Hovedsiden

Liten annonse
  Norge møter Albania i første runde av EM-omspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:13.28)
  norges fotballkvinner klarte ikke å ta seg videre gjennom gruppespillet og må slå blant annet albania skal de ble å se i neste års em i sveits. i begge rundene spilles det ett oppgjør på bortebane, før det best seedede laget avslutter på hjemmebane. norge var seedet i trekningen. den tidligere sveitsiske landslagsspilleren sandy maendly trakk albania som norges motstander i den første runden. norge ble trukket sist i trekningen. det er et lag de norske kvinnene er soleklare favoritter mot. i forrige vm-kvalifisering mot nettopp albania slo de norske kvinnene dem 5-0 hjemme og 7-0 på bortebane. albania fra c-divisjonen i nasjonsligaen er semifinalen i omspillet for de norske kvinnene. (ntb)  Vålerenga fikk walkover i mesterligakvalifiseringen – rett til finale i 1. runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:13.25)
  seriemester vålerenga slipper unna med én kamp i 1. kvalifiseringsrunde til kvinnenes mesterliga i fotball. der venter enten mitrovica eller farul constanta. det ble klart i trekningen i uefas hovedkvarter i sveitsiske nyon fredag. vif ble trukket sist av de 22 seedede lagene og slapp dermed å få motstander i semifinalen. vålerenga er inne på mesterruten i kvalifiseringen og er trukket i en gruppe der mitrovica fra kosovo og farul constanta fra romania spiller semifinale. vinneren møter vålerenga i finalen, og vinneren der går videre til 2. kvalifiseringsrunde. rosenborg er også med i trekningen på ligaruten og får vite sin motstander om noen minutter. elleve seriemestere og fire øvrige lag tar seg videre til 2. runde. fra runde to skal tolv lag videre til gruppespillet, der barcelona, lyon, bayern münchen og chelsea er direktekvalifisert. kampene i 1. kvalifiseringsrunde spilles 4. og 7. september. (ntb)

  cavendish bøtelagt og fratrukket spurtpoeng etter ulovlig manøver – skylder på tv-motorsykkel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:08.35)
  dagen etter den historiske etappeseieren i tour de france gikk ikke alt på skinner for mark cavendish. nå er han straffet etter å ha ligget bak en følgebil for lenge. det opplyser det internasjonale sykkelforbundet (uci), ifølge tv 2. cavendish er trukket 15 poeng på uci-rankingen, ti poeng i poengkonkurransen og 40 sekunder i sammendraget. i tillegg må briten ut med 2300 kroner. med drøye sju mil igjen til mål på den 6. etappen i tour de france var cavendish tydelig misfornøyd med en av rittdommerne da han forsøkte å ta seg opp igjen til hovedfeltet etter et mekanisk problem. senere oppsøkte han også rittdirektør christian prudhomme. – det er noe han ikke er fornøyd med, sa tv 2s kommentator christian paasche. selv hevder cavendish at en tv-motorsyklist hindret ham i jakten på å komme tilbake til hovedfeltet. – jeg fikk litt panikk da motorsykkelen, for andre gang, la seg i midten av veien og hindret oss. et tv-kamera er der for å produsere bilder, ikke for å påvirke løpet. du får panikk når en ekstern aktør gjør nettopp det. det kan du ikke forberede deg på. cavendish tok onsdag sin 35. etappeseier i tour de france, flest av samtlige gjennom tidene. torsdag var han sjanseløs da dylan groenewegen vant etappen til dijon. (ntb)


  kristoff foretrukket som uno-x-spurter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:11.47)
  Det er Alexander Kristoff som skal prøve å vinne for Uno-X dersom det blir en massespurt på mandagens Tour de France-etappe inn til Torino. Det bekrefter daglig leder i Uno-X, Thor Hushovd, til TV 2. Før avklaringen har det vært knyttet spenning til om det var Kristoff eller Søren Wærenskjold som skulle få lagets tillit. – Begge er i form, men Kristoff har bevist i det siste at han har løftet seg litt. Han er bedre i år enn han var på samme tid i fjor, forklarer Hushovd. – Søren har ikke spurtet på en stund. Da han vant Belgia rundt, vant han tempoetappen og forsvarte bare ledelsen etter det. Han er en stor kar, så det er en bra mann å ligge bak, for du får mye le i vinden, men han kommer til å få muligheter senere. Det er allerede bestemt, og de etappene er pekt ut, fortsetter han. Uno-X har fått en drømmestart på treukersrittet ettersom Jonas Abrahamsen har vist knallform på de to første etappene og har kjempet til seg både klatre- og poengtrøyen. Mandag må han imidlertid holde seg i feltet og prøve å hjelpe Kristoff å skinne. (©NTB)

  Brighton henter kantspiller fra Newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:07.34)
  den gambiske vingen, yankuba minteh, gjør overgang fra newcastle til ligarival brighton. 19-åringen har signert en femårskontrakt. det skriver brighton på sine nettsider. – yankuba er et ungt talent som har tiltrukket seg mye interesse, så vi er glade for å ønske ham velkommen til klubben, sa teknisk direktør david weir. minteh gjorde sommeren 2022 overgang fra gambisk fotball til danske ob, hvor han noterte seg for fire mål og seks målgivende på 17 kamper. i en alder av 18 år imponerte det newcastle nok til å kjøpe han, for så å låne han ut til feyenoord forrige sesong. i nederland ble fasiten elleve mål og seks målgivende på 37 kamper. – han er en spennende angrepsspiller med utrolig fart. han hadde en veldig imponerende sesong med feyenoord, og fikk erfaring i både champions league og europa league, sa weir. minteh har også notert seg for tre mål på seks a-landskamper for gambia. (ntb)

  Vipers møter gamle kjente

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:19.09)
  torsdag ettermiddag fikk vipers kristiansand, storhamar og kolstad vite hvem de skal møte i gruppespillet i mesterligaen neste sesong. de 16 lagene ble, for både kvinner og menn, trukket inn i to grupper à åtte lag. vipers skal blant annet opp mot nora mørk og henny reistads esbjerg. i tillegg til esbjerg skal også vipers opp mot ludwigsburg (tyskland), buducnost podgorica (montenegro), györ (ungarn), brest bretagne (frankrike), rapid bucuresti (romania) og odense (danmark). i gruppe a møter storhamar metz (frankrike), ftc hungaria (ungarn), csm bucuresti (romania), krim ljubljana (slovenia), nykøbing falster (danmark), podravka koprivnica (kroatia) og gloria bistrita (romania). i herrenes turnering er kolstad norges eneste representant. de ble trukket i gruppe b og skal opp mot aalborg (danmark), magdeburg (tyskland), barcelona (spania), kielce (polen), szeged (ungarn), nantes (frankrike) og zagreb (kroatia). i den andre herregruppen møtes paris saint-germain (frankrike), wisla plock (polen), veszprém (ungarn), füchse berlin (tyskland), fredericia (danmark), sporting lisboa (portugal), pelister bitola (nord-makedonia) og dinamo bucuresti (romania) kvinnenes gruppespill innledes 7.–8. september, mennenes 11.–12. september. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »