Hovedsiden

Liten annonse
  «Kniklas» ute i lengre periode: Ikke aktuell før tidligst til høsten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 16. april 2024 KL:11.32)
  niklas jensen wassberg, «kniklas», blir borte fra fotballbanen i en lengre periode. det skriver brann på sine nettsider. – niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinger av hvilke behandlingstiltak vi skal utføre. men det er uansett ikke aktuelt for han å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier brann-lege arne instebø. det var under søndagens kamp mot viking at 19-åringen pådro seg en kneskade. – det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier jensen wassberg.


  Skyting: Hegg og Hegg Duestad vant etter fenomenal snuoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 15. april 2024 KL:06.43)
  med en utrolig opphenting vant jeanette hegg duestad og jon-hermann hegg gullfinalen på 10 meter luftrifle mixed team i ol-kvalifseringen i rio søndag kveld. etter å ha ligget under 3-13 for frankrikes oceanne muller og lukas kryzs snudde jeanette hegg dustad og jon-hermann hegg til seier 16-14. det er sjeldent godt gjort. norge var nummer to bak frankrike i kvalifiseringen med 632,4 poeng. denne øvelsen har ingen kvoteplasser til utdeling i rio. de deles først ut i de individuelle øvelsene som starter mandag i rifle. (ntb)


  Klopp etter sjokktap: – Grusomme å se på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.57)
  liverpool tapte hjemme for første gang siden februar i fjor da de tapte 0-3 mot atalanta i europaligaen på torsdag. søndag hadde de sjansen til å slå tilbake mot crystal, men istedenfor ble det en kamp preget av sjansesløsing fra jürgen klopps menn. crystal palace tok ledelsen etter en scoring fra eberechi eze i kampens 14. minutt. palace var også nær ved øke ledelsen noen minutter senere, men andy robertson reddet mesterlig på strek. liverpool spilte seg til den ene store muligheten etter den andre, men strålende redninger fra keeper dean henderson, stolpene og dårlige avslutninger gjorde at hjemmelaget på utrolig vis gikk målløse av banen. – de (liverpool) var grusomme å se på, sier manager jürgen klopp til sky sports etter kampen, ifølge bbc. etter at liverpool forrige helg spilte uavgjort mot manchester united, har de nå virkelig mistet grepet i kampen om seriegullet. etter søndagens tap er liverpool to poeng bak manchester city. arsenal kan ta seg tre poeng foran liverpool med seier senere søndag kveld. for crystal palace er søndagens seier et langt steg mot å beholde plassen og de har nå åtte poeng bak ned nedrykksstreken.

  Nytt sjokktap for Liverpool: Snublet i tittelkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.57)
  liverpool tapte hjemme for første gang siden februar i fjor da de tapte 0-3 mot atalanta i europaligaen på torsdag. søndag hadde de sjansen til å slå tilbake mot crystal, men istedenfor ble det en kamp preget av sjansesløsing fra jürgen klopps menn. crystal palace tok ledelsen etter en scoring fra eberechi eze i kampens 14. minutt. palace var også nær ved øke ledelsen noen minutter senere, men andy robertson reddet mesterlig på strek. liverpool spilte seg til den ene store muligheten etter den andre, men strålende redninger fra keeper dean henderson, stolpene og dårlige avslutninger gjorde at hjemmelaget på utrolig vis gikk målløse av banen. etter at liverpool forrige helg spilte uavgjort mot manchester united, har de nå virkelig mistet grepet i kampen om seriegullet. etter søndagens tap er liverpool to poeng bak manchester city. arsenal kan ta seg tre poeng foran liverpool med seier senere søndag kveld. – for en uke siden så alt lyst ut. sett i ettertid så tror jeg dette vil bli sett på som uka hvor det meste gikk galt, sier viaplays fotballekspert lars tjærnås. for crystal palace er søndagens seier et langt steg mot å beholde plassen og de har nå åtte poeng bak ned nedrykksstreken.

  Feiret med frekk gest – så grep VAR inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.31)
  i et intenst og høydramatisk vestlandsderby, endte det til slutt 1–1 mellom viking og brann i stavanger. lars-jørgen salvesen sendte hjemmelaget i ledelsen etter halvspilt første omgang, og til tross for flere store brann-sjanser ble det omgangens eneste mål. i den andre omgangen kom til slutt utligningen for brann, takket være en utrolig tabbe i viking-forsvaret. midtstopperne djibril diop og sondre langås klarte sammen med keeper patrik gunnarsson kommuniserte dårlig da ballen spratt flere ganger inne i feltet. det utnyttet ole didrik blomberg, som styrte inn 1–1 etter en panisk klarering fra gunnarsson. ti minutter før slutt trodde bård finne at han hadde sendt brann i ledelsen etter en kontring. brann-spissen feiret opp mot publikum med å ta hendene foran øynene som om han gråt. men til branns fortvilelse grep var inn og annullerte målet for offside. – jeg er en stor fan av spontaniteten, så jeg kommer alltid til å feire. så får det heller være litt flaut etterpå, sier finne til nrk. dermed ble det 1–1 og ett poeng til hver av lagene.

  Feiret med frekk gest - så grep VAR inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.31)
  i et intenst og høydramatisk vestlandsderby, endte det til slutt 1-1 mellom viking og brann i stavanger. lars-jørgen salvesen sendte hjemmelaget i ledelsen etter halvspilt første omgang, og til tross for flere store brann-sjanser ble det omgangens eneste mål. i den andre omgangen kom til slutt utligningen for brann, takket være en utrolig tabbe i viking-forsvaret. midtstopperne djibril diop og sondre langås klarte sammen med keeper patrik gunnarsson kommuniserte dårlig da ballen spratt flere ganger inne i feltet. det utnyttet ole didrik blomberg, som styrte inn 1-1 etter en panisk klarering fra gunnarsson. ti minutter før slutt trodde bård finne at han hadde sendt brann i ledelsen etter en kontring. brann-spissen feiret opp mot publikum med å ta hendene foran øynene som om han gråt. men til branns fortvilelse grep var inn og annullerte målet for offside. – jeg prøvde meg på en liten en, men når var var der, så ble den strøket. vi får prøve igjen neste gang, sa finne til tv 2. dermed ble det 1-1 og ett poeng til hver av lagene.

  uavgjort for berges burnley etter utrolig selvmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:21.23)
  Sander Berge og Burnley var på vei mot en kjærkommen seier, men etter en enorm tabbe fra keeper Arijanet Muric endte det med ett poeng. Burnley trenger alt de kan få av poeng for å unngå nedrykk til nivå to, og Josh Brownhill tente håpet om tre dyrebare poeng da han sendte vertene opp i ledelsen kvarteret før slutt. Håpet var imidlertid bare tent i fem minutter før Berge sendte ballen tilbake til Muric. Kkeeperen forsøkte å bruke sålen til å dempe pasningen. Muric var imidlertid uoppmerksom, og ballen trillet via foten hans og inn i eget nett. Dermed er det seks poeng opp til trygg grunn for Berges lag. Sheffield United, Manchester United, Newcastle, Tottenham og Nottingham Forest gjenstår i sesonginnspurten. (NTB)

  karriereverste av hovland etter utrolige tabber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.53)
  etter et fenomenalt 2023, har problemene stått i kø for viktor hovland i 2024. i årets første majorturnering, the masters, røk han rett ut etter to av fire runder - etter å ha notert seg for karrierens dårligste runde fredag, 81 slag, ni slag over par. etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – wow ... holy shit, utbrøt hovland. og det skulle bli verre. etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. da ballen klinket inn i treet, måpte hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var hovland hele syv slag over par etter fem hull. nordmannen kjempet seg inn i runden, men så kom en utrolig dobbeltbogey på hull 15. der misset han en bogeyputt fra i underkant av en halv meter, som vist på bildet. – en kjempekonsentrasjonssvikt, sa discoverys golfekspert marius thorp. – viktor hovland bommet her, skrev sky sports og cbs-journalist kyle porter på x. hovland endte godt utenfor cutgrensen og det er første gang siden scottish open sommeren 2022 at hovland misser en cut. det er også hans verste resultat i en profesjonell golfturnering noensinne. tidligere hadde han en 80-runde (åtte slag over par) fra porsche european open i 2018 som sin verste runde i karrieren.


  takket nei til landslagsplass: – utrolig vanskelig valg
  utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: takket nei til landslagsplass: – utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:13.08)
  Marit Ishol Skogan, som debuterte i verdenscupen denne sesongen, valgte å si nei til rekruttlandslaget for å fortsette på privatlaget Team Fosen Yard. Det opplyser hun til NRK. – Jeg har vært åpen om at jeg har vært veldig i tvil og jeg syns det har vært et. Jeg brukte hele gårsdagen og tenkte meg grundig om. De har vært klar over det alle sammen. De har også støtta meg, sier Skogan til NRK. Skogan legger ikke skjul på at valget var vanskelig, men velger likevel å fortsette med det samme opplegget hun har gjort i 2 år. – Det handler egentlig mest om at jeg er såpass trygg på det opplegget som vi har kjørt nå på privatlag. Det bare føles rett. Det har ikke noe med at jeg ikke har troa på landslag, for det er jo en kjempemulighet. Men akkurat nå tror jeg at jeg kan ta nye steg på privatlag. Tirsdag offentliggjorde Norges Skiskytterforbund landslagene for kommende sesong. Marthe Kråkstad Johansen kommer inn i elitelaget for Ragnhild Femsteinevik. Sistnevnte hadde en tung sesong sist og fikk ikke gå i verdenscupen eller VM. De øvrige løperne der er Ingrid Landmark Tandrevold, Karoline Knotten, Juni Arnekleiv, Ida Lien og Maren Hjelmeset Kirkeeide. For kvinnene gjøres det en strukturendring under elitenivået. Rekrutt og U23 slås sammen til ett lag med tolv utøvere. Det handler om å gi de yngste jentene en bedre treningshverdag.

  United kollapset: Senket av to overtidsmål i «galskap»-kamp
  utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: takket nei til landslagsplass: – utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:23.19)
  galskap, beskrev chelseas hat trick-helt cole palmer scenene som utspilte seg på stamford bridge torsdag kveld. chelsea og manchester united har begge levert sesonger langt under pari. i møtet dem imellom, viste begge lag hvor sårbare og skjøre de er. viaplays kommentator tor ole skullerud kategoriserte uniteds forsvarsspill i starten av kampen som «en katastrofe». det utnyttet chelsea først via bredsiden til conor gallagher, deretter fra straffemerket ved cole palmer. på utrolig vis evnet united å snu kampen til 3-2. erik ten hags menn svinger voldsomt i prestasjonene, og i denne perioden av kampen var det på positivt vis. først utnyttet alejandro garnacho en fæl tversoverpasning fra moises caicedo, før bruno fernandes nikket inn utligningen fem minutter senere. etter sidebytte fant antony garnacho med en praktfull pasning med utsiden av foten. med et hodestøt overlistet han en utrusende djordje petrovic i chelsea-målet. klokken tikket mot slutt, men chelsea nektet å gi opp. ni minutter på overtid sto palmer igjen klar ved straffemerket, og var like sikker som tidligere i kampen. i kaotiske sluttminutter var han den som holdt hodet kaldt. den unge engelskmannen banket til da han fikk sjansen igjen. skuddet gikk via scott mctominay og forbi en utspilt andre onana i united-buret. kampen var igjen snudd til chelsea fordel, som sikret seieren 4-3 på hjemmebane. – vi fortjente å vinne denne kampen, men vi kan ikke gi det bort på denne måten. vi burde håndtert det bedre, sier ten hag til tnt sports etter kampen.


  Gedigen blemme avgjorde da Storhamar vant
  utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: takket nei til landslagsplass: – utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:22.17)
  en kjempeblemme av frisk asker-målvakt mitch gillam ble avgjørende da storhamar slo frisk asker 6-5 i en dramatisk nm-semifinale i ishockey mandag. avgjørelsen falt i forlengningen da gillam ga bort pucken på utrolig vis til marcus bryhnisveen. dermed vant gjestene fra hamar kampen. – hva er det du gjør, mitch gillam? du gir bort hele kampen. det der er den villeste keepertabben jeg noen gang har sett. han blir liggende utrøstelig. han kaster dette bort. er det mulig å gjøre en sånn feil i sudden death, sa tv 2-kommentator jonas bariås. lagkameratene forsøkte å trøste målvakten, mens storhamar-spillerne jublet vilt etter tabben. tidligere i oppgjøret fikk patrick thoresen marsjordre av dommeren for en hard takling mot hodet til frisk asker-spiller eskil wold. dermed satte han sine lagkamerater i storhamar i trøbbel. laget måtte spille fem minutter i undertall, mens thoresen ikke fikk spille videre. storhamar vant den første kampen mellom lagene, og leder 2-0 i kamper før neste oppgjør i hamar.


  Rekorddeltakelse for langrenn og ski-NM
  utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: takket nei til landslagsplass: – utrolig vanskelig valg | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:08.51)
  rundt 1100 deltakere er påmeldt til nm del 2 i langrenn i lillehammer. aldri har det vært med flere i et nm på ski. del 1 av årets nm i langrenn ble arrangert på beitostølen tidligere i vinter. del to starter med lagsprint torsdag og avsluttes med femmil for menn og tremil for kvinner lørdag. fredag er det 10 kilometer klassisk for menn og 5 kilometer klassisk for kvinner på programmet. therese johaug er blant dem som har meldt seg til innsats på lørdagens tremil. – dette er fantastisk. vi setter rekord under nm-dagene i lillehammer denne uka, og dette viser at langrennssporten står utrolig sterkt i ski-norge, forteller daglig leder i langrenn i norges skiforbund, cathrine instebø i en pressemelding. det er påmeldt rundt 950 løpere (senior og junior) til fredagens renn. rundt 400 løpere er påmeldt til tremil og femmil. begge disse tallene er rekordstore. den tidligere rekorden for en nm-konkurranse på ski ble satt på lygna i 2019. da var det 719 startende løpere på 5- og 10 kilometer.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »