Hovedsiden

Liten annonse

  Oppgang på Oslo Børs

  Kilde: E24 | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:09.00)
  børsen følger verdensmarkedene oppover, tross noe lavere oljepris. solstad offshore er blant dagens klare vinnere i tidlig handel.

  Oslo Børs stiger fra start

  Kilde: E24 | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:09.00)
  børsen følger verdensmarkedene oppover, tross noe lavere oljepris. solstad offshore er blant dagens klare vinnere i tidlig handel.
  Kristoff frakjørt i Kroatia – beholder 3.-plassen sammenlagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:16.51)
  etter to tredjeplasser på rad ble alexander kristoff frakjørt før spurten på 3. etappe i sykkelrittet cro race. likevel beholder han 3.-plassen sammenlagt. kristoff kom i mål på 47.-plass og var 1.17 minutt bak vinneren. dermed raste han på listene, men en stund senere bestemte juryen at han skulle tilkjennes samme tid som vinneren. nicolo parisini i italia var best i spurten etter den 133,5 kilometer lange etappen fra otocac til opatija. han seiret foran den danske dsm-rytteren tobias lund andresen, som overtar ledertrøya. italieneren elia viviani måtte slippe tidlig og mistet ledertrøya han sikret seg med seier på 1. etappe og forsvarte med 2.-plass onsdag. rittet avsluttes søndag. uno-x-laget kjører for å forsvare tredjeplassen blant lagene på proteam-nivå (nivå to). det vil sikre deltakelse i alle fem monumenter og de øvrige endagsrittene på verdenstourkalenderen neste år. torstein træen var beste uno-x-rytter torsdag med 23.-plass, fire sekunder bak tetgruppa på ni mann. i sammendraget er jonas gregaard nå lagets bestemann med 10.-plass. kristoff kom i mål til 44.-plas spå etappen, 1.17 minutt etter vinneren. (©ntb)

  Kristoff frakjørt i Kroatia – dansk ledelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:16.51)
  etter to tredjeplasser på rad ble alexander kristoff frakjørt før spurten på 3. etappe i sykkelrittet cro race i kroatia. nicolo parisini i italia var best i spurten etter den 133,5 kilometer lange etappen fra otocac til opatija. han seiret foran den danske dsm-rytteren tobias lund andresen, som overtar ledertrøya. italieneren elia viviani måtte slippe tidlig og mistet ledertrøya han sikret seg med seier på 1. etappe og forsvarte med 2.-plass onsdag. rittet avsluttes søndag. uno-x-laget kjører for å forsvare tredjeplassen blant lagene på proteam-nivå (nivå to). det vil sikre deltakelse i alle fem monumenter og de øvrige endagsrittene på verdenstourkalenderen neste år. torstein træen var beste uno-x-rytter torsdag med 23.-plass, fire sekunder bak tetgruppa på ni mann. i sammendraget er jonas gregaard nå lagets bestemann med 10.-plass. kristoff kom i mål til 44.-plas spå etappen, 1.17 minutt etter vinneren. (©ntb)
  Djokovic peker på Alcaraz som arvtaker: – Fremtiden ser lys ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:07.17)
  når novak djokovic (36) legger racketen på hylla, er carlos alcaraz (20) den beste til å lede tenniseliten inn i en ny epoke, mener den serbiske verdenseneren. djokovic vant tre av fire grand slam-finaler i 2023. alcaraz snøt ham for den fjerde i wimbledon-finalen. selv om djokovic nå har tangert margaret courts rekord på 24 gs-titler, vil han ikke stoppe karrieren ennå. 36-åringen er likevel klar på at når det en gang skjer, vil alcaraz lede verdenseliten inn i den neste epoken. – tennisfremtiden ser veldig lys ut med carlos som den sterkeste spilleren, sa djokovic til sky sports i roma onsdag. der var serberen på plass for å spille en oppvisningsturnering i golf. djokovic og alcaraz har hatt flere jevne kamper seg mellom og står med to seirer hver på fire oppgjør. – vi har hatt noen spennende kamper, spesielt i år med kampene i wimbledon, roland-garros og cincinnati, sa den serbiske verdenseneren. djokovic hadde i flere år roger federer, rafael nadal og andy murray som sine argeste rivaler. nå har federer lagt opp, mens tiden til murray (36) og nadal (37) på toppnivå nærmer seg slutten. (ntb)


  verdens vakreste elbil?

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:07.00)
  aiaiai, everrati viser fram sin helelektriske versjon av mercedes sl w113 «pagoda». de britiske bilbyggerne everrati automotive har litt av en cv, for når de skal bygge om biler til moderne utgaver med elektrisk drivverk plukker de fra øverste hylle. så det inkluderer gamle ikoner som porsche 911, land rover, range rover og til og […] innlegget verdens vakreste elbil? dukket først opp på bil24.no.
  Fotballegende blir rådgiver for Zelenskyj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:10.44)
  den ukrainske fotballegenden andrej sjevtsjenko er ansatt som rådgiver for ukrainas president volodymyr zelenskyj. kyiv independent skriver at ansettelsen ble bekreftet fra presidentens kontor tirsdag. det er ikke klart hva slags rolle sjevtsjenko får. sjevtsjenko er en av ukrainas største fotballspillere gjennom tidende og vant champions league med milan i 2003. året etter fikk han gullballen som verdens beste spiller. han har knyttet seg tett til ukrainas myndigheter etter den russiske fullskala-invasjonen i 2022 og har blant annet fått en æresutmerkelse for sin innsats for landet. sjevtsjenko var etter spillerkarrieren trener for ukrainas landslag. han var også trener for genoa i serie a fram til 2022. (ntb)

  Sjevtsjenko blir rådgiver for Zelenskyj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:10.44)
  fotballegenden andrej sjevtsjenko er ansatt som rådgiver for ukrainas president volodymyr zelenskyj. kyiv independent skriver at ansettelsen ble bekreftet fra presidentens kontor tirsdag. det er ikke klart hva slags rolle sjevtsjenko får. sjevtsjenko er en av ukrainas største fotballspillere gjennom tidende og vant champions league med milan i 2003. året etter fikk han gullballen som verdens beste spiller. han har knyttet seg tett til ukrainas myndigheter etter den russiske fullskala-invasjonen i 2022 og har blant annet fått en æresutmerkelse for sin innsats for landet. sjevtsjenko var etter spillerkarrieren trener for ukrainas landslag. han var også trener for genoa i serie a fram til 2022. (ntb)
  Disse skal dømme håndball-EM for menn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.20)
  de norske dommerparet lars jørum og håvard kleven er av det europeiske håndballforbundet tatt ut å dømme em for menn i tyskland i januar. totalt er 18 dommerpar tatt ut av ehf til å dømme det kommende em-sluttspillet i tyskland fra 10. til 28. januar. jørum og kleven er rangert som norges beste dommerpar. dommerparet har erfaring fra flere mesterskap, og har blant annet dømt tre verdensmesterskap på rad. etter å ha dømt de to siste europamesterskapene på herresiden i 2020 og 2022, får de nå fornyet tillit i em i 2024. de norske håndballgutta med i em og spiller i gruppe d i berlin hvor de møter polen (11/1), færøyene (13/1) og slovenia (15/1). (ntb)

  byggingen av verdens største «digitale» hengebru i gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:10.40)
  og ja, den blir også norges bredeste hengebru. norge er mange bruers land, og bare på riks- og fylkesveinettet forvalter statens vegvesen over 17.500 slike. de fleste er selvsagt korte og kjedelige som tar et blunk å passere, men noen er skikkelige landemerker. dagens sotrabru som knytter øygarden til bergens fastland ble offisielt åpnet i […] innlegget byggingen av verdens største «digitale» hengebru i gang dukket først opp på bil24.no.

  Ruud med vrien Kina-trekning – møter Struff i første runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:10.30)
  casper ruud skal opp mot tyskeren jan-lennard struff, som han har trøblet mot flere ganger, i første kamp i atp500-turneringen i beijing. den høye og servesterke tyskeren er blitt en slags marerittmotstander for ruud. de to har møttes tre ganger tidligere, og struff har vunnet samtlige kamper. senest var de i aksjon mot hverandre i monte carlo masters i april, og da vant struff i strake sett (6-1 og 7-6) på ruuds favorittunderlag grus. ruud er 7.-seedet i hardcourtturneringen i den kinesiske hovedstaden. han ligger for øyeblikket på 9.-plass på atp-rankingen, mens struff er nummer 23. dersom ruud skulle starte turneringen bra, er han i rute til et kvartfinalemøte med verdensener carlos alcaraz. kampen mot struff spilles trolig torsdag. (ntb)


  Karriereslutt for østerriksk hopplegende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:10.10)
  hopp-pioneren daniela iraschko-stolz (39) legger opp på grunn av vedvarende skadetrøbbel. veteranen fra østerrike var utvilsomt en av dem som var med og dro lasset da hoppsporten for kvinner var i startgropen. hun har medaljer i åtte verdensmesterskap og ble verdensmester i 2011. i 2014 tok hun sølv da kvinner for første gang fikk delta i ol. det skjedde i sotsji i russland. iraschko-stolz vant også verdenscupen i 2015, som den første kvinnen fra østerrike. i over to tiår var hun aktiv, og hun var også den første som i 2003 fikk notert et uoffisielt hopp over 200 meter. – tiden er kommet for å avslutte karrieren. de som kjenner meg, vet at jeg har lyst til å fortsette, men det er også slik at jeg ikke har grunn til å klage ettersom jeg har kunnet drive sporten min i lang tid. det har vært en fin tid, sier stolz. (ntb)
  Rekkeviddeangst? Denne elbilen rullet 2.573 kilometer

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:07.00)
  under årets iaa mobility i münchen dukket det opp en snodig elbil. denne var kun laget for rekkevidde, og så satte den da også ny verdensrekord. til bilutstillingen kalt international motor show (iaa mobility) fant ikke overraskende også lucid motors veien. for dette er bilmerket som er dagens rekkeviddekonger, og det amerikanske merket hadde med […] innlegget rekkeviddeangst? denne elbilen rullet 2.573 kilometer dukket først opp på bil24.no.

  verdenslaget vant laver cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:23.19)
  verdenslaget fullførte utklassingen av europa i laver cup i tennis med seier i doublekampen som innledet søndagen. ben shelton og frances tiafoe slo hubert kurkacz og andrej rublev 7-6 (74), 7-6 (7-5). dermed kan ikke de tre gjenstående singlekampene berge europa-laget fra tap. usa har vunnet åtte av de ni første oppgjørene i prestisjeduellen. casper ruuds seier over tommy paul lørdag er eneste lyspunkt for de europeiske tennisspillerne. det gis ett poeng for seier første dag, to annen dag og tre tredje dag. med 13-2 til verdenslaget etter søndagens doublekamp vil tre europeiske seirer bare gi ni poeng til. casper ruud er satt opp mot taylor fritz i den første singlekampen søndag. (ntb)


  Kristin Harila trapper ned på klatringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:20.10)
  fjellklatrer kristin harila legger den mest ekstreme klatringen på hylla bare uker etter at hun satte ny rekord i å bestige alle 14 fjell i verden over 8000 meter raskest. harila, som kommer fra vadsø i finnmark, tok rekorden i juli da hun nådde toppen av k2, verdens nest høyeste fjell. til sammen brukte hun bare 92 dager på å bestige alle de 14 fjellene. nå er hun imidlertid ferdig med klatring. – nei, egentlig er jeg nok ferdig med klatring nå, sier hun til kronstadposten. nå skal harila holde foredrag, gi ut bok og lage film. hun jobber også med tre andre prosjekter. (ntb)

  Kristin Harila gir seg med klatring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:20.10)
  fjellklatrer kristin harila legger klatringen på hylla bare uker etter at hun satte ny rekord i å bestige alle 14 fjell i verden over 8000 meter raskest. harila, som kommer fra vadsø i finnmark, tok rekorden i juli da hun nådde toppen av k2, verdens nest høyeste fjell. til sammen brukte hun bare 92 dager på å bestige alle de 14 fjellene. nå er hun imidlertid ferdig med klatring. – nei, egentlig er jeg nok ferdig med klatring nå, sier hun til kronstadposten. nå skal harila holde foredrag, gi ut bok og lage film. hun jobber også med tre andre prosjekter. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »