Hovedsiden

Liten annonse
  Brann-spiller fraktet til sykehus etter hodesmell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 14. april 2024 KL:17.39)
  på overtid i søndagens kamp mellom viking og brann fikk ulrik mathisen en kraftig hodesmell etter en duell med vikings sondre langås. spillet ble stoppet umiddelbart og mathisen fikk raskt tilsyn, før han til applaus gikk av banen for egen maskin. vikings lege, øystein dale, sier til bt at mathisen etter kampen ble fraktet til sykehuset i stavanger. – han var ikke helt klar og husket ikke alt som hadde skjedd. sykehuset gjør en vurdering på hvor lenge han blir værende der, sier legen til bt. selve kampen endte 1-1.

  Vålerenga klare for NM-finale for første gang på ti år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.27)
  vålerenga og stavanger oilers har fulgt hverandre tett gjennom best av syv-serien i nm-semifinalen i ishockey, og den avgjørende syvende kampen ble intet unntak. hjemmelaget stavanger oilers tok riktignok ledelsen 2-0 tidlig i den andre perioden, men vålerenga reduserte umiddelbart etter en strålende soloprestasjon fra stian solberg, før to scoringer fra thomas olsen og nevnte solberg på 58 sekunder sørget for at vålerenga ledet 3-2 etter andre periode. den tredje perioden bølget frem og tilbake, hvor oilers utlignet til både 3-3 og 4-4. men med 49 sekunder sendte tommi taimi vålerenga-fansen til himmels da han scoret i overtall. oilers jaktet febrilsk i sluttsekundene, men vålerenga holdt unna og er dermed klare for en nm-finale for første gang siden 2014. der møter de erkerivalen storhamar. første kamp i finaleserien spilles på mandag.

  Fire drept da rallybil krasjet inn blant publikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:15.40)
  fire mennesker mistet livet og flere andre ble skadd da en bil skled av veien og krasjet inn blant tilskuere under et rallyløp i ungarn søndag. ifølge lokalt politi er det ennå ikke klart hvorfor kjøretøyet, som deltok i det to dager lange esztergom nyerges-rallyet i nord-ungarn, kjørte av veien. ulykken skjedde mellom byene labatlan og bajot og etterlot minst fire mennesker døde og sju skadet, opplyser politiet ifølge nyhetsbyråene afp og ap. en etterforskning er igangsatt i forbindelse med hendelsen. flere ambulanser og redningshelikoptre ble sendt til stedet, og konkurransen ble umiddelbart stanset etter episoden. (ntb)
  Ferdig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.03)
  «over og ut, club brugge tar umiddelbart farvel med ronny deila», skriver den belgiske avisa nieuwsblad etter nyheten om at deila er ferdig i club brugge.

  Østlendingen: Alvorlig medisinsk hendelse i Birken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:17.32)
  en person er fraktet til lillehammer sykehus etter en alvorlig medisinsk hendelse etter målgang i birken søndag. – hendelsen skjedde innendørs med helsepersonell til stede. pasienten fikk umiddelbart livreddende førstehjelp og hadde kvalifisert personell ved sin side til han ble lagt inn på sykehus, bekrefter rennlege håvard hoff johnstad overfor østlendingen. deltakeren fikk behandling i omkring 45 minutter inne i bygningen som normalt huser servering og vip på birkebeineren skistadion før han ble fraktet videre til lillehammer sykehus i ambulanse, skriver avisen. birkebeinerrennet er et 54 kilometer langt renn som går fra rena til lillehammer. (ntb)

  Håndballgutta ett steg nærmere OL-billett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.09)
  godt keeperspill av torbjørn bergerud lå i bunn da norge vant 32-29 i åpningskampen mot portugal i ol-kvalifiseringen i håndball. bergerud var påskrudd fra start og gjorde det vanskelig for portugiserne å få ballen i mål. han leverte mange gode redninger, inkludert en med ansiktet, og gikk til pause med redningsprosent på 43. da ledet norge 18-13 og hadde tilsynelatende full kontroll. de norske truet med å stikke ytterligere fra i den andre omgangen, men portugal bet seg fast og sørget etter hvert for at kampen ble spennende igjen. vel midtveis i omgangen hadde norge en periode der det gikk svært trått offensivt, med en rekke misbrukte skuddsjanser og tekniske feil, og portugal reduserte ledelsen til to mål på 27-25. bergerud sto fram igjen og nektet motstanderen å komme enda nærmere, blant annet med en strafferedning fra .francisco costa. simen ulstad lyse fikk fart på målproduksjonen igjen med tre på rad. de to første gangene svarte portugal umiddelbart med skudd i tomt bur, og kampen levde helt til en strålende redning av bergerud på luis frades innhopp på stillingen 31-28 et drøyt minutt før slutt. de to beste i gruppespillet i tatabanya får billett til paris-ol. både ungarn og portugal endte foran norge i årets em. ungarerne ble nummer fem, portugiserne sju og norge nummer ni. tunisia er siste lag i gruppa. (ntb)

  Odd mister angrepsspiller i flere måneder – må trolig opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:13.01)
  odd-spiller zakaria mugeese må trolig under kniven etter å ha pådratt seg en skade i ankelen. dermed ryker etter alt å dømme store deler av vårsesongen. ghaneseren må belage seg på om lag tolv uker på sidelinjen, opplyser hvittrøyene i egne mediekanaler. – dessverre pådro zakaria mugeese seg en skade på trening sist uke. det ble umiddelbart mistenkt en ankelskade og dette ble bekreftet på mr-undersøkelser. han må trolig gjennomgå en operasjon, heter det i en uttalelse. mugeese ble hentet til skien fra israelsk fotball i fjor sommer. i løpet av høstsesongen ble det seks opptredener. fra midten av oktober til sesongslutt ble det imidlertid kun fire minutter med førstelagsfotball. odd sesongåpner i eliteserien hjemme mot haugesund 31. mars. (ntb)

  Zuccarello-assist da Wild vant på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:23.35)
  det ble en jevnt kamp mellom hjemmelaget minnesota wild og rovdyrene fra nashville, en drøy uke etter at predators slo wild 6–1 på hjemmebane. det tok ikke lange tida før temperaturen steg på isen. wilds marcus foligno og predators` mark jankowski røk i tottene på hverandre og kastet hanskene etter kun tre minutter. like etterpå satte svenske jonas brodin inn 1–0 til wild. nevnte jankowski utlignet for gjestene ikke lenge etter. i andre periode tok predators ledelsen, men gleden ble kortvarig. det sto 2–2 før tredje periode, og temperaturen økte. ryan hartman scoret for wild etter 53 minutter. få minutter senere utlignet ryan o`reilly for gjestene fra nashville. kampen gikk til ekstraomganger. da det gjensto et drøyt minutt av overtiden tok wild-treneren ut keeper og spilte fire mot tre. trekket betalte seg nesten umiddelbart da mats zuccarello aasen fant matthew boldy, som sendte hjemmepublikummet til himmels. en viktig seier for og hjemmelaget, som ligger på 22.-plass i nhl. predators ligger på 11.-plass. nrk/ntb

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »