Hovedsiden

Liten annonse
  grønbæk trolig ferdig i glimt: – dette var nok kanskje min siste kamp for glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 57 minutter gammel - (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
  tapet mot sandefjord ble trolig albert grønbæk sin siste kamp for bodø/glimt. – tiden her har vært helt fantastisk.jeg har hatt så sinnsykt mange gode opplevelser her, sier han til nrk etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – dette var nok kanskje min siste kamp for glimt. det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. tidligere i uka ble det meldt at grønbæk kan bli solgt for 170 millioner kroner til den franske klubben rennes. sandefjord rystet serieleder bodø/glimt og vant 2–1 på hjemmebane. det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. med litt hjelp fra en glimt-spiller gikk skuddet fra alexander ruud tveter i mål. før lørdagens kamp sto sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. bodø/glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. i det 59. minuttet stanget stian kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. hjemmelaget doblet da ledelsen, men bodø svarte umiddelbart. i 61. minutt sendte kaptein patrick berg ballen i mål etter at den var innom en sandefjord-spiller. glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa sandefjord-kaptein filip ottosson til tv 2 etter kampen. med glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. formlaget viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak bodø/glimt.

  Nå blir det kamp mellom Musk og EU

  Kilde: IT Avisen | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:16.57)
  eu anklager dagens blåmerke-verifisering ikke er nok på x, og at det gamle systemet der twitter ga personer de mente fortjente verifisering, var bedre. “har rett til forsvar” dessuten var ikke dsa-lovverket aktivt før musk var eier, så det hadde kanskje blitt bestemt at justeringer må skje uansett. “x har nå rett til forsvar – men hvis vårt syn blir bekreftet vil vi ilegge bøter og kreve betydelige endringer,” melder eus thierry breton i et innlegg på x. musks tilsvar? […] the post nå blir det kamp mellom musk og eu appeared first on itavisen.


  Spania-sjefen foreslår EM-endring: – Vil gagne showet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:11.16)
  tre av fire kvartfinaler i årets fotball-em gikk til ekstraomganger. spanias landslagssjef luis de la fuente mener man i framtiden bør gå rett til straffer. utspillet kommer før spanjolenes semifinalemøte med frankrike i münchen. begge måtte spille 30 minutter ekstra for å ta seg dit. – i et mesterskap som em, som krever så mye av spillerne, bør man kanskje avskaffe ekstraomganger, sier de la fuente. forslaget hans gjelder de første utslagsrundene. spania-sjefen mener fortsatt at det bør være spilleforlengelse i semifinalene og finalen. – det vil gagne showet fordi spillerne blir mye piggere og vil være mer opplagte i senere runder. også to av ems åttedelsfinaler gikk til ekstraomganger. de la fuentes tanke blir i disse dager allerede praktisert i copa américa. i det søramerikanske mesterskapet går alle utslagskamper utenom finalen til straffesparkkonkurranse ved uavgjort etter ordinær tid. (ntb)
  Hyller egen lakseskatt: – Riktig

  Kilde: E24 | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:16.17)
  finansminister trygve slagsvold vedum mener det var riktig å innføre lakseskatten for snart to år siden. – ble kanskje ikke så hardt som det ble fremstilt, sier han.


  Dansk tennisprofil videre i Wimbledon etter spill på to ulike baner – regnskyll i vente for Eikeri

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:07.30)
  en betydelig mengde nedbør er ventet å prege avviklingen av wimbledon fredag. caroline wozniacki måtte spille sin kamp i 2. runde på to forskjellige baner i går. på stillingen 3–3 i det tredje og avgjørende settet måtte kampen mellom wozniacki og leylah fernandez stanses på grunn av mørket. i stedet for å gjennomføre resten av kampen fredag, valgte arrangøren å flytte kampen inn på bane én, der det finnes tak. – jeg tror ikke jeg har prøvd dette før. normalt hadde vi kommet tilbake på denne banen og spilt ferdig neste dag, men de fortalte oss at alle på vår side av tablået hadde spilt ferdig. i tillegg fryktet de at det kanskje skulle regne hele fredagen, sa wozniacki til danske dr. dansken vant til slutt med settsifrene 6-3, 2-6, 7–5. i 3. runde av wimbledon skal wozniacki opp mot verdensfirer og 2022-mester jelena rybakina. danskens beste resultat på gresset i london er 4. runde. det har hun klart seks ganger tidligere. ulrikke eikeri skal spille den tredje doublekampen på bane sju fredag klokken 10, når det er ventet mye nedbør på all england club. nrk/ntb

  Auklend om Viking-exiten: – Dumt at det endte sånn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:06.12)
  sondre auklend snakker ut etter at det tidligere i uken ble klart at han fra neste år blir bodø/glimt-spiller. overgangen har vakt sterke reaksjoner i viking. auklend er blitt enig med glimt om en avtale fra 1.1.2025, når kontrakten hans med viking løper ut. nyheten sprakk i tidligere i uken, og de siste dagene har auklend måtte tåle mye kritikk av viking-supportere. onsdag uttalte vikings sportssjef erik nevland at auklend nektes å spille for klubben enn så lenge. i et intervju med stavanger aftenblad åpner auklend opp. – dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. det handler om å ta de mulighetene som dukker opp. en fotballkarriere er ikke så lang, sier han. 21-åringen synes det er dumt at forholdet med viking ender slik. – det er kanskje vanskelig å forstå nå, men jeg er glad i viking, jeg kommer til å fortsette å være glad i viking, så var det dumt at det endte sånn som dette. kanskje må begge parter ta læring av at det ble som det ble og at vi havnet i denne situasjonen. men jeg vil ikke utdype det noe mer, sier han og legger til: – jeg står greit i det og jeg står for valget jeg har tatt. (ntb)


  Ruud ber om kortere sesong: – Umulig for meg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:07.08)
  casper ruud er ferdig med sin lengste turneringspause denne sesongen. han håper i fremtiden at tennisåret forkortes. ruud har hatt en pause etter roland-garros-turneringen i paris. normalt spiller han ikke mange gressturneringer uansett, men i år har pausen vært noe ufrivillig. i etterkant av roland-garros slet han med en parasitt i magen, noe som tvang ham til å holde sengen i nær to uker. nordmannen gikk mandag i gang med årets utgave av wimbledon, der han slo alex bolt. ruud har ikke gress som sitt favorittunderlag, og sier derfor at det er mest naturlig å ta årets lengste turneringspause mellom roland-garros og wimbledon. – min normale plan er å spille mange turneringer i starten av året. det er da du er sulten og motivert etter å ha trent i forsesongen. grussesongen er naturligvis viktig for meg siden det er der jeg kan skaffe flest poeng på rankingen, sier ruud. han mener at atp-ledelsen bør se på mulighetene for å kutte ned en lang sesong. – tennissesongen er så lang, og jeg tror ikke det er noen andre idretter som holder på så lenge sammenhengende. hvis du har en bra sesong og kommer til sluttspillet, varer sesongen i 10,5 måned. jeg tror kanskje det er på tide å kutte det til halvparten, sier han og legger til: – jeg vet ikke hvordan andre spillere føler det, men for meg er det umulig å spille veldig mange turneringer på rad. (ntb)

  Norge kan reise til Paris uten OL-reserver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:07.17)
  det er fortsatt uklart om håndballguttas landslagstrener jonas wille tar med seg en ol-reserve til frankrike. det handler ikke om økonomi, fastslår han. til onsdag blir ol-troppen klar. i et ol er troppen innskrenket til kun 14 spillere pluss tre reserver. landslagstrener wille opplyser til ntb at det kan bli kun 14 spillere med til frankrike. – vi har ikke landet det helt. vi får se litt på hvem vi tar ut. vi er helt sikre på at det blir to hjemmeværende reserver. og så er vi litt usikre på om vi velger å ta med nummer 15, eller om vi skal la nummer 15 trene i klubblaget sitt, sier wille. han forklarer det med det sportslige tilbudet for «nummer 15». det blir kamper annenhver dag og relativt rolige treninger mellom oppgjørene. – hvis du i verste fall går ni dager uten ordentlig håndballtrening, og så plutselig skal du spille kvartfinale i ol, lurer vi på om det kanskje er bedre å ha den spilleren i klubben sin, sier wille. – handler det noe om økonomi? – nei, nei. det er sportslig, svarer wille.

  Norsk sykkeltalent klar for stjernelag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:13.15)
  det norske sykkeltalentet mikal grimstad uglehus (19) er klar for storlaget visma lease a bikes utviklingslag. det skriver laget i en pressemelding på sine nettsider. – uglehus er en veldig sterk og allsidig rytter. sammen vil vi jobbe med alle aspekter som vi anser som viktige i sporten: trening, ernæring, taktikk og coaching, sier utviklingssjef robert de groot i en uttalelse. uglehus kommer fra uno-x, hvor han har syklet den siste sesongen. 19-åringen har en 12.-plass fra østerrike rundt og en 15.-plass fra årets sykkel-nm som resultater. – jeg har kanskje ikke oppnådd de beste resultatene ennå, men basert på dataene tror teamet at det er innen rekkevidde, sier uglehus. bergenseren følger i fotsporene til johannes staune-mittet, per strand hagenes og jørgen nordhagen, som alle har vært en del av vismas utviklingslag. – alt er superprofesjonelt organisert her. og laget har en merittliste med å få ryttere opp på et høyere nivå. du ser sjelden en rytter bli dårligere hos visma, sier uglehus. (ntb)


  Amerikansk medaljehåp truer med å boikotte OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:14.20)
  stavhopperen sam kendricks (31) føler seg sviktet av ol og sier at han vurderer å droppe å reise til paris selv om han kvalifiserer seg til årets sommerleker. – ol likte ikke meg i 2021, så hvorfor skal jeg like ol, sier kendricks i et intervju gjengitt av blant annet sports illustrated og washington post. bakgrunnen er det som skjedde med kendricks i tokyo-ol for tre år siden. kendricks testet positivt for koronavirus og ble kastet ut av lekene, selv om han hevdet at han ikke hadde symptomer og at det måtte ha vært noe feil med testen. bitterheten etter ol-diskvalifikasjonen sitter i fortsatt. kendricks lot seg lørdag intervjue etter stavkvalifiseringen i usas ol-uttaksstevne, og han sparte ikke på kruttet. – jeg har ingen respekt for en lov som etterlot meg alene i tokyo. alle i team usa ga blaffen i meg. og de ba meg ikke engang om unnskyldning etterpå. kendricks, som har vært usas fremste stavhopper det siste tiåret og slo igjennom med en ol-bronse under lekene i rio i 2016, forteller at det ikke gjør noe om han ikke tar en ol-plass. – så om jeg kvalifiserer meg, kanskje jeg ikke drar engang. jeg ble kastet ut i 2021, og kanskje jeg blir det igjen. eller kanskje jeg bare er bitter, fortsetter amerikaneren. 31-åringen er for tiden rangert som verdens fjerde beste stavhopper på det internasjonale friidrettsforbundets ranking. han har to vm-gull og tre sølvmedaljer i innendørs-vm. kommende natt (norsk tid) skal han hoppe finale i usa-mesterskapet og kan sikre ol-billett der.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »