Hovedsiden

Liten annonse
  VM-dommerne i Qatar vil slå hardere ned på farlig spill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:18.50)
  fifas dommersjef, pierluigi collina, avslørte fredag at de vil slå hardere ned på stygt spill i et forsøk på å beskytte spillerne mot skader. – det ville være synd om noen av spillerne ikke ville være i stand til å spille på grunn av en skade forårsaket av en motstander. så den første meldingen til dommerne våre er å beskytte spillernes sikkerhet, sa collina. dommersjefen fortalte at de 32 lagene i vm har blitt advart om at dommerne i qatar har blitt instruert om å ta en hard linje mot enhver spiller som setter en motstander i fare. – når det er noe som kan sette spillernes sikkerhet i fare, bør trenere forvente den sterkeste disiplinære sanksjonen, som er rødt kort, sa collina. det står i sterk kontrast med 2018-vm i russland, hvor det kun ble delt ut fire røde kort. det er det laveste antallet siden 1978. collina brukte videoopptak for å illustrere hva slags utfordringer dommere ville være på utkikk etter i qatar. videoklippene inkluderte en spiller som krasjet inn i en motstanders legg, mens et annet viste en spiller som løftet foten farlig høyt. – det er irrelevant at spilleren ikke ønsket å treffe motstanderen. bare ved å gjøre denne handlingen setter det motstanderen i en veldig, veldig farlig posisjon. dette uakseptabelt hvis vi ønsker å beskytte sikkerheten til en motstander, sa collina. (©ntb)

  Clas Brede Bråthen tilbake som sportssjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:06.10)
  det bestemte styret i norges skiforbund mandag kveld, bekrefter stine korsen i hoppkomiteen til nrk. det skjer et drøyt år etter at bråthen ble «sparket oppover» og utnevnt til landslagssjef for hopp. han hadde da ligget i en langvarig offentlig konflikt med ledelsen i norges skiforbund, som mente bråthen opptrådte uakseptabelt i sitt virke som sportssjef. ståle villumstad fikk jobben som sportssjef da clas brede bråthen ble landslagssjef. villumstad går nå tilbake i jobben som arrangementssjef for hopp. skistyret varsler nå et informasjonsmøte med de ansatte i skiforbundet i nær fremtid. «avslutningsvis vil skistyret få legge til at dette har vært en vanskelig sak for alle involverte, og skipresidenten vil orientere nærmere om bakgrunnen for vedtaket i informasjonsmøtet» heter det i informasjonen som er sendt ut til de ansatte, ifølge vg.

  VG: Clas Brede Bråthen tilbake som sportssjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:06.10)
  det bestemte styret i norges skiforbund mandag kveld. vg vet at nyheten er kommunisert internt til ansatte i skiforbundet. det skjer et drøyt år etter at bråthen ble «sparket oppover» og utnevnt til landslagssjef for hopp. han hadde da ligget i en langvarig offentlig konflikt med ledelsen i norges skiforbund, som mente bråthen opptrådte uakseptabelt i sitt virke som sportssjef. (vg)

  Bayern München hardt ut mot ambassadør for Qatar-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 9. november 2022 KL:10.14)
  bayern münchen-spilleren leon goretzka og styremedlemmet hasan salihamidzic retter sterk kritikk etter homouttalelsene fra en av qatars vm-ambassadører. den tidligere landslagsspilleren khalid salman er en av flere vm-ambassadører for mesterskapet som starter i slutten av kommende uke. i et intervju med den tyske tv-kanalen zdf betegnet han homofile som mennesker som er «skadd på sinnet». – dette er ikke noe vi står for og som vi kan forsvare. det er absolutt fullstendig uakseptabelt å komme med en slik uttalelse, sa goretzka etter bayern münchens 6-1-seier over werder bremen i bundesliga tirsdag kveld. styremedlemmet hasan salihamidzic støtter opp om at salmans snakk om skader på sinnet og at homofili er haram som uakseptabel, men ville ikke gå på inn på en debatt hvorvidt dette kunne påvirke det at bayern münchen blant annet er sponset av qatar airways. – det var en uttalelse fra et enkeltindivid, men det er klart at dette er noe vi må snakke om, sa salihamidzic. qatar airways har en sponsoravtale med bayern münchen som løper fram til 2023. flere bayern-supportere markerte mot sponsoravtalen tirsdag kveld. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »