Hovedsiden

Liten annonse

  Richarlison åpner opp om tøff tid: – Jeg skal søke psykologhjelp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:15.28)
  tottenham-spiller richarlison avslører at den siste tiden har vært tøft på et privat plan. nå skal profesjonell hjelp hjelpe ham til ny suksess på fotballbanen. uttalelsene til premier league-profil kommer i et intervju med den brasilianske avisen o globo. de er gjengitt av blant andre bbc. richarlison ble sett gråtende etter å ha blitt byttet ut i brasils 5-1-seier over bolivia nylig. spissen har også hatt sportslig motgang i klubblaget tottenham denne sesongen. – jeg har vært gjennom en turbulent tid utenfor banen de siste fem månedene. nå er ting litt mer stabilt hjemme. folk som bare hadde øyne for pengene mine er ikke lenger i nærheten av meg, sier richarlison til o globo. – ting kommer til å flyte bedre nå, og jeg er sikker på at jeg vil få en god periode i tottenham, og vil få fart på ting igjen. jeg skal tilbake til england og søke psykologhjelp for å styrke hodet mitt. det er det dette handler om, å komme sterkere tilbake, utdyper han.

  Espeseth slutter som daglig leder i Vålerenga etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:16.35)
  erik espeseth (56) gir seg som daglig leder for vålerenga fotball as, jobben han har hatt siden 2016. det skjer etter et turbulent år i oslo-klubben. det bekrefter vålerenga i sine kanaler. han gir seg etter sesongen. vålerenga har hatt en krevende sesong i eliteserien. i sommer sa markedssjef mehran amundsen-ansari opp, og det førte til mye kritikk for enkelte supportere. det ble hengt opp bannere med hets mot espeseth med forkortelsen «spz». «sju år - null fremgang», var blant meldingene som kom fra supportermiljøet i vålerenga. «jeg har vært i tenkeboksen i sommer og har ikke konkludert med hva som blir utfallet. jeg har stor fokus på den daglige driften og forholder meg til det», skrev espeseth i en sms til vg nylig. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »