin, og vi bestemte at risikoen er for stor, sier Tedesco og legger til: – Landslaget ønsker å ha De Bruyne klar til EM i sommer, og vi mener derfor det er viktig at spilleren får den hvilen han trenger. Manchester City møter Newcastle på lørdag i kvartfinalen i FA-cupen. Deretter venter landslagspausen hvor Belgia møter Irland 23. mars.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »