Hovedsiden

Liten annonse


  kampen mot usikkerheten

  Kilde: E24 | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:12.54)
  Politikerne gjør det vanskelig å lede vekstbedrifter når de gjør den allerede usikre situasjonen enda mer uforutsigbar.  En stor merkedag for havvindindustrien i Norge

  Kilde: E24 | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:12.34)
  etter stor usikkerhet i forkant, jubler offshore norge og flere andre interesseorganisasjoner over at regjeringen lykkes med den første norske havvindauksjonen. flere av partiene på stortinget savner en større satsing på havvind.  Bekrefter bud i havvindauksjon

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:11.34)
  mandag morgen åpnet norges første ordinære havvindauksjon, etter stor usikkerhet om hvorvidt det ville komme noen bud fra aktørene som har kvalifisert seg.

  Skiflyging i Vikersund utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:09.27)
  på grunn av utfordrende værforhold er det usikkerhet rundt skiflygingsrennene i vikersund lørdag. i vikersund snør det og blåser mye. vindflaggene står rett ut over alt. kvinnenes renn skulle opprinnelig starte 10.00, men er nå utsatt i minst en halvtime. juryen skal igjen møtes 10.00 for å diskutere veien videre.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »