Hovedsiden

Liten annonse

  Boston Celtics ble NBA-mestere for 18. gang – flest i historien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 18. juni 2024 KL:06.45)
  boston celtics er det nye mesterlaget i nba etter 106-88 i møtet med dallas mavericks. dermed avgjorde de med 4-1 sammenlagt og er mestere i nba for 18. gang. det er flere enn noen andre lag har vunnet tittelen i national basketball association. – herregud! det er en uvirkelig følelse. vi gjorde det, sa en jublende jayson tatum etter seieren i det som ble den femte og avgjørende finalekampen. tatum ble kampens beste poengplukker med 31 poeng. jaylen brown ble utnevnt til finalens mest verdifulle spiller. han noterte seg for 21 poeng. boston celtics vant de tre første finalemøtene. dallas mavericks tok seieren i den fjerde finalekampen. i det femte møtet var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. dermed ble det ikke bruk for flere kamper i best av sju-serien. det hjalp ikke for dallas stars at lagets luka doncic bidro med hele 28 poeng. seieren kom på dagen 16 år etter at boston celtics ble nbas mesterlag sist gang i 2008. da vant de mot los angeles lakers. (ntb)
  Reistad ble årets håndballprofil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:15.55)
  henny ella reistad peker seg ut som årets profil i håndball-norges spillerkåring for 2023/24-sesongen. det er spillerne i eliteserien som har stemt fram sine kandidater. reistad har levert for esbjerg også denne sesongen. senest søndag scoret hun 13 mål da det danske laget slo metz i bronsekampen i champions league. og i vm før jul ble hun kåret til sluttspillets mest verdifulle spiller. (ntb)  forbes: real madrid verdens mest verdifulle klubb igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:14.22)
  real madrid troner for trejde år på rad på toppen av det velrennomerte magasinet forbes sin liste over de mest verdifulle fotballklubbene i verden. forbes estimerer real madrids verdi til å være 6,6 milliarder dollar, tilsvarende 70,2 milliarder norske kroner. det utgjør en økning på ni prosent fra i fjor. manchester united (6,55 milliarder dollar) følger som nummer to på listen, mens barcelona (5,6 milliarder dollar) tar den siste plassen på pallen. real madrid har toppet åtte av de siste elleve årene. den spanske hovedstadsklubben var også den klubben som genererte mest inntekter på hele 9,3 milliarder norske kroner. på topp ti-listen til forbes ligger hele seks premier league-klubber, mens la liga har to representanter. bundesliga og ligue 1 har én klubb hver. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »