Hovedsiden

Liten annonse
  FFK lekte seg med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.24)
  fredrikstad imponerte igjen og senket strømsgodset 3-1. nyopprykkede fredrikstad står med fire strake seirer i eliteserien og har kun tapt en kamp så langt. det skjedde i serieåpningen mot regjerende seriemester bodø/glimt. – det var en fantastisk opplevelse. vi går ut og tar tak i kampen og kjører over dem fra start. vi får en på trynet, men reiser oss igjen. jeg er utrolig stolt av laget. en kjempekamp, sa ffk-spiller simen rafn til tv 2 etter kampen. allerede etter tre og et halvt minutt kunne hjemmelaget juble for scoring. bjørlo svingte inn et frispark i feltet, og stray molde stanget det i mål. noen minutter etterpå slo strømsgodset et frispark inn i boksen. lars-christopher vilsvik fikk slått ballen videre inn ved femmeteren, hvor philip aukland var uheldig og satte ballen i eget nett. etter et kvarter gikk ffk tilbake i føringen da eirik ulland andersen stusset inn et selvmål på corner. fem minutter før pause økte bjørlo til 3-1 på straffespark. etter 66 minutter fastsatte innbytter oscar aga resultatet til 4-1. (ntb)  J17-landslaget avsluttet EM med seier over Sverige

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:17.23)
  j17-landslaget scoret sitt første mål og tok sin første seier em-turneringen i sverige med 2-0 over vertsnasjonen i siste puljekamp. trener børje sørensen og hans lag fikk hard medfart i starten av mesterskapet med 0-3 for england og 0-8 mot frankrike. det var før siste puljerunde klart at frankrike og england skal spille semifinale i årets mesterskap, mens norge og sverige var ute. det norske 2007-kullet hadde slått sverige i fire av fem kamper før em-turneringen. i malmö var det norske laget igjen best og tok ledelsen etter at alice broman uheldig nikket ballen i eget mål like før pause. ti minutter før slutt doblet røa-spiller elle ulstein ledelsen med en flott avslutning. norge-keeper maria kroken (lyn) leverte en god kamp da hun stoppet flere gode svenske muligheter. med seieren tok norge tredjeplassen i puljen, mens sverige endte sist uten poeng. (ntb)

  Celtic nærmer seg tittelen etter Old Firm-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:16.07)
  celtic slo erkerival rangers 2-1 på hjemmebane lørdag og er ett poeng unna sin 54. ligatittel i skotsk fotball. rangers-spiller john lundstram bemerket seg negativt ved to anledninger i lørdagens nederlag. han scoret først et uheldig selvmål etter 38 minutter før han på overtid av 1. omgang ble utvist for en stygg takling. matthew o`riley sendte celtic i ledelsen like før lundstrams selvmål, mens cyriel dessers reduserte for rangers før hvilen. det ble ingen mål etter pause. celtic leder serien seks poeng foran rangers med to kamper igjen å spille. kun en skikkelig kollaps kan hindre celtic i å ta sin tredje strake titteltriumf i ligaen. rangers står med 55 titler, men har bare vunnet én gang de siste tolv årene. ikke siden 1984/85 har ett annet lag enn celtic eller rangers vunnet serien. (ntb)


  Kolstad til ny sluttspillfinale – delte meninger om rødt kort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:20.07)
  kolstad er i rute til å forsvare titteltrippelen i norsk håndball. trønderne tok seg overlegent videre til finalen i sluttspillet etter to seire over drammen. i den første kampen vant kolstad 32-26, og i mandagens returoppgjør i drammen ble det 28-23-seier for bortelaget. dermed vant kolstad semifinalen sammenlagt 60-49. kort tid før pausen fikk drammens nøkkelspiller august storbugt rødt kort etter at sander sagosen dundret i parketten. tv 2s håndballekspert bent svele mente dommeravgjørelsen var helt riktig. – bildene lyver ikke. det er i mine øyne et klokkeklart rødt kort, sa svele på direkten. kjelling hadde et helt annet syn på saken. – det er et latterlig rødt kort. han løper i ham, og det er selvfølgelig en tominutter. men med rødt kort er vi ute i stygt spill og forferdelige ting. det er en skulder som treffer ham, sa dhk-treneren til tv 2 i pausen. – jeg skjønner at det er vondt for stakkars sander som får den i ansiktet. rødt kort er sikkert korrekt på mange måter. men når vi har det fysiske nivået vi ligger på her, synes jeg det blir teit, fortsatte kjelling. storbugt forklarte episoden med at han forsøkte å ta seg forbi kolstads robuste forsvarsblokk. – det er kjempeuheldig og kjempetrist. jeg gir dommer en mulighet til å dømme. det er veldig synd at jeg treffer ham i ansiktet. det er ikke med vilje, sa han til tv 2. øif arendal tar imot elverum i den andre semifinalen tirsdag etter å ha tapt bortekampen knepent 35-36. tidligere i sesongen har kolstad vunnet både serien og nm. (ntb)

  VAR-drama da Aston Villa snublet mot Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:23.03)
  det ble 2-2 mellom aston villa og chelsea på villa park lørdag kveld, etter en opphenting fra bortelaget. var sørget for at chelsea ikke stakk av med seieren. dermed tapte villa viktige poeng i kampen om mesterliga-plass. de ligger foreløpig som nummer fire, med tre kamper mer spilt, og syv poeng foran tottenham på 5. plass. aston villa tok ledelsen allerede etter fire minutter. marc cucurella var uheldig og scoret selvmål. et kvarter ut i kampen scoret chelsea-spiss nicolas jackson, men etter en var-sjekk ble scoringen annullert for offside. senere i omgangen var jackson nære på med en heading, men denne gangen var det stolpen som hindret utligningen for chelsea. i stedet var det aston villa som doblet ledelsen med et langskudd fra morgan rogers. det tok 62 minutter før bortelaget fikk sin uttelling. chelsea vant ballen etter høyt press og noni madueke curlet ballen i lengste hjørne og reduserte for gjestene. og chelsea var ikke ferdig. ti minutter før slutt vartet conor gallagher opp med en nydelig utligning for gjestene. cole palmer var centimeter unna å sende chelsea i ledelsen på overtid, men robin olsen reddet ut til hjørnespark. hjørnesparket endte opp hos axel disasi, som trodde han sluttførte snuoperasjonen da han scoret 3-2 med en heading. var ville dog ha et ord med i laget, og annullerte scoringen for en dytt i forkant. chelsea blir med det værende på niendeplass, 19 poeng bak villa.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »