Hovedsiden

Liten annonse

  Gigantisk endring hos Google kan endre alt

  Kilde: IT Avisen | Publisert: Idag. - (torsdag 18. april 2024 KL:17.45)
  sundar pichai, sjef for google, har annonsert en stor omorganisering av selskapet med etableringen av “platforms and devices”-gruppen med ai som ledestjerne. ny gruppe får ansvaret for programvare, tjenester og maskinvare gruppen vil få ansvaret for det meste av forbrukervendte produkter og tjenester, inkludert pixel, android, chrome, chromeos, photos og mer. rick osterloh får den viktige jobben. osterloh hadde tidligere tittelen “svp of devices and service.” osterloh bruker pixel-mobilene som eksempel på stødig samarbeid mellom program- og maskinvare-teamene for å […] the post gigantisk endring hos google kan endre alt appeared first on itavisen.  Delte serien i jakt på VM-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:22.20)
  håvard sandstad eidsmo (freidig) og eirik langedal breivik (ntnui) delte seieren i sprintløpet i halden o-meeting, den første viktige konkurransen på norsk jord i orienteringssesongen. dermed har de festet grepet om to av de åtte ledige plassene til verdenscupåpningen i sveits og italia, konkurranser hvor det er viktig å prestere for å få en plass i troppen til vm i skottland i sommer. i kvinneklassen tok andrine benjaminsen (lillomarka) en klar seier.

  BMW rundet 1 million elbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:10.33)
  i løpet av årets tre første måneder leverte bmw-gruppen nærmere 600.000 biler, og kanskje enda viktigere ‒ de passerte milepælen på én million elbiler.

  Etterlengtet Everton-seier - Ajer og Brentford seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:18.10)
  en real gavepakke fire minutter på overtid i 1. omgang mot burnley gjorde at dominic calvert-lewin sikret tre svært viktige poeng for everton i premier league. sist gang everton vant i serien var mot nettopp burnley 16. desember. poengene gjorde at laget fortsatt er fire poeng over luton på den beste av de tre nedrykksplassene. kristoffer ajer spilte hele kampen i midtforsvaret til brentford da det ble 3-3 borte mot aston villa. brentford er også med i nedrykksgjørma og har ett poeng mindre og én kamp mindre spilt enn everton. aston villa innehar fortsatt fjerdeplassen i premier league, men har to kamper mer spilt enn tottenham som bare er tre poeng bak. (ntb)


  Ruud lekte seg i sesongens første gruskamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:19.32)
  casper ruud er videre til kvartfinalen i estoril open. det ble klart etter at nordmannen slo botic van de zandschlup 6-1, 6-2 i sett. kampen i portugal var sesongens første gruskamp for ruud. han er nummer åtte på verdensrankingen i tennis. ruud vant estoril open i fjor, og har derfor viktige rankingpoeng å forsvare.


  Haaland starter på benken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:20.15)
  erling braut haaland er benket fra start i premier league-kampen mellom manchester city og aston villa. det samme gjelder belgiske kevin de bruyne. argentinske julián álvarez har fått plass på laget og spiller trolig på topp i haalands vante posisjon. det er foreløpig ikke kjent hvorfor pep guardiola ikke har jærbuen med fra start, men city er midt i et travelt kampprogram med både premier league-innspurt og viktige mesterligakamper. city har kniven på strupen når det gjenstår ni kamper av ligasesongen. i gullkampen har liverpool 67 poeng, arsenal 65 og city 64.


  Kilde gjør helomvending: Blir med i landslagsutvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:08.31)
  etter at han tidligere i vinter sa nei til å bli med i landslagsutvalget, er det nå klart at aleksander aamodt kilde blir en del av utvalget. det melder skiforbundet i en pressemelding. – jeg har vært tydelig, også i media, når det gjelder min oppfatning av skiforbundets håndtering i denne prosessen. tilliten er satt kraftig på prøve, men jeg opplever likevel at det nå er ekte vilje til å finne løsninger, sier kilde i en pressemelding. alpinstjernen forteller om konstruktiv dialog med skiforbundet den siste perioden. – dette er blant annet et resultat av utøvernes innsigelser og de tilhørende anbefalingene fra lovutvalgene, sier kilde. alpinistene og johannes høsflot klæbo har i lang tid vært i konflikt med skiforbundet rundt lovligheten til landslagsavtalene, knyttet til utøvernes image rights. i fjor høst bestemte skiforbundet at et utvalg skulle settes ned for å se på innholdet i landslagskontraktene. utvalget ble klart i starten av februar, men da takket kilde nei og rettet krass kritikk mot skiforbundet. nå har han altså snudd. – det er avgjørende for oss at en utøver fra alpint er med i utvalget, og med sin tydelige stemme og sterke posisjon, er jeg glad for at aleksander nå har sagt ja til å bidra i dette viktige arbeidet, sier generalsekretær og utvalgsleder arne baumann.

  Kilde blir med i landslagsutvalg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:08.31)
  etter at han tidligere i vinter sa nei til å bli med i landslagsutvalget, er det nå klart at aleksander aamodt kilde blir en del av utvalget. det melder skiforbundet i en pressemelding. – jeg har vært tydelig, også i media, når det gjelder min oppfatning av skiforbundets håndtering i denne prosessen. tilliten er satt kraftig på prøve, men jeg opplever likevel at det nå er ekte vilje til å finne løsninger, sier kilde i en pressemelding. alpinstjernen forteller om konstruktiv dialog med skiforbundet den siste perioden. – dette er blant annet et resultat av utøvernes innsigelser og de tilhørende anbefalingene fra lovutvalgene, sier kilde – det er avgjørende for oss at en utøver fra alpint er med i utvalget, og med sin tydelige stemme og sterke posisjon, er jeg glad for at aleksander nå har sagt ja til å bidra i dette viktige arbeidet, sier generalsekretær arne baumann.

  tottenham glapp viktige poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:23.21)
  Tottenham fikk en drømmestart på kampen mot West Ham, men måtte til slutt nøye seg med 1-1 i Premier League. Dermed røk to poeng i kampen om mesterligaplass. Tottenham ligger på 5.-plass med 57 poeng. Aston Villa ligger rett over med to poeng mer. 4.-plassen vil garantert gi mesterligaplass neste sesong. Allerede etter fire minutter sendte Brennan Johnson gjestene i føringen da han prikket ballen i mål fra kloss hold. Et kvarter senere styrte Kurt Zouma en corner fra Jarrod Bowen inn i nettmaskene. (NTB)
  Slik stiller Norge mot Tsjekkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:16.45)
  årets første landskamp for de norske fotballmennene spilles fredag kveld. da skal norge spille hjemme mot tsjekkia i en privatlandskamp. norge stiller med følgende mannskap, i det som trolig blir en 4-3-3-formasjon: ørjan håskjold nyland - kristoffer vassbakk ajer, andreas hanche-olsen, leo skiri østigård, fredrik bjørkan - martin ødegaard, patrick berg, sander berge - oscar bobb, erling braut haaland, alexander sørloth. norge skal videre spille hjemme mot slovakia på tirsdag. også det er en privatlandskamp, men de to kampene mot relativt likt rangert motstand kan vise seg å bli viktige for norge for å komme i andre seedingspott til vm-kvalifiseringen som blir trukket mot slutten av året.
  Oppdater din iPhone

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:19.28)
  apple har lansert ios 17.4.1, visionos 1.1.1 og ipados 17.4.1. oppdateres. tetter sikkerhetsfeil apple melder at “oppdateringen gir viktige feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer og anbefales for alle brukere.” det var heller ikke ventet nye funksjoner. det samme gjelder for visionos og ditto for ipados 17.4.1 som følger ios tett. the post oppdater din iphone appeared first on itavisen.


  Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamper – nå beklager han til lagkameratene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:23.56)
  tidligere brann-spiller robert taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for finland i torsdagens em-skjebnekamp mot wales. nå forklarer han seg. taylor, som også har en fortid i tromsø, spiller til daglig sammen med superstjernen lionel messi i inter miami. kampen mot wales er semifinale i omspillet i nasjonsligaen. – jeg har stor tro på at finland i disse svært viktige kampene trenger spillere som er hundre prosent i form, slik at vi forhåpentligvis kan sikre oss en plass i em. det hadde vært egoistisk av meg å ta denne muligheten fra en annen spiller, skriver taylor på instagram. – fordi dette var en svært vanskelig avgjørelse å ta, tok det lengre tid enn forventet å komme fram til denne løsningen. jeg vet at det har satt laget i en utfordrende situasjon, så jeg vil be om unnskyldning til lagkameratene og trenerne mine, legger han til. (ntb)  ajer-scoring i tap – berges burnley tok viktige poeng i bunnstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:18.14)
  Kristoffer Ajer fikk sin første Premier League-scoring for sesongen, men det var ikke nok for Brentford som røk 1-2 mot Burnley. Ajer stanget inn 1-2-reduseringen sju minutter før full tid. Det var nordmannens andre Premier League-scoring i karrieren. Det ble tøft for Brentford som fikk Sergio Reguilón sendt i dusjen da han laget straffespark etter åtte minutter. Jacob Bruun Larsen sendte Burnley i føringen fra krittmerket. Tidligere Molde-spiller David Datro Fofana la på til 2-0 etter en drøy time, før Ajers redusering kom på tampen. Det var Burnleys første trepoenger i 2024. Den siste seieren kom mot Fulham 23. desember. Det er åtte poeng opp til trygg plass, og håpet lever så smtt for Sander Berge og co. Landslagsspiller Berge spilte hele kampen på midten for Burnley. I den andre Premier League-kampen lørdag endte det 1-1 mellom Luton og Nottingham Forest. Chris Wood scoret for Forest før Berry sørget for utligning like før slutt. (NTB)  Seier for Zuccarello og Wild

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.02)
  minnesota wild og mats zuccarello slo anaheim ducks 2-0 hjemme i saint paul, og tok med det viktige poeng i jakten på en plass i sluttspillet. amerikanske zach bogosian sendte hjemmelaget i ledelsen et drøyt kvarter ut i kampen. scoringen til 33-åringen skulle omsider vise seg på bli den eneste i åpningsperioden. wild festet ytterligere grepet om kampen etter hvilen, og etter bare to minutter doblet russiske kirill kaprizov ledelsen. gjestene fra anaheim øynet håp om en opphenting da ross johnston satte pucken i nettet tidlig i den tredje og siste perioden, men målet ble til slutt annullert. flere mål ble det ikke, og poengene ble dermed værende i saint paul. zuccarello spilte 19 minutter og 37 sekunder, men måtte skøyte av isen uten målpoeng. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »