Hovedsiden

Liten annonse


  Boston Celtics ble NBA-mestere for 18. gang – flest i historien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:06.45)
  boston celtics er det nye mesterlaget i nba etter 106-88 i møtet med dallas mavericks. dermed avgjorde de med 4-1 sammenlagt og er mestere i nba for 18. gang. det er flere enn noen andre lag har vunnet tittelen i national basketball association. – herregud! det er en uvirkelig følelse. vi gjorde det, sa en jublende jayson tatum etter seieren i det som ble den femte og avgjørende finalekampen. tatum ble kampens beste poengplukker med 31 poeng. jaylen brown ble utnevnt til finalens mest verdifulle spiller. han noterte seg for 21 poeng. boston celtics vant de tre første finalemøtene. dallas mavericks tok seieren i den fjerde finalekampen. i det femte møtet var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. dermed ble det ikke bruk for flere kamper i best av sju-serien. det hjalp ikke for dallas stars at lagets luka doncic bidro med hele 28 poeng. seieren kom på dagen 16 år etter at boston celtics ble nbas mesterlag sist gang i 2008. da vant de mot los angeles lakers. (ntb)


  Bekreftet: Solskjær tar ikke over Besiktas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:18.09)
  besiktas har utnevnt ny manager, og det er nederlandske giovanni van bronckhorst som tar over storklubben. det til tross for sterke ole gunnar solskjær-rykter. solskjær ble for få timer siden koblet til klubben, og espn hevdet at nordmannen var høyaktuell for å ta over besiktas. van bronckhorst har tidligere ledet klubber som feyenoord, guangzhou og rangers. istanbul-klubben har vært uten fast hovedtrener etter at portugisiske fernando santos mistet jobben i april. sesongen endte med en skuffende sjetteplass i hjemlig liga. besiktas har norske jonas svensson i stallen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »