Hovedsiden

Liten annonse  En brems for å bytte bank

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:13.21)
  retten til å beholde eget telefonnummer var avgjørende for konkurransen i mobilmarkedet. dagens praksis med påtvunget bytte av kontonummer er en brems for kundemobilitet mellom banker.
  Premier League-klubbene ble ikke enige om EFL-støtte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:19.21)
  premier league-klubbene må tåle harde beskyldninger etter at det ikke ble oppnådd enighet om en økonomisk støtteordning for klubbene i football league. pl-klubbene møttes mandag på et hotell i london, og det var ventet at de omsider ville bli enige om en lenge imøtesett støtteordning for klubbene på de neste trinnene i fotballpyramiden. det er snakk om rundt 900 millioner pund over seks år, der pengene i stor grad kommer fra tv-avtaler. britiske myndigheter sa tidligere i vinter at om premier league-klubbene ikke selv vedtar en ordning for deling av inntekter, vil en slik ordning bli påtvunget dem. – jo lenger det ikke oppnås enighet, desto mer virker det som premier league-klubbenes tidligere uttalelser bare var tomme løfter, sier caroline dineage, ifølge bbc. hun er leder av parlamentskomiteen for kultur, medier og sport. – når de rikeste klubbene i landet parkerer bussen for å blokkere en avtale, bør vi si at tiden er ute og vedta lovendringer. hver dag uten avtale er en trussel mot eksistensen til klubber i lokalsamfunn over hele landet, fortsetter hun. det er snakk om å oppnevne en uavhengig instans som skal avgjøre hvor mye premier league-klubbene skal dele med resten av pyramiden. premier league hevder at klubbene er enige om en ny økonomisk fordelingsstruktur, men at en avtale med efl (nivå to til fire) kan fullføres først når denne er formelt godkjent. (ntb)

  Omstridt fotballtopp risikerer høy bot

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:13.34)
  fotballklubben napolis kontroversielle president aurelio de laurentiis er igjen i hardt vær. mandag dyttet han til en kameramann i sinne etter å ha avbrutt et intervju. det er ventet at det europeiske fotballforbundet (uefa) vil se på episoden, og italienske medier spekulerer i at de laurentiis kan vente seg en høy bot. hendelsen skjedde da napoli-spissen matteo politano ga et intervju til den italienske tv-stasjonen sky sport mandag. intervjuet ble gitt i anledning napolis champions league-møte i barcelona tirsdag. intervjuet ble sendt på direkten da en opprørt de laurentiis kom bort og ropte: – politano! politano! med dere (sky) har han ikke lov til å snakke. napoli-spilleren ble tvunget til å forlate settingen. han smilte en smule forvirret. de laurentiis snudde seg deretter tilbake til kameraet og kom med det nyhetsbyrået ap omtaler som en rekke fornærmelser, før han dyttet kameramannen. (ntb)

  Karlsson hardt ut mot russisk langrennsprofil etter Putin-besøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:07.47)
  russiske veronika stepanova har ved flere anledninger uttrykt støtte til vladimir putin. et nylig moskva-besøk får den svenske langrennsleiren til å reagere. i anledning presidentvalget inviterte putin nylig en rekke gjester til hovedstaden moskva. blant dem var den russiske langrennsløperen veronika stepanova. etter turen beskrev hun det som en «ære». «i dag så og hørte jeg en sterk president i et vinnende land», skrev hun på instagram etter besøket. uttalelsene får de svenske skiprofilene frida karlsson og jens burman til å riste på hodet. – det er ikke til å forstå seg på. jeg vet ikke hvordan hun er fostret opp eller hva slags perspektiv hun har med seg hjemmefra, men det i hvert fall ingenting jeg står bak, sier karlsson til expressen. burman tyr på sin side til sterkere ord. – egentlig er dette bare et bevis på at hun enten har lav iq eller at hun blir tvunget. det er de to alternativene. det kan ikke være noe annet, sier burman til avisen. bildet under er fra et tidligere møte mellom putin og stepanova, fra april 2022. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »