Hovedsiden

Liten annonse  Verstappen dominerte i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. juni 2024 KL:17.25)
  vm-leder max verstappen nedkjempet sterke mclaren-biler og vant sprintløpet i østerrike. noen timer senere vant han kvalifiseringen overlegent. verstappen og red bull er på hjemmebane i spielberg denne helgen, og lørdag fikk de en strålende start. – kvalifiseringen gikk veldig bra. vi prøvde å justere bilen litt etter det vi fant ut i formiddag, og jeg synes det gikk bra. bilen føltes mye bedre i dag, og jeg kunne angripe i svingene. alle rundene var gode, og jeg hadde det gøy, sa verstappen. søndag har han «pole position» i hovedløpet for første gang på fire vm-runder. verstappen har vunnet de to siste grand prix-løpene og er favoritt også i hovedløpet søndag. han leder sammenlagt i vm 71 poeng foran mclarens lando norris. (ntb)

  Mikkelsen i tet i Rally Polen: – Nyter det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:20.30)
  bilfører andreas mikkelsen (35) har kjørt imponerende fort i rally polen og leder vm-runden på grus etter åtte fartsprøver. nordmannen er tilbake i toppklassen wrc i rally-vm denne sesongen, og i polen har han virkelig fått fart på sakene. mikkelsen vant både annen og fjerde fartsprøve, og han har skaffet seg 1,8 sekunders luke til toer kalle rovanperä fra finland. – jeg prøver å gjøre det så godt jeg kan, og vi nyter det. bilen er virkelig fin å kjøre. det er fortsatt løst på underlaget, så vi måtte ta litt hensyn til det. du kan ikke bare kaste bilen inn i svingene, sa mikkelsen til wrcs nettsted etter fjerde fartsprøve. hyundai i20-føreren fortalte også at bilen måtte gjøres stivere og høyere foran ettermiddagsøkta, og at han ventet «røffe» fartsprøver. nordmannen leverte riktignok varene også på ettermiddagsøkta, hvor han endte henholdsvis som nummer åtte, fire, tre og tre på de fire fartsprøvene. oliver solberg deltar også i det polske rallyet. han er frakjørt med to minutter og 48 sekunder av mikkelsen og ligger på 7.-plass i wrc2-klassen. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »