Sport

Liten annonse
    Petter Solbergs bil tok fyr i comebacket
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:23.00)
    I Petter Solbergs comeback tok bilen hans fyr underveis i rallyløpet. – Det var helt sykt, det må ha eksplodert, sier Petter Solberg til SVT. Det var SVT som omtalte saken først. – Håndbremsen fungerte ikke og den må ha eksplodert slik at olje lekket ut og tok fyr, fortsetter veteranen. Solbergs mekaniker har 15 minutter til å fikse bilen i vedlikeholdsperioden på fredag. På X skriver Solberg at laget hans er trygge på at de får fikset bilen. – Det er ikke så dårlig som det ser ut som, skriver han på X.

Ord sky bassert på artikkel: 936703
Solbergs - comebacket - underveis - rallyløpet - eksplodert - omtalte - Håndbremsen - fungerte - fortsetter - veteranen - mekaniker - minutter - vedlikeholdsperioden - skriver -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »