Hovedsiden

Liten annonse

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.


  Brann slo tilbake etter tre strake tap – vant lokaloppgjør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.54)
  etter tre strake tap i toppserien slo brann tilbake med 2-0-seier over åsane. det tar klubben opp på fjerdeplass på tabellen, mens åsane fortsatt er på niendeplass. brann hadde flere store sjanser i første omgang, men det var ikke før etter pause at de fikk hull på byllen. etter en time spilt sendte maria brochmann brann i føringen med hodet. kampens andre scoring ble servert av andrine hegerberg, mens sara ritter satte den i mål. det var brann-spillerens første scoring i toppserien.


  Sagosen og Kiel med nytt steg mot seriegullll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:22.46)
  sander sagosen scoret seks mål, harald reinkind tre og petter øverby ett da kiel tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball med 37-30 over stuttgart. sagosen var kiels toppscorer sammen med miha zarabec. han hadde også fire assist, mens reinkind leverte hele seks assist. øverby scoret kiels første mål for kvelden da han reduserte til 1-3. rett etter pådro han seg rødt kort, før det var spilt fire minutter. borteseieren betyr at kiel er to poeng foran gullrivalene magdeburg og füchse berlin når alle tre har fem seriekamper igjen å spille. de to andre skal i aksjon søndag. det skal også fjerdeplasserte flensburg-handewitt, som er ytterligere fire poeng bak. kiel gikk på en hjemmesmell mot paris saint-germain i første kvartfinale i mesterligaen denne uka og må slå kraftig tilbake i onsdagens returkamp om det skal bli deltakelse i finalehelgen i köln midt i juni. (ntb)

  Maanum scoret i storseier for Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:22.34)
  frida maanum stod for én av scoringene da arsenal vant 4-0 over brighton i den engelske toppserien for kvinner. svenske stina blackstenius scoret både 1- og 2-0 før det var spilt ti minutter, mens maanum la på til 3-0 etter 40 minutter. victoria pelova kronet seieren med arsenals fjerde mål like før pause. maanum og arsenal ligger nå på tredjeplass på tabellen, med like mange poeng som manchester city på fjerdeplass, men med en kamp mindre spilt. de tre første får mesterligaplass.  Ny smell for Manchester United etter keepertabbe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:21.57)
  manchester united gikk på sitt andre tap på rad etter 0-1 borte mot west ham søndag kveld. saïd benrahmas scoring etter 26. minutter ble kampens eneste og sørget for seier til hjemmelaget. men seiersmålet kom som følge av en stor keepertabbe av david de gea. benrahma kom alene mot tre forsvarere på 30 meter, før han jobbet seg innover og fyrte av et svakt skudd. til tross for lite fart på ball, bommet david de gea på treffpunktet og klarte dermed ikke redde skuddet. keeperen fikk kund en liten hånd på ballen. ifølge statistikktjenesten opta har de gea gjort fire feil som har ledet til mål denne sesongen. det er, sammen med keeper hugo lloris, flest av alle i premier league. poengtapet gjør at manchester united taper forsprang til liverpool, i kampen om den viktige fjerdeplassen som gir mesterligaplass. united på står nå med 63 poeng, mens liverpool på femteplass har 62 poeng med én kamp mer spilt. for west ham ga seieren mot manchester united tre kjærkomne poeng i nedre del av tabellen. de har nå 7 poeng ned til nedrykksstreken med tre serierunder igjen.

  Mac Allister sendte Brighton til himmels - Shaw ble syndebukken for United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:23.06)
  det var flust med sjanser da brighton tok imot manchester united torsdag kveld, men var-drama avgjorde kampen. luke shaw ble syndebukken da han forårsaket straffe med hands syv minutter på overtid. dommeren ba om en var-sjekk før han dømte straffespark. alexis mac allister satte den sikkert oppi hjørnet og kampen endte 1–0 til brighton. kaoru mitoma kunne sendt hjemmelaget i ledelsen etter kun fire minutter, da victor lindelöf mistet ballen. men skuddet til brightons midtbanespiller gikk rett i knollen på sisteskanse david de gea, som måtte ha en medisinsk sjekk før spillet gikk videre. driblemester mitoma var nær igjen, men klarte ikke å komme seg forbi aaron wan-bissaka. utover i omgangen presset gjestene mer og mer på. anthony martial var nær å sende gjestene i ledelsen etter 40. minutter, men avslutningen var for svak. både brighton og united var sultne på mål før hvilen, men tross hungeren sto det 0–0 til pause. sjanse etter sjanse bød seg også i andre omgang, men stødige keepere hindret en etter en. manchester united ligger på en foreløpig fjerdeplass i premier league, men liverpool lurer fire poeng bak. og brighton klatret opp til en femteplass med dagens trepoenger.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »