Hovedsiden

Liten annonse


  Warholm har bestemt seg – sesongdebuterer onsdag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:16.41)
  karsten warholm innleder utendørssesongen med å løpe 300 meter hekk i trond mohn games på fana stadion. warholm tok beslutningen sammen med trener leif olav ales etter mandagens treningsøkt. – jeg har trent hardt i spania og tenker 300 meter hekk er en fin start for å se om farten er på plass. og selvfølgelig også gøy å få delta på trond mohn sitt eget stevne. rett og slett vanskelig å finne en grunn til å la være, skriver warholm i en melding til nrk. han legger til: – jeg og sjefen (leif) tror det kan være en fin gjennomkjøring før 400 hekk-debuten på bislett.  Stenshorne viste muskler etter mareritthelg – VM-poeng røk som følge av tidsstraff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:09.22)
  martinius stenshorne imponerte fra et vanskelig startspor under formel 3-runden på imola søndag. en tidsstraff knuste likevel håpet om vm-poeng. 18-åringen startet kun fra 15. startspor i løpet etter en svært utfordrende kvalifisering. søndag viste stenshorne helt andre takter. hitech-føreren fant tidlig et solid tempo og avanserte plass etter plass i feltet. til slutt passerte han målstreken som nummer ti. det ville normalt gitt ett viktig vm-poeng, men like før slutt kom beskjeden om at nordmannen var ilagt ti sekunders straff. straffen kom etter en episode med en konkurrent. nøyaktig hva som skjedde, var ikke umiddelbart klart. dermed falt stenshorne til det som til slutt ble en 14.-plass i løpet.


  Straffkaos i Formel 2-kvalifiseringen – Hauger rammet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:21.40)
  det ble mange endringer på resultatlistene etter formel 2-kvalifiseringen i imola. dennis hauger endte til slutt som nummer 13. resultatlistene ble nesten snudd helt på hodet i minuttene etter målgang i kvalifiseringen. hauger, som kjørte inn til 13.-plass, hoppet plutselig til sjuendeplass. mange førere ble først straffet for å ha vært utenfor sperrelinjen under sine beste runder. noen timer senere ble det imidlertid omgjort slik at hauger til slutt ble nummer 13. dermed har han et vanskelig utgangspunkt denne helgen. hauger står med én pallplass denne sesongen. sprintløpet i italia starter 14.15 lørdag, mens hovedløpet avvikles søndag formiddag. den 21 år gamle bilføreren fra aurskog er i år inne i sin tredje sesong i klassen under formel 1. det er ingen hemmelighet at årets formel 2-sesong blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre for hauger. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke. for øyeblikket er 21-åringen på 3.-plass i sammendraget. da hauger møtte pressen i februar før formel 2-sesongen, understreket han at plan a er å vinne formel 2-mesterskapet, og at det ikke fantes en plan b. aurskog-gutten tok steget opp i formel 2-sirkuset foran 2022-sesongen etter å ha vunnet formel 3 året før. i debutsesongen endte han på 10.-plass som prema-fører, før han forflyttet seg til mp motorsport foran fjoråret. 2023-sesongen endte med åttendeplass sammenlagt etter varierende resultater. (©ntb)

  Hauger langt bak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:16.56)
  dennis hauger endte som nummer elleve i kvalifiseringen til formel 2-helgen i italienske imola. nordmannen fikk det aldri helt til å svinge og greide dermed akkurat ikke ta seg inn blant topp ti, som er viktig i formel 2. rekkefølgen én til ti snus nemlig i sprintløpet. – det blir en vanskelig helg for ham, konkluderte viaplay-kommentator atle gulbrandsen. hauger kjørte først i mål til 13.-plass, men etter at noen førere fikk straff for regelbrudd, hoppet nordmannen opp noen plasser til 11.-plass.

  LSK Kvinner reagerer på poengtrekk: – Brutalt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:13.07)
  lsk kvinner er i økonomisk krise, og norges fotballforbund (nff) har trukket klubben med ett poeng. daglig leder mener straffen er for streng. lsk kvinner har tatt tolv poeng på sju kamper så langt denne sesongen. nå reduseres poengfangsten altså til elleve. – vi er i en veldig vanskelig økonomisk situasjon, og presset har aldri vært tøffere. selv om det kanskje er logisk med poengtrekk, så er det uansett veldig kjedelig at dette ble utfallet til slutt. det er den følelsesmessige siden av det, sier daglig leder gunn brennhaugen til ntb. nff har begrunnet poengtrekket med svakt resultat og egenkapital ved årsskiftet. lsk kvinner har 14 dagers klagefrist, men kommer trolig ikke til å anke. – vi er i en fase hvor vi må bruke all vår energi på å redde klubben. vi er redd for å bruke energi i feil retning. vi kommer antakeligvis ikke til å klage, sier brennhaugen. klubben har allerede tatt grep ved blant annet å permittere ansatte og kutte treningstider i lsk-hallen. (ntb)
  Vindkraft-nei: – Helt unødvendig

  Kilde: E24 | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:13.43)
  prinsipielle nei til å bygge ut vindkraft vanskeliggjør prosessen for utbyggerne. de synes det er rart at ikke kommuner og lokalsamfunn ønsker diskusjon og fakta før de tar beslutning.
  Tøft tap for Norge i åpningen av ishockey-VM – 18-åring hylles

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:18.39)
  sveits ble som ventet for sterke for norge i den første kampen i ishockey-vm. et norsk lyspunkt var stian solberg i 2-5-tapet. det norske laget, med blant annet patrick thoresen og mats zuccarello i førsterekka, kom skjevt ut, men utlignet til 1-1 i den første perioden. i midtperioden scoret sveits tre, og derfra og ut ble oppgaven for vanskelig. markus vikingstad scoret norges første mål etter flott forarbeid av zuccarello, thoresen og johannes johannesen. sven andrighetto, romain loeffel, sven senteler, tristan scherwey og nino niederreiter sto for scoringene til sveits, mens michael brandsegg nygård satte inn 2-5 for norge helt på tampen. til tross for det norske tapet, fikk stian solberg vist seg godt fram. 18-åringen gikk nylig fra vålerenga til den svenske storklubben färjestad, og talentet tok godt for seg på isen og fikk gode skussmål av ekspertene. – at han som 18-åring spiller på den måten der, det er ganske unikt, synes jeg, sa viaplay-ekspert ole eskild dahlstrøm. – jeg tror han kommer til å gå videre til nhl, la han til. ekspert alexander bonsaksen i viaplay-studio er enig. – han er involvert i målsjanser. han er involvert i fysisk spill. han er uredd. ekstremt moden i spillet for alderen, sa bonsaksen. solberg er også aktuell i den kommende nhl-draften hvor han er ranket på 20.-plass. det er sju andre lag i norges pulje. de fire beste går til kvartfinale. neste oppgave er mot vertsnasjon tsjekkia lørdag. (ntb)
  Nominert til årets manager – fikk sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:19.02)
  liam rosenior var en av tre nominerte til prisen for årets manager i engelsk mesterskapsserie. tirsdag fikk han sparken i hull. 39-åringen ble i november 2022 hentet til trenerjobben i klubben han hadde spilt for i fem år av sin aktive karriere. han berget laget fra nedrykk, og sist sesong gjorde hull det så bra at han i desember fikk en ny og forbedret kontrakt med gyldighet til 2026. han ble også nominert til prisen som sesongens manager sammen med kieran mckenna (ipswich, som vant) og daniel farke (leeds), men hull gikk så vidt glipp av opprykkssluttspill. med bare en seier på de fire siste kampene endte laget på 7.-plass, tre poeng bak norwich på den viktige 6.-plassen. – dette er den vanskeligste avgjørelsen jeg har truffet som styreleder i denne klubben. jeg må se bort fra personlige følelser og treffe avgjørelser med klubbens langsiktige visjoner i sentrum, sier klubbens tyrkiske eier acun ilicali til hulls nettsted. – det er ingen tvil om at vi har hatt framgang under liam, og han vil alltid være en del av denne familien. likevel er det blitt tydelig at vi har ulike visjoner for klubbens framtid, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre en endring. (©ntb)


  Ishockeyforbundet i beredskap etter Reichenbergs dødsfall: Har koblet på helseteam for VM-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:12.12)
  det norske ishockeymiljøet er i sorg etter at det søndag ble kjent at den tidligere landslagsspilleren alexander reichenberg er død, 31 år gammel. sportssjef og konstituert generalsekretær i ishockeyforbundet, petter salsten, sier dødsbudskapet preger hele ishockeyfamilien. – alexander var en artist på banen. en kreativ spiller og offensivt begavet, som alltid spredte optimisme i de lagene han var. han har en fantastisk karriere på lillehammer som var moderklubben og på ulike landslag. han har satt fottrykk etter seg i norsk ishockey, sier salsten. mandag tok forbundet ut troppen til vm som starter i tsjekkia fredag, hvor mats zuccarello er med i vm for første gang siden 2016. – i vm-troppen er det spillere som har hatt veldig tette relasjoner til alexander gjennom flere år. det må bearbeides på det personlige plan og så får vi se hva vi som lag gjør. vi har koblet på helseteam og er i beredskap. det er vanskelig å spå hvordan folk agerer når de får slike triste nyheter, så vi skal være i beredskap og så får vi løse det når vi møtes i morgen, sier salsten. – hva skal helseteamet bidra til? – jeg tror alle trenger samtalepartnere når slike ting skjer. noen å snakke med. fordi det ikke er til å forstå, så trenger man å lette på tankene sine. det skal vi være behjelpelige med, og så er det stor forskjell på hvor tett man har vært alexander de siste årene. noen har veldig tette relasjoner til ham og har det selvfølgelig da veldig vanskelig nå, sier salsten.

  Sjokktap for Molde mot Sandefjord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:18.58)
  sandefjord snudde til 3-1-seier mot molde i eliteserien. sandefjord lå under til pause, men scoret tre mål i andre omgang. molde taper dermed terreng til serieleder bodø/glimt på oppsiktsvekkende vis. sandefjord lå på direkte nedrykksplass i eliteserien før kampen. bodø/glimt er nå tre poeng foran molde med en kamp mindre spilt enn sine blåhvite tittelutfordrere. allerede i pausen slaktet molde-kaptein magnus wolff eikrem spillerne sine i intervju med tv 2. – det er langt unna. vi er skikkelig dårlige. vi må skjerpe oss, sa eikrem til tv 2 i pauseintervjuet. – vi klarer ikke å holde i ballen. de har for mye ball og vi klarer aldri å ha lange angrep. da blir det vanskelig uansett hvem vi møter. vi ser ut som et obosliga-lag i denne førsteomgangen. men vi leder. vi har mange ting å bli bedre på, sa eikrem. men molde ble ikke bedre, og gikk til slutt på sitt andre tap på sju kamper i serien denne sesongen.
  Filip Skari tatt ut på juniorlandslaget – går i mamma Bentes langrennsspor

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:13.15)
  filip skari er én av fem løpere på herresiden som har fått plass på neste sesongs juniorlandslag i langrenn. det er klart etter at norges skiforbund presenterte uttaket tirsdag. skari-navnet klinger godt i langrennsøyemed. bente skari er en norges store legender på kvinnesiden. nå er sønnen filip på vei opp og fram. nittedal-løperen har fått plass på neste sesongs juniorlandslag sammen med lars heggen (harestua), mons melbye (årvoll), halvor kvennås (byåsen) og torjus magnus harbo (fossum). på kvinnesiden består laget av milla grosberghaugen andreassen (bækkelaget), hanna engesæter sørbye (røa), eline klevberg lerfall (lånke), johanne bjugan (leksdal) og veronika vikhamar schuler (heming). – vi har tatt ut ti veldig spennende løpere. vi har ekstremt mange dyktige juniorer i norge, slik at et uttak som dette alltid vil være vanskelig. resultater i junior-vm og equinor norgescup sammenlagt er lagt til grunn for uttaket av årets equinor juniorlandslag, sier landslagstrener kristian dahl. (ntb)

  Haaland blir karakter i mobilspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:10.19)
  erling braut haaland har inngått et samarbeid med det populære mobilspillet clash of clans. det skriver selskapet bak spillet, supercell, i en pressemelding tirsdag formiddag. samtidig har det blitt laget en egen haaland-karakter i spillet, som spilles av millioner verden over. haalands karakter har fått navnet «barbarian king». – det har vært vanskelig å holde dette hemmelig, sier haaland i en pressemelindg, hvor han avslører at har god kjennskap til spillet. – jeg har vært en stor fan av spillet i lang tid og vet alt om det, så å dukke opp som en karakter i spillet er virkelig kult, sier haaland.

  Strømsgodset slapp med skrekken – reddet uavgjort mot KBK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:18.55)
  nyopprykkede kristiansund sjokkerte strømsgodset i førsteomgangen, men hjemmelaget kjempet seg tilbake i kampen og berget 2-2. strømsgodset gikk inn i oppgjøret med tre strake seirer. med ett poeng søndag henger de fortsatt med i toppen av eliteserien. kbk har også imponert i sesongåpningen. klubben ga hjemmelaget et vanskelig utgangspunkt før andreomgangen søndag. oskar sivertsen sendte kbk opp i ledelsen fra straffemerket etter 20 minutter. kort tid senere stanget willumsson inn 2-0. godset jaktet scoring, og kaptein gustav valsvik tok ansvar. 30-åringen headet inn reduseringen på bakerste stolpe. kort tid senere satt også elias melkersen hodet til ballen og ordnet 2-2. det sikret ett poeng til hvert av lagene. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »