Hovedsiden

Liten annonse
  FA opprettet disiplinærsak mot Paquetá for kampfiksing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 23. mai 2024 KL:18.25)
  englands fotballforbund (fa) har opprettet disiplinærsak mot west ham-spiller lucas paquetá, som er anklaget for å påvirke kamper i veddemålsøyemed. brasilianeren skal ha pådratt seg gule kort med vilje. fa peker på hans atferd i premier league-kamper mot leicester i november 2022, aston villa i mars 2023, leeds i mai 2023 og bournemouth i august 2023. i tillegg skal han ha forbrutt seg mot gamblingreglementet ved ytterligere to anledninger. anklagene mot paquetá ble kjent i august i fjor. han ble avhørt av fa i september og ga etterforskerne tilgang til mobiltelefonen. forbundets gransking av spilleren ble foranlediget av mistenkelige spillmønstre rundt hans gule kort for å dytte bournemouth-spiller ilja zabarnji i sluttminuttene av en 1-1-kamp i serieåpningen i fjor høst. paquetá har frist til 3. juni med å svare på anklagene. på instagram publiserte han allerede torsdag en benektelse. – jeg er ekstremt overrasket og opprørt over at fa har valgt å opprette disiplinærsak, skriver han. – i ni måneder har jeg samarbeidet i hvert steg av granskingen, og gitt all mulig informasjon. jeg avviser anklagene fullt ut og vil kjempe for å renvaske mitt navn. west ham bekrefter i en uttalelse at det er opprettet disiplinærsak mot paquetá og legger til at klubben vil støtte spilleren i hans forsøk på å bevise sin uskyld. (ntb)

  Åpner opp om Reichenberg-dødsfallet: «Valgte å forlate oss»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 23. mai 2024 KL:07.20)
  den norsksvenske ishockeyspilleren alexander reichenberg døde 5. mai. i dødsannonsen fra familien kommer det frem at reichenberg tok sitt eget liv. «ett hjärta av godhet har slutat att slå. ditt hjärta som bankat så varmt för oss alla, och ögon som lyste och strålade så ömt, har stannat och slocknat till sorg för oss alla. vad du har gjort kommer aldrig att glömmas.» det var gudbrandsdølen dagningen som omtalte saken først. begravelsen til den tidligere ishockeyspilleren er 31. mai ved nordre ål kirke. – vi vil takke for all støtten vi har fått, sier broren elias reichenberg til avisen. familien ønsker ikke å kommentere dødsfallet ytterligere.  Franske medier: Tidligere Bodø/Glimt-helt angrepet av væpnede menn – skudd avfyrt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:20.20)
  tidligere bodø/glimt-profil faris pemi moumbagna og en lagkamerat i den franske storklubben marseille ble angrepet av bevæpnede menn natt til mandag, ifølge franske medier. moumbagna, som forlot glimt til fordel for marseille tidligere i år, skal ha vært på vei hjem fra den franske klubbens treningsanlegg da bevæpnede menn slo til mot bilen hans. også kjøretøyet til lagkamerat jean onana oppgis å ha vært mål for angrepet. en rekke franske medier, blant dem le parisien , rmc og tv-kanalen europe 1 beskriver episoden med henvisning til kilder i fransk politi. omstendighetene og gjerningsmennenes hensikt beskrives samtidig som å være uklare. moumbagna og onana ankom natt til mandag marseilles treningsanlegg etter at laget hadde returnert til egen by fra ligamøtet med le havre søndag kveld. rett før klokken 04.00 skal de to spillerne ha hentet sine private biler og satt kursen hjemover. le parisien skriver at påtalemyndigheten bekrefter de faktiske forhold. samtidig pågår det en etterforskning for å få ytterligere klarhet i situasjonen. kilder i fransk politi siteres på at moumbagna og onana klarte å unnslippe situasjonen, samtidig som gjerningsmennene flyktet fra stedet. ifølge flere medier var det i etterkant flere kulehull i de to marseille-spillernes biler. le parisien hevder å ha snakket med en kilde internt i marseille. vedkommende opplyser at moumbagna og onana er uskadde, men «ekstremt sjokkerte». den franske storklubben opplyses videre å være i løpende kontakt med alle sine spillere og aktuelle myndighetsorganer. (ntb)

  Roing: Borch til finale om OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:13.06)
  kjetil borch (34) er klar for en siste dragkamp med norges singlesculler i jakten på nok en ol-deltakelse i roing. veteranen ble nummer to i sitt semifinaleheat med tiden 6.55,27. de tre beste avanserte til tirsdagens finale. borch ble slått med 2,53 sekunder av rumeneren mihai chiruta. tidligere på dagen var han også nest best i den andre kvartfinalen, mens han søndag tok en heatseier i det innledende forsøket. den siste ol-kvalifiseringen holdes i sveitsiske luzern. borch må være en av de to beste i finalen blant dem som ikke allerede er kvalifisert for å ta seg til ol i paris. for tre år siden tok borch ol-sølv i singlesculler, mens det ble bronse med olaf tufte i dobbeltsculler i 2016. hans første leker var i 2012 i london. norge har allerede kvalifisert fire båter til årets ol og paralympics: kvinner dobbeltsculler, herrer dobbeltsculler, herrer lettvekt dobbeltsculler og kvinner singlesculler (paralympics). ved siden av borch er ytterligere én norsk båt på jakt etter ol-billett. dobbeltfireren for menn med erik solbakken, kristoffer brun, jonas juel og oskar helvig imponerte i søndagens kvalifisering og er klare for tirsdagens finale. (©ntb)

  Roing: Borch til semifinale – kjemper videre for OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:09.20)
  kjetil borch (34) innfridde også i mandagens kvartfinale i singlesculler og holder liv i jakten på sin tredje ol-deltakelse i roing. veteranen ble nummer to i sitt heat bak jacob plihal i den amerikanske båten. de tre beste tok seg til semifinale. borch ble slått med 3,29 sekunder. den siste ol-kvalifiseringen holdes i sveitsiske luzern. søndag ble det heatseier til borch i det innledende forsøket. norge har allerede kvalifisert fire båter til årets ol og paralympics: kvinner dobbeltsculler, herrer dobbeltsculler, herrer lettvekt dobbeltsculler og kvinner singlesculler (paralympics). ved siden av borch er ytterligere én norsk båt på jakt etter ol-billett. dobbeltfireren for menn med erik solbakken, kristoffer brun, jonas juel og oskar helvig imponerte i søndagens kvalifisering og ror mandag semifinale fra klokken 11.06. (©ntb)

  Roing: OL-håpet lever for Borch – imponerte i kvalifiseringen i Luzern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:12.27)
  kjetil borch har kniven på strupen under den siste ol-kvalifiseringen i roing i luzern. søndag hadde han ingen problemer med å avansere fra kvalifiseringen. borch er på jakt etter deltakelse i sine tredje sommerleker. det krever at han innfrir i sveits. søndag fikk han en god start på konkurransene i singlesculler. i kvalifiseringen la borch konkurrentene bak seg og klokket inn til tiden 6.56.22. det holdt til heatseier foran skarpskodde rivaler fra blant annet italia og polen. de fire beste gikk direkte til mandagens kvartfinaler. norge har allerede kvaliifsert fire båter til årets ol/paralympics: kvinner dobbeltsculler, herrer dobbeltsculler, herrer lettvekt dobbeltsculler og kvinner singelsculler (paralympics). ved siden av borch er ytterligere én norsk båt på jakt etter ol-billett i luzern denne helgen. det er dobbeltfireren for menn med erik solbakken, kristoffer brun, jonas juel og oskar helvig. de ror kvalifisering senere søndag. (©ntb)

  Foss rett bak pallen i Giro-tempo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:17.53)
  den italienske ineos-rytteren filippo ganna tråkket inn til en meget imponerende seier på den individuelle tempoetappen i giro d’italia lørdag. 27-åringen vant med nesten halvminuttet ned til sammenlagtleder tadej pogacar, mens det skilte ytterligere 38 sekunder til tredjemann thymen arensmann. tobias foss imponerte også på de italienske veiene lørdag. nordmannen klokket inn til 36.28 på den 31,2 kilometer lange tempoen, og 26-åringen fra vingrom kunne dermed sette seg i lederstolen. der fikk han sitte fram til lagkamerat ganna tok over ledelsen. til slutt endte det med 8.-plass for foss, som kun hadde 19 sekunder opp til pallen.

  HamKam herjet – scoret sju mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.10)
  hamkam vartet opp med festfotball før pause og dundret til med årets første seier da sarpsborg ble slått 7-1 på bortegress onsdag. hamkam scoret like mange mål på 39 minutter som de hadde gjort til sammen på de åtte første kampene i årets eliteserien. i 2. omgang puttet hamkam ytterligere to ganger. etter fire uavgjort og fire tap klatret hamkam over streken med sesongens første trepoenger. (ntb)

  Ny landslagstrener i paralangrenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:11.59)
  skiforbundet har ansatt petter maurseth blindheim (31) som landslagstrener for paralangrenn. blindheim erstatter magnus evenby som ga seg etter forrige sesong. det skriver skiforbundet i en pressemelding. – i petter har vi fått en veldig engasjert og strukturert trener. på tross av sin unge alder har han allerede lang erfaring. vi tror at petter, sammen med emilie og laget, kan bidra til å ta ytterligere steg mot vm i 2025 og paralympics i 2026, sier landslagssjef ulf morten aune. – det er utrolig mye spennende som skjer rundt para. en stor utfordring med utøvere på høyt nivå venter, sier blindheim. 31-åringen går inn i trenerteamet sammen med emilie johanne hagen. allerede i slutten av mai venter første landslagssamling i torsby.

  Tromsø reiste seg etter krisestarten - tok årets første seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:18.50)
  etter fem strake tap fikk tromsø seg en voldsom oppsving hjemme mot odd og vant 4–0. det var i andre omgang at målene haglet inn for tromsøværingene. først ut var ruben yttergård jenssen, som banket inn kampens første mål etter 48 minutter spilt. like etterpå puttet vegard erlien på til 2–0. erlien bidro også sterkt til at tromsø kunne øke ledelsen ytterligere med en elegant pasning til kent-are antonsen, som satte ballen opp i nærmeste kryss. vondt ble verre for odd da runar norheim satte kampens siste mål for hjemmelaget. dermed fikk fjorårets bronsevinner en etterlengtet seier etter en poengløs start i serien. odd har kun tatt ett poeng på sine fire siste kamper i eliteserien. skien-laget står med åtte poeng fra åtte oppgjør.

  Norge klarte uavgjort mot verdensmesterne Danmark i egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:18.00)
  de norske håndballherrene spilte uavgjort 36-36 mot regjerende vm-vinnerne danmark i turneringen i jordal amfi. den siste scoringen kom med fem sekunder igjen av kampen. etter en jevn start klarte nordmennene å tilrive seg en tomålsledelse utover i 1. omgang. ved pause sto det 22-21. jonas willes gutter rykket ifra med tre mål tidlig i annen omgangen, men danske bet seg fast og i en dårlig norsk periode gikk danskene fra 23-25 til 28-26. danskene så ut til å dra ytterligere ifra, men takket være solid målvaktsspill fra torbjørn bergerud klarte nordmennene å utligne til 35-35 med ett og et halvt minutt igjen av kampen. det endte til slutt 36-36 etter at tobias grøndahl utlignet med fem sekunder igjen av kampen. sebastian barthold og gabriel setterblom sin tur, og han ble norsk toppscorer med sju mål. (ntb)

  Premier League-klubben Everton dropper poengtrekk-anke – høring avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:13.53)
  everton dropper anken knyttet til de to siste minuspoengene premier league-klubben er ilagt for brudd på økonomiske regler. merseyside-klubben opplyser selv om beslutningen som er tatt fredag. i begrunnelsen heter det at everton nå velger å ta en pragmatisk tilnærming til poengstraffen, all den tid den har berget plassen på øverste nivå. everton ble i fjor høst trukket ti poeng. etter anke ble straffen i februar redusert til seks poeng. deretter kom altså ytterligere et poengtrekk.

  Slik blir «nye» Tour de Ski

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:11.30)
  langrennssportens tradisjonsrike tour de ski-konsept dukker opp i ny drakt kommende vinter. for første gang skal alle konkurransene gå i et og samme land. det er klart etter denne ukens møtevirksomhet i langrennskomiteen i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis). den 19. utgaven av touren starter i vante omgivelser i toblach lørdag 28. desember. deretter følger ytterligere tre renn samme sted, før sirkuset forflytter seg til val di fiemme. der venter ytterligere tre renn, med den etter hvert så velkjente kraftprøven opp monsterbakken alpe cermis som avslutningen. kommende vinter består dermed touren av i alt sju etapper. bak den historiske beslutningen som nå er tatt ligger det blant annet miljøhensyn. (ntb)  Serieleder Vålerenga senket Åsane – Stabæk herjet med Lyn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:16.00)
  vålerenga vant 3-0 på bortebane mot åsane og troner øverst på tabellen i toppserien. de har enda ikke avgitt poeng denne sesongen. ylinn tennebø sendte oslo-laget i føringen allerede etter to minutter. karina sævik hadde målgivende på fulltrefferen og doblet ledelsen fra straffemerket ti minutter før pause. olaug tvedten sørget for 3-0-ledelse et kvarter etter hvilen. vif står med full pott etter seks serierunder, og ligger tre poeng foran rosenborg. trønderne har heller ikke tapt en kamp enda, men har spilt én kamp mindre. søndag venter brann på bortebane for rosenborg. stabæk lekte seg mot lyn og vant hele 7-1 på kringsjå. bærumslaget ledet 1-0 til pause, men scoret ytterligere seks mål etter hvilen. arna-bjørnar ligger helt nederst med ett fattig poeng, og måtte tåle et nytt tap mot røa lørdag. oline fuglem sendte røa i føringen etter elleve minutter. julie klæboe la på med to scoringer etter hvilen, før ragne svastuen fastsatte resultatet til 4-0 i sluttminuttene. oslo-laget innehar 3.-plassen på tabellen foreløpig. (ntb)

  Forsvareren om Gjert Ingebrigtsens trenerrolle: Skal holde seg i bakgrunnen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:10.06)
  i påvente av rettssaken akter gjert ingebrigtsen å fortsette som trener for utøverne han nå bistår, blant dem narve gilje nordås. friidrettstreneren er anklaget for mishandling i nære relasjoner. tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. han erkjenner ikke straffskyld. heidi reisvang hos elden advokatfirma, som forsvarer ingebrigtsen, sier friidrettstreneren i tiden som kommer vil fortsette trenergjerningen. – så lenge utøverne presterer og opplever at samarbeidet i sum er mer positivt enn negativt, og de ønsker ham som trener, vil han fortsette å trene dem, sier reisvang til ntb. hun legger til at ingebrigtsen vil forholde seg på en måte som er til det beste for utøverne i forbindelse med konkurranser og stevner og «i større grad være i bakgrunnen». – han håper at så lenge han holder seg i bakgrunnen, vil mediene respektere det og ikke oppsøke han eller forfølge hans familie, legger hun til. reisvang vil på spørsmål fra ntb ikke utdype ytterligere hva som ligger i at trenerprofilen skal holde seg mer i bakgrunnen, men sier: – under stevnet i spania (denne uken red.anm.) søkte han ingen oppmerksomhet, men holdt seg unna. han ønsker at mediene nå skal la han og hans familie være i fred, respektere dette og ikke oppsøke på den måten som det er gjort hittil. på direkte spørsmål om ingebrigtsen har vurdert å trekke seg som trener, svarer advokaten: – ikke med mindre utgangpunktetene jeg har vært inne på endrer seg. det er allerede kjent at ingebrigtsen ikke vil få trenerakkreditering til sommerens to store mesterskap, em og ol. (ntb)

  Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:16.39)
  gjert ingebrigtsens forsvarer heidi reisvang kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. mediene får også kritikk for håndteringen av saken. heidi reisvang i elden advokatfirma er forsvareren til ingebrigtsen sammen med john christian elden. hun sier friidrettsprofilen er dypt ulykkelig over den situasjonen familien hans befinner seg i, inkludert den fornærmede i saken. samtidig sier reisvang til ntb: – selv om det er en enorm belastning for både gjert ingebrigtsen og familien å stå i denne situasjonen, er han forberedt på å forsvare sin uskyld i retten når den dagen kommer, sier reisvang og fortsetter: – avhørene som er gjort i saken, kommer i all vesentlighet fra en lukket krets og fremstår som delvis å være avgitt i et ekkokammer. gjert ingebrigtsen selv benekter enhver form for straffskyld i denne saken, sier reisvang, som legger til at ingebrigtsen ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som ligger til grunn for tiltalen. ntb har forelagt reisvangs kritikk for politiinspektør terese braut våge i sør-rogaland politidistrikt. – i en sak som dette vil det selvsagt være en omfattende personkrets som kan si noe om familien opp gjennom årenes løp. det er derfor helt nødvendig å prioritere hvilke vitner vi mener er formålstjenlig å avhøre. ved utvelgelse av vitner har vi foretatt en helhetlig vurdering av hva vi mener det er behov for å belyse ytterligere i saken, sier hun. tidligere denne uken ble det tatt ut tiltale mot friidrettstrener gjert ingebrigtsen. han er anklaget for mishandling i nære relasjoner. tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. han erkjenner ikke straffskyld. (ntb)


  Thorstvedt-mål ikke nok for Sassuolo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:22.52)
  kristian thorstvedts scoring hjalp lite da sassuolo tapte 1-5 borte mot fiorentina i serie a søndag kveld. grønntrøyene fortsetter dermed på 19.-plass og har fem poeng opp til empoli på trygg plass når det gjenstår fire kamper av sesongen. thorstvedt skapte fornyet håp for gjestene da han banket inn 1-2-scoringen etter 57 minutter. dessverre for siddisen og resten av sassuolo-laget økte nicolás gonzález til 3-1 det påfølgende minuttet. vertene var imidlertid ikke ferdig der, for bare ni minutter etter thorsvedts scoring hadde fiorentina satt inn ytterligere to mål. dermed begynner det å se fryktelig skummelt ut for thorstvedt & co. i kampen om å beholde plassen skal sassuolo opp mot inter (h), genoa (b), cagliari (h) og lazio (b). emil konradsen ceide startet kampen på benken, men kom inn etter 73 minutter. marcus holmgren pedersen så hele oppgjøret fra sidelinjen. (ntb)

  Sportssjef Joacim Jonsson irettesatt av Vålerenga etter intervju

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:13.22)
  vålerengas sportsdirektør joacim jonsson vekket oppsikt da han gikk hardt ut mot klubbens egen spiss, mees rijks, i pausen under kampen mellom lyn og vålerenga lørdag. rijks ble utvist etter å ha pådratt seg to gule kort. – det er fullstendig utilgivelig av mees rijks. det finnes ingen unnskyldninger. du setter lagkameratene i en helvetes situasjon, sa jonsson til tv 2 lørdag. svensken beklaget uttalelsene sine overfor vålerenga-spillerne i garderoben etter kampen. mandag forteller daglig leder i vålerenga, svein graff, at han og jonsson har hatt et møte. – tid, sted og formen for offentlig kritikk av egen spiller på den måten er feil og dårlig håndtert. «jocke» har beklaget overfor spillergruppa og i media. det er bra og nødvendig. jeg har hatt møte med jokke og han har fått en irettesettelse, sier graff til vg. graff opplyser at saken ikke vil få ytterligere konsekvenser for jonsson.


  Norsk tenåring rankes høyt før NHL-draften

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:06.28)
  oslo-gutten og mora-løperen michael brandsegg-nygård (18) kan bli hentet av en klubb i verdens beste ishockeyliga allerede til sommeren. i forrige uke ble nhls endelige liste over såkalte «draft prospects» til sommerens draft klar, og der markerer den unge nordmannen seg i toppen. blant de internasjonale utespillerne, altså ikke-nordamerikanerne, rangeres brandsegg-nygård på 5.-plass. brandsegg-nygård er sønn av den mangeårige vålerenga-spilleren kjell richard nygård og er født og oppvokst i oslo. han spilte juniorhockey i vif før han flyttet til sverige og mora foran 2022/23-sesongen. på nivå to i sverige har han fått et gjennombrudd det siste året. han noterte 18 målpoeng på 41 kamper i grunnserien og ytterligere ti poeng på tolv kamper i sluttspillet. brandsegg-nygård var også god for norge i junior-vm og har allerede debutert for landslaget på seniornivå. han har selv et mål om å bli valgt i første runde i nhl-draften. det har ingen nordmann blitt tidligere. – nå har jeg skrudd hodet til at jeg skal gå i første runde. da vil jeg så klart bli veldig skuffet om det ikke skjer noe, sa han til tv 2 i november. ytterligere to nordmenn er inne blant de 100 største internasjonale talentene inn mot nhl-draften. vålerenga-backen stian solberg ligger på 20.-plass, mens lørenskog-løper mathias dehli rangeres som nummer 80. de er også 18 år gamle. den russiske khl-backen anton silajev topper rankingen blant de europeiske spillere. blant nordamerikanerne levnes macklin celebrini fra universitetet i boston størst sjanser i draften. selve nhl-draften skjer 28. og 29. juni, trolig i las vegas. før det skal det holdes draftlotteri for å avgjøre rekkefølgen nhl-lagene får velge i. (ntb)

  Erling Braut Haaland ikke i troppen i FA-cupsemifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:17.17)
  manchester city må klare seg uten spydspiss erling braut haaland i lørdagens fa-cupsemifinale mot chelsea på wembley. haaland måtte i midtuken byttes ut i kampen mot real madrid i mesterligaen. i etterkant opplyste city-manager pep guardiola at nordmannen hadde et muskulært problem og at han skulle undersøkes ytterligere foran lørdagens semifinalekamp i london. han ble ikke klarert for spill, og dermed må city klare seg uten mannen som har scoret 31 mål på 39 kamper denne sesongen. city er regjerende mester i fa-cupen etter at de i fjor vant både ligaen, mesterligaen og cupen. i midtuken ble drømmen om en ny mesterligatittel knust da real madrid vant kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse. de lyseblå er i føringen i kampen om premier league-tittelen med to poeng ned til arsenal og liverpool. det gjenstår seks seriekamper. haaland er delt toppscorer i ligaen med chelseas cole palmer. de har begge scoret 20 mål. nordmannen har likevel måttet tåle kritikk den siste tiden. (ntb)

  FA-cupen kutter omkamper – vil skåne spillere etter nytt CL-format

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:13.44)
  omkamper i fa-cupen blir skrinlagt fra neste sesong, melder det engelske fotballforbundet (fa) torsdag. tiltaket om å avskaffe alle omspillskamper er en del av en ny avtale mellom fa og premier league. i avtalen inngår det også at premier league-klubbene skal betale ytterligere 450 millioner norske kroner som skal gå til grasrotfotballen hver sesong. fa hadde allerede skrotet omkamper fra femte runde og utover. grepet med å droppe alle omkamper kommer som følge av de utvidede uefa-turneringene. neste sesong er det nytt format i mesterligaen, europaligaen og conferenceligaen som fører til enda flere kamper. fa informerte også om at alle rundene i cupen nå vil bli spilt i helger. finalen skal spilles den nest siste helgen i premier league-sesongen, på en lørdag uten noen toppkamper som skal spilles på samme dag. (ntb)

  Anker padelsøksmål til lagmannsretten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:08.52)
  fredag ble det kjent at anders jacobsen vant rettssaken mot just padel group. det svenskeide padelselskapet ble dømt til å betale anders jacobsen 3,1 millioner kroner. i tillegg ble den tidligere skihopperen tilkjent renter og saksomkostninger på 1,1 millioner kroner. selskapet ønsket ikke å kommentere dommens avgjørelse forrige uke, men skriver nå til nrk at de er uenig i tingrettens vurderinger. – det er derfor besluttet at dommen skal påankes til agder lagmannsrett, skriver andersen i en e-post til nrk. nrk har i lengre tid forsøkt å få ledelsen og eierne av just padel group i tale. gjennom sin advokat avviser de at de ønsker å uttale seg om saken. – ytterligere kommentarer vil i utgangspunktet ikke bli gitt fra denne side før lagmannsrettens dom foreligger, skriver andersen.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »