Hovedsiden

Liten annonse
  Innbytter Berge i VAR-drama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.42)
  sander berge trodde han hadde servert lyle foster vinnermålet for burnley etter 76 minutters spill mot nottingham forest. men etter at var-rommet hadde sett på situasjonen, ble målet annullert for en hands på den norske landslagsspilleren. dermed endte det 1-1 på city ground i nottingham mandag kveld. zeki amdouni sendte gjestene i ledelsen etter 41 minutter, mens 61 minutter var spilt da callum hudson-odoi satte inn utligningen. på overtid skulle lyle foster – mannen som scoret målet som ble annullert – havne i en ny var-situasjon. også denne gangen i hans disfavør. han fikk nemlig rødt kort for en farlig albue. sander berge startet på benken, men erstattet jóhann berg gudmundsson i det 64. minutt.

  Ilic-dobbel og Hagen-perle sikret viktig Vålerenga-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:21.13)
  vålerenga kunne endelig slippe jubelen løs igjen på hjemmebane da aalesund ble slått 3-1 i eliteserien søndag. dermed sikret oslo-klubben sin første seier på eget gress i ligaen siden 3-0-triumfen over hamkam 16. mai. de neste sju kampene i hovedstaden endte i fem tap og to uavgjort. søndagens trepoenger tar også vålerenga opp på trygg grunn på eliteserietabellen. blåtrøyene klatrer til 12.-plass med 21 poeng etter like mange serierunder. vålerenga fikk imidlertid en marerittstat på kampen da aalesunds isaac atanga snappet opp ballen fra eneo bitri, og sendte den rett til isaac atanga, som enkelt kunne tuppe den i mål. gjestene fikk riktignok bare følt på ledelsen i fire minutter før andrej ilic headet inn utligningen på et innlegg fra mohamed ofkir. det var serberens første mål for hovedstadsklubben. etter hvilen løsnet det virkelig for vålerenga da elias hagen fikk fulltreff fra om lag 25 meter og sendte vertene opp i ledelsen. – dette er av den viktige sorten. når vålerenga trenger det som mest, tar han saken i egne hender. det er et prosjektil, kommenterte endre olav osnes på tv 2. og bare fire minutter senere ble vondt til verre for aalesund, da ilic nikket inn sitt andre mål for dagen på et nydelig innlegg fra magnus riisnæs.

  Sæter med syrlig Glimt-stikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen til tv 2 etter kampen. rbk-spiss ole sæter var også syrlig da han ble intervjuet av tv 2 etter kampen. – det virker som de tror de er mye mer enn de egentlig er. så det er veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i jakten på gull, sier rbk-spilleren. viking lå på topp av tabellen før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavangerlaget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. konfrontert med sæters utsagn om at bodø/glimt er tror de er bedre enn de er svarer pellegrino. – det er vel bare å se hva de har gjort og hva vi har gjort. det får han svare på. bryr meg ikke så mye om hva han sier. det går fint. sier bodø/glimt-spissen til tv 2. resultatet gjør at bodø/glimt nå ligger to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.

  Bodø/Glimt mistet serieledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen etter kampen. viking lå på topp før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavanger-laget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. dermed ligger bodø/glimt nå to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.

  Borchgrevink stoppet Vikings utrolige seiersrekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:19.53)
  det så lenge ut til at viking skulle ta sin 11. strake eliteserieseier lørdag, men fire minutter før slutt dukket vålerenga-forsvareren christian borchgrevink og sikret 1-1. utligningen kom etter at borchgrevink fikk en klarering fra david brekalo i beina. selv om sondre bjørshol sto på streken og forsøkte å stoppe skuddet, klarte han bare å skyve ballen inn i nettveggen. et gulljagende viking er alene på tabelltopp, men bodø/glimt kan gå forbi stavanger-laget med uavgjort mot hamkam søndag. viking-spillerne stanget uvanlig lenge på hjemmebane i lørdagens kamp, og måtte få hjelp av gjestene til å gå opp i ledelsen. etter drøye timen var nemlig eneo bitri uheldig og satte ballen i eget mål. etter landslagsoppholdet har vålerenga hjemmekamp mot aalesund, mens viking fortsetter glljakten borte mot haugesund.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »