Hovedsiden

Liten annonse

  Benbrudd for Molde-profil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 46 minutter gammel - (søndag 10. desember 2023 KL:18.03)
  molde-profil emil breivik har pådratt seg et brudd i ene leggbenet etter sammenstøtet med bodø/glimt-keeper julian faye lund i lørdagens cupfinale. – det gjøres videre undersøkelser kommende uke, og vi vet mer i forhold til hvor lenge han er ute når vi har svar på disse undersøkelsene, sier medisinsk ansvarlig i molde, lars håvard saebø, til nrk. breivik, som ble kalt inn i sin første landslagstropp tidligere i høst, ble liggende å vri seg i smerte før 23-åringen måtte ut på båre. molde vant cupfinalen 1-0 mot bodø/glimt.

  Vant MLS – treneren ble historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:11.06)
  i natt norsk tid vant columbus crew mls (major league scoccer) etter å ha slått los angeles fc 2–1 i finalen. med det ble columbus crew sin trener wilfried nancy den første svarte treneren til å vinne den amerikanske serien. som også ble lagets tredje mls-seier gjennom tidene. columbus crew har tidligere huset norske spillere som ola kamara og nicolai næss.


  carlsen åpnet med seiersdobbel i champions chess-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:23.28)
  magnus carlsen vant sine to første dueller og fikk en solid start på tittelforsvaret i årets champions chess tour-finale i toronto. størst dramatikk var det da kampen mot den usbekiske tenåringen nodirbek abdusattorov måtte avgjøres i armageddon etter to strake remis. der spilte carlsen med hvite brikker og hadde ikke tålt å spille uavgjort en gang til. han var aldri i trøbbel og vant duellen klart. tidligere på dagen var det nok for carlsen å slå belaruseren denis lazavik med hvite brikker og spille remis med svarte. de åtte beste poengplukkerne fra årets seks champions chess tour-turneringer er samlet fysisk i canada. carlsen vant tre av dem og topper poenglista suverent. alle skal møte hverandre i hurtigsjakk, og etter sju runder blir det klart hvem som får sjansen til å spille om finaleseieren i årets tour. de to beste går direkte til semifinalene, mens de fire neste skal kjempe om de to siste plassene. (ntb)

  Mol og Sørum fikk svensk finalebank

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:19.44)
  anders mol og christian sørum klarte ikke å vinne verdenstourfinalen for tredje gang. i lørdagens finale ble svenske david åhman og jonatan hellvig for sterke. mol og sørum kom tidlig under i det første settet og fikk virkelig slite med de svenske stjernene. åhmann og helvig jobbet seg opp en fem poengs ledelse og vant til slutt settet 21-16. etter at lagene hadde fulgt hverandre tett i det andre settet, stakk svenskene av med seieren i både kampen og hele turneringen da de gikk opp i 21-17. nordmennene lyktes verken i em eller vm i år, og derfor var verdenstourfinalen viktig for dem. den turneringen har de vunnet to ganger tidligere. totalt deles det ut 10 millioner kroner til de ti lagene som deltar i tourfinalen i qatar. en god del av denne summen deles ut til vinnerlaget. (ntb)

  Herrem om fordeler for VM-verter: – Slik har det vært i mange år
  finalen. er det sånn vi vil ha det? | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: 6000 tomme seter på cupfinalen. er det sånn vi vil ha det? | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:07.02)
  diskusjonen om håndball-vm og rigging av grupper, har skutt fart de siste dagene. camilla herrem slår oppgitt ut med armene etter snart 15 år med samme opplegg. både danmark, sverige og norge fikk velge én deltaker hver fra toppseedingsnivået og plassere denne slik at lagene møttes i hovedrunden. for norges del dreide det seg om regjerende ol-vinner frankrike. dette gjør at norge ikke kan møte det franske laget igjen før i en medaljekamp. – dette er absolutt ikke noe nytt. slik har det vært i mange år. skal vi ha denne diskusjonen hver gang? skal vi klage hver gang en vertsnasjon får det slik? jeg føler at folk får ta det som det er og fokusere på noe annet, sier en lett oppgitt herrem til ntb. – denne gangen er det danmark, sverige og norge som får denne fordelen. neste gang og gangen etter det, blir det noen andre. dette har jeg absolutt ikke noe fokus på. hun har spilt mesterskap på hjemmebane to ganger i karrieren: em i 2010 og årets vm. alle andre ganger har hun spilt hjemmefra og sett arrangørland med gunstige forutsetninger. 2021-vm fikk vertsnasjon spania hjelp. gruppeinndeling hovedrunden ble endret et par dager etter trekningen. det grepet gjorde at spania slapp unna de fleste storlagene før en eventuell semifinale. norge slo spania i semifinalen og sikret senere gullet. det internasjonale håndballforbundet (ihf) kjenner seg ikke igjen i brudd på fair play-konseptet og svarer slik. – det hjelper bare populariteten til håndballen å fikse betingelsene for at flere fans skal bli eksponert for sporten og legge til rette for flere tilskuere, skriver ihf-talsmann adrian costeiu. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »