Hovedsiden

Liten annonse
  Belgiske opptøyer etter VM-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 28. november 2022 KL:15.59)
  belgisk politi varetektsfengslet et dusin mennesker etter maroccos 2–0 seier over belgia i vm på søndag. ifølge cnn utløste tapet opptøyer i brussel. – rundt kl. 15.22 konfronterte maskerte personer sikkerhetstjenesten. noe som satte offentlig sikkerhet i fare, sa belgisk politi til cnn. ifølge reuters skal flere opptøyer ha funnet sted i den belgiske hovedstaden. flere fotballfans, hvor noen av dem var drapert i marokkanske flagg, kolliderte med opprørspolitiet, og satte fyr på en bil og flere elsparkesykler. opptøyene tok slutt rundt kl. 19 samme kveld, og foreldrene til de unge opprørerne vil bli holdt ansvarlige for skadene. seieren mot belgia var maroccos første seier i vm siden 1998, og deres tredje seier noensinne.
  skal ha blitt slått i varetekt

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:08.18)
  Tiktokeren «Nekoglai» ble beordret utvist etter å ha publisert en video hvor han angivelig latterliggjør russiske soldater. I påvente på å bli deportert, skal 22-åringen ha blitt påført skader og fått håret barbert av.


  Blatter hardt ut mot Fifa-presidenten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 12. november 2022 KL:09.39)
  tidligere fifa-president, sett blatter, mener at iran ikke burde få delta under fotball-vm og kommer med skarp kritikk mot hans etterfølger, gianni infantino. – iran bør utestenges fra vm, sa blatter, ifølge blick. det har vært mye uro i landet, som har vart siden midten av september. det oppsto protester i iran og flere andre steder i verden etter at 22 år gamle mahsa amini døde i det iranske moralpolitiets varetekt i september. blatter insisterer på at hvis han fortsatt hadde vært fifa-president, ville han ha utestengt iran. den tidligere forbundspresidenten synes det er uforståelig at infantino ikke tar en klar stilling til saken. – han har problemer med å opprette et fond sammen med qatar – for alle arbeiderne som har hatt ulykker under byggingen til vm. jeg tror det må gjøres av noen i fifa, som har mot til å stå opp. men infantino har ikke engang mot til å svare journalister, sa blatter.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »